Да запазя ли изневярата си в тайна ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да запазя ли изневярата си в тайна ?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3467 пъти
Дори не знам как да започна, защото ужасно ме е срам от това, което се случи.. Историята ми е кратка, на 17 съм и изневерих на гаджето ми, с което ходим вече 7, 8 месеца, с така наречения ми 'най-добър' приятел, който познавам от 5, 6 годишна. Да винаги ме е привличал по някакъв начин и мислех, че може да излезе нещо, но все пак всичко си беше една голяма грешка, защото ми беше заявено, че не е трябвало да се случи така, че ние сме си само приятели и че не трябва да си развалям отношенията с гаджето ми.. След много рев и сълзи осъзнах и колко нечестно постъпих спрямо гаджето ми и сега се колебая дали трябва да му кажа. Да, страх ме е да не го изгубя, но всеки път, в който съм с него, не мога да спра да мисля, че съм била нечестна към него. Определено правилното решение е да му кажа, но все пак, ако не го направя, ще продължа ли да се чувствам виновна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: b4ee22849b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави момчето, тои заслужава много повече от теб ;)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e5125ca4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво имаш в предвид "изневерила", целувки, секс? В сложна ситуация си, ако наистина го обичаше нямаше да се подадеш на това желание, сега е най-добре да му кажеш истината, а той сам да реши дали ще продължите заедно или не. Поне това му дължиш, да си честна с него.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4a73e5e7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че е по-добре да му кажеш и да обясниш, че е било грешка и съжаляваш, защото тогава може и да ти прости, но ако след време разбере от друг човек ще ти се ядоса повече, че не си му признала и ще те скъса. Сег има повече шанс да ти прости, ако каже, че не иска да е с теб му кажи точно това, че е можело да скриеш, но си била честна, за да не го разбира от чуждите хора. Ако наистина те обича ще отцени честноста ти. На мен моето гадже, като ми призна и аз й простих, защото ми каза истината.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7acee06ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Колко противоречия си струпала на няколко реда. Ако те беше срам, както ти твърдиш и за секунда нямаше да се замисляш, а веднага щеше да му кажеш. Истината е друга - теб не те е срам, теб те е страх че ще си получиш заслуженото за стореното. И сега търсиш начин да се измъкнеш на пръсти от ситуацията. Пък колко щяло да те боли, ще си кажеш "в името на любовта ни, ще направя "жертва" да си мълча и да крия от него истината". Но няма да е заради любовта, а заради личните изгоди. Не искаш от два стола да паднеш на земята. Търсиш опора и нали наивния ти приятел още не е усетил какви му ги въртиш, си мислиш че можеш да продължиш с него все едно нищо не се е случвало.

Още една черна точка за женския род. Много обичате да изневерявате ( уж го правите "случайно", ама казваш: "Да винаги ме е привличал по някакъв начин и мислех, че може да излезе нещо, но все пак всичко си беше една голяма грешка, защото ми беше заявено, че не е трябвало да се случи така, че ние сме си само приятели и че не трябва да си развалям отношенията с гаджето ми... ".

И чак когато прави секс с него и той те отряза или улови ще няма да имаш полза, разбра че било грешка! :) Интересно е има ли жена за която десетте божи заповеди ( морала ) да са непристъпни. Защото колкото истории има навсякъде се среща как жена "инцидентно" изневерила, не искала, било грешка, така се случило.

Добро утро миличка. Няма, така се случило. Случило се е защото ти си искала. Иначе нямаше да позволиш. Не се оправдавай с "беше грешка", а се научи да поемаш отговорност за делата си. Защото няма винаги да се разминаваш.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fb72a8baa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   до 5 (Silenter) - Много си оригинален! "Още една черна точка за женския род. Много обичате да изневерявате"... Сериозно!? А мъжките к.. ви, които не могат да си държат инструментите в гащите? ! Не казвам, че жените не изневеряват, но и мъжете го правят непрекъснато.
До авторката: Постъпила си супер тъпо! Като изключим горното изказване, на което съм отговорила, съм съгласна с номер 5. Ти не обичаш приятеля си истински. Ако го обичаше и искаше да си с него нямаше да се изч... ш с аверчето си. И сега те е страх, че от два стола ще паднеш на земята, когато гаджето разбере. Ако имаш поне малко достойнство ще кажеш на приятеля си какво си направила и ще оставиш той да реши какво да прави с теб. С други думи - ще си понесеш последствията за действията.
Ж27

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0d01bff066
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Айде да не четете морал на момичето. Случилото се случило. Авторке, запомни от мен-НИКОГА не признавай изневяра!!! Ще си развалите отношенията с гаджето ти заради някакво мимолетно увлечение! Хората лъжат, това е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1e79d79a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Охх, дете... хормоните в тази възраст така бушуват, че често любовта се бърка с някакво друго, съвсем нормално желание - то се нарича сексуално желание. Спокойно, не си направила престъпление.
Но се замисли дали наистина искаш да бъдеш с твоя приятел, той ли е човекът. Може би просто не е той. Тогава не е редно да го залъгваш. Така лъжеш и себе си.
Ако пък той е човекът и това е една голяма грешка - дай малко почивка. Ако наистина това е човекът, преодолей сама това което си направила. Болката си е само твоя.
Малко вероятно ми се вижда да си влюбена в твоя приятел. Аз съм била влюбена, наистина влюбена. Така, че сърцето трепти при всяко общуване, при разговор, дори при мисълта за любимия човек. И това продължи години. Нямаше начин да изневеря. Когато наистина сърцето обича няма начин да изневериш.
При всяко положение обаче не наранявай твоя приятел. Той не го заслужава.
За тези няколко месеца явно си се привързала, но това едва ли е любов.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 12fa820455
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Чета коментарите и неспирам да се питам толкова ниско ли е паднала българската култура и народност. А къде ли е човешкото във всеки един от вас? Специално визирам коментар 6, коментар 7 и коментар 8.

Първо към коментер 6. Драга госпожо/госпожице, спрете се с тези уеднаквявания. Знаете ли защо аз имам право да изразявам такова мнение? Ще ви кажа. Защото съм мъж и никога не съм изверявал и никога не съм "мислил" с оная си работа. И понеже знам че в света има и други мъже, също като мен държащи си оная работа в гащите и използващи първо мозъка си. То аз с изказването си защитавам интересите на всички мъже, които не изнверяват. А заедно с техните инереси и на всички жени които имат "акъл" и морал. Открито ВИ заявявам че израза : "... но и мъжете го правят непрекъснато. " са пълни глупости. Защо приказвате преди да мислите? Я направете един статистически анализ, сравнете всички теми на изневерили мъже с темите на изневерили жени. Кои са повече? От сега ще ви каже, темите на изверилите жени са повече. Аз не подкрепям изверяващите мъже, защото те не са достойни мъже. Но съм разбрал едно, че в темите на изверилите жени няма никаква причина за тяхното действие, нещо им щукнало и го правят. А в сравнително малкото теми на изверили мъже, зад тяхното неправилно действие поне е стояла реална причина, а не каприз на емоциите ( и като причина те са изтъквали поведението на жената до тях и това примерно че тя не им обръща внимание ).

Второ - към коментар 7.

"Айде да не четете морал на момичето. Случилото се случило. " Засрами се. Няма случилото се случило, няма без морал. Няма. Всеки ден се случва това отново и отново. Защото нямате акъл. Точно такива като теб и авторката дето приказват "не четете морал", са най-безморалните същества, съгрешавали най-много. И после приучавате другите да постъпват като вас, че нямало нищо лошо да вършиш непристойни и нередни неща. Срамота, срамота за вас и народа. А това с "никога не признавай" е най-глупавото нещо на света, очиведно нямаш грам опит, тайните разрушават връзките. И накрая боли повече и няма връщане назад.


Трето - към коментар 8.

"... че често любовта се бърка с някакво друго, съвсем нормално желание - то се нарича сексуално желание. Спокойно, не си направила престъпление. "

Напротив коментар 8. Направила е престъпление. Престъпление срещу доверието на човека с които е. Това пак е един престъпление, пристъпване на доверието, пристъпване на това което ги е свързвало. И не е нормално, няма нищо нормално в това едно същество да е така изменчиво и несигурно че да забърква каши, заради "засърбя ме едни къде си". Че утре от същата авторка може да зависят човешки животи, вие ще се оставите ли в нейните ръце? Ако знаете че тя към собствения си морал и
доверие уж с най-близкия си човек е изменила. Нали така, утре може да измени на всичко друго. Не бива така. Слоеволието не е нормално. Ако вие не можете да се почувствате виновни и да се опитате да изкупите вината си, какви хора сте тогава?


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 42f42046f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до номер6 : ако жените не дават повод за изневяра това няма да се случу! до авторката - Поредната курвенска история! Спокойно не си сама има много други курвенски постъпки. и от мен запомни - приятелство между мъж и жена несъществува! винаги единия привлича другия.
Подолски

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4cf97c6a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   А ако не ти беше казал, че всичко е било грешка, а че иска пак, тогава нямаше да се срамуваш и нямаше да се сетиш за приятеля си, нали? Сега са те отразяли и затова изведнъж се присети, че си имала и приятел през това време, понеже няма при кого друг да се върнеш.

Повечето жени са като маймуните. Хем се хващат за следващия клон, хем не пускат стария, че да са сигурни, че вечно ще са на някой клон. И за ден не могат да допуснат да са сами, без партньори.

Иначе не се тревожи и не се чувствай виновна. След петата изневяра ще ти е все едно и дори няма да повдигаш въпроса и няма да те гложди дали да му кажеш, просто ще си закоравяла вече.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 609b1e9349
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако държиш да му кажеш,първо кажи ,че късате..и после му кажи заради какво така може да те иска обратно...при положение че го оставяш ти,но не е сигурно за реакцията...ако не искаш да си без него..не казвай

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 19f6d3ebd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке, аз съм жена и едно запомни от мене- не признавай грешката си. Станалото станало, попитай първо себе си, ако го обичаш истински и другото е било просто секс - трай си. Мъжете не заслужават честни жени. Моето гадже не ми се обажда от два дни и знае ли защо? Защото му казвам всичко, а разбрах, че не трябвало. Ще ти разкажа на кратко моята история. Има един дърт перверзник, извинявам се за израза, който ме сваля от известно време, а аз нали съм тъпачка казах на моя. Още първия път като почна тоя да подхвърля някакви намеци аз казах на гаджето си, а сваляча не съм подканвала и предизвиквала по никакъв начин. Той си продължаваше с намеците, а аз си траех. Преди два дни пак стана това, аз пак казах на моя, а той знаеш ли кво ми каза?
-Защо точно тебе те сваля? Има и други красиви момичета, защо точно тебе? Ако ти не го подканваш човека ще си мълчи.
Навярно поведението ми е било шантониерско и ми нямал доверие.
Заболя ме!
Много ме заболя. Едва ли не ми каза, че съм спала с тоя, като някоя ку*ветина, а сме заедно вече от една година. Каза ми, че глупости не му се слушат и ми затвори. Още не се е обадил, но нямам и желание да ми се обади. Обидена съм много, страшно ме боли.
Без вина станах виновна.
Разбрах вече, че не трябва да се казва всичко.
Авторке, ако го искаш това момче- трай си мила. Няма гаранция, че и той не ти е изневерявал. Забрави за случилото се с другото момче.
НЕ МУ КАЗВАЙ НИЩО, АКО ИСКАШ ДА Е С ТЕБ.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 104c57e33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Сериозно ли я учите "никога да не признава изневяра"??? Коментар едно изчерпва цялата тема, останалото са разгъване на локуми. Грозни локуми.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5b74e0b865
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 16 , голям акъл даваш! От личен опит, нали :) Колко ли пъти си изверявала и си лъгала. Но той веднъж ще научи и повече никога няма да те уважава. Нещо по-лошо от изневярата, е да я премълчаваш. Какво? Третерите вие жените че като си споделите голямата глупост ще ви изритат и ще останете с пръст в уста. А не помисляте ли какво ще стане ако той сам се досети? Отговор - ще стане по-лошо, много по-лошо. Пък дали връзката ще се разтрогне, то за да се стигне до изневяра, тя никога не го е обичала истински. Няма как да ме убедите в противното, когато обичаш наистина, не изневеряваш независимо какви обстоятелства има. Изобщо тук са се навъдили много недостойни жени които не заслужават нищо.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5a1901e17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Въпрос към silenter - ти да не си Господ, или Свети Петър? Никога не си грешил, съдиш другите.
В повечето случаи мъжете изневеряват с жени, а жените - с мъже. И двата пола участват в тази дейност. И в повечето случаи има причина за тези техни действия. Не казвам, че са правилни - не са. Ама са реалност.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ba8f7a1a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 19, ти какво от мненията ми не прочете, че не си разбрала? Да, знам че си жена. Ти си жена която се чувства упрекната и се гневиш, защото си изневерявала многократно. Крила си. Правила си много неправилни неща. И не ми казвай че не е така, познава се по факта че веднага се намесваш и застъпваш за неправилното. От мен да знаеш, когато си на страната да правилното можеш да успееш. Но когато си на грешната страната при всички случай рано или късно губиш много. А ти в момента си на грешната страна. И с този ти манталитет, при първия случай в които той научи какви му ги дробиш ще си го отнесеш сериозно и силно. Малко психология си чела, малко и си мислила.

Спри се с тази баснословна българска враждивост. Много сте ми интересни такива дребни душици. Ядосвате се когато се изправи някой да защитава правотата - човешката правота и истинност. А приемате радушно всеки който защитава пороците и ви казва колко правилно било да се изверява и да се крие. Айде де. Че ти съвест нямаш ли?

И не ми излизай с библейски термини, защото едва ли си чела и библията. Пък едва ли си и разбрала ( вслучай че все пак си я разгърнала ) Големи антиморалисти се вие сегашните жени, но само след няколко години ще пеете друга песен. Отдавна съм разбрал че вие жените ( повечето ) хептен не осъзнавате какво вършите. Правите си нещо и после плачете като си понесете последствията. То затова се казва че жената е половинката на мъжа. Половинка, защото жената е слаба натура. Не може да устои да изкушенията и редко впряга в ключови моменти разума си. Има хора които не са втора ръка хора, имат си качества, имат си морал, защото са личности и като такива и се развиват. Съжалявам че не можеш да вникнеш в смисъла, но то не е за всеки, а за който може. Пък ако не ти харесва, продължавай си в същия дух, но когато стане напечено покрай теб заради неправилностите, не се оплаквай, а си понеси последствията.

Сега ми е ясно, ще си доста огнетена и че се опиташ да ми стъпчеш егото. Но аз не се водя от егото. От друго :) Като теб съм срещал много и всичките действате, говорите и процедирате по един и същи начин.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ba8f7a1a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 19, ти какво от мненията ми не прочете, че не си разбрала? Да, знам че си жена. Ти си жена която се чувства упрекната и се гневиш, защото си изневерявала многократно. Крила си. Правила си много неправилни неща. И не ми казвай че не е така, познава се по факта че веднага се намесваш и застъпваш за неправилното. От мен да знаеш, когато си на страната да правилното можеш да успееш. Но когато си на грешната страната при всички случай рано или късно губиш много. А ти в момента си на грешната страна. И с този ти манталитет, при първия случай в които той научи какви му ги дробиш ще си го отнесеш сериозно и силно. Малко психология си чела, малко и си мислила.

Спри се с тази баснословна българска враждивост. Много сте ми интересни такива дребни душици. Ядосвате се когато се изправи някой да защитава правотата - човешката правота и истинност. А приемате радушно всеки който защитава пороците и ви казва колко правилно било да се изверява и да се крие. Айде де. Че ти съвест нямаш ли?

И не ми излизай с библейски термини, защото едва ли си чела и библията. Пък едва ли си и разбрала ( вслучай че все пак си я разгърнала ) Големи антиморалисти се вие сегашните жени, но само след няколко години ще пеете друга песен. Отдавна съм разбрал че вие жените ( повечето ) хептен не осъзнавате какво вършите. Правите си нещо и после плачете като си понесете последствията. То затова се казва че жената е половинката на мъжа. Половинка, защото жената е слаба натура. Не може да устои да изкушенията и редко впряга в ключови моменти разума си. Има хора които не са втора ръка хора, имат си качества, имат си морал, защото са личности и като такива и се развиват. Съжалявам че не можеш да вникнеш в смисъла, но то не е за всеки, а за който може. Пък ако не ти харесва, продължавай си в същия дух, но когато стане напечено покрай теб заради неправилностите, не се оплаквай, а си понеси последствията.

Сега ми е ясно, ще си доста огнетена и че се опиташ да ми стъпчеш егото. Но аз не се водя от егото. От друго :) Като теб съм срещал много и всичките действате, говорите и процедирате по един и същи начин.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5fa91bf243
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Silenter
№16 и №19 не са един и същи човек.
Сега ти пиша аз №16, нямаме нищо общо с №19.
Никога не съм изневерила и няма и да го направя, казвам го само за твое сведение.
когато се стигне до там да изневеря на някого значи, че този човек отдавна е приключил за мене. Всеки сам си решава къде и какво да прави. Съветът ми за авторката беше, че да попита себе си, ако го обича тогава да реши. Съветът ми да си трае беше за това, че не трябва да се казва по принцип всичко на мъжа, като цяло ти говоря и дадох един пример от моя живот. Защото мъжете никога не разбирате жените.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 83379d3665
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Мнение 23. Ти съвет ли даваш или се опитваш да задължаваш авторката и хората в сайта да постъпват по твоето мнение? Мнението то звучи заповеднически. Извинявай, но това какво си искала ти, какво правиш ти, е твое нещо. Авторката и другите, може да не са имали същото в предвид. Събразявай се с факта че това тук е сайт за съвети, а не егота.

Колкото до другото, можеш ли да ми докажеш че не си била ти в другото мнение? Не можеш. Защото всеки го е правил да се пусне през друго IP и да пише провокиращи мнения.

( Ще си пиша мнението докато не бъде публикувано )


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: abdd2c693d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Чела съм много такива истории. И се чудя още колко ли ще има...
Трябвало е да помислиш преди да действаш. Но станалото - станало. Не може да се поправи.
Моят съвет е да кажеш на гаджето си. Първо - ще ти олекне. Второ - няма смисъл да сте гаджета, ако не си казвате истината. Трето - възможно е да ти прости. В никакъв случай не крий от него. Така че, ако не си му казала все още, побързай, кажи му.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 40b1455452
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мнение 23, когато ми докажеш черно на бяло че нямаш общо с другото мнение. Тогава ще се съглася :) Всеки може да пише през различно IP и да се прави на друг. Тези номера и децата ги знаят.

"Защото мъжете никога не разбирате жените. " Кои мъже? На такива си попадала. Аз например разбирам жените, но все попадам на неразбрани жени.


- silenter -

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker