Аз и братовчедка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз и братовчедка ми
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 4367 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14 и имам първа братовчедка по бащина линия, която е колкото мен. От малки с нея сме неразделни-от бебета, в детската градина, от 1 до 7 клас, а дори и сега, когато кандидатствахме след 7 клас, пак сме заедно в един клас. Много се разбираме. Ние не сме само братовчедки и най-добри приятелки, а нещо като сестри. Или поне до скоро...

Може би преди, когато бях по-малка, не съм обръщала внимание, но сега, като се замисля, разбирам, че почти винаги е било така. Хората казват, че винаги по-големия отстъпва на по-малкия, но не е така. Тя винаги е с предимство пред мен. Сега успехът ни малко се промени, но това е нормално-ново училище, нови приятели, нови учители...

Един ден ни изпитваха на 50 м по физическо. Ние не сме много добре в това, но аз ги избягах за 8. 50 и ми писаха 4, а братовчедка ми ги избяга за 9. 30 и трябваше да й напишат 2, но госпожата й даде шанс(не само на нея, а и на други с такива оценки с 2 и 3).

Втория път времето й беше 10. 30 и отново беше за 2, но госпожата й направи компромис и й написа 4. Никой друг от класа не знаеше за колко ги е избягала, за да й пишат 4. Както и да е. Зарадвах се, защото не й писаха 2 нито 3, а 4. Следващата седмица ни изпитаха на 300 м.
Моето време беше 5 и ми писаха 5, а нейното-малко по-малко и затова пак и написа 5. Пак нищо не казах. След това ни изпитаха на скок. И двете скочихме 1. 50 и сме за 2. Госпожата каза, че всеки може да си поправи оценката на скок с въже, като трябва да направим 60 броя за 30 секунди. Тя цяло лято е скачала на село с въжето на сестра й и скача бързо. Но аз не съм скачала от години на въже и колкото и да се мъча не мога да направя норматива. На нея й писаха 6, а на мен-2. В предишното училище господинът ни беше най-строгия учител по физическо и почти всеки имаше 2 и 3. Ние също.

Не ми е за 2 по физическо, но просто не разбирам защо на никой не е правено компромис и то с 2 единици нагоре. На нея вместо 2 й писаха 4 без основание. Но това не е само в училище, а дори и в семейството ни-дядо ни винаги пита за нея(братовчедка ми живее близо до нас, а ние живеем с дядо и баба). Той я вижда всеки ден, колкото и мен. Но винаги, дори и за най-малкото нещо, когато се отнася за мен, той пита и за нея. Да, това е нормално, но когато мен ме няма за няколко месеца например, той почти не ми звъни. Онзи ден братовчедка ми, сеста й, чичо и чинка дойдоха на гости и аз си седях на дивана, а дядо веднага:, , Хайде, отиди за чаши да сипим на...! ''. Винаги аз трябва да отстъпвам. Всеки ден преди да изляза от къщи дядо ми казва : ''И да не забравиш да й предадеш много поздрави! ''.
Сега, докато го чета, ми звучи така, сякаш й завиждам. Може и така да е, но не издържам повече. Какво да правя? ! Та тя ми беше най-близката...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 455684da80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тва жените сте страшно нещо! Заради едното време, какво ти пука, нали ти си ги покрила нармативите, другото е без значение!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9b9632abd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато аз бях малка положението при мен беше същото само дето аз бях любимката.Баба ми винаги ме е обичала повече от братовчедка ми повече ме глезеше и даваше.Тя винаги таино ми завиждаше ,но ме обичаше като сестра както и аз нея. Според мене трябва да си над тия неща ,няма как да промениш ситуацията . Бъди себе си и не живееи в неината сянка!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1a6eb8342c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина е неприятно.. знам, защото ми се случва често.
Единственото, което можеш да напрвиш е да говориш насаме с дядо си, както и с преподавателя по физическо.
И само да ти кажа: братовчедката ти няма никаква вина за това, със сигурност тя не иска да става така. Виновни са другите, които с отнасят така.
Просто във всяко семейство има нещо такова, не се притеснявай, не се задълбочавай повече, като мен, защото повярвай при мен това продължава 5 години, ако и аз като теб започна да се задълбочавам, не ми се мисли..
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6124cf0ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Искам да ти дам съвсем приятелски съвет, отслабни!!!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6265835e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Недей да чувстваш малоценност заради това. Погледни от хубавата страна, ще си по-свободна. Ако се интересуват толкова много от нея ще те оставят на мира да правиш каквото поискаш, защото ще са заети да се, , прехласват" по братчедката.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 64c407d87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Говори.
Не с нас а с тях. Няма как иначе да си разрешиш проблема.
къраж!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dded4e1488
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, аз биx издебнала удобен момент, за да говоря с учителя си и вуйчо си. Попитай ги... Защо правят така, с какво ти си по-лоша от нея, обясни на близките си как се чувстваш, говори, покажи, че си наистина някой... ако не друго, поне трябва да им стане неудобно, а ако са умни xopa да се замислят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker