Искам да се оплача, защото съм много тъжна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се оплача, защото съм много тъжна...
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3280 пъти
Здравейте искам да се оплача, защото съм много тъжна.... имам проблем това е, че съм малко пълна 75 кг, а съм на 15 години и така не се получава с момчетата. Незнам защо толкова държат да са някой слаби със сехи гъз .. Имам проблем и с класа си, момчета в моя клас са ужасни и много груби, писна ми да ме наричат с груби имена и обидни думи, а тези момчета не са нищо повече от мен, даже са и по зле, но не виждат себе си ....

И така искам да ми помогнете как да си разреша проблемите и дали ще е лесно. Предварително Благодаря !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: bc3c981518
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм 70 кг и съм на 16. да не ти пука какво мислят другите. важно е ти самата да се харесваш. ще се намери някой който да те хареса такава каквато си, ако не се опитай да направиш нещо за фигурата си

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 958e1a2df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те парво да гледат себе се все пак има всякакви хора на този свят пък тези които не те харесват да не те гледат все ше има кой да те хареса тъй че са не ти пука а и в моя клас сащо има едено по-пълничко момиче и я обиждат туй онуй но са много смешни тези които се подиграват защтото не се виждат първо в огледалото .

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4e4fc08ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, аз пък съм 49 кг. и съм на 13, привлекателна (така казват другите) но съм имала само 1 гадже до сега. Не е проблем как изглеждаш или колко кг си. Човекът с който някога може би ще споделиш живота си, няма да му пука каква изглеждаш. :))))) Затовва не се притеснявай, живей си живота :)))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 3f3641ffe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако се постараеш с някоя добра диета, няма да е никак зле ... номер 1 да не дава глупави съвети. Аз съм вече жена на 28 год. в този период също бях доста пълна 68 кг. постепенно с годините отслабнах малко. Но трябва и да дадеш. При мен наистина се получи сега тежа 52 кг. 171 висока и с 3-годишно момче. Аз вярва че ще се справиш. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4c315b2e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мацко 4 много е хубаво това, което си постигнала, но не се ли замисляш, че човек в един момент започва да се чувства добре в кожата си? Аз съм на 26 год. в момента тежа 75 кг. От както се помня /считай цял живот/ не съм била слаба, гени какво да правиш, от тях неможеш да избягаш, но това не ми попречи да имам сериозни връзки и да се омъжа в последствие. И знаеш ли защо? Защото интелекта не ми е изпит от диетите. Живях си така, че да не пропусна нищо в студентските си години, в ученическите и т.н.

Признавам, че имаше един период в пубертета, в който не се чувствах никак добре, а тогава ми помогнаха моите верни другарчета. Винаги съм била заобиколена от хора, които ме харесват въпреки всички килограми, а на тези които не ме харесваха им размахвах среден пръст.

Миличка, на твоите години да не кажа голяма дума ама имам спомен, че тежах толкова или малко отгоре. Тогава не се замислях много какво ще кажат момчетата, а какво ще стане със здравето ми. Не е лошо именно сега в пубертета да се пазиш малко, а останалото ще си дойде само. Не обръщай внимание на обидите, тях винаги ще ги има, хората са така устроени, че да плюят по всичко де що шава на тоя свят.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 304f4f8d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всичко ще се променя тепърва-навлизаш в пубертета.
Знам, че на никои не му е приятно да го обиждат, но просто не им обръщай внимание.Злобни подмятания и коментари винаги има, дори и без причина.

Иначе ако искаш да промениш нещо, просто направи една диета, но тя трябва да е направена от специалист, не започвай нищо на своя глава.Но все пак имаи предвид, че възрастта ти не е много подходяща за такива неща.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b8ec62b3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искам първо да ти кажа нещо относно горните коментари. Никой никога не може да те убеди, че ако не отслабнеш би си живяла по-добре сравнение с това ако си слаба. Излишните килограми винаги са повод за притеснение и малко по-ниско самочувствие. Не казвам, че човек не може да е щастлив ако е по-пълничък..., но ако си слаба и изглеждаш по-добре, то тогава ти самата ще си много по доволна и усмихната. Много е важно да обръщаш внимание на фигурата си..и то още от малка. Днешното подрастващо поколение доста е загърбило тази важна част от развитието си. Гледам как млади момичета са занемарили фигурите си, как млади момчта киснат по цял ден пред компютъра, вместо да спортуват и т.н... примерите са много. Взимай се в ръце и веднага започни някоя диета или нещо подобно. Когато отслабнеш ще видиш, че ежедневието ти ще се промени доста..и то към по-добро... Повече хора ще те забелязват, момчетата ще ти обръщат повече внимание, повече приятелки ще си намериш и т.н... Бъди "чиста" пред себе си и опитай всичко възможно да отслабнеш. Успех
БЦ

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 6362834321
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами така е на тази възраст. Хората се държат грубо един с друг. Да ти кажа няма значение как изглеждаш винаги ще се намери за какво някой да се заяжда, просто е модерно.

Като минеш 20 г. ще видиш че хората ще станат по нормални около теб. Сега просто се опитвай колкото може да не влизаш в конфронтации никой няма да спечели от това че някой е глупав и самонадеян. Ситото на времето ще отсее ще видиш.

Успех!

28М

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f4ec1f03e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ще е добре да направиш нещо по въпроса.75 кила за тая възраст не е много приятно особено, като знаеш, че има хора с по 5 години по-големи от теб и се клатят около 60 кг.
Няква диета ти трябва според мен.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: cf94fb8d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 15 години ти е рано за диета. Организма ти сега расте и не трябва да го подлагаш на глад. Килограмите не са единственото , коетоинтересува момчетата. Истинските момчета гледат какво има вътре в теб и какъв човек си, останалите са надути глупаци, които не заслужават вниманието ти. Помни че си уникална. И все пак внимавай какво ядеш-намали сладкото и хляба и опитай със спорта :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 7a4dd85c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пухкава сладурано, другите са прави,че първо трябва да се харесаш сама! И аз съм била вечно закръглена. Вярно е, че момчетата предпочитат слабички девойки. Но да не ти пука,както вече ти казаха по-рано ще се промени отношението към теб с порастването и ще има и момчета за теб. Аз те съветвам да отслабнеш и то да е зааради самата теб и най- вече заради здравето ти. Един от вариантите е Пиер Дюкан, той е подходящ, защото нищо няма да ти липсва тъй като си подрастващ или пък да хапваш само месо и салата, без нищо друго. И да определено повече спорт и движение.

Успех!

20 ММ

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: dfcd7f8cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А преди Дюкан мила 11 трябва да си направи изследвания, ето затова има диетолози, за да ходиш при тях, а не да си самоназначаваш диета и да си съсипваш здравето. Едно време в пубертета аз точно това направих. А при все, че момичето има нужда от въглехидрати, е абсурдно да я съветваш да започне протеинова диета. За сладкото и хляба - ОК, ама за ориза, макароните, картофите? неможе туко-така да ги изключиш от менюто си. Аман от специалисти като вас.
А замисли ли се по въпроса, че все пак момичето може и да не прекалява с яденето, а да и е генно заложено и при неправилно хранене (само вечер и в големи количества например)?

Миличка авторке сега може да ти се струва трагедия, ама след време ще го гледаш с насмешка тоя период от живота ти. Мисля, че все пак трябва да спортуваш най-вече активно и не чак такава спартанска диета каквато ти бе препоръчана. Като за твоята възраст има режими на хранене в интернет, седни, поразрови се и намери нещо подходящо.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0fa896905b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Oт:авторката
много благодаря за съветите.Аз тренирам много усилено но просто гена ми е тъкъв. пак благодаря [!]

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 79b6fc631d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз имах този проблем до преди една година и изведнъж спрях да ям месо (но не заради теглото ми ами просто така, аз съм такъв човек вечно правя промени) и за мое щастие отслабнах. А до колкото до момчетата аз още си имам този проблем сега се опитвам да реша него.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 40fe7f1142
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм момче и мога да ти кажа, че ние не харесваме пълните момичета, даже и да са много мили и тн. Има едно ниво след което външния вид вече няма значение и тогава идва момента за другите качества. Ако не се харесваш ти препоръчвам да не правиш НИКАКВИ диети.. Всеки ден спорт, воля, коремни преси, повече вода, танцуване и по-малко чипс ти гарантират успеха :)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 09314c3c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм на 15 и съм около 40 кг. и съм 165см. всички ми казват, че трябва да надебелея, но просто генът ми е такъв, че не успявам. Така че не се притесняваи не е хубаво да си много слаб или много пълен, но това си си ти, когато ти се харесаш ще те харесат и другите, но когато усетят колебание ще те нападнат. Дигни си малко самочувствието и се харесаи такава каквато си за другото има време!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9eb7094ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами аз какво да кажа аз съм на 29г и тежа само 40кг, но съм и нисичка153см. Това е ген, ако си много слаб ще кажат, че си клечка, ако пък си много дебел-дебеланка. Момичета важното е да се харесвате вие, който ви обича истински, ще ви обича такава каквато сте-аз намерих този човек, който ме обича такава каквато съм, така че ако се харесате такава и другите ще ви харесват.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 04991209ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Благословени са тези с добри телца. А младите момичета сте толкова красиви, без значение от кг. Баща ми казва, че в трудовите лагери не е имало дебелички и май е прав. За мен обаче подходът трябва да е комплексен - повечко спорт, прави много хубава кожа освен вс. др., леко ограничаване на храненето, направо изключване на хляба, освен по големите празници, когато искаш да се самонаградиш за положените усилия през годината. При мен лично ходенето пеш по 3-4 км дневно води до стабилно отслабване. Щом един приятел на сем. ни на 44 год. може с малко коремни преси и лицеви опори да свали обиколката на талията, всеки може. И още 1 аспект-т. нар. ВЕГА тест дава отговор на въпроса, от какво пълнее всеки отделен организъм. Да не се окаже после както при една дама, хранела мъжа си изключително здравословно, само плодове, а той пълнее ли пълнее. След направен ВЕГА тест се оказало, че обратно на всички теории човекът наддавал от грейпфрут! Е, това си е направо шах с пешката.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c5d412b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Искам да ти кажя, че някоя си, която е по слаба от теб не е гаранция, че от вънка е красива и от вътре е с добра душа. Напротив ти можиш да станиш като тях. Това ще стане ако се постараеш да не ядеш след 18:00. Послушай ме и няма да съжaляваш. Успех!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dd055deab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Гаджета се хващат след 18г. пикли

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4ae3e6bb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здрасти! Номер 20 изобщо не е прав... А и това с тглото не е проблем. :)
Ако намириш правилния човек, няма пречки. Например аз също не съм много лек (изобщо xD) а си имам "приятелка" ;) Всмисъл ако се харесвате няма проблеми. А ако са толкова лоши момчетата, има и други класове :P а ако е толкова зле може да смениш училището :x

П. П. Според мен трябва да са големи кретени да обиждат момиче, та това е глупаво - какво постигат :/

От: "Един тринайсетгодишен"

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 764c41ca48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Проблемът ти е че нямаш самочувствие. Тегли им една майна и толкова да не ти пука за тяхното мнение ти и прекрасна.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ef84f26614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Бъди картф и си живей живота! :3 С: :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker