Не знам какво да й говоря... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам какво да й говоря...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 24529 пъти
Аз съм на 20г. И до сега съм нямал сериозна връзка
с някое момиче дреди около две седмици се запознах
с едно момиче в чата след, което се срешнахме и взаимно се харесахме, но проблема е, че аз не съм от приказливите хора и немога да започна някаква тема на разговор, мола ви помогнете.

За какво да си говоря с нея как да я разсмея. Чувал съм, че други хора говорят по телефона по един два часа и неусештат как е минало времето как намират какво да кажат, аз когато се обадя питам как си , какво правиш и дриго не се сештам
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 910b0aadb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е много кофти момент:) Просто те е срам, ама трябва да го преодолееш. Темите сами си изникват една след друга.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d8c91f5ed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто бъди естествен. Не мисли предварително какво ще й кажеш. Можеш да си подготвиш някакви теми, но нищо повече. Недей по време на разговора да се затровмозяваш психически и да мислиш. Действай и говори естествено. Разказвай й нещо... Ако трябва докато говорите разхождай се и "намирай" темите навън. Прави й комплименти от време на време, но без да прекаляваш. Разбери от какво се интересува и подхвани такава тема. Научи някой готин виц и й го кажи. След като я разсмееш, сам ще се отпуснеши нещата ще потръгнат по лесно. Запомни - бъди спокоен...това е най-важното :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 25b1d20d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ами питай я кой цвят и е любим, какви филми харесва, какви цветя, кой и е любимия филм, направи и някакв подарък подари и цвете или нещо там сам трябва да се сетиш ако наистина си срамежлив опитай се да го преодолееш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8fd7cefa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей аз горещо ти препоръчвам да се научиш да говориш най малко с нея а как да стане това ти сам ще решиш първоначално можеш да я заведеш някъде за два дена събота и неделя например да прекарате повече време заедно така ще коментирате видяното а по късно и спомена купи цвете подарииго дори да не можеш да говориш тя ще се почуства желана... Обаждай и се по често дори и само да и кажеш че ти липсва не я питай с кого и къде е просто и кажи липсвашми..
Надявам се да успееш давам ти този съвет защото моя мъж не говори не излиза не може да завърже тема на разговор и това много ни пречи в семейния живот а ако наистена мислиш че няма да се спрвиш по добре потърси себеподобна... УСПЕХИ

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0935858a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не се притеснявай просто :) Много често жестовете говорят сами по себе си.... Естествено е добре да водите разговори :) Разбираемо е отначало да ти е неспокойно,защото не се познавате, но просто се престраши и питай! Искай мнението и за различни неща, за да се почувства значима. Когато и се обадиш освен дежурните въпроси я питай как е прекарала деня си и какво би искала да правите заедно :) Заговори я дали е гледала някой филм или чувала за него и дали би искала да отидете заедно на го гледате на кино. Като се отпуснеш и я опознаеш ще започнат въпросите да идват от само себе си :) Приеми я като твой добър приятел, но същевременно не забравяй,че е момичето, с което имаш връзка и не е нужно да и казваш за някой типични мъжки изцепки, които би споделил с приятеля си момче :Д Успех

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1ad26d514f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако не се сещаш и се запънеш,за почни да я питаш някакви неща и тя а отговаря. Например харесва ли животни,коя и е любимата компютърна игра,как обича да се забавлява,къде ходи на кафе с приятелки и какво и е мнението ...за всичко.Кажи и ,че си добър слушател и че може да ти сподели каквото пожелае.И най-важното!Когато жените споделят проблеми,те търсят съчувствие а не решение!Ако започне да се оплаква от някой или нещо,е по-добре да кажеш-сигурно се чустваш ужасно-,вместо да и предлагаш решение на проблема

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6555a31da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се стягаи разбери по заобиколен начин какво я интересува и се опитаи да проведеш някъкъв къс расговор относно темата и постепенно ще задълбочите разговорите пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: ab3e1a76f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Пич пич пич
Не ги слушай тези дето ти казват да я питаш това, питаш онова. Тя ще се почувства все едно е на разпит. Бахти съветите, вие на колко годинки сте веее.

Аз доколкото схванах проблема не е, че се притесняваш, а че не си разговорлив. Бил съм там, бате. Аз лично мразя глупави разговори с които не се казва нищо, само запълват тишината, но явно ако не ги владееш тези неща всички те вземат за психопат.

Та, съвета ми е следния - започни да слушаш хората около теб, за какво си говорят - какво казват, какви неща говорят. Направи си нещо като равносметка от всичко това и бутай. Няма да стане от самосебе си.

На мен ми беше страшно неприятно .. и още е често пъти. Но пък го схванах много добре, сега мога да си говоря с който си поиска за каквото си поискам и те така ...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1088555406
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Бих казала че ако найстина се харесвате ще намерите обща тема за разговор.Ти не бъди толкова притеснителен,просто се отпусни и остави всичко на съдбата.Ще видиш че когато си по-спокоен всичко ще ти дойде от вътре.Надявам се да съм била полезна :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e111d03a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това мълчание ми е до болка познато. Когато съм с някого, когото отскоро познавам или сме се виждали много малко пъти, сякаш изключвам, не мога да започна тема, а какво остава да се включа в разговора. Имало е дори моменти, в които започвам да си повтарям на ум: "Моля те, измисли нещо, кажи нещо, каквото и да е... ". Нищо не помага. С хора, които познавам, нямам проблеми, а тях мога да ги преброя на едната си ръка. Кажат ли ми репликата от типа: "Кажи нещо... ", вече съм до там. Започва се едно още по-голямо мълчание, паника и накрая примирение, че вече съм им направила лошо впечатление, че съм им оставила впечатление за скучен човек и няма за какво да се говори с мен, а не е така. Всеки път преди да изляза си казвам: "Просто бъди себе си... ", но честно казано от толкова дълго мълчание сред непознати, вече дори не знам коя съм, дали изобщо съм такава, била ли съм някога такава, помня, че съм била забавна, че съм била душата на компанията, но какво се е случило. Хората ми казват, че щяло да отмине... Повярвайте ми не отминава, всеки път се заблуждавам. Така си изгубих най-ценните моменти от последните 5 години, а какви години можеха да бъдат... Сега завършвам гимназия и се надявам, когато ме приемат, да успея да свикна, защото, ако и там не отмине, животът ще ме погълне, ще ме смели и ще ме изплюе на хиляди парчета...

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0211c54158
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Говори за приятелките и. Не бъди първичен. Покажи и че си умен, готин и най-вече харизматичен. Слеи се с нейния свят.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7f45373e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здр аз съм момче на 14 години и искам гаджето ми да си легне с мен но тя ми казва че е твурде ряноо... но наистина ние сме от 2 дена ноо аз мн го искам това... Опитен съм в възбужданетоо и успях да я възбуда точно за 2, 3 мин но когато започна да е сабличам ми казва ще стане по лошо и казва че е твърде раноо.... помогнете

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 35d38d8ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Пич не става така. Дори и да я възбудиш до полуда, щом казва, че и е рано, каквото и да правиш няма да ти даде. НЕ Я ПРИТИСКАЙ.

 
  ...
преди: 9 години, 2 дни
hash: 2f0987c535
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Просто я накарай да се почувства желана!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 176ab89b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   аз не съм срамежлив и мога да говоря за всичко нонстоп, но когато съм с нея е друго, разпитвам я а тя рядко се сеща да ме пита нещо, постоянно си мълчим освен това не иска да ходим никъде, имам чувтвото че тя не е за мен.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6472657315
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имам подобен проблем някой път с приятелката ми няма какво да си кажем но много от опитите ни да говорим са "измъчени". Мисля че когато двама души нямат теми за разговор те не се чувстват удобно да говорят един с друг. Значението на този казус води до мисълта че човекът до мен не е за мен или връзката която си свързва ще лимитира отношенията ви. До колкото знам смисълът на една връзка е основно разговор и споделяне. Когато една връзка се състой от въпроси и отговори и нищо повече трайността на взаимотношенията е къса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker