Писна ми - искам да дам урок на нашите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми - искам да дам урок на нашите
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 6092 пъти
Така... ще започна с това, че имам брат на 3 и че аз съм момИче на 15 и че мразя малки деца от дъното на душата си. Просто не намирам нищо в тях, освен, че са салдки. За тези, които ще кажат, че и аз съм била - да, така е, но вече не съм на 3, така че - не ми пука.

Нека довърша. Това малко изчадие, което ме е срам да наричам мой брат, не спира да истерясва и да крещи за всичко. Ама за абсолютно всичко. Всичко е негово, това иска, онова иска. Подлудява всички и от време на време, някой му остъпи и му даде това, което иска и какво става? - Другия път - двойно повече рев и тръшкане. Не го понасям. Мразя мърнкащи малки, долни, нещастни, нямащи право да живеят деца. Колкото и странно да звучи - него не го мразя, просто защото така са ме възпитали, но толкова ме дразни и ме ядосва до такава степен, че ако го сгази камьон... ще ми е много тежко - ще трябва да се преструвам пред всички, че ми е гадно, но нищо няма да е както преди той да се роди. След няколко месеца вече ще ми бъде тъжно за него, защото ще се чувствам виновна, но до тук с това. Желая му най-сърдечно всичко най-хубаво и дано живее по-добре от мен.

Нека минем по същество - следващия път, като се скарам с мама заради шибания ми брат, искам да направя някаква уникална изцепка - да се нагълтам с успокоителни (бензодиазепини) и да пийна малко алкохол (какъвто намеря). Ако оживея, ще докажа на нашите, че проблема с брат ми не е просто преувиличаване и егоизъм от моя страна, а е напълно реален и голям за моите представи. Ако умра... пак ще научат същия урок, но тогава ще го разберат веднъж завинаги. Т. е. и в двата случая нищо не губя.

Нищо, че историята е достатъчно дълга - аз ще я удължа. Не съм дебела (167см и съм 47 кг горе-долу слаба), не съм от най-грозните, но не съм и хубава, не съм някаква дето се къпе от Великден на Великден - т. е. добра лична хигиена, но въпреки това, имам много малко приятелки, а момчетата не ме харесват. По принцип не съм толкова злобна, колко изглеждам в темата (защото в момента съм просто не ядосана, а бясна) :D, имам чувство за хумор и т. н., но явно ми е писано да съм forever alone guy. Та това донякъде ме депресира още повече. Живота ми тотално няма смисъл - имам всичко, не е като да не мога да свържа двата края. Имам всичко, от което се нуждая, но просто ми липсва любов и разбиране с родителите. Никой не може да разбере какво ми причинява тоя мой брат. Знам, че е на 3, но е отвратителен. Тук почти всички, коментари ще са нещо от сорта на "лигла", "пикла", "как може да говориш така за брат си" и т. н. знам, знам - никой не може да се постави на моето място, но пък поне да пробвам. Нямам големи очаквания (щом родителите ми не ме разбират, какво остава за непознати).

Ако повечето от вас са ме намразили вече, само заради това, което съм написала за малките деца като цяло - да ми дават начини да се самоубия безболезнено, защото не стига това, ми и ме е страх да не ме боли. Или пък някой да се заеме с инициативата да почисти България за един ден от хора като мен и директо да ми тегли куршума.

А за останалите - благодаря, че въобще отделихте време да прочетете безсмислената ми тема :)

Желая ви лека вечер и всичко най-хубаво! :)

Ако съм пропуснала нещо, ще го напиша в коментарите :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: dc22688d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поеми контрола в свои ръце. Ще се оставиш на едно 3 годишно п***еме да те контолира? Още от утре започни да го "третираш". Ако трябва дори с бой. Преди 60 години хората не са едва ли не слугували на братята/сестрите си. Два шамара и ще реве 10 минути. Няма цял ден да реве, все някога ще спре и ще си е научил урока. Като му кажеш, че не ти се занимава, да знае какво да прави, а не да ти стои на главата и да хленчи. Не приемай брат си като нещо лошо, той не осъзнава какво прави и какви са проблемите на по-големите. Само едно не разбрах, защо ще даваш урок на вашите? Те да не са виновни, че детето им е "криво"? Няма смисъл да им го връщаш, започвай да контролираш брат си, защото, ако не предприемеш някакви мерки нещата ще се влошат! Ще започна още повече да се лигави. Родителите ти може и да не те разбират, но вече си имаш братче, което трябва да "програмираш", така че то да те разбира.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c48c3376df
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Подкрепям те, мой човек си! Аз също ненавиждам малки изчадия, с разликата от теб. Аз ги мразя! Значи да си вървя по улицата и с/у мен някакво бебе да тича и да вика -А кака! - Кака, дааа... Кака, кака, ама един шут...
Да благодарим, че нямам нито брат, нито сестра. Единствено дете съм и имам котка! Братовчедка ми си роди син. Това бебе смотано само ходи по мен. Аз гледам филм то влиза и ми изтръгва слушалките. Когато някой му вземе нещо циври. Просто не искам да ми се мярка пред очите! Гадно е, че трябва да се усмихвам насила пред това бебе! Аз самата съм си гадна, принципно. Епитетите с които съм наричана от родителите ми са - алчна, егоист, патка заспала, мърла, пикла, нещастница, гъска, пуйка заспала, значи за друго може да не говорим, но вече се убедих, че ти нямаш мозък! И такива общо взето работи за мозъка ми. И че нямам мозък. Но ме дразнят разбираш ли? Има едно бебе във входа. И като започне да реееве се чува чак на нашия 6 етаж ( блокът е 6 етажен ) И ти казвам полудявам.
Не обръщай внимание на другите, аз те подкрепям въпреки че не те познавам!

Но въпреки, че мразя бебетата, все пак смятам да си имам дете някога след 10 години :D

Ж, 16

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f842d4f67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно те разбирам :) аз съм на 13 и имам дразнеща сестра на 4 години. Всички я мислят за сладка но аз я мисля за страшна лиготия, все тя е важната каквото поиска и го дават а аз постоянно се опитвам да привлека вниманието на родителите си с добрите оценки които изкарвам, но никога не е достатъчно и винаги щом се опитам да им кажа как се чувствам те просто ме пренебрегват... е какво да се прави :((
Ще ти дам един съвет просто не обръщай внимание на брат си аз така правя. Винаги щом сестра ми започва да ме дразни със нещо, се опитвам просто да я изолирам и да се правя че не съществува, но понякога може да е доста трудно, вярно е че са малки и сладки но докато навършат 2 години и после се почва с цялото това лигавене и хленчене, но както и да е... не мисля че мога да ти помогна относно проблема с родителите ти, но те съветвам просто да не обръщаш внимание на брат си и да знаеш че не си единствената която не понася брат/сестра си :))
Не знам за останалите които са прочели това но аз не бих те съдила защото много добре те разбирам! Надявам се да съм ти помогнала ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c3d4aff43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Дори не стигнах до края на историята ти. Реших, че няма смисъл! Ти си една неблагодарница! Знаеш ли колко хора се надяват да имат бебенце, братче, сестриче, та това е най-хубавото нещо в живота - да знаеш, че когато остареете, въпреки всичко и всички вие ще сте заедно! Направо се възмутих от написаното.... аз самата имам сестричка на 4 годинки, която колкото и да е дива и да прави бели, и да ме ядосва аз със всеки ден я заобичвам все повече и повече и съм горда, че ми е сестра та тя е най- хубавото нещо в живота ми и всеки ден се благодаря на Господ, че я има :) Погледни на брат ти с друго око- той е още малък, не разбира, не може да мисли като 15 годишен все пак и затова е нормално да прави бели ;) А ти като негова кака му показвай правилния път :)
Момиче, 15г.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 653b7cd9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   мила, аз съм на 16 и имам брат на 3 и да права си че понякога е доста изнервящо като вика и хленчи за всяко нещо, ама няма какще трябва да потърпиш докато му мине тая фаза... А аз какво правя: понеже съм втора смяна спа си до 11 след тва гледам да се оправя, наям и да излизам... После даскало свършвам към 7 след тва излизам и така почти не се засичаме вкъщи ;)

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 29ada65413
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си един много объркан човек и имаш нужда от помощ. За съжаление аз не мога да ти помогна. Мога да ти кажа само това: случва се някой да се дразни от малки деца (не си първата), но май това не е единствения ти проблем! Разбирам те донякъде - здравословно е понякога да "изригнеш" и да залееш всички с огорчението и ядовете си, но замисляла ли си се какво ти е, докато всичко това се трупа в теб? Ти си като тенджера под налягане, която рано или късно ще се повреди фатално. По-добре намери някакъв начин да не реагираш така в подобни ситуации. Дали заради теб или заради другите, които някога ще попаднат под обстрел, ако не намериш навреме друг отдушник като този сайт например. И да знаеш - манипулацията е изкуство, но рано или късно намираш някой по-изкусен манипулатор от теб, който ти разказва играта (това е относно частта с нагълтването с хапчета). Добре е да го знаеш отсега, за да не си изненадаш в бъдеще! :(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 50327b6303
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Това "малко изчадие" един ден може ДА ТЕ ГЛЕДА когато си болна и стара (а ти НЕПРЕМЕННО ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ МНОГО ЛОШО ако продължаваш с тази злоба в душата си...).
Може когато останеш без пари и без работа "малкото изчадие" да те подкрепи и да ти помогне.
Може, ако се разболееш от фатална болест, "то" да ти стане ДОНОР (я на бъбрек, я на костен мозък...) понеже ти е брат и сте генетично близки).

Не действай първосигнално и като идиотка - нещо я дразнело и значи трябвало непременно да го застреля! По-добре се замисли как да започнеш и да развиеш едни чудесни отношения с брат си, когато започне да става човек (защото до 3-4 години можеш да считаш че е животно, ПРАСЕ примерно...). Той е малък - УЧИ ГО, показвай му как трябва да стават нещата. Плясвай го, когато смяташ че се държи неадекватно. Влз в ролята на ПЕДАГОГ. Преглътни го малко това его - няма да ти е от полза в живота.

Писанието ти в този форум е нещо, което ще остане (надяваме се) ЗАВИНАГИ в електронното пространство и в паметта на Човечеството. Но то е НЕЩО, С КОЕТО СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА СЕ ГОРДЕЕШ след време, повярвай ми. Можеш да се направиш, че си го забравила, можеш да го заметеш под килимчето, но... то винаги ще е тука като жив свидетел за ГЛУПОСТТА и НЕЗРЯЛОСТТА ТИ сега.

Ray

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0ba352f0fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм малко по- малка от теб и също ненавиждам тези дяволски създания. Убий ме няма да ги харесам. Просто мразя децата. Ти не знаеш какво преживях с племенника си (той е колкото брат ти), ужас. Всички знаеха, че не го харесвам и като ме издразни по- жестоко му удрям няколко шамара. Реве, реве, другите се чудят защо реве и той най- накрая спира. С времето се научих как да се преструвам, че го харесвам и така.
Не си струва заради тоя малък пикльо да се самоубиваш. Просто почваш със шамарите и боя, ако и така не става, заключваш го в някаква стая и го оставяш. Разбирам те добре, нищо, че нямам брат. Знам какви са тези малките.
Относно другия въпрос: и аз съм форувър алоун, спокойно, не си само ти. Още си на 15, има хора, които са и на 30 и не са имали гадже. Живота е пред теб.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cb7b1170b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си изчадието, не братчето ти. Просто ще пукнеш от завист, че вече не ти обръщат толкова внимание, а цялото такова е за него 24 часа от седмицата. Да, той е на 3 и всичко ще е за него, ти вместо като вече доста голяма да се съобразиш, се тръшкаш.
Ако го бмъснел камион, това ли му пожелаваш.
Пиклата ще дава урок на родителите си.
Моля се само вашите да разберат какво мислиш за брат си.
Аз ако имам такова дете, което иска да убие буквално от злоба и ревност братчето или сестричката си, направо го изхвърлям с багажа навън.
Аз имам дете на 3 и изобщо не е толкова фатално, колкото го описваш. Гледам си детето всеки божи ден, само аз и още не мисля като теб. Детето е както го възпиташ, ако са го научили да му угаждат и на всяка цена да е неговото, ще се тръшка.
Като гледам и ти си такава като него. Осъзнай се, вече си на 15, за тези години, в които не си имала братче, доста голям егоист си станала.
Просто си болна, тук дяма да ти помогнат!!!
Знаеш ли кое е най-лошото, че и други пикли се изразяват, като теб в коментарите си и че те разбират. Те също са болни, но малко от тях имат твоите желания - братчето им или сестричката да я блъсне камион? !? !!
Просто си за лудницата, ама не го осъзнаваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1821d37cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Имам сестра на 20, а аз съм на 13. По-миналата година се преместихме да живеем в София, тя отделно от нас. Преди се карахме, биехме, викахме си. Но какво стана , виждам я един път на 3 месеца. Платих ме и 2 семестера. И това беше тя започна работа. Когота започна, просто толкова ми липсваше, нямах време да я видя. От предишните чувства, че я мразех просто вече осещам липсата и просто искам да върна времето когато живеех ме заедно. Тя вече е отделно семейство сякаш. Майка ми и баща ми нямаха много пари за дрехи. И тя дойде вземе и отидохме за дрехи. Тя знаеше, че в друг град сме по-различни са нещата. Разбираш ли след толкова караници ми липсва. Обичам нейната преградка като дойде зарежда ме с толкова позитивна енергия. След караници те на мама и тате. След няколко години си на 18 премести отделно, щом толкова ти пречи. Всички деца са лигави, но и от твоя страна ще бъде лигаво да се опиташ да самоубиеш. Опитай по друг път с него бъди мила, защото времето минава бързо и после неможе да се върне.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 090bda17ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката до №10 - аз не му пожелавам да умре или нещо такова, нито съм разглезена, нито нищо. Даже се радвам, че нашите не ми обръщат толкова внимание, колкото преди - имам повече свобода. И въобще не съм разглезена - правя абсолютно всичко вкъщи, освен да гледам брат ми - всичко свързано с чистене, готвене и пр. и се дразня, когато никой не оценява това. И знам, че след доста време ще се разбриаме, но до това доста време не се знае дали няма да умра я от язва, я от рак или нещо друго, което мога да предизвикам само с негативната си енергия или въобще яда, който задържам в себе си, преди да избухна.

А и преди да коментираш - чети какво съм писала - казвам само, че няма да ми пука ако умре (няма да ми пука месец - два, следтова ще ми е гадно), никъде не съм писала, че искам да умра. Искам аз да умра - не той. Защото той наистина не е виновен, че кака му не понася малки деца. А нашите много добре знаеха, че аз не искам нито брат нито сестра, нито нищо, ама не... искали да дадат шанс на друго живо същество да живее. Еми аз пък не искам брат, ай де!

А и се дразня, че омаловажават всичко, което правя и всичко, което чувствам. Точно като теб... не можеш да се поставиш на мое място. Не знае какво е едно дете да ти реве цял ден от 5 и 30 сутринта до 11 и 30 вечерта. Да ти тропа на заключената врата и да реве и да се тръшка, че не може да влезе, докато се мъчиш да учиш безсмислени уроци и да изкарваш добри (отлични) оценки по всички предмети. Така че - не ми обяснявай, че аз съм била разглезена. (Извинявам се, че говоря на "ти", но ще го преживеете).

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6da25865ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не мога дори да повярвам, че има хора като теб. Как може да мразиш собственият си брат, та той е на 3, какво очакваш? ! Да не реве и да не вдига врява? Да не се лигави? Лиглата в случая си ти. Някаква 15 годишна пикла, проявяваща претенции към това, че 3 годишното и братче "не спира да истерясва и да крещи за всичко. ".. Децата са такива, та той е на 3. Иска ми се някой ден като порасне да прочете това. Тогава много ще съжаляваш за написаното.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8d7e16dbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Девойко млада, аз съвети не давам, мога да споделя само моя опит, а той е, че когато бях ерген нямах време за нищо и всичко ме дразнеше. Когато се ожених пак нямах време за нищо и всичко ме дразнеше, тогава си дадох сметка докато съм бил сам колко много време съм имал и колко ми е било спокойно. Когато се роди първото от децата ми всичко ме дразнеше и нямах време за нищо, тогава си дадох сметка колко много време съм имал и колко ми е било спокойно когато сме биле само двамата с жената. Когато се роди второто ни дете пак нямах време за нищо и всичко ме дразнеше, тогава си дадох сметка колко много време съм имал и колко ми е било спокойно когато сме биле трима. Когато ни се роди третото дете вече бях на ясно, че всъщност проблемите ми са с мойте очаквания и желания, а не с околноти.
Надявам се да съм бил ясен.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7fce16b8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   В този сайт се коментират проблемите на хората, а не лигавщините на момичета като теб. Ако искаш целия този "ад" да свърши, иди на психолог!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2a56e0c6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Предполагам учиш вече психология и логика поговори с учителката-учителя за това сподели го вярвай ми ще ти помогне много, послушай ме най-искрено ти го казвам. Не се притеснявай да споделиш :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9379443955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ох деца деца не мога да ви чета напомнихте ми нещо. Аз имам брат с 5 години по малък от мен. Как го мразех като бяхме малки. Много ме тормозеше това че майка ми все го опрощаваше. Като вдигах врява против него майка ме засипваше с упреци. Винаги бях виновна защото съм по голямата. да съм по отстъпчива да не обръщам внимание и т. нТои НАЙСТИНА си беше проклетичък де. Посленият ни гаден скандал беше когато бях бременна. Уж се закачахме но тои ме блъсна. Малък беше не осъзнаваше достатъчно и аз изпитах ужасна злоба към него. Била съм на 19 тои на 14. Родих. Малко след това откриха тумор в главата му. Оперираха го. Но от тогава насам брат ми бързо стана възрастен. Забременях отново и самата аз се разболях трябваше да лежа. Брат ми идваше грижеше се за мен и за 7 месечното ми бебе докъто вечер не се прибереше мъжа ми. Майка не можеше да идва при мен тъй като не можеше да отсъства от работа. А дори да можеше беше недопустимо да пристъпи в дома на бившия съпруг. А тои баща ми мъж колко да помогне. По това време беше безработен и живееше на село. И така от тогава брат ми все брат ми е до мен. Брат ми ще дойде след даскало. Не е ял и със джобните ще ми купи вафли защото съм бременна и обичам сладко. Когато вече можех да ставам и да излизам ще изнесе количката, бебето и ще излезе с мен на разходка. На пейка като седнем с дебелия корем аз седя тои разхожда племенника. Това вече в последния месец на бременноста когато първото ми дете вече и проходи. Когато родих второто тогава вече не се отделяше от мен. По горните причини освен него на друг през деня не можех да разчитам. Колко петнайсет годишни момчета са сменяли наакани памперси а? ! С времето родителите ми се състариха все повече не намирах общ език с тях. За сметка на това с годините с брат ми започнахме да сме като две половини на едно цяло. Сега аз съм на 35 тои на 30. Половин баща е на децата ми. А за мен е като по голям брат. Но не споменах че има още две операции на главата. Само при мисълта че може да умре се ужасявам че ще остана като единак. С друг така не се разбирам както с него. Не ме разбираите погрешно -не че не се караме. И то яростно. Но когао говорим не ни е нужен тълковен речник. От половинка се разбираме. Той казва -сестра ми мойто второ аз. А тои е моита по силна половина. Онова мъжко нещо което има тои и малко мъже го имат -хладнокръвие когато трябва, обич когато трябва. Без него нямаше да мога да оцелея в някои от дните. Дължа му много. За край ще кажа че авторката и някои от коментиращите явно имат голяма разлика със своите по малки братя и сестри. От части това поражда големи проблеми. От друга страна вие деца сте в пубертета а той на никого не прощава. Знам го защото и аз трудно оцелявах в пубертета. Знам го защото имам сега двама пубери у дома, които дебело подчертавам отгледах с помоща на "омразният" ми брат.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 29ada65413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   "А нашите много добре знаеха, че аз не искам нито брат нито сестра, нито нищо, ... " - уж не си била разглезена, а се държиш точно като такава. Кой ти каза, че родителите ти са длъжни да имат колкото деца искаш ти? Ако някога са те питали, то е било от уважение към мнението ти и към теб самата, но май е трябвало да действат направо и да не се занимават с теб. Дали да имат второ дете или не - това вече е част от техния живот, а не от твоя! Да не говорим за домашен любимец, че идването му да зависи от това дали искаш да се грижиш за него или не? Едно е да не харесваш малки деца (въпреки че и ти си била такова някога), но това тук надмина и най-смелите очаквания на тези, които са чели темата ти дотук. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8ee9a97e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Имам въпрос. Откъде точно ще ги вземеш тия бензодиазепини? Иначе според мен ти трябва специализирана медицинска помощ. Дай това на родителите си да го прочетат, както и го запази след време за брат си, в случай, че не го убиеш или не се самоубиеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 91093c6826
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Когато си имаш след време и ти едно три годишно хлапе и по-голям/а негов/а сестричка/братче ще разбереш родителите си. Аз съм по-малка и повярвай и това не е далавера- аз на 7, той на 14 живеем в една стая- дистанционното у него, трябваше да чакам да излезе, за да мога и аз да погледам нещо на тоя телевизор. Купуваме списание, чакам той да го прочете първи и тогава да мога да го взема и аз. Когато бях по-малка си спомням, че и аз много го тормозех и родителите ми защитаваха мен, но точно след няколко години нещата се обърнаха на 360 градуса и той командваше парада. Той се премести като навърши 20, първите 3 години се чувствах като кралицата на къщата, но после ми стана едно гузно, нямаше даже с кого да се скарам, да се сбия, да си излея яда. Какво не бих дала сега пак да живеем заедно. Той замина в чужбина, аз също, делят ни хиляди километри и не сме се виждали от 3 години. Толкова ме е тормозел и бил, а понякога ми се плаче, че не сме заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fd1a22425e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ти нормална ли си, я си сядай на трибуквието. Аман от лигли. Самоубийството не е шега работа, детенце.

Venjus

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7bc3f88850
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не е виновен брат ти а родителите ти, че са го направили такъв или по-точно, че нищо не са направили с него. След време, ако продължават по същия начин той ще бъде едно от онези индивидчета, за които с основание се казва, че им липсват първите 7 години. За 15 годишна звучиш като доста умно момиче (като изключим крайните мерки за справяне със ситуацията които споменаваш) НО не бързай толкова да пораснеш. Колкото до момчетата - не се тревожи, повечето от тези, които не те харесват са просто пораснали подобия на брат ти, ще има обаче и такива, които ще те забележат и ценят :)
Забрави за идеята да даваш урок на вашите а намери начин да игнорираш ситуацията но без лекарствени средства :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 355b672cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Стигаш доста далече с мисълта за самоубийство.. Знам, че е изключително дразнещо като някое малко момченце/момиченце ти се върти около тебе.. С бой няма да стане - ще те намрази и ще те дразни повече.. Спокойно и той ще порасне.. Те си лигавят най-вече за да ги забележиш, да им обърнеш внимание.. :/ Когато човек е малък иска да е центъра на внимание и понякога подлудява всички с тая своя цел, но още най-много 3 години и вече няма да е такава лигня.. ; )) Не прави всичко, което иска, но и не прибягвай към бой.. И не употребявай „лоши думички" за да му се караш, защото ще ги заучи и ще ги използва често и като порасне, вероятно когато ти му се развикаш.. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 799e8a577a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   и аз те разбирам-не понасям малките децо-не мога да ги трая когато крещят силно и се тръшкат-кака ми от София пак е родила момче-догуша ми дойде от тия сополанковци -не ми стигат тия дето са в детската градина и като дойдат на гости В бургас искат всичко да им купувам а после ме изваждат извън нерви до такава степен че ми идва да ги ударя ами сега пак ми натресоха лапе-само вуйчо ми ще го поздравя щото е брат на баба ми-а другите не заслужават щото те поздравиха ли ме за бала -не -уважиха ме само вуйчо ми леля ми и кака ми Малина-а другите никакви ги нямаше -еми сори -и мен никаква няма да ме има и кат отидя в София ще им покажа аз на тях -и аз те подкрепям-малките деца са направо ужасни :@ Черната Лейди

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 799e8a577a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   номер 19-какво се караш на момичето? - е аз съм сама-нямам нито брат нито сетра и какво-кво да кажа за лигавите ми братовчеди а? на вуйчо ми едната му дъщеря пак роди-е аз вече от братовчеди и братовчедки не си знам роднините - и мразя малките деца -не мога да понасям крясъците им и сега кат ида в София как ще издържа на крясъците на туй лапе-аз да не съм от желязо-пък и не мога да си представя как ще търпя крясъци и от моето лапе-тъй че не се карай на авторката-тя иска да сподели пък половината тук я направиха на 5 стотинки - аз не се самонарянявам щот е тъпо но слушам метъл-и айде ся кво-да не би тук някой да ме упрекне-хайде смело-давайте? ама че неразбрани хора-гледат само да ти се зъбят :@:@

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 20f0f53d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   номер 13 -я по-полека-авторката иска съвет а не да я съдят-за мен какво ще кажеш-слушам метъл и то ат най-тежкия жанр-майка ми не ми казва нищо щото я кефя, нося обърнати пентаграми имам череп от метълшопа и харесвам филм на ужасите и не си говоря вече с двете си лели от Италия щот и те са тъпи кат всички останали -тях кво ги засяга аз какво слушам че и сметка ще ми държат на всичкото отгоре -каквото ми е на кеф това ще правя - и не ми дреме ако кажеш че съм луда - омръзна ми вече от такива хора -другите ги съдят пък себе си не гледат :@ -всички чалгари са задръстеняци ;d

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 20f0f53d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   номер 10 - кво -ти много знайш също като номер 5 -кака ми от София ми натресе поредния сополанко -мразя братовчедите си -особено малките-не издържам на крясъците им - хайде ако посмеете вадете ми тон като на авторката-тя е мой човек и я подкрепям-добре че нямам нито брат нито сестра -живея си много хубаво но не ми се мисли как ще търпя крясъците на моите хлапета-ще умра от яд :@ -авторке дай ми съвет -как да слушам виковете на сополанкото като ида в София -не издържам на шумове и там всички са тъпи -мразя малки деца :@:@ -черната лейди на 19 г

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 20f0f53d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   я ме чуйте бе -номер 10, 19, 5, 13 и номер 15- аз ненавиждам малките деца -мразя ги и не мога да ги трая -особенотия дето са в детската градина и бебетата които пък ревът-и мразя братовчедите си дет са в детската градина -не мога да им понасям викането пък сега като ида в София незнам как ще търпя това хлапе дето кака ми Ива роди- аз не искам да имам деца щото не мога да си представя че както си спя и някакво бебе ще реве и аз ще трябва да ставам -и аз имам нужда от сън-да не съм длъжна да ставам всеки път като ревне я? аз да не съм от желязо бе хора-и аз икам да си почивам-няма да ставам посред нощ и да му сменям насраните памперси или посред нощ да го кърмя пък мъжа ми да спи-е тая работа вече не става-ще кажа на мъжа си да му разтвори изкуствено мляко и да му даде с шише с биберон -той го е правил той ще го гледа-ако родя изобщо щото неща да си развалям хубавата фигура-и ако обичате не ме съдете -и не мога да трая бебето на кака ми Марина-ужасен сополанко :@

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 20f0f53d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   я ме чуйте бе -номер 10, 19, 5, 13 и номер 15- аз ненавиждам малките деца -мразя ги и не мога да ги трая -особенотия дето са в детската градина и бебетата които пък ревът-и мразя братовчедите си дет са в детската градина -не мога да им понасям викането пък сега като ида в София незнам как ще търпя това хлапе дето кака ми Ива роди- аз не искам да имам деца щото не мога да си представя че както си спя и някакво бебе ще реве и аз ще трябва да ставам -и аз имам нужда от сън-да не съм длъжна да ставам всеки път като ревне я? аз да не съм от желязо бе хора-и аз искам да си почивам-няма да ставам посред нощ и да му сменям насраните памперси или посред нощ да го кърмя пък мъжа ми да спи-е тая работа вече не става-ще кажа на мъжа си да му разтвори изкуствено мляко и да му даде с шише с биберон -той го е правил той ще го гледа-ако родя изобщо щото неща да си развалям хубавата фигура-и ако обичате не ме съдете -и не мога да трая бебето на кака ми Марина-ужасен сополанко :@

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 29ada65413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Към коментиралите след мен: някой от вас да видя първия ми коментар (номер 7)? Не, защото нямаше за какво да ме разпънете на кръста! А да прочетохте, че никъде не я заклеймявам, защото не харесва деца, а само заради идеята да манипулира родителите си чрез опит за самоубийство и защото очаква същите да планират колко деца да имат според нейните капризи и желания. Ако й се прииска братче, когато майка и вече е на възраст - да й го намерят от някъде ли? Не бързайте да ме оплюете, защото вие също като авторката мразите деца! Това няма да ви реабилитира пред обществото по никакъв начин. Последен засега съвет към всички - ако не си прочел целия коментар, по-добре не го коментирай, за да не станеш за смях! Извинения не очаквам - просто спрете да ме вмъквате във вашите войни срещу обществените порядки и директивите на природата!

Номер 19

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8a532f9dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   аз пък добре че съм сама -даже си живея много хубаво-ама вместо някои хора да ме нарекат лигла като номер 10 например като на авторката да ме разберат че не понасям детски крясъци -мразя децата :@ - и не ме съдете за да не се излагате ;@

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8a532f9dfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   на мен да не би да ми е лесно да слушам детски плач като съм на гости-уморена съм от път искам да спя а от среща някакво лапе ти надува главата-понякога са ме дразнели до такава степен че ги удрям -на тия от детската градина-на тия малките дето се раждат -вдигат викове до облаците-абсурд е да остана повече от 2 дена в къщата на вуйчо ми-като се сетя че трябва да търпя сополанкото ;@ -и не ме наричайте злобна щото не ме познавате-не съм упрекнала никой а само казах че авторката иска разбиране и номер 19-не ми се карай -няма нужда-просто съм ядосана от коментарите на някои хора дето съдят авторката че си позволяват да я наричат лигла без да я познават-такива не мога да ги търпя! този сайт е за проблеми и за съвети които се дават-а не за обиди и тем подобни глупости-Авторке не обръщай внимание на тези номера които те наричат лигла без да те познават -че си глезена и неблагодарница -не ги слушай-след малко и мен едва ли не ще обиждат задето се присъединих към твоя проблем и казах че мразя братовчедите си-колкото са по-малки толкова повече ги мразя-особено пък тия дет са на няколко месеца-извинявай ама аз там нали ходя хем да си почина, хем да видя роднините пък кво излиза-там отивам за да се върна с главоболие и ме хваща яд когато като дойде някое дете на роднините да му обръщат внимание пък на мен -Не-все едно аз не съм там-от това много се дразня-и сигурно като отида на гости в София-пак ще е същото-дойде ли кака ми с мъжа си и с лапето -хоп всички се ще се лепнат за него и ще му обръщат внимание-пък на мен много ми здраве нали така!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 45b7550810
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   до номер 9 -аз съм на 19 г-тая година завърших 12 клас и знам че ще ме разбереш и искам съвет от теб-проблема ми е че както споменах Мразя Малките Деца-и съм форевър неразбрана -не знам защо -ще ходя на гости в София пък кака ми Ива на вуйчо ми малката дъщеря-те са 2 пак е родила и не издържам като си помисля какво ще стане ако дойде там с бебето -то ще крещи до облаците и всички останали ще се втурнат да го обсипват с мили думички колко е сладък и такива простотии-а аз уж съм на гости пък за тях тогава все едно ме няма-ни ги разбирам тези хора-и ако останат за вечерта-как ли ще спя на този шум-наистина не понасям малките сополиви хлапета -не чуждите а децата на братовчедките и братовчедите ми-защо не разбират че съм на 19 и искам спокойствие ами ми натряскват хлапетата и отгоре на всичко ме карат да им сменям памперси да ги храня-те плюят храната и аз трябва да почиствам след тях-това ме дразни но другото по-дразнещо е 2 годишните пикливи дечица които само вървят по мен и ми мрънкат на главата-наистина малчуганите са много досадни -разбирам авторката-та някой път направо ми идва да ги изгоня от хола-там шума се слуша до горните етажи и винаги мен ме оставят сама с себе си в хола кат в небрано лозе да се чувствам а те отиват да се любуват на сополанкото в другата стая пък аз да се чувствам като чужда-и ще кажа на някои хора-не съм толкова злобна колкото ви изглеждам -нямате право да ме съдите защото не ме познавате -нито да ме наричате пикла-завърших проф гимназия в Бургас -бившия ТОх -всичко правя -работя вкъщи -готвя, пера и тн-така че не ме съдете -просто Мразя малки деца -не ги понасям-номер 9 дай ми съвет как да постъпя като не мога да търпя глезените деца на братовчедите ми -които ходят след мен и цапат наново-бия ги но не става! :@:@ -дори незнам как ще държа в ръцете си сополанкото на кака ми -не ги понасям или пък това на кака ми Марина -няма да го направя -но да знаят-или ми обръщат внимание или вече няма да им говоря -както и да е-надявам се някои които мразят децата да ме разберат-номер 9 ще съм ти благодарна ако ми дадеш съвет какво да правя за да ми обръщат внимание а не да ме оставят сама в хола -искам и съвети и от другите които не понасят дечурлигата-вече не издържам а след 1 седмица ще ходя в София и там кошмарът започва:@

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 45b7550810
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   номер 19 -спокойно-не искам да съдя никого нито пък ще си губя деня да го правя-пък теб изобщо не съм те оплювала-просто се възмутих от някои хорица че съдят човек без да го познават-не познават авторката а пък я обиждат и защо-защото си казва истината ли? на нея и писнало от малкия и брат и не е казвала че иска той да умре -просто я дразни-и аз не понасям братовчедите си щото са глезени и не ги възпитават както трябва-особено тези дето се раждат-едвам издържам да ми викат на главата че понякога ми е идвало така до гуша че ми е идвало да ги извадя на вън пред входната врата-и друго ме дразни-дразни ме това че винаги както съм забелязвала като отида там с майка ми на гости и леля ми и каките ми ме посрещат и тамън ме запрегръщат и когато другите доведат от онези малки сополиви хлапета всички се втурват при тях а аз сякаш не съм там-това е дразнещото и сега пак ще е същото-няма да успеят да ме накарат да държа бебе в ръцете си щото ми идва да го затворя някъде и няма да го държа-мразя малчуганите -тези и онези в детската градина-и наистина не искам никой да ме съди както аз не съдя никой!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 45b7550810
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   този сайт не е за кавги а за съвети-просто приемете че не всички хора мислят хубаво за децата и ги обичат-има и такива които не ги понясят-този сайт е за да си споделиш проблемите -нали затова се казва spodeli. com? -какво като съм защитила авторката -и другите я защитиха-не всички -но аз и още някои души я защитиха-номер 19 да не мисли че като изказах мнение съм го оплюла -не! нямам намерение пък и не съм възпитана да съдя хората и да се заяждам-просто се ядосах от самата тема-всичко свързано с децата ме дразни и хората които съдят другите без да ги познават -и тях не мога да ги трая -и това че слушам различен стил музика-метъл -някои от тази тема ще ме помислят едва ли не за чудовище-ами нека! майка ми за това не ми роди брат или сестра -иначе и аз като авторката щях да пиша колко много мразя брат си и сестра си-то и попринцип мразя децата-както казах вече над 10 пъти -не понасям бебетата и децата от детската градина -така че да не се караме за глупости-който обича децата -да си ги обича-Аз пък ги мразя -и какво?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a925e638e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Ти си за лудница :) Ако го блъснел камион щяла да се прави, че и е гадно, майчице мила :X На 17 съм и имам братче с 8 години по-мъничко, да момче е-прави бели, ядосва ме, крещя му понякога, но е най-прекрасното нещо за мен :) Когато направи някоя беля го прикривам пред родителите си, поемам вината, защото по-добре да викат на мен, от колкото да разстройват него... Толкова злобно лапе не бях виждала, трябва да се срамуваш от себе си:)

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 090bda17ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Като гледам има бая хейтъри тук. Вземете се съберете и елате да ме убиете - хем ще си оправите настоението, хем ще почистите българия от поредния боклук, идиот, егоист и там както още ме нарекохте. Така и така напоследък вече и другите проблеми ми идват в повече, та този остана на последен план... поне вземете направете нещо добро - убийте ме. Ще съм ви много благодарна.


-от Авторката

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 27ec531658
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   до авторката- аз съм от малкото хора които мислят като теб-че мразят децата-наистина са досадни и също забелязах че много хора си позволяват да те оплюват без да те познават-не разбирам-не те познават а те обиждат-що за хора са тези? -не им обръщай внимание! Черната Лейди

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 703106e8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   номер 40-ти откъде знаеш че авторката е луда? -да не би да си и личният психолог :d-тази тема е нейна и щом е споделила, другите нямат право да съдят хората без да ги познават-бе вие що за хора сте бе-гледайте си дечурлигата и здравето и не се месете в живота на другите-айде бе! -била за лудницата-тука повечето като ги гледам много си позволяват да оплюват хората, без да ги познават-погледнете се първо вас-дали сте наред и после критикувайте-Не ви ли е срам? -заради такива като вас темата на момичето се превърна в спам вместо място за съвети

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 090bda17ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Авторката, отново: Радвам се, че се намират 3-4 или 5-6 човека, които не са заети да ме хейтват. Иначе - до всички хейтъри: Нищо няма да постигнете, като злобеете във всеки един коментар - нито ще ми промените мнението, нито ще ме обидите. Най-много да ме накарате убедите колко елементарни сте, как сте толкова развити, че не можете и едно поставяне на мястото на друг на направите. Ама то хората от вас трябва да гледат, нали сте перфектни, безгрешни. Съгласна съм, имате право да съдите, защото и аз наистина прекалявам и го осъзнавам. Но при вас явно обстоятелствата са били различни.

И пак да повторя - НЕ мразя брат си, НЕ искам да му се случи нищо лошо и му желая само хубави неща, НЕ искам да умира или нещо такова. И за пореден пък да кажа - искам той да има перфектния живот.

Относно бензодиазепините... ами... дълга история. Има в нас едно пакетче, което си седи... Мама пиеше такова, за да спи вечер, защото се будеше при вяско помръдване и въртене на брат ми. Ама като гледам май тя не забелязва, че от време на време изчезват по 1-2 хапченца, които си ги складирам. Сега имам 7-8, ама брат ми още не ме е ядосвал толкова (не си бях в нас) и затова се съм приблягвала да си взема скришно още, но знае ли се - най-добре да взимам докато мога.

Брат ми най-накрая отиде при баба за уикедна и съм толкова щастлива, че не съм го виждала от 3-4 дни (не си бях в града). Даже не съм толкова ядосана и депресирана колкото обикновено и имам време да обърна внимание на останалите проблеми, че и чак ми остава време да се усмихна :)

Лека ви вечер, поздрави и мерси, за отделеното време :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 815f8daed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Мило момиче не разбирам защо не обичаш малките деца.
Аз съм на 21 имам 2 сестри с които се гордея и макар да се караме пак ги обичам Дари както се казва първата ми родна сестра тя е вече на 8 години
2рата Маша доведената ми сестра е на 7 и половина почти н една възраст са ако им се скарам знам че не обичат но поне трябва да има внимание.
ти си на 15 почти на 16.
но един съвет от мен би ти помогнал
Не мрази малките деца защото който не ги обича не вижда в тях красотата и милите невинни лица.

Преди като бяха по малки се карах на сестрите си а сега като че ли съм най гордия брат на света от 4 години насам не се карам с тях

 
  ...

...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 926faaf0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Разбирам те, аз имам сестра която се държи по абсулютно същия начин, винаги вряка, пищи като не получи нещо брат ти е на 3 год ако мислиш че сега е напаст само гледай като порасне ще си мисли че света е негов затова те съветвам да се приспособиш по бързо или да му покажеш кой е шефа ако те изкаже на вашите пак го набий и така докато не те слуша и не те изказва на вашите, така ще има респект

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c0cc2d71b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   И сега какво? Дайте да мразим 3-годишните щото врякат и пищят като не получат нещо? Това е нормално, те са на 3. Ако си мислите, че вие сте били по-малко дразнещи на тази възраст, грешите. Не е приятно постоянно да ти реват на главата, но той е МАЛЪК. А някой ден това толкова ще ти липсва.. Когато се отделиш от него и не можеш да го виждаш всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: af0a3f1c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Отговора ми е само един - щом си на 15 фани си гадже - хем ще ти обръща внимание хем и докато малкото спре да се лигави и иска всичко ще има кой да те обгрижва - а и вашите ако пък са консерванивни ще почнат да се интирисуват от теб - хем и без да си тровиш организма че няма изчистване после

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0824b26186
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Мой човек, това твоето е чиста глупост. Нищо лично човек, но сигурно братчето ти мисли по-трезво от теб. ;))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6ee046c92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Номер 54, има такива деца, които не са дразнещи на каквато и да е възраст, аз на 3-годишна възраст си бях мирно дете, дори и когато исках някаква играчка или сладко - никога не питах, даже веднъж казах на майка ми - ,,Няма ли да ме научиш на нещо хубаво?". (От това помня, че имах предвид да ме научи как да чета, понеже много исках по това време и не, не си измислям!) Спрете да мислите прибързано и да казвате ,,то е нормално на тая възраст" ,,то е нормално за тоя или тоя пол" и т.н. Всичко е до възпитанието! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker