Кажете ми как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кажете ми как да постъпя?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1869 пъти
Здравейте, не вярвах, че някога ще пиша тези редове тук. Та, ето и моята история, която исках да споделя и да получа съвет. Вече съм в 8 клас, следователно в нов клас. Първата седмица опознавах всички и всичко е много готино, има супер атмосфера и всичко е супер. Та миналата седмица свършваме даскало и аз си слизам по стълбите при което идва едно момиче от класа (нека я наречем Х) и ми каза че съм пич, но съм имал един проблем - не съм говорел много с момичетата (това беше така, защото все още се приспособявах, така да се каже, към класа), казах, че това ще се промени, а тя ме пита дали обещавам, а аз и отвърнах с Да. После ме потупа по гърба и се разделихме. Следващите дни си говорихме и се закачахме през междучасията, тя идваше при мен и си говорихме, през часа ми се усмихваше, гушкахме се, а след даскалото дори се разхождахме. Дори не усетих кога минаха тези дни. Тук се включва и нейната приятелка от класа (нека е Y), та всичко си беше наред. Но после почнахме да излизаме и към нас се присъедини още едно момче (Z). И така един път след даскало излязохме и момичето, което харесвам (Х) започна да се целува с другото момче (Z). А аз и Y стояхме и си говорихме. Това се повтори няколко пъти докато днеска отиваме на едно място и пак се повтори това, но аз трябнаше да тръгвам и тя ме помоли да си пишем вечерта. Така и стана - вечерта седнахме да си пишем обичайните неща, но днес изведнъж тя почна да говори как някой хора яобиждали и тя страдала, аз казах, че ще я подкрепям и ще съм до нея. Тук искам да вметна, че се бяхме сближили и вече говорехме на всякакви теми без притеснения (да, дори и за секс). Та тя ми каза, че наистина съм я разплакал. Смяхме се заедно. После ме попита какво мисля за момчето, с което се беше целувала (Z). Искаше честен отговор и аз и казах, че е доста срамежлив, в училище въобще не я заговаря в междучасията, дори един ден го питах - Как е Х, харесва ли ти, а той отвърна лаконично "става". Тя се ядоса малко и каза, че и тя ще се държи с него така и няма да муобръща внимание. Продължихме да си говорим, а истината е, че не се бях сближавал и сприятелявял така с човек за толкова кратко време. После разговора отиде в друга посока и тя ми сподели, че си няма партньор и иска някой, който да я обича истински и да не се карат за глупости. После ме попита мен дали си търся някой и аз естествено отговорих с Да и казах истината. Разпита ве кой харесвам, а аз успях да позамажа нещата, но май тя се усети, защото аз и казах, че съм объркан, а тя отговори - "Разбирам те, не мисли за нея, не м исли за нещата от живота, аз си мисля как ще се видим, мисл и с и и ти. Пожелахме си лека нощ. А аз се влюбих още повече в н ея. Просто не мога да спра да си представям лицето и усмивката, а и не искам да спирам. Кажете ми как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 19cbcd4636
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми не виждаш ли, че те харесва? Измисли как да и признаеш какво изпитваш, макар, че тя знае и от ала бала ще станете гаджета

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a2fbff7594
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесвате, а момчето може да се е целувала да види дали ще ревнуваш и изобщо как ще реагираш, когато се видите я целуни и нещата ще станат, довери ми се! ;) Ако само си пишете и приказвате ще станеш само приятел нищо повече, затова действай!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e80caa323
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора:

Ами аз се престраших да действам и сега измислих как да й го кажа. След даскало ще я помоля да се помотаем само двамата и ще седнем на някое тихо място. Ще я питам дали иска да узнае повече за момичето, което харесвам и тя очевидно ще каже "Да" и аз ще кажа - "Тя има уникална коса, ослепителна усмивка и великолепни очи. Всичко в нея е перфектно и се казва... и в момента седи до мен, а аз не мога да спра да мисля за нея и не мога да прикривам повече чувствата си. Какво мислите, дали ще й хареса.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 760ac50dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Точно така младежо,давай смело

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e80caa323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора:

Днес пак си пишем, говорим си за гаджета, а аз и споделих, че мисля за момичето, което харесвам (тоест нея). Казах и, че съм твърдо решен да кажа на това момиче (на нея). И реших да я поканя на среща, но тук май направих една грешка... оставих я тя да избере място и час, а тя ми отвърна - На луната в 25 часа (тук не съм сигурен как да го тълкувам, идеи? ). Не исках да я притискам повече и затова тази седмица след даскало ще се опитам да я накарам да се разходим само двамата и тогава вече ще си кажа чувствата.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 27eefc1dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами този израз за мен значи ''няма да е скоро''. Или се е раздразнила, че ти не си предложил определени място и час, или за това, че говориш за нея като за друга. Аз никога не съм била фенка на тоя подход у момчетата. Ако тя е като мен в това отношение, значи много бъркаш, пич. Час по-скоро и признай, че това е тя или спри да говориш за ''друга''

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e80caa323
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От автора:

Изглежда тя си е хлътнала доста по другото момче, пише ми за него, а той й бие страшен игнор. Но мен това не ме интересува, ще призная чувствата си.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 36c56a2ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 8- добре си решил, действай, чакаме хубави новини. Нека разбере, че с теб ще бъде обичана и по-щастлива.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e80caa323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:

Добре, хора. Ще се опитам да разкажа какво стана днес. Свършихме училище и както обикновено решихме да се помотаем. Бяхме аз, Тя и приятелката й. Намерихме едно местенце и тя ме прегърна и ме попита кога ще кажа това, което искам да кажа. Не се сдържах и й казах, че тя знае, тя ме попита какво да знае, а аз й казах, че я харесвам и не мога повече да крия чувствата си. След това имаше един момент на мълчание. После тя седна и заплака, а приятелката й почна да я успокоява. Аз стоях подпрян на стената и бях изключително гневен на себе си (по-долу ще споделя защо). После дойде при мен и се гушна, последваха целувки, стояхме така, мълчахме. Тя стана, а приятелката й ми прошепна на ухо й ми каза че ако наистина я искам ще трябва да докажа чувствата си, а й ще е трудно... После решихме да се преместим на друго място. Там вече беше по-свободно, но и вече почнаха расъжденията. Тя ми каза, че ще е трудно, аз й казах, че не ме интересува, аз искам да е трудно. Последваха още целувки, гушкахме се, смяхме се. После тя седна, пак се гушкахме, но опитах ли се да я целуна тя се дърпаше, каза, че иска всичко да остане между нас. Знаех, че нещата няма да станат, а тя започна да ми казва как ме е наранила, че повече няма да може да споделя всичко с мен и нищо няма да е същото, защото ще ме наранява, аз се опитвах да й кажа, че не е така, че искам да останем добри приятели и, че ако на мен ми е криво за нещо, то си е моя вина, защото аз казах чувствата си и аз ще си понеса отговорностите. Тя ме прегърна мълчаливо и тръгна, а аз просто я помолих да размисли. А сега, защо съм гневен на себе си. Тя постоянно ми разказваше за другото момче, как тя го харесва, а той просто и бие игнора. Може би не трябваше да казвам всичките си чувства в този момент. Но го направих и ми е по-леко на душата. Аз ревнувах, когато тя беше с него. Може би трябваше да й кажа по-рано??? Когато й казах, че я харесвам тя беше страшно объркана, не знаеше как да постъпи. Но още не мога да си обясня думите на приятелката й (ако я искаш ще ти е трудно). ДА, искам я и за мен няма значение, че ще е трудно. Уви, тези въпроси вероятно ще останат без отговор... НО, аз в момента искам само едно - да си останем добри приятели и всичко да е както преди. Кажете ми, какво да правя?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: feb9b1709b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, радвам се, че си се престрашил накрая. Според мен това е правилният начин и не си закъснял, защото така тя вече е наясно, че с другото момче няма да се получат нещата и може да опита с теб. Ако и беше казал по-рано, пак щеше да го изчаква, докато не се убеди. Защото така са момичетата, все се надяват. Сега просто се опитай да приемеш нейното решение каквото и да е. Ако ти каже, че иска да сте си приятели, бъди приятел за момента. Обаче се съмнявам, че ще поиска това. Тя осъзнава, че приятелството няма да е същото. Ако иска да не си до нея, дай и малко време. А може пък да е готова за една връзка с теб? Ако го почувстваш, предложи да опитате. Ще се докажеш и ще я запазиш. Това е само моето мнение, а ти постъпи както ти идва от сърце!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e80caa323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хора, аз съм също толкова объркан, колкото и тя. Казах й, че ще съм до нея каквото и да стане. Искам да й обясня, че по този начин не ме е наранила, а напротив - по-спокойно ми е на душата. Та така, днеска след даскало пак се рахождахме и намерихме едно място и пак имаше гушкане. Аз ще съм до нея, независимо какво стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker