За мен това не е проблем, проблем е на семейството ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За мен това не е проблем, проблем е на семейството ми...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3018 пъти
Здравейте.. Имам проблем,който ми е много трудно да реша сама. Аз съм на 16год. Имам приятел от достатъчно време за да му имам пълното доверие. Времето си минава и минава,но идва момент,в който колкото и да ме чака стана на въпрос за секс.

И тук настъпи проблемът.. Аз съм девствена,а той е имал няколко интимни приятелки преди мен. Имам му пълното доверие и искам да бъда с него,но проблемът е,че е турчин и не искам първия ми път да бъде с турчин. Ако семейството ми разбере,сигорно никога няма да ми го простят.

Но си мисля,че никога няма да немеря човек на който,мога да имам такова доверие.Дори и след като си легна с него на другия ден да ме изостави пак няма да съжалявам,че съм го направила с него.

Страх ме е от другите последствия.. Страх ме е от съвестта ми,която ще ме гризе цял живот,пред родителите ми,че съм дала най-ценното си на турчин. За мен това не е проблем. Проблем е на семейството ми. Обичам го безкрайно много,както и той мен. Доказвал го е хиляди пъти. Страх ме е. Не знам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0a061441cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ясно е, че няма да ти остане последния, така че първия път го направи поне с човек, който обичаш. Какво значение иа какъв е?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fcf483ecec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Дала най-ценното си на турчин" Какво трябва да значи това? Това ли ти е най-ценното в живота. Моята препоръка е много бързо и ударно да смениш ценностите си. Освен ако не живееш в монашество. Съжалявам за грубоватия тон, обаче да го наричаш така и да те гризе съвестта ти за пред някой ДРУГ... не го проумявам. Това е твой избор, твоя живот, твоята девственост. Не на семейството си. Не се се заженили с турчина, за да е проблем за семейства, нито му даваш "най-ценното си". Плисни си студена вода и отивай да направите това което и двамата искате!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 718dd9084a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Щом имаш такива притеснения не го обичаш напълно,а по-скоро идеята да си с някой готин. И аз бих се срамувала да съм с турчин. И девствеността си дадох когато срещнах найстина стойностен човек. Макар че преди това имах какви ли не сладникави предложения, на който устоях и съм много горда със себе си. Сега човека до мен ме уважава и цени и знам, че е това е изиграло голямо влияние! Не е късно и на 24 да го направиш. Тя не е със срок на годност :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3d50365898
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На това му се казва дискриминация, знаеш ли?

Много тъжно ми стана, докато четох. За твоя приятел. Няма никакво значение дали е българин, или турчин, ако е добър човек, заслужаващ да му се има доверие. Казваш, че за теб това не е проблем, но казваш и това: "Страх ме е от съвестта ми,която ще ме гризе цял живот". Ти явно се смяташ за нещо повече от него, щом мислиш така. Само защото си българка. Унизително е спрямо него. С какво го е заслужил?
Да те питам нещо, може ли? Защо си толкова убедена в предубедеността на родителите ти към турците? И ако не беше турчин, а немец, например, същото ли щеше да е отношението им?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5af2c1713a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами...какво правиш с него, след като не си готова да му се отдадеш. Нима физическото отдаване е по-силно от емоционалното? Родителите ти трябва да се притесняват не от това, че първият ти секс ще бъде с турчин, а че имаш толкова голямо доверие на турчин.

Не искам да пропагандирам расизъм, просто говоря в контекста на споделеното. Щом ще се разтревожат, ако си легнеш с него, то нима не ги тревожи, че си емоционално близка с този човек? От друга страна как може да наричаш най-ценното девествеността си? Ако вече си си мислила как правите секс и .н., то е станало реалност в главата ти. А това е по-важно.

Духовната връзка е по-силна от физическата и трябва да се стремиш да даваш най-съкровените си неща (извънфизическите) на хора, които сърцето ти подсказва, че наистина го заслужават.

Момиче на 23

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 72892ae08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: Проблема е там,че ще имам голям проблем с родителите си, ако разберат само, че съм с него, а отделно вече,че съм си легнала с него и т.н. Знам, че емоционалното и духовното е много по-ценно от физическото, но майка ми е пълна расистка и едва ли ще ми го прости някога. Повярвайте ми, че всяка вечер, всяка сутрин , всеки момент мисля за това какво да му отговоря, защото ако му откажа няма да се сме заедно повече, защото не искам да го измъчвам, той да има нужда от това, а аз да не мога да му го дам. Дори и той да не иска да се разделим, аз ще го пожелая, за да не му го причиня. Затова трябва да реша : него или моята жалка съвест.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3d50365898
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А защо е нужно вашите да разбират с кого си загубила девствеността си? Ако можеш да "криеш" приятеля си, можеш да скриеш и този факт.

Жалко е да пропуснеш нещо хубаво, заради нечии (дори не свои, както твърдиш) предразсъдъци.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ae53d8b618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Aз също не си бих легнала с турчин за първи път.. не знам в кой момент ще му хрумне, че съм жената за него и съм "негова" и после? ще те завлече в някое турско село, ще те забради и защото си млада и влюбена, ще мине доста време преди да усетиш каква грешка си направила. не е съветвам да излизаш повече с него. а на него обясни, че не си готова да му се отдадеш и искаш да се разделите, за да не го измъчваш. това е от мен

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0579afb80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   След като за теб не е проблем, какво ти пука за ваште? Съжалявам, че го казвам така, но аз съм минала по този път. Първият ми път беше именно с турчин и на мен не ми беше проблем, че той е такъв. Никога не съжалих, че го направих с него, никога няма и да съжаля, защото ужасно много се обичахме, той беше много внимателен и всичко беше наред. Нашите не знят, и ако разберат и мен не ме чака нищо добро, но защо трябва да разбират?!

Живей си живота, момиче. Винаги ще има нещо, с което родителите ти няма да са съгласни.
Нашите също са големи расисти, но това не ми пречеше да го обичам, просто не ги слушах. Те си говореха, аз си действах каквото си реша... и въобще не съжалявам.

Не знам каква е тази твоя съвест, обаче ако се разделиш с човека, когото толкова много казваш, че обичаш (и аз вярвам, че е така), след време няма да можеш да си простиш сама на себе си. Ти си с него, ти си щастлива с него, не майка ти и баща ти. Замисли се. Цял живот ли те ще ти казват какво и с кого да правиш? На тези години, на които си, сама можеш да взимаш решенията за личния ти живот, не мислиш ли?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b48da69011
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Зарежи го!Как изобщо се хвана с турчин?
Много ми е чудно как си с тоя човек.Как му позволяваш да те целува?Прадядовците ни са се борили срещу турците, а ти сега секс прави с тях.Толкова ли няма българи бе?Ако не се влачите с пияници и простаци ще е с турци, цигани, негри.Немога даВи разбера бе момичета немога...

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fcf483ecec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10, теб май сериозно те сърби главата? Дай като дедите ни са се борили да ги мразим, да ги хулим и да ги сравняваме всички до един с пияници и простаци? Ами германци, руснаци, сърби, французи, иракчани, афганистанци, албанци, американци и какви ли не още - всичките вкупом да ги мразим ? А по същата тая логика и една чанта други балкански държави трябва нас да ни мразят и псуват. Дедите ни са се борили за МИР, а не против турци, цигани, арменци и не знам си кви... Ако са знаели, че ще има хора като теб които да хвърлят създадения мир в реката - щяхме да говорим на турски или немски като официален език! Нямаше да си направят труда и щях да ги разбера.
Ти не си никой/я да съдиш кой с кого прави секс.
п.п. думата "не" се пише отделно от думата "мога"

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d8eecfa02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има ли значение дали е турчин или не ,важното е ,че го обичаш

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3f53d493ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оф, шамандуро... Прави секс там! Кво се правиш на интересна? "Най-ценното" ти било... Пхаха! Какво като си девствена?!
По принцип познавам някои наистина качествени хора, които са турци, затова няма да проявявам расизъм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker