Мислих я за приятелка. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мислих я за приятелка.
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2077 пъти
Здравейте, доскоро мислех, че имам най-добра приятелка, но май не е така. Вече с нея почти не си говорим. Преди десет месеца ние се отчуждихме. Тя започна да излиза. Стана различна. Стана популярна и мен ме забрави. Сега има нови приятели. На нея всеки би й угодил. Тя е нещо като лидер. Омайва всички. Не знам как го прави, но всички са й приятели. Най-лошото е, че сме в един клас. Тя е толкова хитра, че с няколко думи може да ви накара да сте й приятели, да й подсказвате в часовете.

Много пъти съм плакала и съм се питала, защо постъпи така. Защо ме използва? Най-лошото е, че на мен още ми пука за нея и ако иска пак да сме приятелки може би ще приема. Преди с нея много си споделяхме и правихме всичко, което правят приятелките. Сега и аз не знам какво правя. Нямам приятели. Много ми е тъпо всеки ден да я виждам с другата и приятелка, /която скоро и нея ще изхвърли, както постъпи с мен/ да се гушкат, да си правят снимки и други подобни. Наистина моля за съвет. Не знам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: a34eafb048
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По- добре ще се чувстваш, ако си по- далече от този фалш. Спри да мислиш за нея и не съжалявай. Нека да не може втори път да те изхвърли от живота си. Намери си приятелки, усмихвай се повече, бъди дружелюбна.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: dc2dc61560
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И при мен е така.. имам НДП обаче сме от различни градове и само лятото се виждахме.. откакто стана на 12 и направо.. не знам.. по-различна е.. да тя си е такава добра обаче започва да пише на латиница.. това не е сериозно ама за нея.. тя само ако изпуснеш запетая те поправя.. и започва да пише като тези дето се правят на готини.. да мисли за тъпотии.. айде разбирам.. аз съм с няколко месеца по-малка от нея.. ноо.. амми поговори с нея.. ако те е зарязала зарежи я и ти не може само да те използва

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1fc1a319aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо - не ти е истинска приятелка. Просто те е заменила с други 'приятелки', които са по-популярни в у-ще.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ee71b305e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо всички приемате най-добрите си приятелки като гаджета едва ли не... ревнувате, обиждате се от нищо, обвинявате и какво ли не. Просто си е сменила средата, същия човек си е някъде там, не сте близки, но за това вина винаги имат и двамата. Не се впрягай толкова

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1ea9941dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила аз съм жена на 30, познавам доста хора и от всички тях имам само една единствена приятелка, която е била до мен във всички трудни моменти, независимо дали е била с гаджета или преуморена от работа. Ето за нея си заслужава да направя компромис и когато тя ми каже че иска да спи, да излезе на заведение/макар че винаги ми предлага аз да отида с нея и т. н, аз понякога отказвам/, да се види с гадже-аз нямам право да и се сърдя, защото тя също влиза в моето положение. Можеш да правиш компромис само на такива хора мила, ако тръгнеш да се съобразяваш с плявата, ще загубиш само ти, както и нервите, обидите и всичко останало ще е само за теб. 99% от т. нар приятели мислят само за себе си и всичко останало е когато ти си им удобна. Замисли се искаш ли да си сред такива хора.... При мен обидата е прекаленно голяма за да се съобразявам с приятели и приятелки, за които съществувам 1 път на няколко месеца, които нищо че не са ме търсили когато са обещали, очакват от мен аз веднага да литна да се видя с тях в удобния им момент и когато това не стане се сърдят и се опитват да ми вменят чувство на вина!!! Тепърва ще видиш какво са то човешките взаимоотношения, как голяма част от тях ще са в твой ущърб ако не се научиш да режеш такива хора миличка. Казвам ти го от доста голям опит. Дръж на себе си и на позицията си, тогава ще намериш истинските хора за теб, не се поддавай на манипулиране и на вменяне за чувство на вина, успех съкровище

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: bd6c8d96da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ти, №8. Имах нужда от тези мили думи! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 467d48ffdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Остави я да си изиграе ролята на лидер. Известно време не и обръщай внимание. Като се наиграе, ще пожелае отново вниманието ти.

Не ги омайва, казва им което искат да чуят. Прави това което се харесва от всички и така те я възприемат като една от тях. Както животните имат глутници, така и хората. След време на приспособяване, тя прави промени в себе си ( вече е спечелила доверието им ), всички виждайки нейните промени приемат че тя води, че е лидера и решават да се съобразяват и водят от нея. Както биоборда изпъква, изпъква и тя, а те няма как да не я видят.

Какво я прави лидер? Първо че е удобна личност която е готова в името на целите си за загърби индивидуалността си. Второ че е по-смела от другите, държи се като непукист.

Когато и залипсваш, че те забележи отново. Но ако през това време изгледиш своята "слава" и изпъкнеш, тогава двойно повече ще пожелае вниманието ти, защото ще иска и твоята популярност към своята. Бих те посъветвал да изградиш самочувствието и "да изпъкнеш" по свой начин.

Сега е модерно всички да се стремят към известност, внимание и прочее. Защото... това е начина да ги забележат, иначе никой не обръща внимание на никой, освен ако другия не му се бърка в "очите".


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ce30721026
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   приятели няма всеки гледа на другия да му е зле....

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 705dc67104
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Измисли някакво приятно занимание, с което да запълваш междучасията си и избягвай да мислиш за това. Не можеш да направиш друго. Сега щом е различна и да си приятелка с нея ще бъде фалшиво. Няма да е същото, ако ме разбираш. Ако има някой човек в класа, който да не е под нейно влияние се опитай да се сприятелиш с него, а ако не носи си книги, списания, слушай музика, рисувай си в тетрадката или нещо подобно. Повярвай ми, помага. Така ще им покажеш, че не ти трябват други хора, за да се забавляваш. Ще им покажеш, че не са те пречупили! Просто недей да се пречупваш и да ставаш нейн робот като всички други! Някой ден, когато не очакваш всичко ще се нареди ;)!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker