Не виждам нищо лошо! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не виждам нищо лошо!
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2343 пъти
Като за начало здравейте!

Момиче съм, за разлика от други няма да споделям годините си. Та по темата.. мои съученици и не само, ме наричат грозна, не защото имам малък бюст, (имам си нормален, не кой знае колко голям.. но хей аз си го харесвам! ) или пък защото съм пълна, напротив много харесвам сегашната си фигура макар и да не прилича тялото ми като на модел. Проблема е там, че преди когато се погледнех в огледалото виждах едно лъчезарно, усмихната и много позитивно момиче. Не ме интересуваше външният ми вид, харесвах се такава каквото съм. Такава каквото природата ме е създала. Без различни мазила, гримове и т. н. Ценя естествената красота и заради това никога не съм припарвала до такива неща! :) И съм много горда с това. Е, ако мога така да се изразя.

Отнесох се, та проблема е в носът ми. Разликата между моят и останалите е, че моят е леко по-дълъг не фрапиращо, но е. След няколко обиди по негов адрес, започнах да се вглеждам в огледалото докато не установих сама, че той наистина е леко по-дълъг, но не с много. Забелязах също така, че и родителите ми и роднините ми са същите като мен, което означава че е наследствено, поне така мисля!
Сега отново виждам горе споменатото момиче, но просто някак си като знам, че има някакъв "дефект" се чувствам странно и несигурно.

Вие как бихте ме посъветвали да постъпя? Имам предвид как да забравя за него или по-точно, как да забравя, че е леко по-различен от останалите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: ab97ef4c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, просто го забрави. Хората, без значение от възрастта могат да са доста гадни. При това без причина. Просто ни е в природата.
Да не би другите да са перфектни? Имат перфектни носове, гърди, дупета? Всеки си има някакъв "дефект". Обикновено комплексарите, които се срамуват от нещо в себе си, обиждат и карат другите да се чувстват зле.
Мен ме тормозеха много в училище. Имам много къдрава коса, непокорна и гъста. Късно се разви бюста ми, но пък сега е перфектен - среден размер, стегнат и красив. Никога не съм била супер кльощава, но не съм била и пълна - просто имам нормално тяло. А в комбинация с това бях доста срамежлива. Правиха ме на маймуна.
Накрая осъзнах, че съм такава, каквато съм. Такава ме е създала природата и такава ще остана. Косата ми няма да бъде друга, тялото ми си има свойте пропорции.
Носът ти вероятно е перфектен за пропорциите на твоето лице. Ако разглеждаш само него може и да ти се струва дълъг, но вместен в цялостната картинка... :) Не се срамувай от себе си! Никога и за нищо на света. Всеки човек е перфектен по свое му.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c2120f4e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ее, тоя нос, голяма работа! Аз съм момиче на 15, имам малко по-голям нос също, наследила съм го от баща ми, ама какво толкова. Един нос не загрозява човека.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c45f791492
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Можеш да си направиш подходяща прическа, която ще компенсира дължината на носът. Примерно, можеш да си пуснеш бретон.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0eb79af6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами индивидуалност! :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 37eb13a5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сложи си грозни обеци, за да разсеят вниманието от носа!! ШЕГУВАМ СЕ :D Просто не обръщай внимание на носа си! Така и хората няма да му обърнат толкова внимание

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f9e0112b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Скъпа, досега си живяла със себе си и си се харесвала такава, каквато си. Понякога е трудно, но заслужаваш поздрави за това, че имаш самочувствие! И трябва да имаш!
Всеки има дефект, това го запомни! Дори и привидно най-съвършеният има някакво несъвършенство.
Нали знаеш, понякога това е и чарът на един човек.

Примерно ти казваш, че си харесваш тялото такова, каквото е и гърдите също. Е , харесвай и носа си! Просто част от теб, природа е!

Несъвършенството в човека е част от красотата му, а доста често и може да бъде привлекателно.

За това и няма точно правилни форми на човешкото тяло или лице, както и размери за гърди или дупе.

Едни хора харесват по-слабите, други -по-пълните, на някои хора им отива да имат по-приближени очи, на други-по-раздалечени. Няма перфектен модел за външен вид, който 100 % да се подкрепя от всички!

Красотата е най-субективното нещо на света! Хубаво е, че цениш естествената си външност, харесвай се такава, каквато си, а хората винаги ще говорят какво ли не, така че не се ласкай!

Важното е все пак ти да се харесваш такава, каквато си и щом се възприемаш за красива, значи си такава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7975f39e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
До номер 3. с бретон не става. Не ми отива и това е. Преди имах и много му се дразнех, просто не на всеки отива. Сега като се сетя как съм се нервила, защото нямах как дори да си вържа косата ми става доста смешно.

А на останалите ви благодаря! Ще опитам да не мисля за него и да не се вглеждам чак толкова. Ще се постарая също така и да започна да го харесвам, точно както харесвам и тялото си а и не само.
Отново ви благодаря! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker