Толкова ми е болно, че ще откача - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Толкова ми е болно, че ще откача
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3189 пъти
Искам накратко да ви разкажа какво ме измьчва. Ходя с едно момче от месец, харесвам го, но не сам хльтнала чак толкова, а тои е луд по мен. Моята наи добра приятелка ходи с един негов колега. Остава всяка вечер да спи при него и ми е скучно самичка. А иначе сме в една квартира с нея. Сега стоя самичка и преди малко си поплаках. Чувствам се самичка. Незнам дали обичам приятеля ми. Не ми харесва в леглото и това много ме мьчи, почти е дьрво.

Отвреме навреме идва на гости един стар приятел ама тои е с цел само за секса. Аз толкова много го искам, прави невероятен секс, след него сам се наситила като запоследно. А с моя приятел правим 1-2 пози и дотам, нищо интересно. Повярваите ми, не искам да му изневерявам ама какво да правя като не се чувствам задоволена.

Иначе много дьржи на мен, постоянно ме тьрси. Не искам да го наранявам. Имам симпатии кьм него, но не са достатьчни. А като го видя този мои стар приятел, които идва отвреме навреме, за по едно ебане, повярваите ми, изтрьпвам.

Оня ден пак беше при мен, цяла сутрин го целувах, не можех да се наситя, гледах го и ми идваше да изкрещя, че не го искам само за ебане, искам с него нещо по сериозно, но тои явно, че няма интерес, а доколкото знам няма и приятелка сериозна в момента.

Иначе аз сам на 20, тои на 32, много пие. Чувствам се толкова сама, имам приятел, а не се чувствам щастлива както трябва да е. Моята наи добра приятелка прекарва повече време с гаджето и и няма време за мен. Вече и с нея не е сьщото. А другите ми приятели всеки си хванал пьтя нанякьде.. боли ме толкова много, че незнам какво да правя.

Искам да имам приятел, които да ме уважава и обича, имам го, но я няма тази трьпка.. този огьн.. тази жар. А с този мои така да го нарека тьпкач, само като го видя и настрьхвам от страст. Има я трьпката.., но тои мисли само за секс и ми звьни на седмицата един пьт, когато е загорял и да доиде да ме изчука. Боли ме много. Хем ме боли, че изневерявам по този начин на моя приятел, хем не мога да се спра.

Моя приятел знае една две пози и дотам, останалото с рька. А този ме влудява от страст.. моята приятелка и тя ме заеба, всеки ден спи в приятеля и, и аз плача понеже мразя да стоя сама.. проливам сьлзи и се мразя, защото сьм отвратителна.. боли ме душата и сьрчицето.. искам да обикна моя приятел, а не мога.. искам да ме побьрква само като го видя, а пак не става..
За сметка на това откраднати мигове с някакьв дето само ме ползва.., а аз не мога да се спра, защото и аз имам нужда от истински секс.., а и ми харесва много. Толкова ми е болно ! Боли ме адски много, какво да правя кажете ми !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2ca85ad1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямаше ли една такава история преди 2/3 седмици .. (ккато започва в началото надоло е различна) мисля , че авторът си е посъчинил малко..не малко ми доста..
тва тря да е в графа "измислени" ; )


и.и.и

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: be54b012d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А на мен ми е болно, че има толкова елементарни и пошли 20-годишни момичета.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 12d882efe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо пък да е измислена? На мене ми звучи напълно релно. Всъщност това може да се случи на всеки. Кой не е попадал на неподходящ?

Към авторката: Мила, а тебе какво те задържа при гаджето ти? След като не го харесваш, не го обичаш... какво? Нали няма тръпка? Само това, че той е луд по теб ли? Така и той ще страда, не само ти.

Разбирам те как се чувстваш, но аз ако бях на твое място, може би щях да ги оставя и двамата. Онзи, дето ти звъни само за единия секс ужасно те наранява, а другият - ти нараняваш него. Не си щастлива, сама си го казваш. Тогава защо не ги оставиш и не потърсиш щастието другаде? Има ли смисъл да продължаваш така?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: abcf4606e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекрати отношенията си и с двамата.
Стига си мрънкала, прочети си историята отстрани,за да видиш колко е жалка- само мрънкаш и се оплакваш, едва ли не някой те е поставил в тази ситуация, а всъщност си я избрала ти.

Прекрати този фарс (малко се съмнявам, че имаш това достойнство) и изчакай да намериш истинския човек за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker