Имам няколко въпроса, на които ако ми отговорите, ще съм ви много благодарна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам няколко въпроса, на които ако ми отговорите, ще съм ви много благодарна
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 11778 пъти
Е, здравейте...
Момиче на 16 години съм, от малък град, добра ученичка, с отвратително семейство... Но въпреки всичко се справям добре.

Общуването с родителите ми е просто невъзможно поради ред причини, които няма да изброявам сега. Та ми се искаше да попитам вас за някой неща :)

Малко ми е неудобно да говоря за това, но все пак ще го направя.
Така...
Единия проблем ми е, че имам "бяло течение", вече от 2 години. Не знам на какво се дължи, може би някоя инфекция. Не мога да отида на гинеколог, защото както вече споменах, града е малък, и ме e адски неприятно. Също ме е срам. Не ме насърчавайте да отида, споделя това, за да попитам за някакви хапчета, чрез които мога да предотвратя това неприятно нещо.

Следващото - имам доста обилно окосмяване по рацете и личи... много. Неприятно ми е, особенно лятото. Не мога да отида спокойно на басейн. На краката е същото, но там ги махам. Мислите ли, че е правилно на ги махам и на ръцете? Чела съм, че излизат по - твърди и тъмни, страх ме е да не направя някоя фатална грешка. И с какво ще е най - добре да ги "изфъшкам"?

Искам да ви питам и за обезкосмяването на триъгълника, и... навсякъде там, в интимната област. Искам да ги махна тези изчадия, дразнят ме, неприятно ми е, но не знам с какво. С епилатор? Страх ме е от болката. В града няма козметик. Трябва да се справям сама и ще го направя, само кажете някое средство, с което се справяте вие.

И... нормално ли е на тази възраст да спя с момче за пръв път? Знам, че искам да е той. Но ако родителите ми разберат?
Е, ще ви бъда благодарна ако ми отговорите и най - вече за обезкосмяването на ръцете и... там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: ed46a88a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Страхте е от скубане.........., срам те от лекаря,..............ееее, ама то не може ХЕМ...............в....... И ДУШАТА В РАЯ.
Ще скубеш и траеш иначе няма лек за космите. Ще си ги имаш винаги и трябва да свикнеш и да се спарвяш сама, скубиш, бръснеш, изрусявш и др.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 312a539936
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мила, това "бяло течение", както го наричаш ти е съвсем нормално. Всяка жена го има. Инфекция е, ако промени цвета или мириса си. Тогава трябва да идеш на лекар.

Колкото до космите - има толкова много начини да ги махнеш... чак не ми се изброяват всичките. Просто се престрашаваш и ще видиш, че с времето толкова ще свикнеш, че няма и да ти прави впечатление, независимо кой начин си избрала.

А на последния ти въпрос, ще кажа само едно - ти най-добре знаеш, кога да спиш с момчето за 1ви път. Не ги мисли другите, едни ще ти кажат, че си много малка още, други - че ти е минало времето... Това са все глупости.
Точното време е когато ТИ се почувстваш готова за това и си срещнала подходящото момче.
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7ddd130886
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекалено голямо внимание си обръщаш:)
Някой ще те хареса и така, не бързай...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0bd03708eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Еми да ти кажа на 16 си а още не си сигурна дали да се бръснеш това е странно ако ти е мн неприятно брасни се но почнеш ли един път трябва да го правиш редовно в триъгулника е по същия начин най-добре е с депилатор и ако почнеш веднъж продължавай ако не искаш през лятото космите ти да искачат през банския а за бялото течение тфа е напълно нормално за едно момиче ;)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6665bd012f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще ти отговоря на всички въпроси, колкото мога.

Бялото течение не е нещо лошо всички го имаме, просто при някои е по-обилно. Това дори е хубаво. Причината за това е свързана с интимният живот. Тези които нямат тази обилност, им се налага да използват увлажнител.

Колкото до космите на рацете и краката купи си кола маска Жанкар .Аз също имах много косми по ръцете, но мита който си споменала така и не ми се случи. Но не с браснач, а кола маска. При краката е същото.

А за въпроса за секса ... мммммм не си малка. Ти спонена нещу за триъгълникът, ами Жанкар пак ти идва на помощ. Искам само да спомена за ефекта след използване на кола маска. Най-добре започни с леко отмиване с хладка вода (без значение на триъгълника,краката или ръцете). После намажи с БЕБЕШКИ крем.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 6461c2db95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aз съм от София и искам да попитам къде има такива козметични салони за премахване на космите по интимните части и горе-долу колко ще ми излезе ?

колкото до въпросите ти мога да ти отговоря само на последния ;д
съвсем нормално е да го праиш на 16 според мен ;д
.. за родителите : гледай да го правиш някъде,където те няма да те навестят ;д най-добре в къщата на гаджето : )

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 939737f763
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Слушай сега миличка. Нормално е да имаш бяло течение. Всички жени имат рано или късно. Може да се дължи на ред причини. Ако е слабо, ти препоръчвам тетра. Много е полезна. Трябва просто да се промиваш с нея. За окосмяването, всеки го прави както му е най-удобно. Ако те боли с епилатор, много жени го правят и с бикчета и пак става. На ръцете също е нормално да ги махнеш. Но за препоръчване е да не го правиш много често, а и сега е зима... А и междудругото щом си девствена явно все още спокойно можеш да отидеш на гинеколког, няма от какво да се срамуваш. Да правиш секс също е нормално на тази възраст. Всеки минава го прави рано или късно. Желая ти успех и по-спокойно. ;)))

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 322d44d3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Искам да питам и аз нещо.
На ръцете, краката и подмишниците се обезкосмявам с епилатор, но на триъгълника и на срамните устни може ли също с епилатор? Четох, че доста хора го практикуват, но е доста болезнено... вие как мислите?

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cf0d6ed3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми аз съм на 12 и си ги махам не боли толкова.И аз имам много на ръцето обаче с кола маска става иделано и те ти се разреждат , опитай няма да съжеляваш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: deb1bc06b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   На 12 си си махаш космите по ръцете? Представям си какво ще бъде като станеш на 20 години ... ужас!

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: e94a6b7554
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aми ако има много косми защо да не го маха ?
някои хора нямат,а други-имат ;)
всичко зависи от гена

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 86a310cd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз искам да попитам нещо. на 13 съм и за тези косми в триъгълника кога трябва да ги махна? не съм много наясно с тези неща и ако може някакъв съвет да ми дадете... мерси

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 315138e36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   аз харесвал едно момче. То е от моя клас. за съжаление той не ме харесва. мисля, че е разбрал, че го харесвал. Мисля, че това е причината да се променя. Аз мисля, че не съм се променила, но е така. Всички ми го казват. Трябва да направя така, э че да го заблудя, че не го харесвам.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b044524044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   За обезкосмяването в интимните части- препоръчвам ти депилиращ крем. Безболезнено е и действа! За бялото течение - момче съм, не мога да ти помогна.. Относно секса - ако толкова ти се иска, направи го, има 11 - 12 годишни, които са го правили.. Ноо, честно казано.. Може да почакаш още малко.. поне според мен!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dfa6c75625
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   1. Всяка жена го има. Това е признак, че тялото ти е здраво.
2. Този, който ти е казал, че след като си махнеш космите на ръцете, те стават по-дебели, не е прав. Пробвай с епилатор. Аз моите си ги обработвам на една седмица с епилатора - и подмишниците, и краката, и ръцете. Отначало, и аз като теб, много се чудих дали да си ги махам на ръцете. Почнах с крем депилатор, но на третия ден започват да набиват и стават дебели и черни. С епилатора не е така - стават меки и едвам забележими.
3. За областта около триъгълника нямам доста опит. Знам, че с епилатор е доста болезнено! ! ! В никакъв случай не пробвай! ! ! Първо ти препоръчвам малко да ги пострижеш с ножица, отколкото напълно да ги махаш. Още повече, че си девствена. Помисли малко - на първия полов контакт може да ти потече кръв и какво ще е гледката само? ! А и, ако искаш приятелят ти да разбере, че си девствена, защо ти е да се обезкосмяваш? ! Направи го първо първия път и после вече го уточнете с приятеля си какво да промениш отдолу, как той те харесва и как ти се харесваш. Обсъдете го. Има мъже, които за нищо на света не искат жените им да си махат космите никъде, та камо ли отдолу... Има и други, които харесват гладките... Така ти отговорих и на четвъртия въпрос. Хайде, успех! (За повечето ти въпроси има интернет, срещала съм хиляди мнения точно по тези твои въпроси. Разрови се малко, прочети други мнения и се самообразовай! )

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1d88ad48c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   на 14 съм ..Ами .. за бялото течение .. и аз имам но съм чела че неможеш сама да го излекуваш .. трябва да се съветваш със специалист. Защото всяко лечение е самостоятелно.
А за половия контакт .. познавам момиче което го е направило на 16 ... а познавам и друго което го направи на 13 което според мен не е правилно. а и до колкото знам това спирало растежа .. незнам вие кажете защото за растежа не съм сигурна.
Ами за другото немога да ти помогна .. махам си космите само на краката с бръснач и стават по-малки и по-незабележими.
ОК айде чао .. :))

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1dbcfa6e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Защо не пробваш да отидете, с твоя приятел, на екскурзия и да се отбиете при гинеколог в по-голям, но близък град.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d491f76b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Аз съм на 18, с ръцете, краката, помдмишници се справям чрез епилатор, интимните части с депилиращ крем, трае около 5 дни и го няма неприятното чувство както след бръснач. Относно последният ти "проблем", ако се чувстваш готова, направи го, моят първи път беше на 15 и до сега съм с това момче :)) Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: db2ea25503
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм на 14, а от 1 година си махам космите на ръцете с кола маска. Малко боли, но се свиква и това, което си чувала, че стават по-големи и черни не е истина. На мен лично като ги махна ми излизат много ама много рятко, на 4 или 5 седмици.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 91ae312c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   О боже господи.... бялото течение не е нормално!!! Чувате ли се? Нормално е прозрачното белезникаво течение но не и бялото...
Така да ти отговоря на въпросите... ако това "бяло" според теб течение е съпроводено със сърбеж това може да са гъбички.. щом не искаш да ходиш на гинеколог се консултирай с фармацевт в някоя аптека (не вярвам и аптеки да нямате)
За обезкосмяването на ръцете.. просто ги обръсни и след това давай с епилатор като пораснат пак :) За обескосмяването на триъгълника: ако никога не си ги махала преди ги подрежи с ножичка, след това ги обръсни... не препоръчвам епилатор защото там адски боли :(. Но ако почнеш да си махаш космите долу това ще има благоприятен ефект и върху течението защото всичко ще е по-хигиенично.. успех! :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 12 дни
hash: 2d4f0b8b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   1. мисля че е нормално да е безцветно течението не бяло, не знам
2. аз махам на ръцете и краката си с епилатор! На ръцете само 1вия път е малко неприятно после те оредяват и са къси и не боли ;) трае 2 седмици някъде зависи от теб си.
Ами аз имам приятел от 6 месеца и скоро ще се случи това :3 и той леко ме попита дали.. по точно намекна, че трябва да се оправя там хд не го каза, за да се засегна хд така
отгоре ги махнах с епилатор и е супер гадно, но не мога да ги махна при срамните устни защото няма да издържа да такава болка :3 може би с депилиращ крем ще опитам... мда

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d0aed927a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здравейте! Аз съм на 12 и си махнах космите на ръцете за 1 път с крем депилатор и сега са ужасни набождат малко, и са черни! Не знам как да се справя с проблема!!! Моета приятелка и тя си ги маха с крем депилатор, но нейните стават меки все едно не си ги е махала ( тоест излизат й както й са били първоначално ), а на мен всe едно след самобръсначка!!! Не знам какво да правя майка ми мe посъветва да си ги махна с епилатор и повече да не ги пипам!!! НЕ ЗНАМ!!! До скоро научих и зa изрусяването, но не знам да не вземат да ми станат рижави!! От както ги махнах съм много притеснена!!! Моля Ви за помощ!! Искрено ви благодаря предварително!!!! :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6a21e07e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Зимно време никога не си махам космите - топлят ми. Относно бялото течение - споко, 90% от жените имаме такова. Нормално е да се прави секс на 15 - само гледай да не забременееш. Добре е да си сигурна, че момчето не го е гнус от косми и бяло течение
Мери, 17 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker