Каза, че не е влюбен в мен, а съм му в кръвта... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Каза, че не е влюбен в мен, а съм му в кръвта...
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3423 пъти
(предварително съжалявам за дългия пост)

Сега ще ви кажа защо съм объркана... Просто искам да помогна на ... приятел. За целта обаче трябва да се върнем доста време назад, във втори клас.

Преместихме се да живеем на друго място, далеч от стария апартамент, старите приятели. Сега бях в ново училище, нови хора, нов клас ... всичко беше ново. Аз бях новата там също. Дотогава през живота си бях харесвала само едно момче ... нормално. Но нещата просто не се получиха. Имах ниско самочувствие, не одобравях външния си вид и наднорменото си тегло. Наложи се да сложа и очила, просто бях свикнала да не съм харесвана. Не смятах, че някога ще имам гадже, че ще бъда .. желана. Явно грешах ... защото ми казаха че имам таен обожател. Таен обожател?!?
Та аз тогава не знаех какво е това...

Беше Април ... или Май. Той дойде при мен, представи ми се (да го наречем Т.) и просто ми предложи. Нещо ми стана и му отказах ... исках да сме приятели с целта първо да го опозная и после ... А той го разбра като отричане.

И така ... 7 години терзание и съжаление. Понякога си мисля дали наистина беше грешка? Защото просто щях да съм поредната... Може би, една от първите ... първата? Никога няма да разбера това, а и не искам.. Въпроса е, че той спря да контактува с мен. Постоянно се обвинявах, исках да върна времето назад... Той затвори живота ми. Заслепи ме, не виждах други момчета, виждах него. Толкова години и още не знам какво изпитвам към него. Защото знам, че ще боли много ... много повече от предишния път. Затънах, затънах от собствената си грешка.

Минаха 7 години ... 7 години въпроси, 7 години и нито едно "Здравей!", 7 години и само многозначителни погледи ... толкова безсънни нощи.
Обещах си, че няма да плача за него ... но знаех, че няма да спазя това обещание. Даже на най-добрата си приятелка не споделих ... но тя го забеляза, забеляза как потъвам. Нямаше нужда от думи, за да се разбере ...

Но ... отслабнах, махнах очилата ... момчетата забелязаха това. Но никой не беше подходящ ... отказвах на всички, търсейки най-добрия.

И той дойде ... (В.). Помогна ми да изплувам, той ме дръпна нагоре. Ако не беше той още щях да съм в задънена улица, още щях да се оглеждам за Т., още щях да се чудя какво значеха погледите му. В. дойде ... за което съм му много благодарна. Днес, припомняйки си всичко с най-добрата ми приятелка, осъзнах че всъщност го обичам. Мислех, че съм хлътнала, че няма втори като Т. ... а се оказа, че има много по-добър. Забравих Т.

Проблема е, че най-добрия приятел на В. е влюбен в мен (Г.). Каза ми, че първия път, когато ме е видял е проклинал света, че не ме е познавал по-рано. Каза, че не е влюбен в мен, а съм му в кръвта, че тази нощ не е спал, а е мислел за мен. Но не може да го причини на В., че просто иска да се изпари от само себе си.

Всичко е свързано. Той се чувства по същия начин, по който аз се чувствах през цели 7 години. За разлика обаче, той знае, че нещата не могат да се получат...

Не знам какво да правя. Толкова ли не може да съм щастлива?!? Не може ли просто всеки да поеме своя си път - Т. да спре с тези многозначителни погледи, а Г. да ... не мога да кажа да не ме обича ... но ... това искам. Искам само аз и В., само двамата, заедно, без никакви проблеми.

Не искам Г. да се чувства така... Той поне не се чуди, както аз правех 7 години. Аз му казах .. казах му, че и аз не мога ... казах му че обичам В. и го помолих да ме разбере ... Но всеки път като се видим виждам колко му е трудно да ме гледа ... с най-добрия му приятел. Чувала съм много истории за изневяра с най-добрият приятел на половинката. Аз не съм такава, нито Г. Няма да го направя, никога .. нито той. Но искам да му помогна. Той ми е приятел, не искам да се чувства така.

Още по-големият проблем е, че В. и Т. са в едно училище. ... Полудявам! Постоянно очаквам някой да ми звънне и да ми каже че са се сбили и ... знам ли ... че някой е в болница. Напоследък сънувам толкова кошмари ...

А просто искам да съм щастлива ... спокойна ... и с В.
Моля ви, помогнете! Нима толкова проблеми могат да се струпат на едно нормално 15 годишно момиче?!? Не мога да издържа на всичко това ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: f9e9ee843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо сама се вкарваш в някакви филми ? Просто си гледай гаджето и си живей живота.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fa9e45b092
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Успокой се ,нещата ще се наредят от само себе си,ти само следвай сърцето си,това е най-правилният път-твоят път в живота,не можеш да угодиш на всички,затова се погрижи да не правиш компромиси със себе си и всичко ще бъде наред

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0df1569f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката:
Съжалявам ... това последното не трябваше да го казвам. Хвана ме параноята ...
Всъщност това със сбиването го сънувах ... затова го написах ... но В. ми обеща, че няма да има никакъв контакт с Т.
Благодаря на 2. за разбирането и подкрепата :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ccc2f04a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко ще се нареди, вярвай в добтото и не се поддавай на мрачни мисли. Случайно да си почитателка на Здрач? Много позната ми звучи цялата история. Ако не си, прочети четирилогията, можеш да почерпиш опит от перипетиите на главната героиня, която като теб се озовава в любовен триъгълник.

Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5fcd5262d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разказваш много увлекателно :) НЕ КАЗВАМ, ЧЕ Е ИЗМИСЛИЦА .. не в никакъв случей. Просто си гледай приятеля и недавай нищо да ви раздели :) УСПЕХ

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0df1569f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката:
Нещата просто не се получиха... оставям ги и тримата :х Сега обръщам повече внимание на приятелите, покрай всичката тая тинейджърска история забравих кое е по-важно и кое не си струва... Все пак мерси за съветите.
...леле сега като го чета е толкова... странно... Както и да е, отново мерси за разбирането ии... животът продължава :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker