Защо се държи така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо се държи така?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1328 пъти
Здравейте, аз съм на 18 и от почти три месеца имам връзка с един мъж. До сега не сме имали проблеми въпреки, че интересите ни са доста различни. Той се занимава с спортве, а аз уча. Преди две седмици замина да работи в друг град и от тогава всеки ден или се чуваме по телефона или си пишем във фейсбук. Преди няколко дена ми каза, че може да се прибере за уиекнда и тогава ще се видим. След това аз имах проблем с телефона, тоест спряха ми изходящите разговори поради надвишен лимит и не мога да се обаждам, докато не платя сметката, а това ще стане в края на месеца. Той знае това и се разбрахме да ми звъни да се чуваме за по няколко минути, защото аз не мога. Обаче от два дена изобщо не ми е звънял и във фейсбук не е писал. Не съм човека който щще разпитва приятелите му. Това няма да го направя. Просто искам да знам какво става.
О. к разбирам това, че не може да си позволи да трупа сметка заради мен, но след като си говори с приятелите по половин час, едва ли е толкова фатално да ми се обади колкото да ми каже, че всичко е наред? Два дена не са много време, но до сега всеки ден се чувахме и си пишехме, а не съм забелязала някакво охлядняване в отношенията ни... нищо!
Разбирам, че винаги ще ме пренебрегва, за сметка на спорта.
Знам, че винаги ще съм след спорта му. Обаче... обаче аз вложих толкова време и търпение в него и не смятам, че не заслужавам такова отношение.
Не, че искам отчет какво прави, но смятам, че като негова пряителка е важно да знам, ако се е прибрал, а сега когато пиша това според плана трябваше да е в град от три часа. Ако не е, можеше да каже, че няма да си идва.
А, само преди три дена беше-, , Много ми липсват целувките ти", , , Тук нямам никого" и т. н Мислех, че е различен от другите и повярвах.
Знам, че това е първта ми връзка и на моменти може да не постъпвам правилно, за това искам да знам. Проблемът в мен или в него е. Аз ли искам твърде много или съм права?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3663895873
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм на твоята възраст и съм имала тоя проблем.. Питах се същото.. побъркващо е любимият човек да не се сеща за тебе и като съм говорила за това, ми е казвал че не е длъжен само той да ме търси и т. н. 2 дена не са фатални, ти гледай да не станат повече.. защото спре ли да се интересува от тебе, проблема ще е в него.. Понякога мъжете са инати или просто се чувстват леко задушени..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 23a370d52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле спокойно бе момиче говориш така сякаш е дошъл краят на света да възможно е да е имал ангожименти но това са два дни не 10 и все пак виждам че темата е от 5 дни какво стана обади ли се?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker