Изпотяване... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изпотяване...
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2017 пъти
Здравейте, пише ви момче на 17. Значи от тази година имам проблем с изпотяването под мишниците.. Потя се дори, когато не е топло, ей така от стрес и глупости, дори когато се смея по-продължително.. Не мисля, че мириша, защото използвам много хубав дезодорант, но когато потта се избърше в блузата (т. е. когато се появат онези противни петна под мишниците) започва да мирише. Не знам дали е много, но постоянно се душа дали мириша, нося си дезодорант със мен на училище. Държа добра лична хигиена, къпя се всяка сутрин преди училище (втора смяна съм). Падам си мааалко притеснителен, не знам дали това има значение, но го споменавам, защото знам, че там като се притесняваш се изпотяваш. Не знам дали има значение, но по принцип спортувам (за съжаление обаче, не съм спортувал от близо 2 месеца, тренирам си само вкъщи). Не мисля, че съм с наднормено тегло (176см съм висок и тежа 63 кг). Личната иска да вдигам, но аз си мисля, че имам да чистя от корем и глупости. Та въпроса ми е, мога ли да направя нещо по въпроса и ако "да" - какво? Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: e645c9d065
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие преди да пуснете тема, не проверявате ли дали са писани такива? Има вече 68 000 такива.

Одорекс е решението, напиши в интернет и прочети, около 10-13 лв. е и стига за много време

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7de3c24958
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от автора: чел съм за одорекс, но съм чел и за много странични ефекти.. например - миризма на лук... ако това ми се случи ще трябва да се самоубия

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7dec620b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Одорекс наистина е добър, пробвал съм го. Обаче не е добре да го ползваш и прекалено, защото самият препарат е всъщност малки алуминиеви частици, които запушват порите на потните жлези. Сещаш се, че това не е много полезно. Ако ще пробваш Одорекс прочети как се ползва и го фъскай по-рядко отколктоо пише.

В момента не ползвам Одорекс, а си нося тениска в раницата за резерва. Сега като се захлади времето ще се потя по-малко така или иначе, така че пак мога да мина без Одорекс. Не казвам че е лош, просто нещо се притеснявам за тез алуминиеви частици (щот пишеше за повишен риск от рак и подобни).

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0a904c9cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел минал съм по твоя път преди няколко години! Проблема ти е ясен решението го знаеш - бъди по уверен спокоен не се впечатлявай лесно, това е изпитание което трябва да преминеш за да разбереш самия е си уникален по свой начин. Ползвал съм почти всичката налична козметика от евтина до възможно най- скъпата ефекта беше отчайващ. Единствения начин да спреш да се потиш е като успокоиш топката ти си човек, това са биологични нужди на организма. Сега си и период в който в тялото ти бушуват хормони аз лично откакто бях така ползвам стикове или гел на менен или виши тъмни полиестерни тениски защото дори и да се потиш с тях не личи. Одорекса при мен не даде никакъв резултат нито някаква българска козметика. Ако не се потяхме организма ни щеше да прегрее това е нормално съвета ми е хигиена да си спазваш стиковете са по добри в пазарната мрежа защото са по лепкави и дълготрайни от геловете. Бъди с хора с които се чустваш уверен тренирай. Хвани си приятелка ако нямаш това помага - ще се увериш сигурен съм. Не обръщай толкова голямо внимание на това ще видиш че след няколко години ще отшуми. И бъди по спокоен уверен защото си различен уникален по свой начин тези които са сега с теб или ти се подиграват след време едва ли ще си спомнят дреболии като това а и пътищата ви вероятно ще се разделят затова гледай си пътя вдигни глава и не се безпокой. 23 ;)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bbe50707f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Започни редовно да се бръснеш под мишниците!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker