Защо момчетата са толкова груби? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момчетата са толкова груби?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4142 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 18 години и би трябвало вече да съм забравила какво ми се е случило, когато бях малка, но просто не мога. Не мога да забравя как ежедневно бях обиждана и унижавана, и то само от момчета. По принцип съм малко по-мълчалива и сдържана, може би и това ми е грешката, не знам, но нормално ли е постоянно да ми се подиграват? Преди(от 4 до 7 клас) беше в пъти по-зле. Сега е по-скоро от време на време, когато им скимне, сякаш аз съм едно нищожество без чувства. Давам си вид, че не ме интересува, но като се прибера не мога да спра да плача! Не мога да разбера защо винаги аз съм мишената? !? Нито съм грозна, нито дебела. Съвсем нормално момиче съм си, но явно за тях няма значение. Не мога да си обясня как не съм срещнала И ЕДНО що-годе нормално момче през живота си? Какво ми е било/е толкова отблъскващо, че да ги кара непрекъснато да ме тормозят? Това, че съм тиха ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: d7475d413a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно това е начин момчетата да се опитат да привлекат вниманието ти, колкото и да не изглежда така. Вероятно са привлечени от теб, но не могат да се "свържат" с теб, защото си по-тиха и вероятно нямате много общи теми. Затова им остава да се държат предизвикателно. Глупаво е, но е така. Иначе убеден съм, че изказването ти, че не си срещнала и едно нормално момче през живота си, е прекалено. Със сигурност си попадала на момчета, които не са се отнасяли грубо с теб.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ad0adf153
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Следя темата и ми е интересно да питам нещо.
И с мен се държат така, мисля че просто не ме харесват, не е ли така? Не може да се държат така ако са привлечени от момиче. Не го разбирам, защо тогава ще са груби, защо се подиграват?

Ж, 16

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 016842ded2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Коментарът преди моят е напълно безсмислен... Аз лично, ако харесвам дадено момиче ще си изтрая или ще започна да се закачам с нея, да й измислям смешни и симпатични прякори, да я заговарям, да я разсмивам... А не да я псувам! Държат се грубо с теб, може би защото си от тихите момичета, които с лекота могат да бъдат, , смазани". По този начин много хора печелят симпатийте на останалите горили, с които искат да дружат. По-добре със самочувствие им се изрепчи веднъж на тия', или направи нещо, с което да им внушиш, че си сериозна и че не трябва да се гаврят с теб!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 117b6595e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто са видели, че си тиха и сдържана и им е по-лесно, защото си лесна мишена. По-отворените момичета да виждаш някой да ги тормози? Недей да мислиш за това. Намери си хоби.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 79294e3408
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   щото момичетата се държат супер тъпо с милите момчета, знам го от личен опит. За това явно вече никой не ще да бъде такъв

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c24d27127b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Драга тийнейджърке, грешката не е в теб! Как ти ще си виновна за това, че някой друг не се държи като нормален човек? Не ги мисли толкова и не прави грешката да си втълпяваш, че всички са лоши. Иначе някой ден ще срещнеш добро момче/добър мъж (ако стане по-късно) и ще го пренебрегнеш, защото вътрешно ще си убедена, че и той е уникален грубиян бездори да ти е дал повод за това. В един момент този така наречен "филтър" вместо да осигурява удобството ни започва да отсява на своя воля и не допуска до нас никого, а това е пагубно, защото хората са социални същества и не могат да живеят съвсем сами без да полудеят. Съпруг, приятел или друга форма на съжителство - важното е да е човек. За добро или лошо с всички е така...

М26

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1d657d043d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами като не става с добро действай с лошо. Аз бях в същото положение като почна годината (10 клас съм), обаче се взех в ръце и сега съм толкова цапната в устата, че мога да отровя с думите си. Те виждат, че могат да те наранят и ти понеже не им отвръщаш ще продължат. Не им позволявай да ти се качат на главата, ще съжаляваш.
Съгласна съм и с номер 5. Има и такива момиченца дето се впечатляват от мачо поведението, за съжаление.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 790a273dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Защото момичетата търсят само някакви "лоши момчета" и не обръщат внимание на тихите.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 00acee5a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Сори, че ще ти го кажа... но сега сме 21 век!!! Момчетата в днешно време (за жалост) така ухажват нас-момичетата! Гадно е, дразнещо е, и в моето училище има едно такова момче, непрекъснато говори и не знае как да си затваря устата. От една страна е лошо, защото си е тормоз, но от друга страна е добре, защото е знак че си имаш обожатели и че си красива за момчетата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 79f9dd322a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 15, но ще си помислиш (кво знае той като е по-малък). Е 4-7ми клас, еми тогава още акълът им е заврян в г*за. И повечето обиждат другите за да покажат колко лоши са и си мислят, че повечето момичета харесват лошите. Но има и момчета на моята възраст, които се държат като пишлемета и обиждат просто тъй. (извинете много за езика ми. ) Аз съм сдържан и нормално тих. Аз лично харесвам сдържаните и тихите момичета, НО не прекалено тихи. Спокойно ще си намериш подходящия не всеки е такъв какъвто си мислиш. Не си втълпявай, че всяко момче е лошо.
Късмет.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 249e260fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сигурно те харесват. От личен опит преценявам. При мен с едно момче сме в "по-особени" отношения и се знае, че и двамата се харесваме, но той се държи ужасно грубо и в същото време забелязвам по погледа му колко е щастлив, когато говори с мен-нищо, че в дадения момент ме обижда.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 990c1f328f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мисля, че зависи от много неща. На мен момчетата ми говорят глупости и ми измислят всевъзможни прякори по няколко причини:1. просто за да се правят на интересни;2. за да ми привлекат вниманието или просто да ме свалят;3. или някои просто ме подценяват като човек. Всъщност това пак е строго индивидуално, все пак сме различни хора. Според мен трябва да се замислиш дали проблема е в теб, или просто притежаваш страхотен чар. Ако те омаловажават като личност просто ги игнорирай или в крайна сметка покажи, че не може да се шегуват с теб. Желая ти късмет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d19392a6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей! Бях в същото положение в 8 и 9 клас, но не обръщах внимание и с времето всичко се оправи. Просто момчетата се развиват по-късно и още се държат като деца. Скоро ще осъзнаят, че това е меко казано глупаво. Права си, нямаш вина, нито пък е редно да се отнасят по този начин. Но ако им кажеш нещо те ще разберат, че това те дразни и ще го правят по-често, затова продължавай да се държиш сякаш не ти пука. Всъщност наистина не трябва да го приемаш толкова навътре. В началото плачех и аз, но в крайна сметка разбрах, че не си струва да страдам заради едни недорасли и комплексирани момченца. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 65a994ba41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Честно казано и аз съм по същият начин и със мен се държат така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker