Избира приятелите си пред мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Избира приятелите си пред мен
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 5901 пъти
Здравейте, с приятелят ми много се обичаме, заедно сме от година и половина и просто той е най-скъпият ми човек след майка ми. Проблема е следния: Угаждам му за всичко, не знам вече какво да направя, какво да му кажа, за да му покажа, че единственият му приятел съм аз, че когато беше в болница аз стоях при него по цял ден, както се казва залъка му дъвчех когато не беше добре. Какви са тези глупости не зарязвайте приятелите си заради момиче?

Добре, знам, че истинските приятели са рядкост, но човек, който живота си дава за теб да не би на всяка крачка да се среща. Искам да разбере, че двамата идиоти, с които е израстнал въобще не са му приятели. Искам да го проумее, защото веднъж не отидоха на свиждане в болницата дори за 5 минути да го видят добре ли е зле ли е, когато дядо му почина"Моите съболезнования" не казаха дори. Баща му беше в болница след операция на сърцето, едно "Бързо оздравяване" да му предадеш не казаха, камоли да отидат да го видят заради приятеля си.

Той не може да го проумее, по-скоро срещу мен ще се настрои мисля, отколкото срещу приятелите си, които го търсят само да ходят на дискотека или ако имат нужда от пари. Нищо ли не правя както трябва, та не може да го оцени. Имам чувството, че оценява повече това когато те го канят да идат на кафе, отколкото когато аз дадох всичките си спестявания за него, да му направя подаръци и изненади докато беше в болницата. Причината да съм така отрицателно настроена към тези момчета е, защото ме мразят мислят, че искам да им го отнема. Не, не искам това, просто искам момчето ми да разбере и да осъзнае кой каква позиция трябва да заема в живота му, не е малък на 18 години е и мисля, че е време да го осъзнае. Така ли е? или греша :/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3e275adfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Абе, защо все ви пречат приятелите ни? Ясно е, че гаджето ти е виновен понеже явно не може да съчетае двете, но какъв точно е проблема? Пренебрегва ли те заради тях, какво? Не можеш да съдиш човека, че се опитва да запази връзка с хората от детството му.
В тази възраст се губят много близки хора, всеки започва да гледа себе си; колкото и да си мислиш, че разбираш, за едно момче е ужасно да усеща, че губи приятелите, с които са били като братя от малки ;)

От това, което си написала не виждам повод да се дразниш. А причината да искат да го държат далеч от теб не е, че им го отнемаш. Не знам дали ми следиш мисълта, но те двамата сигурно са сами, прав ли съм?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b4b4aadb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, ти трябва да проумееш някои неща, но като гледам - нямаш никакъв шанс!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bc9466ebc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Нямаш това право да искаш да го отделиш от приятелите от детството. Азз на негово място бих те зарязал!
Света само около теб ли се върти? Няма как да общува само с теб!
Може би той самия не им е позволил да дойдат в болницата, за да не го гледат в такова състояние.
Това, че си дала спестяванията си, нищо не значи.
Той не предпочита тях пред теб, а ти просто не искаш да контактува с никой, само с теб.
Обсебваш го и го притискаш по егоистичен начин.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 821c190cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Много си властна, задушаваш го горкият. А и момиче ти си правила тези неща за него от обич и с желание, не разбирам защо очакваш да бъде оценено и твоето момче да ти е благодарно? Все пак той не те е карал, а не вярвам ти да си правила тези неща с цел да му покажеш, че ти си единствена на света и без теб той е за никъде? С годините ще осъзнаеш много неща .

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e6dc46682d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Абе вие тъпи ли сте или да? Момичето го е яд, че прави всичко по силите си и остава недооценена, а ония мърлячи дето даже и не ги ебе как е той, той дава и мило и драго за тях. Ми как да не кажа, че е тъпанар. Затва е казон да оценяваш всичко на време, ще се сети тоя сополанко ама късно. Още е на 18, на тия години акъла им колкото стотинка. Приятелите са до едно време, в един момент половинката ти става най-големия приятел, създаваш семейство. Не може заради едните малчугани от детството да караш цял живот на чикии! А те го правят точно затва, както е казал номер 1, сами са, скучно им е, не разбират, че така пък те те отделят от приятелката ти, т. е отново се стига до извода, че не ги ебе за него, просто искат да се забавляват.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dcb52b365a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Приятелите са си приятели, с тях израства човек.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 237c667658
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си му показала по достатъчно начини, че го обичаш и правиш всичко за него. Но не може да искаш от него да няма приятели и да бъде само с теб. По този начин единствено ще го отблъснеш от себе си. Всеки мъж (а и човек като цяло) има нужда от обкръжението, от приятелите си. Не мислиш ли, че той ще се чувства самотен ако няма други приятели, освен теб. Помисли малко и за него. Точно защото реагираш така, не те харесват и приятелите му. Покажи им, че наистина го обичаш и пак се грижи за него, но му остави време да обръща внимание и на тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker