Аз и моето нещастие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз и моето нещастие!
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3220 пъти
Здравейте на всички ! Искам да споделя отново за себе си някои неща! На 18 години съм,тийн уж най-хубавите години,а аз ги пропилявам заради ужасният ми депресиран дух и чувството ми за малоценност! Станах пълнолетен, и единственото което ще ме зарадва, е шофьорската книжка, която скоро ще взема! Защо на мен, се случва, постоянно все нещо със здравето, не ми е наред спрях едно от малкото ми неща които ми даваше самочувстие-фитнеса! (поради здравословни причини). Сега започнаха психологически атаки, страх, паника!
Идват празници, а ме е срам, когато роднините ме питат "А, ти къде ще празнуваш, и аз отговоря "Ами у нас"- Както винаги ще си скучая у нас!

Наскоро повечето ми "приятели" през лятната ваканция, са поканени у един познат, и всички крият от мен, че ще празнуват у тях. Абсолютно всички, винаги съм бил оутсайдера, знам не излизам всеки ден на кафета и да ходя по купони, по затворен съм, но нали не сме еднакви, нали? Не съм лош човек, а отблъсквам всеки! Дано не ме сметнете за ненормален! Благодаря на търпеливите читатели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: cc7df9ca43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си ненормален! Не продължавай да се подценяваш, за мен просто си един самотен, недоразбран от другите тийнеиджър. Споко, и моите години в гимназията не минаха много добре.. даже последните 2 години, бях почти нонстоп в нас, целия ми клас излизаха по кафета, мен никой не ме викаше- и то без някаква причина. Просто минах през този период, не съм го мислила много. Не се е намерил човек, който да поиска да те опознае заради теб самия, защото повечето хора са повърхостни. Не се затваряй в себе си, намери си друго занимание, щом фитнеса не е вариант вече... И като цяло, занапред, гледай да бъдеш по- отворен към новите хора в живота ти, общувай повече, дори да ти е трудно.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6b0754e935
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей, момче, горе главата де! Нещата ще се променят, може да бъдеш сигурен в това. Запомни всичко е в твоите ръце. Като начало спри да се оплакваш, радвай се и на малкото дори незначими неща. Здравето е важно, но не драматизирай, може и без фитнес.Важното е ти да се чувстваш добре. Колкото и банално да ти звучи наистина се научи да се харесваш сам и тогава ще се очудиш как нещата ще се променят!Успехи!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5f1cfe0faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   При мен положението е абсолютно същото. И аз съм момиче, на 18 - типичен аутсайдер.. почти никога не излизам от нас, никой не ме кани и както винаги и моята Каледа и нова година ще минат у нас - пред телевизора, чакайки поредната скапана година... предлагам да се съберем двамата и заедно да изкараме празниците :D то друго решение няма ;) успех.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3b07e357b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хах, че само ако това ви е проблем на вас :) Аз съм на 19 и коледните празници,нова година и тн. винаги в нас съм си ги карал.
Никой не ме кани да празнуваме заедно просто защото ИСТИНСКИ приятели трудно се намират.
И аз съм "аутсайдер" (харесва ми термина, които му давате) но се старая да го прикривам.
С депресията се свиква, пък и сега по празниците някакси по-трудно се изпада в такова състояние.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: db06c33e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ми я не се самосъжелявай. И хич не се гордей с такова положение. За вси4ки като теб важи това. Запо4вай да излизаш по купони и кафенета. Първо сам, а после ще си създадеш приятели!

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f03b91549a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Все едно аз съм я писал тази история. Само, където съм с една година по голям от теб, но мисля и живея по начина, който описваш- самотен,необщителен, без истински приятели. Имало е период от седмици, който никой не ми е звънел на телефона. Искам нещата да се променят и аз да живея като другите, но някак си не става- всичко друго е като далечна мечта някъде в бъдещето.
Имам също страх и паника за бъдещетп, че ще съм сам и без приятели един безцелно пропилян живот.

Вече съм студент, но какво от това, нищо не се променя - живея като затворник(така съм свикнал). Всички си правят купони, имат личен живот, а аз не. Думи като компания, приятели, дискотеки и купони са ми по чужди и от "китайския ". На Студентския киснах в къщи като наказан , сега на празниците както винаги пак. Не знам, защо се получава така с мен, защо хората ме неискат .

През годините разполагах с най-малко пари от класа- това може би ме подтискаше. Слушах и ужасни неща от хората за мен, това също ме затвори. Дори вече по малко общувам, избегвам хорските тълпи, съжалявам ,че станах студент, това не е живот. Искам да избягам някъде да работя. Тук нарочно не споменавам момичета, защото едва ли ще има някоя да ме хареса такъв без приятели, не съм и от богаташчетата, имам все минуси , а и не знам к'во и да говоря.
Усещам как се държат повечето зле с мен. А аз все гледам да помагам, но какво от това аз друго отношение не познавам.

А понятието "нови" хора, не ми е също познато - израсна съм в малък град, където всички се познават. Ще трябва да отида в друга държава, за да усетя нещо или не знам ? Цял живот се чувствах излишен на света, и не знам какво да направя.
Нещата, които биха ме зарадвали са жалост почнаха да са парите.?

До автора: ти си на 18.И все пак през следващата ти година ще ти се случват различни неща. Следва кандидат студентска кампания, където за разлика от мен можеш да промениш след това живота си. Има много хора, където студентството ги е променило и дано там срешнеш добри хора. А и дори да не станеш студент имаш голям избор за живота си- може да почнеш работа, опитай да поработиш в чужбина. И това, което не трябва да правиш (което правя аз) е да мислиш за миналото. Гледай само напред

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9945505259
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами аз бих те посаветвала да не бъдеш толкова критичен към себе си, да си гледаш здравето, а приятелите ти щом те отблъскват значни те незнаят какъв приятел притежават. Успех във всичките ти нови начинания и горе главата всичко ще се оправи! :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4eee185661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като за начало бих те посъветвала да изхвърлиш всичките си комплекси и да се оцениш какво всъщност притежаваш.Замисли се за колко неща които ти имаш другите мечтаят да имат.Здравословните проблеми ги има почти всеки,може да са те отказали от любимото ти занимание но не са прекратили живота ти така че си потърси друго занимание с което да се разтоварваш.Не бива да се депресираш,това е най-лошия начин да разрешиш проблемите си.Ако нямаш никакви причтели с които да излезеш напиши от кой град си тук има и хора в по-добро състояние които могат да те поканят да излезеш с тях.Ади успех и не се отчавай най-хубавото предстои!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker