Обожавам я - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обожавам я
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3133 пъти
Здравейте! Първо момче съм на 15 години 9 клас. Всичко започна много просто нов клас, нови хора. Още преди училището се запознах с едно момиче от моя бъдещ клас, нищо особено като начало не ми направи голямо впечатление. Писахме си доста в началото, после си писахме и преди училище. На първия учебен ден отивам и гледам същото това момиче ама то толкова хубаво.. не си бях и помислял. Харесах си я и веднага казах там на мойте приятели и те я харесаха. Реших да си пробвам късмета с нея, но тя беше ли или се правише на доста недостъпна така и още не разбирам. За мен нямаше грешка, всичко и беше страхотно. Питах я дали харесва някой тя ми каза не, и до там. Наистина ми стана кофти но на нея дали и беше не знам не и личеше. Реших да и го върна тъпкано и не знам даже защо. Може би защото не получих това което исках. Почнах да се държа студено с нея, да я обиждам и отхвърлям. Колкото повече го правех това, толкова повече се влюбвах в нея. Скарахме се и аз не исках да и прощавам, макар че това за което се скарахме беше тъпо и тя нямаше никаква вина. Но аз напук и правех и и се сърдех. В училище тя ми се извиняваше даже се разплака, а аз ей така си тръгнах без да и кажа нищо. Само аз си знам колко ме е боляло след тва. Простих и, но и казах още куп глупости, един вид и нареждах как да се държи с мен. И тя ме слушаше, каквото я помоля го правеше, правеше ми услуги и така нататък въпреки, че аз само я обиждах и отхвърлях но вътрешно я обичах толкова много. А тя горката нищо не знаеше. Всичко което ви разказах до тука се случи в 8 клас. Толкова добро и красиво момиче не бях срещал ей хора. Хем не ме харесваше, хем все се държеше перфектно. Личеше и как не иска да отхвърлям. Накрая по едно време се разбрах че ме е харесвала и пак и направих гадно макар че я обичах много. Тръгнах с едно момиче и направих така че да разбере. Момичето не го и знаех много кое е, гледах само тя да знае че сме заедно. Но не издържах много и скъсах с нея. В ума ми беше само тя. Но вместо да и кажа всичките неща аз се държах само гадно и не осъзнавах какво и е на нея. Дойде лятото не съм и чувал за нея. В 9 клас гледам тя беше се променила горе долу пак беше много хубава ама тоя път не ме поглеждаше, пък преди все погледа и беше в мене. Разбрах че си харесва един мой приятел и тоя мой приятел и той я харесваше и щяха да се съберат. Но аз не можех да го понеса и отидох при приятеля ми там и почнах да говоря за нея всякакви лоши неща, че не я познава каква е и той беше прекратил връзка с нея. Бях много горд че ги разделих и даже не знам защо. Личеше и после колко и гадно а аз само се смях и нищо друго. Изглежда тия дни и мина а на мен ми става все по - зле. Искам да и кажа всичко това но не знам как. Искам да съм с нея. Винаги мога да съм с нея. Обичам я, но не знам как да и го кажа? Предложете ми как да и кажа всичко това, моля ви....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e0b857231
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   еми няма как да стане. Първо си се държал като олигофрен с нея, а сега искаш да се съберете. Тя да не е малоумна че да го направи.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: daa3a0136b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тъпанар.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4d4e2cc2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Постъпката ти е била лоша и недорасла, но пред теб все още има време. Първо - не прави глупости. Второ - покани я. Трето - сподели и, не го дръж в себе си, отпусни се кажи и нещо хубаво, прегърни я. Понякога нещата са по-лесни отколко си ги мислим.


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ca146d339
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Напълно подкрепям номер 3. Извини се на момичето, покани я някъде да излезете на разходка, прегърни я. Да, наистина нещата са по-лесни, отколкото си ги мислим, това го знам от личен опит! Ако не я поканиш, ако не и се извиниш най-малкото, значи ще си останеш нещастен загубеняк. Пропуснал си цяла година, през която си можел да бъдеш с любовта си. Чак ми е жал за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1560bf92bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като четох историята ти, си помислих, че е тази, която сполетя мен. Макар че, аз съм в ролята на момичето. Та...
Мисля че, това раздвоено поведение е заради гордостта ти... Преглътни я, отиди при нея и й разкажи абсолютно всичко! Дори и да те отхвърли и да си унижен по някакъв начин, ще си го заслужиш и мисля, че знаеш защо. Каквото и да ти каже тя, ще е права, защото глупакът в тази история си ти. Преглътни гордостта и егоизма си и й кажи всичко това, което сподели в този сайт.

Мисля, мисля и пак не разбирам що за сбъркано мислене и действия имаш и си имал... Обичаш я, но я обиждаш? Добре, ти знаеш ли какво изобщо искаш?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f84be89345
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти си голям тъпак сериозно. Как очакваш да и кажеш всичко. Това не е животно, а момиче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6649e54ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей, първо не слушай тези които пишат че си тъпанар, всеки човек е различен и прави различни грешки. Да направил си грешка. Но не неповторима. Като момиче на 19 ще ти кажа какво едно момиче би се радвало да направиш в този момент, а ти прецени как ще постъпиш. Първо извини и се за държанието си, можеш да я поканиш да се разходите или да поговориш с нея след часовете. Второ покажи и че я харесваш сядай до нея казвай и че е красива гледай я в очите тя сама ще разбере. Не забравяй да и казваш това което мислиш все пак ти я познаваш и обичаш каквато е, а тя познава една лицемерна твоя страна. И още нещо не й признавай директно "Обичам те" това често отблъсква хората това е нещо сериозно и дори и до го изпитваш изчакай и тя да го изпита за да й го кажеш

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ce79602ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тъпанар. Въобще не я заслужаваш щом си се отнасял така с нея. Научи се първо как да се държиш и със следващата може и да стане.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1560bf92bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До № 11.
Ако той иска да се изясни с нея и да са заедно, би трябвало да й каже истината, за да е честно и правилно. Защо трябва да е животно, за да й казва истината? От кога на животни се казват такива неща? Аз, просто, не ви разбирам мисленето...
Пък и за нея реалността е, че той се е държал като пълния глупак и до там... А, за него е съвсем друга. Как очакваш тя да го приеме, след като не знае защо се е било това поведение. Поне да знае истината и сама да прецени. За мен това е най-правилния начин или поне, като момиче, бих искала да знам истината.
От № 10.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ec967e8169
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Да, наистина си постъпил МНОГО зле... но има някакъв шанс да оправиш нещата. Първо - СПРИ с глупостите, не я обиждай. Извини й се, покажи й и с действия, че си се променил. Прави й комплименти, помагай й, защитавай я.. може, ако си качи някоя снимка във фейсбук да й я харесаш и т. н... Покани я да излезете.. Може да не станат нещата веднага, тъй като според мен доста си я наранил, но ако толкова много я искаш, трябва да преглътнеш гордостта си и да не се отказваш лесно.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 040a6bb65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   извинявай но си много тъп
хората казват че от любовта боли но това твойто не е любов

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 02aaf7e678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От автора : повярвайте хора не е толкова лесно да ида и да я прегърна и да и кажа всичко. Не съм направил само една глупост, а много други. Влизал съм и във фейсбука, пред нея съм се зарибявал и прегръщал с други момичета само, за да ревнува, като ми говори съм се правил че не я чувам, като ми се усмихне си извъртам главата на другия край и я подминавам! Не мога да ида и ей така да и обясня всичко от нищото. Благодаря ви за съветите!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6649e54ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   От номер 15: Скъпо момче, разбираме че си правил ужастни неща и не е лесно да ги признаеш. Но нека първо те попитам: защо за Бога се държа така, ако я обичаш би трябвало да избягваш всичко което я наранява? Сега нека ти кажа - да не е лесно да си признаеш, особенно когато си сгрешил. Но ако мислиш че искаш да си с нея или че някога ще бъдеш трябва да си откровен с нея за всичко. Ако й признаеш нещата които си направил има два варианта - тя или ще ти прости или ще те намрази оконателно. Второто е по-вероятно. А за първото вероятно ще е необходимо много време. За да постигнеш първият резултат трябва да спреш да я обиждаш и всичко останало, мълчи си дръж се с нея както с всеки друг, дай й време да се оспокой от държанието ти, после можеш да й признаеш чувствата си, а за всичко останало може би ще й кажеш някой ден ако събереш смелост. А може и да не се харесате като двойка и бързо да се разделите и няма да се налага да й признаваш нищо. Желая ти успех и дано намериш правилния начин който и вариант да избереш!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7d985fdc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Отиди при нея и й разкажи всичко, както си го написал тук! Това е единственият ти шанс и все пак ако не се получи и след това между вас, поне ще знае истината!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ec967e8169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Еми тогава постепенно прави нещата. Много, много бавно. Отначало може да търсиш контакт с нея чисто леко, например да почнеш само да я поздравяваш, да я закачаш /НЕ С ОБИДИ И ПОСЯГАНИЯ! /, да й се усмихнеш.. и така като се заговорите някой път й се извини. Сега сигурно ти е ядосана, но не се отказвай. Как ми се иска и моя глупак да се замисляше върху гадното си държание към мен и да искаше да ми се извини.. ама едва ли, много би ме зарадвало обаче..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker