Обичам го, но той ми поставя условия... какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го, но той ми поставя условия... какво да направя?
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3343 пъти
Има едно момче, с което се запознах на 25 април 2009г. още като го видях усетих нещо може да се каже, че беше любов от 1 поглед.... той е на 25, а аз съм на 16години и предполагах, че е израснал много повече от мен и е видял много повече от мен, но явно съм грешала... Мислех, че неме забелязва ... но се очудих, когато той ми поиска номера... Не знам защо, но аз му написах първа SMS ... Така от съобщение след съобщение, от базик на базик и го заобичах ...

9месеца плаках 9 месеца страдах, 9 месеца го обичам.. 9 месеца неспях дори.. 9 месеца не ми излиза от главата, сърцето и сънищата ми.... Казах му, че го обичам на 3месец.. Мои приятелки ми казваха, че това ми е най - голямата грешка.., но не беше така, защото той ми каза, че това му е чсно вече.... най - хубавото е, че на 7мия месец / беше някоя събота / ии се заговорих с мой бивш той ни видя и си тръгна ... попитах го чрез sms защо си е тругнал той ми отговори, че не е, и си седи в колата пред неговия блок аз го попитах кво прави там, и той ми каза: седя и си мисля...
АЗ: За какво?
ТОЙ: За това дали ме обичаш както казваш... аз без да се замислям отидох при него и му разказах ,че само сме си говорили / не знам дали е така, но мисля, че това беше ревност от негова страна / той сам ме попита дали искам да бъда с него аз разбира се отговорих ДААААА ....

5дена след това чух условията му: Когато аз реша, че ще бъда с теб така ще бъде, когато аз искам да си някаде с мен ще те викна.., когато аз искам да правим секс, тогава ще го правим....

Как да поступя споделих му, че когато си с някой трябжа да го ислушваш трябва да се съобразяваш с него.. тук той ми каза: Това съм аз, ако не ти изнася довиждане ако искаш да си с мене Бъди.... неиздържам така... :( Какво да направя ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9c06b33878
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До болка ми е позната тая история ;( (hug) (h)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9c06b33878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам какво да ти кажа

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 414fcfaf63
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му "Ако искаш да си с мен не ми поставяй никакви условия.Аз съм съм толкова стойностен човек колкото си и ти.Имам достоинство,самочувствие и самоуважение.Не съм намерана на пътя.Така че ако искаш да бедеш с мен бъди!"Никой не може да те смачка ако ти сама не му разрешиш.Всяка жена е попадала в такава ситуация.Моят съвет е да не му позволяваш да те тъпче.Успех и пиши как се развиват нещата.
ниа

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9dfc9218d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Напоследък, забелязвам все повече отчаени момиче... И нещото, което установих е,че всичко си го правим сами (казвам ПРАВИМ, защото и аз съм същата) .Виждаш, че човекът не държи на теб, виждаш, че те прави на шматка и въпреки това се натискаш там и не си хващаш пътя.Незнам каква е тая саморазруха, която се опитваме да постигнем.Все едно тея пропилени чувства и емоции са ни нужни само днес...Ами какво ще стане утре, като се обърнеш и видиш колко много сълзи и чувства са отишли на вятъра?..

На тоя пич, можеш да му кажеш тея условия да си ги завре някъде ...и да ги поставя на друг.Ако държиш на себе си, това трябва да направиш.
Влюбена си явно,обичаш го, но мисли за себе си.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e3e095b12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Така е, влюбено е момичето. За нещастие не можем да командваме сърцето си. Всички знаем, че не става така "Ще си кажа от утре да не го обичам вече и айде, всичко е наред".
Жалко е, но любовта все по-често ни прави на глупаци.

Мила, послушай съветите на другите - остави го. Кажи му това, което те съветва номер 4 и виж какво ще направи. Но да ти кажа (не че ти вече не си го разбрала) - това момче не е стока.

Ти не си виновна, че си се влюбила в неподходящ. На всички се случва. Аз самата месеци наред търпях момчето, в което бях влюбена до болка, да се отнася с мен като с парцал. И сега ужасно много страдам, защото му позволих да се подиграе с мен, да ме използва, докато реши и накрая да ме захвърли. Не повтаряй моята грешка! По-добре да те боли сега, че си се отказала на време, отколкото по-късно, когато последиците може да са много по-сериозни.
Ще го преживееш, вярвай ми. Няма да е лесно, но то няма нищо лесно на тоя свят. Млада си, хубава си, ще срещнеш някой, който те заслужава. Не губи надежда.
Желая ти успех! :) И пиши какво е станало ;)

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a87b1dbb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бий му шута :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a16489c92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Я МУ ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fb8a91c22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напълно подкрепям №5!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7e2cc5deb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Я го разкарай тоя! Той прителка ли има или робиня? За каква те мисли? Дай му ясно да разбере,4е няма да му се подчинаваш като куче!
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4092c7bbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Eх, колко ви е лесно!
Коя от нас не е попадала в подобна ситуация? И ако не е .. предстои. И коя от нас "му е била шута"?
Имах си работа с такъв властен характер не отдавна и нещата се решиха много бързо. Казах му "добре, съгласявам се, ползвай ме до когато можеш и максимално" . И наистина бях готова да ме изцеди.Ако не преминеш през дадена ситуация, ако не я изживееш - няма и да я превъзмогнеш. При мен, въпросното момче не посмя да ме ползва като "робиня". Заяви, че съм луда и сега сме не лоши приятели. Сега си мъничка и ще го преживееш доста по-лесно. Ако избягаш от въпросното момче, няма да се научиш как да се справяш с такъв тип хора. А ще срещаш много като него!
Бягството не е решение!

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: de265d7dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво бе номер 11!Уникален изказ на жена.Стой да те мачка за да можеш другия път да се справиш.Браво!!!Ето заради такива умни жени като тебе много други жени търпят несилие-физическо и психическо.Ти като искаш мойеш да си търпиш всичко.но не съветвай други хора да се подлагат на това унижение.И за какво бягство изобщо говориш???Той казва "ще седиш и ще чакаш аз да си развявам оная работа и когато ме досарби за тебе ще идвам".Това не е бягство това е избор.Ако на теб ти е добре да си една от многото недеи да съветваш и другите жени,че едва ли не това е нормално и тя трябвало да си мине през това.Тя в момента си минава през това и й е достатъчно трудно и без твоя малоумен савет.Дано някоя жена жертва на насилие не ти поиска съвет.Ужас нямам думи

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 858f8c0acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей!
Няма смисъл да бъдеш с някой, който ти поставя условия. Това означава, че няма да се получи нищо.. Трябва или той да се промени (което ме съмнява...) или ти по някакъв начин да му покажеш, че не е това начина. Ясно е, че го обичаш, но наистина за истинска взаимна любов са нужни компромиси, а така като гледам той не е много склонен.
Поздрави,
Р. 16

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker