Татуировка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Татуировка
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4233 пъти
Здравейте! Първо искам да започна с това, че желая да коментират историята ми хора, които вече имат татуировка, но бих уважила мнението и на хора, които нямат! Момиче на 16г съм и от 1 година насам обмислям варианта да си направя татуировка. Но ме е адскиииии страх.. По принцип не търпя много на болка, но повече от всичко искам да се татуирам и то не нещо безсмислено, а нещо свързано с баща ми, тъй като го загубих (Мир на праха му). Но искам да е нещо малко. От сорта на "Dad, I love you" или "Dad, I miss you". Моля ви се, дайте идеи къде да се татуирам (място по тялото) и дали много боли :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3c82930417
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Ех, трогателно и мило наистина. Това, което смяташ да правиш ми допадна много. Значи, това "Dad, I love you" значи тате обичам те, преведено от английски на български, а другото демек това: "Dad, I miss you" значи тате липсваш ми. Моите съболезнования между другото.

Значи, бих ти предложила, да си я направиш на ръката, може би на рамото, ако искаш да е по закрита, а ако си решила да се вижда си я напиши някъде около дланта или китката. Не я прави с по-големи букви, защото след време, ако ти се развали и искаш да я махнеш ще стане по-трудно.


А, за това дали боли, не знам не мога да ти кажа, защото не съм си правила, но съм виждала как правят на друг човек. Има няколко начина, с машинка и чрез игли. Предполагам, че с игли повече ще боли. Пък за машинката, изглеждаше безболезнено. Ама, от страни лесно се съди.

То пък това да ти е проблема, болката. Ако трябва му плати с няколко лева отгоре, та да ти бие едно болкоуспокоително. Но, ако мислиш, че ще издържиш ок, няма проблем.


Падналото ангелче :*

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1df3bb96c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че ще прозвуча като всички други които са ти го казвали, но според мен не трябва да си правиш татуировка, ако е затова. За да запомниш баща си не ти е нужна графична помощ, а въпросната татуировка може да предизвика проблеми в бъдеще. Освен, че ще те садва всеки път като я погледнеш, я си представи докато правите секс с бъдещия ти приятел, той като трябва да я гледа и да си мисли за баща ти? Примера е тъп, ама принципа е важен. Сигурно няма да ме послушаш, но все пак поне помисли над това.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c01ef52e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Аз имам на гърба и наистина доста си болеше, но стискаш и зъби и траеш. Чувала съм, че едно от най болезнените места е вратът, главата и около гърдите, но това вече и зависи къде искаш ти да го направиш, а се съмнявам да е на тези места. Съжелявам и за загубата ти, но със една татуировка не можеш да покажеш на един даден човек, че го обичаш, той е в сърцето ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0ab2891915
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не мога да те лъжа че не боли, но няма да е толкова страшно. Относно мястото... Ако искаш да те боли по малко, избери място с повече месо, защото например ако си я правиш на ребрата ще боли повече, защото няма почти нищо над костта. В интернет има схеми, които показват къде боли най-малко и къде най-много, но пак ти казвам не е болка за умиране, даже ако си вземеш приятел с теб и се заговорите няма да разбереш кога е свършило. Също така имай в предвид, че ако татуса е на ръката някъде на китката или под лакътя с времето ще се размаже леко.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f122e8baea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   На вътрешната част на ръката. Не е много явно, изглежда добре и не се изпитва абсолютно никаква болка.
Преди време като аз правих моята (точно на същото място), се страхувах от болка, понеже и аз не търпя много. Но наистина нищо не усетих, по-скоро нещо като гъдел. Беше готова за 20 минути.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4237bd199a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Представи си космите ти да са сравнително дълги и да ги минеш с епилатор. Такава е болката. Татуистът на последната ми татуировка след първата чертичка ми каза "Ще припадаш ли", на което аз се учудих, че изобщо има такъв вариант. На смаяния ми поглед той отговори "Абе никой не го боли чак толкова. Припадат от страх и напрежение"
След като искаш нещо мъничко и лично, предполагам няма да го сложиш на мястото, на което единствено боляло ужасно (ми каза той), а именно-скалпа. :)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d054f02d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Аз си направих татуировка и изобщо не болеше аз имам 3 татуса а съм само 14 най-добре е ако го направиш на ръката там няма да осетиш никаква болка.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b7c6617e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Бащата ти на дали щеше да иска да си направиш татус.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 140b3821c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз обмислям идеята за татуировка, само че аз искам сърчице в памет на баба и дядо. За сега още не съм се решила, но знам, че болката не е нетърпима, а и на различните места на тялото е различно, за това питай в студиото къде боли най-малко. А и не я прави прекалено голяма, идеята е това да е твоята лична връзка с баща ти, а не да я вижда целия свят. Аз поне моята бих я направила на по-закрито и само аз и близките ми да знаем за нея и какво символизира, но ти си знаеш. Иначе идеята ти е страхотна! Много жалко, че баща ти си е отишъл, сигурно щеше да се гордее с теб и да е щастлив, че го обичаш толкова много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f4a05cbc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Болката далеч не е нетърпима. Разбира се, всеки човек си има праг, но да те татуират далеч не означава да те дупчат, все едно те гърмят с картечница. Само ако ти кажа колко абсурдно плитко в кожата влиза иглата няма да ми повярваш! Имам татуировка, на рамото, където се счита, че боли, защото е на кост, но не е нищо особено. Упойката, кел файда, с или без-все тая. Та, за дълбочината. Предполагам, си забелязала колко дълбоко си си порязвала пръста? Е, сега си спомни колко дебела е била кожата ти около отворената раничка. Мога да ти кажа, че иглата влиза точно толкова. Рядко се случва татуировка да пусне много кръв. А и броят на пробиванията е толкова голям, че след като те е убола иглата веднъж, мястото леко изтръпва и почти не усещаш други бодвания. То е даже като силно драскане, не е страшно, макар, че аз треперех преди да ми направят моята :D Вземи си слушалки, звукът от машинката е по-депресиращ от болката :D

Ричи-шан

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 90bfbd9709
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма нищо лошо да си я направиш, но защо на английски? Нима ние българите нямаме достатъчно хубав и звучен език, че да трябва да ползваме чужди?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7ced0267dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   За болката зависи от мястото аз първата, която си направих беше на дясната ръка и не ме болеше, втората и беше на врата и също не ме болеше. Но зависи от мястото и от човека разбира се

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker