Имам съмнения, че гаджето ми е гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам съмнения, че гаджето ми е гей
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 5007 пъти
Имам съмнения за гаджето си, че е гей. Доста популярно е това твърдение и аз го подминавах, но сега, когато сме гаджета се съмнявам още повече.
Той е 11 клас, аз съм по-малка. За мен той е най-прекрасното същество, което познавам. Говоря от чисто физическа гледна точка, защото дори и да сме гаджета от почти месец не знам почти нищо за него.
Първо ще кажа, че е много фин и светъл. Разбрах, че си боядисва косата. От 15 годишен си я потъмнява.
В училище е популярен, харесван, но има и много, които му се подиграват и не го разбират. Викат му "принцесата".
Досега не е имал приятелка. В началото бях много щастлива, че ми предложи, направо летях. Сега имам съмнения, че го е направил, за да спрат с глупостите по негов адрес. Та ние не излизаме заедно, почти не си пишем, той не ми споделя нищо. Какви гаджета сме? В 80% от случаите аз му пиша първа. Много често получавам отговор "зает съм сега". С какво е зает? - цъка игрички и гледа анимета. За месец сме излезли само 3 пъти заедно. Веднъж го помолих да дойде с мен, че си търся чанта и 2 часа обикаляхме по магазините, защото той си търсеше дрехи, за себе си. Два пъти сме се целували (не с език). За секс въобще не си помислям.
Не искам да съм повърхностна като другите, които му се подиграват. Опитвам се да го разбера, но е много трудно. Виждам, че е много умислен, тих. Прекарва времето си у тях. Родителите му са богаташи (наистина) и той ми е казвал, че все ги няма, но не му пука особено. Това е най-съкровеното нещо, което ми е споделял. Мен никога не ме е пускал в стаята му. У тях да, но стаята му е някаква недостъпна територия.
Наистина не знам дали не ме използва като някакъв параван. Нямам нищо против да съм с него. Хубав е, умен, нищо лошо не ми прави. Даже ми изнася, защото имам готино гадже и всичко го знаят. Гадното е, че аз се надявам на близост, разходки, глупави смс-и, а такова нещо няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 844a55d095
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това трябва с него да го обсъдиш. По принцип не е коректно спрямо теб да те използва за параван. Или ако го прави, поне трябва да е с твое разрешение.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 26787bfa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От описанието ти за него разбрах, че е от онези гладко избръснатите навсякъде момченца, нежнички като бебенца, с оправени веждички, задължителна кола маска навсякъде и зализана прическа очилца тип диоптър и шалче за аксесоарче - абе т. н мъжки кифли. 'Начи... първо всяка мъжка кифла прилича на мъж с обратна сексуална ориентация! Второ - никога не очаквай от подобен тип "момчета" да ти пишат първи, защото са самовлюбени и се изявяват като нежният пол, а момиченцата на по 13-14-15 ги мислят за много готини и онези тотална са загубили представа за това кои са всъщност. Не очаквай от мъжка кифла да те покани на кафе... по-скоро ти трябва да поемеш инициативата. А целувчиците по скайп, които си пращат с техните оскубани приятелча са толкова мазни и гнусни, че е напълно в границата на нормалното да си помислиш, че момчетата в дрешно време са обратни. Всъщност не са, но изглеждат така, а момичета като теб залитат по тях и им повдигат женското оп 'мъжкото' самочувствие и его. Просто трябва да върнат казармата в днешно време защо не личи кой е нежния пол. И скъсай с него и си намери по-мъжествено момче, което се занимава с спорт и мъжки дейности, а не с постоянни ходения на козметик, боядисване на косичката и т. н. Намери си истинско момче, момиче!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 222ff33b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Кои анимета гледа?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 71dc6d13c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   :D Номер 5 ахахахаха
Момичето тук си споделя чувствата, а ти питаш кой анимета гледа гаджето и. Сериозно ли?

Така сега по темата, ами аз съм почти съгласна с номер 2 (Не разбирам, защо номерата са 1, 2 и... 5 :|). Само, че аз си го представих малко по-различен. Всъщност може и да не е гладко избръснат :D. Не сериозно, това че си боядисва косата не го прави веднага гей, въпреки, че има и такава вероятност. Ами според мен държанието му е ужасно, и колко и да е готин и хубав, според мен трябва да го зарежеш. Неприемливо е това, че не ти пише, още повече, че не ти отговаря като му пишеш. Сега като се замисля, съмненията ти са доста основателни. Но, разбира се като го зарязваш не можеш да му кажеш "мисля, че си гей" :D, а нещо от рода, че искаш по-сериозна връзка, в която участват и ДВАМАТА. Е дано сме ти помогнали. Ако решиш да си останеш с него, просто ще си изпуснеш шанса с някой, който те заслужава повече! :)

Само да кажа, че аз си го представих като момчето от филма Suicide Room, който е мега як във филма (в живота е с руса коса :Х) и затова някак не ми се искаше да си го представям като гей. :D Между другото в този филм момчето също го обиждат, че е гей иии май му казваха принцеса също :dd Може би е просто съвпадение.

И последно да питам, наистина кои анимета гледа пича :D, защото и аз съм фен :))

И такаа УСПЕХ!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b367cc632b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Педалче е със сигурност, на мен ми е по-интересно как си се хванала с такъв...
XII

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 13ee471c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз се интересувам какви анимета гледа

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1904e79ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И според мен е Гей и е с теб само, за да не го наричат принцесата! Но щом го наричат така значи има причина тоест да ГЕЙ Е!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 844a55d095
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той не е гей, той си е направо педераст. Разбирам да е Елтън Джон или Джордж Майкъл, тогава щеше да е гей. Нали?

"Гей" звучи някак гордо и изискано. Нещо като по-мек вариант на негово превъзходителство Денди (по прякор Пенди). Но той, той си е откровен педераст.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0e7d1fe967
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Е не! Аз тука наистина си споделям притесненията, вие се интересувате от анимета. Аз никак ама никак не съм наясно с нещата, но успях да измъкна някакви имена. Даже ще поставя хронологията да видите колко са "интересни" чатовете ни.
аз:
ей, тук?

той:
?

аз:
става ли да те питам нещо?

той:
?
аз:
кажи ми някакви анимета?

той:
??????

аз:
айде де
имам свободно време
ти си спец

той:
учи?
:D:D:D:D

аз:
няма ли да ми кажеш?

той:
Fairy tail, air gear
Naruto
bleach
kаichou wa Maid-sama
не е зле
любовни? :D

аз:
предпочитам, да

той:
оф
изгледай първо тия
спи ми се

аз:
много си мил

той:
да
утре ще си говорим

аз:
лека тогава

Seen 23:27

Това е. Искам да кажа, че повечето ни чатове са все така.
Също искам да кажа, че той далеч не е тия "мъжки кифли" и не си скубе веждите и не се обезкосмява, защото има малко косми и без това. И даа, между другото Доминик от Suicide Room наистина е мега якия :D
Гаджето ми е по-различно, но с подобна прическа и фантазия може и да заприлича :D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 222ff33b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 5: гледа Naruo и Fairy Tail? Както и Bleach? Той е супер якия тогава!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d85994d225
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   А защо си с него? Само те използва за да не му се подиграват, а си е чисто хомо.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 41e0bb1aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Това че не споделя не значи че е гей, ако искаш да знаеш принципно само момичетата говорят много и за всичко си споделят
това че не говори много означава че обича да е сам (аз познавам 2, 3ма дето се изолират така не мога да ги разбера много са странни)И да това което прави по никакъв начин не показва дали е гей

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a907ea16e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм номер 6 :)
По чата виждам, че наистина не мислиш да го зарежеш. Ами това си е твой проблем, но той или наистина е гей или просто не те харесва и те е взел, за да не му е скучно. Не знам какво друго може да е. Искам да ти кажа, че познавам едно момче, което е гей и го разбрах съвсем наскоро. Преди това го харесвах, защото той е супер готин просто, но като разбрах много се разочаровах. Наистина чувството е ужасно. Някак си не искаш да повярваш на това, което се случва, затова те разбирам, но както казах и в предния коментар, само си изпускаш шанса за нещо по-добро (сигурна съм, че по-зле от това няма накъде според мен). В момента той си мисли, че е много готин и е убеден, че ти никога няма да го зарежеш, затова се държи така с теб. Само да чуе, че искаш да го зарежеш ще му се смъкне малко самочувствието (надявам се). Дай ми да разбере с кой си има работа!!!

Ааа и за Доминик :D, значи този филм го гледах още няколко пъти след това и сигурно за седмица не можех да си го избия от главата :D. Ама какво да се прави. ^_^

А за аниметата наистина са готини, както някой по-горе каза ;)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e210c785db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Интересното е, че аз също си помислих за анимета. Но не можеш да го наречеш педал докато не си напълно сигурна :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1fa8b4b2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не съм съгласна с това че е гей. Най добрият ми приятел е гей и знам за какво става дума. Но съм съгласна с останалите че те използва и ти казвам да го зарежеш ЗАСЛУЖАВАШ НЕЩО ПО ДОБРО.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d8021c4be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Първо си отговори на въпроса - какво е "аниме". Не е просто анимация, а изкуство, в което доста момчета и момичета се завличат. Там има доста добре нарисувани персонажи, особено момчета. Нищо чудно боядисването да го е направил заради тези анимета, за да заприлича малко на някой герой от там или на японец. Сигурно има и някаква прическа с по-дълга коса. Явно се носи леко като гей, емо стил. Прави се на голяма работа, но всъщност не е. Сложна работа, деца. ;0

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c67783fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И аз бях така! Приятелят ми беше бисексуален и бе ходил повече с момчета, отколкото с момичета. Виждахме се много рядко, повече си говорихме и писахме, а за целувки с език хич нямаше време! Затова скъсахме, не намирах смисъл в това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker