Аз ли съм единствената, която си въобразява, че е "пострадала" от тези неща?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз ли съм единствената, която си въобразява, че е "пострадала" от тези неща?!
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3044 пъти
Привет на четящите историята ми. Блгагодаря!
От една година излизам с момче, което е от Турция и е тук, за да учи. За мое лично щастие родителите ми го приеха много радушно, радват се защото той ми влияе много положително: "стегнах се", започнах много да уча и да кроя разумни планове за бъдещето.

Всъщност от един месец насам станах много объркана за абсолютно всичко, а абсолютно всичко за мен е обичта към това момче. Започнах да се запитвам: "Истински ли го обичам?", "Защо да не излизам с други момчета, чувствам се красива?!" и т.н., но аз ест. не ви моля да ми отговаряте на тези въпроси =)))

Искам да ви попитам, нормално ли е да се колебая, нима щом има дори и доза колебание връзката не е нищо повече от навик? Напоследък не се виждам с него с дни и много ми липсва, а когато сме заедно понякога много ме вбесява и ми се иска да му покажа най-прекият път - пътя на раздялата! ... но.... но не ми стиска да захвърля всичко.

Тази сутрин той замина за Турция. Преди да замине се разплака, защото вече не чувства топлина и надеждност от моя страна. Аз не се трогнах твърде много, но ми стана едно такова... ляво. Вече от няколко часа го няма, а на мен ми е скучно, липсват ми онези мигове на забава заедно.

Сега препрочитам всичко, което съм написала тук... започнах да си мисля, че съм луда! Май много си противореча на чувствата. Знаете ли колко е лошо да не знаеш какво искаш?! Как да си избия тези негативни мисли от главата? Поредната гадна к***а ли съм, защото не искам да се вписвам в тази категория.

В цялото интернет пространство не можах да намеря тази "рецепта за изпепеляваща любов", всичките романтични филми, които изгледах не можаха да ми помогнат, а даже по-лошо - да ме объркат. Не е ли пародия?! Как тези списания, филми и медии тотално ни объркват представите за любов?! Как тези медии ни втълпяват еди какъв си модел, който трябва да спазваме в любовта?! Аз ли съм единствената, която мисли така. Аз ли съм единствената, която си въобразява че е "пострадала" от тези неща?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 81dba2189d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма я любовта.Ти сама си го каза:"От една година ИЗЛИЗАМ с момче".Приятелите излизат заедно,познатите излизат заедно.Всякакви хора излизат заедно.Влюбените излизат заедно, но ти никъде не си споменала дали си влюбена в него.Дали го обичаш?Дали "излизате" като приятели или като влюбени.Ти самата май не знаеш какво чувстваш и какво искаш.
Е, жалко за момчето защото явно той си е мислел, че е имало някаква любов.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 0a20145385
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинете, изглежда не съм се изразила правилно. Думата "излизам" в случая не съм я използвала както трябва и звучи доста празно и грозно. С това момче почти живеем заедно: постоянно остава у нас или аз у тях.=)))
(Автор)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 81dba2189d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами в такъв случай, значи той просто ти омръзва вече.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 89f3e540e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, случва се. Просто искрицата угасва. След време хората се променят, вече нищо не е каквото е било и ние седим и се чудим къде сме сгрешили. Изпитах същото на свой гръб, само дето момчето се съмняваше в чувствата си. Той така и не ми каза, че любовта му е започнала да отслабва, аз сама го усещах, много страдах, но не вярвах, че е възможно...
Така че, знам какво му е на приятеля ти - каквото и да чувстваш, той много страда. Сигурна съм, че не искаш това, но... Трябва по-скоро да решиш с него ли ще си или не, защото в това никакво положение, в което е той, аз бях 3 месеца и мога да ти кажа, че това не е живот!
Сега, когато него го няма, имаш достатъчно време да останеш сама със себе си, да помислиш добре. Обмисли хубаво вариантите, помисли си какво точно се е променило. Помисли си как си представяш бъдещето - с него или без него. И когато вземеш решение, му кажи.
Успех, мила, каквото и да решиш! :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7302d319e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Рецепта за изпепеляваща любов??? Няма такава! Обаче случи ли ти се да изпиташ такава любов, ще разбереш и без да търсиш определение за нея в нета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker