Май изгубих девствеността си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Май изгубих девствеността си
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 12606 пъти
Здр, аз сам още на 16 и съм момиче, но нали знаете свалките, целувките са доста вълнуващи теми за тинейджърите... Имам си прятел от 2 години обичаме се това не е нешо детско, а истинска любов поне аз и той така си мислим.
Той е на 21, да знам батко е за мене, но нали любовта няма граници. Тази вечер бяхма се срещнали... и следва целувки, свалки кат се каже то вече малко мина и тези неща, но и той знае, че няма да стане (сексът) за дето аз не искам извън брака да си губя девствеността си.
Да вярно е и аз искам да е с него за първи път, но не и в тинейджърската възрат и мястото не е извън брака.

Нали казах, че малко понапреднахме със свалките и стана така, че той настояваше. Нищо не стана освен малко да е вкарал, дето ме болеше доста и аз настоявам, че няма да бъде сега и му се разсърдих много за дето не ме послуша кат му казах 'недей'.

Както и да е, не направихме секс, но като се прибрах у дома видях малко кръв, май вече не съм девствена. Не знам какво да правя, може и да му се сърдя доста време, но това няма да промени нищо. Станалото си е станало. Много съм ядосана и ми се реве...

Извинявам се за правописните грешки...
Моля за админа вече да публикува моите истории...
благодаря ви все пак за дето сте чели... исках само да си поговоря...
^^Песимист^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2a60a1cd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преди 100 хиляди години първобитните хора живеели
в пещери. Нямало телефони, компютри, интернет и...
тестове за бременност.Мъжете избирали девствени
жени , защото щели да са сигурни, че са бащи на
детето ,а не някой от съседната пещера.Така по
силата на естествения подбор дали потомство
само жените, които генетично им било заложено
да се пазят девствени.Ние сме техни потомци.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: bbdcd2df47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Здравей,
разбирам, че си ядосана, защото това е нещо, което човек наистина трябва да иска когато се случи. Но девствен е човек, който наистина не е правил секс, а не който е с разкъсан химен. Хименът може да се разкъса и при друг тип наранявания..така че не го изживявай много. Сега ти се струва кофти, но не е голяма работа. Когато наистина правиш секс ще видиш разликата.

Сексът е нещо хубаво, но поговори с приятеля си и му кажи как точно се чувстваш. Ако не просто му се сърдиш, а му обясниш чувствата си, мисля си, че ако те обича ще те разбере и ще е търпелив и внимателен.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b785c2fb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами честно да ти кажа няма защо да ти се реве. По-малък съм от теб с 2г. но не виждам от какво трябва да се притесняваш. Все пак си на 16.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5befc9c540
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами вече няма какво да пазиш, така че може да си правиш секс спокойно. НО с ПРЕЗЕРВАТИВ задължително!

Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 96d0960cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Мястото на секса не е извън бракът ?! Харесва ми това, че се пазиш, много девойки на твоята възраст са започнали от 13 годишна възраст, което е потресаващо, но не мисля, че секс за първи път трябва да се прави след сключване на брак...

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: de6bc13089
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От авторката...
Ами да вече няма от какво да се пазя... НЕ... не искам да правя секс още в тази възраст. Мисля, че след брака ще е най добре, но си позволявам когато съм на 18... Защото ми е страх от бременност и да е с презерватив пак има риск...
Вече дори не говоря с него... май не искам да го виждам дори, но знам, че и аз няма да мога без него офф... много съм разбъркана...
благодаря ви за съветите все пак...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ae4d3e8e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Mило момиче,сексът е невероятно нещо когато е с човек когото обичаш и които те обича.Хубаво е че не прибарзващ,но бракът е нещо далеч от твоята възраст.Когато пораснеш още малко,ше разбереш,че сексът е неизменна част от една връзка...тои я крепи запомни го!когато даваш нужното на един човек той не го търси навън.Не си направила нищо лошо.Не се тревожи излишно но имай в предвид че сексът е част от живота на едно 21 годишно момче...

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2ab8901ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   C две прости думички "СТАВА СМЕШНО"

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7abf03d36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Не се спичаи станалото станало ,не можеш да върнеш времето назад .Знам че това не е успокоение но е самата истина и ти трябва да се стегнеш и да продължиш напред.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 71cfe1dbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Kазваш, че го обичаш истински, а си противоречиш. Не искала да го вижда повече.. и аз бях като теб пазих се до 17 годишна докато не срещнах моето друго аз .. тогава забравих за тези принципи исках просто да го направя с него, защото знаех, че той е този, който ще ме следва "до края" ... не разбирам щом го обичаш, защо толкова драматизираш ? Аз се гордея, че той е бил първият ми, гордея се, че го познавам, че съм с него и бих се гордяла и ако забременея от него (не и на тая възраст на която си сега, ама както и да е). Щом те е страх да не забременееш прави секс с предпазни мерки, " Всичко си има срок и няма нещо, което да има гаранция", но това не значи да живееш в страх и да не видиш хубавите неща в живота, когато си млад, свеж и имаш възможност да ги направиш по-красиви от колкото, когато дойде времето ти за брак, ( което може да дойде и на 30) !!! караш я лапешката, твърде лапешката !

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: bf1f5afbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Kво значи "май" загубих девствеността си.. не можеш ли да провериш, за да си сигурна? и защо трябва да му се сърдиш, след като е чакал цели 2 години, все пак момчето си има нужда, проявил е достатъчно разбирателство през тоя период, разбери го и ти. не е важно дали сте сключили брак, не е важно кога и къде ти е за първи път, важно е с кого..

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: d46ca6ac7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля,че не си толкова малка и според мен проблемът ти не е в това,че си на 16, а че не си готова, но вече няма връщане на зад за това,не се притеснявай!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ef5aa43e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Доста късно пиша по темата,но момиче тои те чака 2 години и ти се сърдиш и недоволстваш! Момчето те обича, а пак и нали все пак ако толкова мн не си искала да правиш секс защо си си смъкнала гащичките ?!

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 89dd3bfbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Боже номер 8 незнам защо изобщо модераторите са публикевали коментара ти просто нямам думи.... до авторката според мен сега няма няжда да ти давам съвет минали са 3 години вече сигурво си го правила, но се радвам, че си една от малкото момичета който са искали да се опазят до свадбата.
S. I. S.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: a1b6480636
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Момиче, извънбрачният секс е грях от Средновековието! Но нищо, важното е, че не си искала да го правите, а той не те е чул. Обаче виж едно нещо, момчетата и мъжете контролират сексуалното си желание мн по-трудно от нас. Освен това той е на 21, заедно сте от две години, нормално е да иска да правите любов! Не му се сърди, просто му кажи, че ти е било неприятно, че не те е уважил, но виж, постави се на мястото му, чакаш някой две години, обичаш го, нормално е да искаш да правите секс. Ако се чувстваш вече готова и го искаш, забрави тия глупоти за извънбрачния секс и го направете! Но само, ако си готова!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker