Забравена от всичко и всички ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Забравена от всичко и всички !
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1894 пъти
Здравейте! Момиче съм между 16-18 години (не искам да се знаят годините ми) и мога да кажа, че меко казано съм забравена от всички! Имах приятелки и приятели, момчета които ме харесват, имах живот! Страхотен тинейджърски живот, докато не си счупих крайник.. не излизах 3 седмици от проклетата къща която ме задушаваше и накрая когато излезнах от нас просто света се беше променил коренно за мен! Приятелките ми си намериха нови компании и гаджета, повечето ми приятели отидоха да учат, а и просто вече нито едно момче не ми обръща внимание! И най-тъжното от всичко е, че на въпроса "Защо прецакваш най-добрата си приятелка заради всички останали познати? " моята най-добра приятелка отговори : "Не знам, няма причина " от което аз останах без думи.... Как така всичко се обърна с краката нагоре? Вече нямам личен живот, приятели и гадже... Харесвам едно момче, но естествено и той учи в друг град, идва си рядко и не мисля, че ме харесва като нещо повече от приятелка :( Та имам няколко въпроса:
1-во- Защо се получи така, че живота ми изведнъж стана толкова сив и скучен?
2-ро- Защо всички ме забравиха по едно и също време?
3-то- Защо съм такава нещастница, че никога не ми се получава в любовта?
4-то-Кога ще излезна от тази дупка на отчаянието и всичко ще си е по старому?
5-то- Къде сгреших? :(
Моля дайте ми съвето какво да правя защото съм много объркана и ще съм ви много благодарна! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: e23b5d94b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1-во- Защо се получи така, че живота ми изведнъж стана толкова сив и скучен?

Преминаваш през някакъв по-специфичен период. Погледни от добрата страна. Съдбата е искала да разбереш, че с тези хора нямаш бъдеще и така те предпазва. Ако го осъзнаеш това и се освободиш от миналото, много скоро всичко ще се нареди от самосебе си - ще си намериш нова среда, нови приятели, на които ще им пука за теб.

2-ро- Защо всички ме забравиха по едно и също време?

Вече отговорих. Това всъщност е за добро, иначе как ще оцениш бъдещите си ИСТИНСКИ приятели?

3-то- Защо съм такава нещастница, че никога не ми се получава в любовта?

Твоята половинка е една и е някъде по света. Ако любовта се срещаше толкова лесно, нямаше да я ценим. Когато е най-подходящото време и когато си с чисто сърце, ще дойде и Той.

4-то-Кога ще излезна от тази дупка на отчаянието и всичко ще си е по старому?

Най-големите успехи и повратни точки в живота идват точно след отчаяние. Аз съм живия пример. Отчаянието всъщност е последната крачка преди освобождаването, освобождаване от очаквания, от амбиции, от страхове, притеснения. След освобождаването сърцето се разтоварва от всичко излишно, става чисто. Чистото сърце ще го познаеш по спокойствието, по душевния мир, по спонтанното убеждение, че всичко ще се нареди по перфектен начин в най-скоро време. И точно тогава идват чудесата, както дойдоха и в моята любов.

5-то- Къде сгреших?

Не си сгрешила, ти си невинна и винаги си била такава. Просто си преминала през тъмен период. Но тъмните периоди не са лоши, те дори са необходими, за да се освободиш от тях и така да обединиш доброто и злото в едно цяло, за да изградиш едно ново по-висше съзнание, което включва в себе си и двете и с което да твориш новото и хубавото в живота си. Не гледай на светлината и тъмнината като добро и лошо. И двете са част от теб и ти си част от тях. Докато ги разглеждаш като две противоположности, които са във вечна борба, ще привличаш вътрешна борба. Гледай на тях като 2 полюса на едно цяло, които си взаимодейства. Ако го няма едното, няма да има и другото. Виж знака Ин-Ян и се замисли какво символизира. Ако махнеш черното, се губи единството и баланса.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 53918ef9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам, че си имала счупване, но мисля, че прекалено много драматизираш. Лека по-лека ще се нормализират работите при теб. Няма причина приятелките ти да те отбягват. Освен ако не пропускаш нещо.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b22f9af026
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Погледни от добрата страна. Развий нови приятелства.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5cbe88ea08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си доста интелигентна и аз се учудвам, защо наричаш приятели, хората които не дават пет пари за теб. Майната им. Те не те заслужават. Гледай напред, животът е пълен с нови предизвикателства и приятелства. Какво си изгубила? "Приятели"? Лицемерни предатели с фалшиви усмивки. Ти нямаш нужда от тях. Намери си някакво хоби, запознай се с нови хора, различни от предишните ти "приятели". Не се отчайвай и никога повече не се наричай нещастница. Твоето щастие може да е зад ъгъла и дори пред очите ти, но ти да не го виждаш. Слушай сърцето си, то никога не лъже. "Същественото е невидимо за очите"- Екзюпери. Прочети внимателно в свободното си време "Малкият принц", там ще намериш отговар на всичките си въпроси. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4f41f9f7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Благодаря ви! Наистина ме накарахте да се почувствам по-добре! И наистина се надявам нещата да се оправят! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker