Правя неща за които съжалявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Правя неща за които съжалявам
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2103 пъти
Понякога има неща за които много съжалявам, не съжалявам защото са се случили, а съжалявам зареди причината по която са се случили.. Общо взето става често, понеже съм идиот и не мисля навреме.. Проблема е, че явно не мисля за нещата достатъчно, преди да се случат и провалям част от живота на другите, и от моя.. Винаги искам всичко да се случи точно по план /план, който е добре осмислен, но явно само от една гледна точка/, не осъзнавам, че не аз решавам как и какво ще стане, не се опитвам да предотвратя нещата още преди да се случат, искам всички да се чувстват добре, но ги наранявам без дори да се усетя.. и винаги всичко става неволно. Често се замислям какво щеше да се случи, ако съм направила нещо друго.. на моменти се чувствам най-ужасната приятелка на света, може би защото съм.. в опита си да направя някого щастлив правя точно обратното..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 29e8d192e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярно е, че когато мислиш и се грижиш прекалено много за даден човек, ти го нараняваш несъзнателно. Но ти не си лоша приятелка, напротив - след като обичаш и мислиш за своите приятели, значи си страхотен човек! Не се подценявай.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c0417667b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето, че си разбрала нещо много важно в този живот - няма как нещо да ти се случи точно по план, всяка една точка да се изпълни, както си я измислила предварително и да направиш нещата по най-добрия начин за всеки един около теб и за теб самата. И Слава Богу! Всъщност точно това, което смяташ, че е проблем прави животът интересен. Тази енергия, която влагаш в мислене и анализиране на минали събития, вложи в действие за бъдещи такива ; ) Защото самата ти губиш от толкова много мислене за минали неща и самообвиняване. Опитай да се отдадеш повече на емоцията, на твоите чувства, приеми, че плановете са само бегла представа за това какво те очаква и открий красотата на спонтанните неща. Благодари за грешките си, те изграждат човека. Взимаш си поуки, ставаш по-силна, израстваш, научаваш как да се справяш с тях и заедно с грешките се случват и много хубави неща, за които си заслужава да грешиш. Няма как всички да са доволни от всяко едно твое действие, мисли повече какво търсиш ТИ в този живот, към какво се стремиш... Как ще правиш другите щастливи, ако не си щастлива ти самата? Щастието не се планира, то просто се случва и идва естествено, отвори сърцето си, бъди по-уверена, отдай се повече на чувствата си, гледай напред и не му мисли толкова : )

sunflower

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5cd0c8efaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря много, наистина осъзнавам, че трябва да вярвам повече в себе си, да се грижа най-вече за мен, но просто по някакъв начин не се получава, винаги мисля за щастието на другите, пък за мен каквото дойде.. прибирам се и всяка вечер се замислям за това, което мога, което трябва да постигна, а дори не се опитвам, мисля за изминалия ден, осъзнавам грешките си, но какво като просто не мога да се поправя, буквално се чувствам счупена.. искам по някакъв начин да мога аз да съм щастлива и да правя и хората които са около мен щастливи.. прекалено сложно е..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8007bf125d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На всички ни се е случвало. Спокойно! Просто хората сме несъвършенни и колкото и да ни се иска нещата не венаги стават по правилния начин и както сме ги планирали. За това не се тормози излишно, не си лоша приятелка, просто си нормален човек с добрите и лошите си страни, като всички останали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker