Аз съм гей и мразя себе си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм гей и мразя себе си.
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 6788 пъти
Здавейте.момче на 17 съм.Никой не знае че съм гей.Отгледан съм в семейство което се отнася с много пренебрежение към хомосексуализма.Бях възпитан да мразя гейовете и да вярвам че те не са хора.Родителите ми са ме научили да лаская дамите и да бъда техният джентълмен.Майка ми говореше че ще имам жена и деца.Със всичко това аз се съгласявах понеже бях дете.Мислех,че това ми е задачата в живота.Всъщност жените никога не са ме вълнували.Това го осъзнах чак когато станах на 13.Бях се влюбил в един приятел на сестра ми.След това,когато навлязах в периода с любовта,животът ми стана каша.Започнах да изпитвам гняв към всички.Мразех тогавашните ми приятели за дето си правят тъпи бъзици,родителите ми,които толкова време ми насаждаха омраза към гейовете(в случая към мен) и най-вече себе си за това че съм се родил такъв.Всички ми изглеждаха елементарни.Бях адски объркан и ядосан че никой не ме разбира. Пробвах се да се променя но просто вървях срещу себе си.
След това започнах да се крия зад изречението "не се интересувам от никого".Това е маскировка за всичките ми чувства която използвам и до ден днешен.Прилагам я защото не знам какво да правя когато се отвори темата за момичета и връзки без да си проличи истинската ми същност.Научих се да си сдържам всички емоции - почти каменно лице...ефективно но и болезнено.За да не мисля за глупости запълвам времето с слущане на агресивна музика.Приятелите ми ме познават като "хардкор емо копеле със желязна психика" .Крия се защото адски ме е срам да си призная за онова нещо.Когато остана насъме се замислям в какви лъжи съм се забъркал и че всъщност "Аз" не съществувам.Отдавна не съм себе си.Много съм недоверчив,страх ме е да не загубя оважението от приятелите и родителите.
Виждам как всички си хващат гаджета,живеят си живота,радват се и много им завиждам.Толкова е трудно да си гей.особено ако си с висок морал.Кръга за запознанства е толкова тесен че съм се отчаял.А и не искам да съм в тежест на никого.Не знам какво да правя но вече много ми тежи.Нямам с кого да споделя и дума по този въпрос.На всичкото и отгоре постоянно ми се въртят мисли в главата че ще си остана нещастен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: efd9af9985
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aз съм хетеросексуaлнa и не се мрaзя, обичaм си се.
Не мрaзя гейове, не мрaзя лесбийки, увaжaвaм хорaтa, според ЧОВЕШКОТО в тях.
Не ме интерисувa кой нa кого го " нaбутвa", негов си живот, негово си прaво нa щaстие.
Приятелите ми сa тaкивa не според сексуaлнaтa си ориентaциa, a зaщото сa докaзaни във времето.
Други, които сa " отпaднaли" в годините,..причините обикновено сa били некоректност- нелоялност- лицемерие.
Истинските винaги остaвaт, при всякa ситуaция.


Не би изгубил увaжението нa приятели, ще отсееш стрaхливите и лицемерните.
Те ще си тръгнaт, възможно е дa мaскирaт товa с ....неувaжение, но си е елементaрно овче мислене.

Родителите- дa, вероятно ще се рaзочaровaт по човешки, егоистични чувствa- ох, хорaтa, ох, aми внуци....
Но винaги, нaкрaя ще нaдделее любовтa към детето нaд егоизмa и хорското мнение.
Нaй- вaжното зa един родител винaги е било и ще бъде щaстието нa детето.

Пък и скоро ще си пълнолетен, можеш дa смениш грaдa зa дa учиш/рaботиш в по- голям, с повече възможности зa зaпознaнствa.

Мен не ме вълнувa дaли си гей, ЧОВЕК ли си?!
Зaслужaвaш щaстие!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d2740541b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Намери си приятелка. Като толкова искаш да ти вкарат отзад пенис. Кажи на приятелката ти да вземете пенис колан и с него ще усетиш същото. Мисля, че това подтиква много, като теб да са обратни. Ако е това тогава изпълни горното, което ти написах. Ако е нещо друго тогава стани студент и там в квартирата си прави всичко. Внимавай с баща си щом мрази значи може и да ти се ядоса много и да не те погледне. Каже ми причината заради аналния секс ли си гей или заради нещо друго. Аз приемам обратните въпреки, че съм хетеросексуален. Ако съм те обидил по някакъв начин в мнението си то не е било нарочно. Искал съм да ти помогна.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b435255d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска ми се да можех да ти помогна. Да съм до теб и да те подкрепям в този момент. Смятам, че е най - добре да кажеш първо на сестра си. Тя ще се отнесе по - правилния начин към тази ситуация. Докато с родителите и най - вече баща ти нещата едва ли са толкова лесни. Възрастните като цяло мислят по различен начин, дори и да са най - близките хора за теб. Не искам да се бъркам по никакъв начин в решенията ти. Ти най - вероятно знаеш какво искаш. Определено ще ти олекне като кажеш какво чувстваш на някого и ще ти е по - лесно.
Моля те, пиши, ако предприемеш нещо и съответно случилото се.
Пожелавам ти успех и дано 2014 година мине добре за теб!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 887a8a3329
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Напълно те разбирам, наистина ужасна ситуация. Много жалко, че тук не може да се обменя информация за контакти. Сигурен съм, че би намерил хора, с които да бъдеш себе си и да олекотиш този товар. Нямам съвет, защото в крайна сметка, каквото и решение да вземеш, ще бъдеш наранен. И да продължиш да го криеш и да признаеш, че си падаш по момчета - хората около теб ще го направят достатъчно болезнено.
Може да пробваш да се запознаеш с някое момче като теб, но така че никой от твоите познати да не го познава, и да се срещате тайно или нещо от сорта, но и този вариант крие рискове. Сексуалната ориентация не е въпрос на избор и е неправилно от страна на родителите ти, че имат такова отношението им към хомосексуализма и че го налагат и на теб.
Звучиш като добро хлапе, много неприятно, че така стоят нещата.
Единствено мога да ти пожелая късмет и воля за напред.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e5d7b018f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Недей да се мразиш каквото и да става, не си виновен, че си гей. Лошото, е че днес в обществото хората не винаги са толерантни...
Така че трябва да решиш дали да се жертваш и да признаеш или да го таиш в себе си. Според мен ще ти олекне ако идеш на психолог, аз съм използвала този метод и помага донякъде :). Хубавото, е че ако се влюбиш в някое момче може да се опиташ да му станеш най-добър приятел, пък и има много като теб :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 85dd17c1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Толерирам те. Уважавам те за това, което си. Нищо не мога да направя по въпроса, но мисля, че някак мога да те утеша, дори и мъничко. Аз самата се идентифицирам като бисексуална. Никога не съм била с момче, но съм се влюбвала в такова. Като цяло достатъчно хора са ме дискриминирали за начина ми на обличане, поведението ми и влечението ми към момичетата.
Но аз не обръщам внимание. Не ме интересува мнението на другите.
Обичам се такава, каквато съм.
Не, не съм от онези момичета със самочувствие без покритие, всъщност съм си доста срамежлива сред хората. Истината е, че човек трябва да се приеме такъв, какъвто е.
Ще ти дам пример, черните се раждат черни, белите се раждат бели. Някои хора имат сини очи, други - кафеви и т. н. Някои имат права коса, други чуплива, къдрава... Няма да продължавам да изреждам. Всеки е различен и уникален сам по себе си.
Ако толкова се притесняваш, че няма да си намериш приятел, то съдбата все ще те събере с някого. Все ще намериш някой, който да те разбере и да ти покаже какво е нежност. Все пак не си единственият гей на този свят.
Аз също не смятах, че някога ще намеря човек до себе си. Но се излъгах. Получих обич от човек, от когото никога не бях очаквала, че ще се влюби в мен и аз в него.
Просто бъди себе си, не се затваряй в себе си, намери си приятелчета и всичко ще си дойде на мястото. Ако евентуално желаеш да кажеш на някого за предпочитанията си, бъди много внимателен, защото все още малко хора не дискриминират и уважават гейовете.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 56850a4874
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Пич просто си живей живота и бъди себе си. Хората от обкръжението ти нямат право да ти казват с кого да се чукаш и кой да ти лапа чепа и ако нещо ги засяга то това си е техен проблем!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: acb40a042c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здрасти!
Аз също съм бисексуален, но сега ходя с момче, на 16г. съм... Да ти кажа честно изобщо не рабирам чувствата ти, защото моята история е много по-различна... Но всеки си има своята история, нали? ... Опитвам си да си представа какво ти е и как се чувстваш, но просто не мога... Всички в училище знаят, че съм гей, познават и мен и гаджето ми.... Имам си нормални приятели, а хейтърите просто си живеят живота и не ми обръщат внимание... Така и трябва да е... Исках да ти кажа, че може би е време истинското ти "Аз", да излезе от килера, в който така безмилостно си го заключил.... И аз си мислех, че света е свършил, когато разбрах, но всъщност на следващата вечер хомофобичният ми баща вечеряше на една маса с гаджето ми... Не можех да повярвам на очите си! ... Мисълта ми е, че никога не знаеш какво ще се случи... Още от малък слушах баща ми как псува "педалите" по телевизията... На мен лично никога не са ми говорили как един ден ще порасна ще си имам деца и т. н.... както и да е... Надявам се ще се решиш най-накрая да излезеш от килера... Ще ти олекне... Нали знаеш "Риск губи, риск печели"...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f06b542eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Аз имам подобна история на твоята, с малката разлика, че мрая и търпя много повече време - вече съм на 30... И да, ще бъдеш нещастен, ще бъдеш самотен и ще изгубиш себе си, ако продължаваш така.
Моят съвет е да опиташ да излезеш на светло пред твоите приятели, без значение какво ще се случи. И без това приятелите ще изгубят значение за теб след време, ако са приятели на образа, който играеш, а не на теб самия. За родителите не бързай.
Но дори и да бъдеш себе си, в нашата страна нямаш шанс за нормално щастие. Ние сме тесногръди, глупави и изостанали хейтъри.

Сори, че съм груб, но моето мнение се базира на опит и реализъм.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f1adfd7240
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не се опреквай, че си различен- ти си това, което си! Родителите ти очевидно са като моя баща-който е на мнението, че хората с различно мислене са лайна. Да, ама не! От целите тези глупости и аз бях почнала да си мисля, че съм лесбийка, но осъцнах, че не съм, ама както и да е, говорим за теб! Ти си си ти, щом харесваш момчета, значи харесваш момчета, имам предвид не бягай от това и не се крий повече! Бъди себе си и ако приятелите ти те разберат, значи са ти истински приятели, а ако ли не, значи са някви тъпанари, които нямат място в живота ти. Не си единствения с такива чувства, има още много готини момчета гейове, така че няма да останеш сам и нещастен. БЪДИ СЕБЕ СИ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! И ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ ЖИВОТА ЩЕ ТИ СЕ ПОДРЕДИ! Пък може и ти като мен да осъзнаеш, че не си гей! Давай смело напред и не опитвай да се промениш! Успех и всичко най-хубаво!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b944c074ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мисля си, че сам си си лепнал етикет в отговор на един свят, който е агресивен към различните. Може би си видял добро отношение от страна на хора от твоя пол и по някакъв начин си изпитал сексуално привличане. Но това не е много ясно от това, което прочетох. Има мъже и жени за които секса, т. е. първичното задоволяване е много важно и го практикуват само за да задоволят първичен инстинкт. Хора, които не са открили разбиране, а само отхвърляне и така са направили един избор за живота си. Но отговора е в това да обичаш себе си и да се опиташ да се разбереш защо правиш това, което правиш и как се чувстваш след това. Най-нормалното нещо е да искаш връзка с някой, който е мил с теб и те разбира и подкрепя. И в двата пола може да удариш на камък. Купи си някоя книга за психоанализа.

Според мен е добре да не се квалифицираш като гей, а е по-добре да дадеш шанс на едно искренно приятелство без да слагаш секса на първо място. Дай шанс на двата пола. Ако все пак срещнеш любовта и хубавия секс с мъж избора е само твой. Бъди силен и не потъвай в живот от черни краски!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 85458e0423
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Мен пък винаги ми е било странно как може човек да обича друг човек от същия пол... Не знам какво е да си такъв, така че не мога да дам компетентен съвет. Кажи на родителите си. Ти си им син, те те обичат и са длъжни да те приемат такъв, какъвто си. Вероятно отначало ще те отхвърлят, но после ще приемат факта, че си с по-различна сексуална ориентация.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 686cbc1bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Номер 3. Мислиш ли че ще се занимавам с такива боклуци като секс играчки? то това си е просто позор. Кога съм писал че искам да ми го бутат незнам си къде? ! Не искам изобщо. Какво не разбра под изречението "аз съм гей" че ми пробутваш момиче? Не съм нито романтично, нито сексуално превлечен към жена, нито ги намирам за много интересни че да седнем цял живот да си бъбрим :Д нали като няма да се прави нищо в леглото поне на кафенца ли да я водя, незнам....
Та така де, може би за теб хубава връзка е да си хванеш някое отракано парче и да си я пориш час по час и всичко е до тук но при мен секса е на заден план. Не ме и познаваш че да знаеш моя начин на мислене и представите ми за света. Иначе не си ме обидил, не съм някое хюмне че да тръгна да се засягам :Д
Благодаря на всички за подкрепата! Бях се подготвил за дъжд от плюнки.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 66ad24ec7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Поне хубавото е, че си научил един ценен урок от ранна възраст - че няма нужда някакви непознати да се вглеждат в душата ти и какво се крие в главата ти. Защото има винаги ще се намерят зли хора, които биха се възползвали от всяка слабост, която открият в теб.

Иначе историята ти е адски тъжна, но хубавото е, че си все още млад. Просто не знаеш накъде ще те повлече живота! Винаги има начин да се стигне до щастие.
Моето предложение към теб е да се фокусираш изцяло върху ученето за момента, да си поставиш цели в живота и да се опиташ да ги изпълниш. Звучиш ми като интелигентен и артикулиран човек. Може би щастието за теб се крие зад граница. Там ще общуваш с нови хора и може би няма да има нужда да се криеш какъв си.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a6adc38854
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Ако бях попаднал на темата преди няколко години, щях да кажа, че се припознавам в нея. Момче съм на 16г. и съм гей. Когато влязох в пубертета и усетих привличането към мъже, разбрах че съм различен. Исках да бъда "нормален", но какво дефинираме под "нормалност"? !
Започнах да се интересувам от публикации, свързани с хомосексуалността, да чета истории на такива хора (така и намерих spodeli. net), разбрах, че по света да си открит гей е съвсем нормално, просто в България за това не се говори открито. Ще дам пример - за последно уча биология и нито веднъж в учебния процес не е ставало дума за сексуална та ориентация като цяло. Когато учих психология, авторите на учебника и дори самият ми учител твърдяха, че да си гей е избор /дори и мода/. По телевизията много рядко става въпрос за същността на хомосексуалните и то най-често по кабелните телевизия. В национален ефир се търси единствено сензацията или пък се цели обида…
Обяснявам си невежеството на нашите родители с това, че „по тяхно време“ е имало страшна цензура, човек извършвал всяко свое действие с мярка, с цел да не бъде отхвърлен от обществото. Днес цялото знание на света е само на клик разстояние, но тогава информацията, свързана с хомосексуалността е била оскъдна, а и самите проучвания и изследвания в тази област - малко и спорни.
Да, всички знаем, че двама мъже чисто физиологически не могат да си имат дете. Но те могат да осиновят такова или пък да потърсят помощ от сурогатна майка.
Не случайно давам пример с гей-мъже. Ние не сме така добре прието, както лесбийките-все пак те стимулират ерекцията на българския мачо и той няма нищо против такива жени да са около него, а ако пък са съгласни за групов секс…
Знам, че съм много хаотичен и правя резки преходи от темите, но искам да споделя максимално повече неща.
Не само аз и ти, като хомосексуални, сме се опитвали да се променим. В САЩ например до днес съществуват групи общества и лекари, които смятат, че гейовете са болни и могат да се излекуват. Самите „процедури“ са изключително брутални. В интерес на истината има хора, подложили се такова лечение, и те твърдят, че са излекувани и дори имат семейства. Личното ми мнение е, че това не е истина и тези хора го правя в отговор на очакванията на близките си.
Виждам, че повечето хора тук приемат хомосексуалността, единствено изказването на №3 е доста необмислено. Да си гей не означава да искаш само секс (между другото авторът не споделя дали има сексуален опит и ако да, дали е активен или пасивен, не знам защо повечето хора си мислят, че гейовете искат цитирам „да им го вкарват отзад“). Всеки човек, независимо от сексуалните си предпочитания, търси любов и интимност. Това ни е заложено дълбоко в психиката. И аз мечтая да имам човек до себе си, с когото мога да бъда открит, но за съжаление все още не съм открил. Признавам си, че се дразня на хетаро двойки, които се целуват на обществени места. Първото, че сами те казват, че не искат гейовете да натрапват ориентацията си пред тях, а самите те се жигосват по магазините и заведенията. А другото…Че им завиждам…
Много писах, а мога още доста да говоря на тази тема. Само ще вмъкна нещо за всички, които бъркат гей с „педал“ и не правят разлика между гей и транссескуален:
- гей /педал - аз съм гей – харесвам мъже, те ме възбуждат, но не нося женски дрехи, не си рисувам веждите, не се гримирам и не съм фен на обезкосмяването (това е друга спорна тема, но аз съм на мнение, че един мъж не трябва да го прави-все пак окосмяването е вторичен полов белег, т. е. с него се различава от жената, но това не е обект на моите размисли в момента).
Повечето хора в нашата мила родина правят асоциация с Азис, когато чуят думата „гей“, но това не е правилно, в действителност той е транссексуален (травестит).
-транссексуалните са хора, които още от раждането си осъзнават, че са пленници в чуждо тяло. Но малцина са тези, които се подлагат на пълна терапия за смяна на пола.
Добре, този път за последно ще кажа още нещо. Не само при хората се среща хомосексуализъм. Той се среща и при повече от 1000 вида животни. Следователно това не е избор/мода на даден ЧОВЕК, за да провокира или привлича внимание.

Авторе, няма нужда да лъжеш, за да криеш ориентацията. Това не е ничия работа! Когато някой ти зададе въпрос, свързан с гадже или секс, просто го игнорирай.
И не се самообвинявай, че си хомо, ти не си виновен. Преди време попаднах на цитат от разкриването един гей пред родителите си (не е точен цитат, но ще го сложа в кавички) „Аз съм гей! Може да съм се родил такъв, може да съм възпитан такъв, но и в двата случая вината е ваша! “
И аз като теб се чувствам нещастен и самотен, но се надявам някой ден да намеря своето момче!
Може да ти прозвучи банално и безсмислено, имайки предвид състоянието ти, но знай, че не си сам, че има хора като теб и че тук, в този сайт, винаги можеш да споделиш терзанията си.
Пожелавам ти невероятна Нова година!
Поздрави :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4940f63622
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравей, непознати.
Аз самата съм влюбена в човек от същия пол и те разбирам добре, защото собственото ми семейство е водило спор с мен за това дали нехетеросексуалните са ''нормални''.
Нормално.
Това е дума безсмислена, защото винаги можем да изкараме нещо нормално и съответно - ненормално, само развивайки мислите си, нали?
Това настрана, искам да ти кажа, че отдалече си личи, че си интелигентен и разбираш много неща по най-добрия начин.
Не мога да ти помогна, защото съм в абсолютно същата ситуация и просто нямам идея какво да правя, и въпреки, че знам, че това не е решение, вярвам, че времето ще реши какво ще се случи.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: aab72381ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Аз лично съм съвсем позитивно настроена към гейовете, единсвената пречка (според мен) са децата, но както казаха по - горе има варианти. Не мисля, че някой като е гей или лесбийка е със сигурност еди какъв си. Гейовете и лесбийките, точно като всички останали хора могат да бъдат от кошари до дипломати. Даже наскоро гледах по новините един дипломат се изказваше на някакъв гей протест и накрая каза, , аз съм гей".
Не бива да се мразиш зареди сексуалната ти ориентация! А и осен това не е да си един единствен а има много като теб! Колкото до приятелите ти, другите казаха много точно: ако са ти истински приятели ще останат до теб ако ли не, нямат място в живота ти ;)
Бъди уверен, ти не си лош човек, не е лошо че си гей и не можеш да се мразиш зареди това как си се родил!

ПП: Много добре казаха също и това дали се раждаш черен, с къдрава коса, гей, итн!

Знай, че те подкрепяме пиши ни ;)
(момиче, 14)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: eab5c80654
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Всичко зависи от теб! Трябва да се научиш да уважаваш себе си! Ти си ти и трябва да бъдеш какъвто искаш, а не какъвто останалите искат!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 33ffe9be60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не зная какво да те посъветвам мило момче. Аз съм хетеросексуална жена с дете и семейство. Ако решиш да кажеш публично като какъв се определяш, тогава трябва да си готов и да си отхвърлян, не само в семейната среда, в приятелската, а по-късно и на работното място. Може да е временно и да срещнеш човек и от женски пол, с когото да споделиш живота, но каквото и да избереш, живей сега и не съжалявай, защото си толкова млад, толкова хубави неща може да ти се случат, а отчаянието ще изхаби най-хубавите ти и свободни години. Успехи!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ccac421579
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Момиче - 15 .Не можеш цял живот да самозалъгваш себе си и да се правиш на някой, когото не си ! Ти си си ти -независимо дали си гей. Семейството ти и приятелите ти те обичат не заради сексуалните ти наклонности, а за това , което си всъщност. Така че просто излез и им кажи: Мамо , татко "аз съм гей, но независимо от това съм ВАШ син !!! Те ще го приемат, сигурна съм ! Пък и живеем в 21 век... вече хората по-лесно приемат различните. .пък и различието е това, което те прави специален !!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 60e5a607b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Имай предвид, че това най-вероятно се е случило, тъй като си прекалено добър и чувствителен човек (съдейки по разказа ти) за днешното кораво време. И аз съм такъв, ама не съм станал гей, просто съм си приел, че няма да остана сам, може още да не се е родила тази, с която ще създам семейство (Хю Хефнър има гадже на 20 – мой набор е тя! ). Пък и да не свия семейно гнездо – кво? ! Няма да се свърши света.

Важното е не с кого делиш постеля, а дали си от полза за хората. Най-добре е да си го признаеш, така веднага всичко псевдо-приятели ще избягат от тебе, което си е добре дошло. После, и да те дразнят за това, не ебавай – имай предвид, че най-мощното оръжие срещу провокациите е тоталното пренебрежение.

Имам един авер от квартала – малко е малък – на 14, ама всички момичета го харесват. Висок е 1, 70, тежи 94 килограма, но го харесват заради това, което носи в себе си като качества, а не заради фигурата. Един негов набор от махалата се опита да го дразни, като му повтаряше: "Виж са ве, мязаш на мечка!!! ". Онзи – неебендо и секуро. Накрая аз реагирах така: „Виж, младеж, всички момичета от 1 до 101 години гушкат плюшени мечоци, а не керамични манекени! “. Онзи се вбеси до немай-къде и се разкара.

Та може да си намериш някое момиче, което да харесва качествата, които имаш, а не да те търси за разплодна единица. Тези, дето си търсят разплодни единици, често подаваят молба за развод, щом намерят някой нещастник, дето по да им приляга на изискванията. Даже сега сред този род шафрантии е плъпнала модата да клеветят бащите на децата си, че са педофили.

Аз лично така смятам – да създам семейство когато си намеря това момиче, дето в главата ? танцуват хорца същите шарени бръмбарчета като при мене. Дори и да е не през 2014, а през 2084, примерно, пак ще съм щастлив.

Освен това, имай предвид, че някои от най-великите творци в историята са гейове – Фреди Меркюри, Джорджо Армани, имаше един англичанин, който е бил моден дизайнер и през ВСВ е бил офицер в МИ-тата... Не са били неизвестни! Не се притеснявай, ако имаш наклонност към някое изкуство, най-добре се ориентирай натам. Все ще се намери и за тебе място под Слънцето. А нерядко то е доста голямо и запомнящо се! :)))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0da606c7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Хайде стига глупости и аз съм в същото положение, но не се мразя. И аз съм човек и имам право на щастие, това какъв си си е твоя работа! Всеки човек има тайни, но за да сме щастливи трябва да сме силни. Не се ядосвай! гледай да си щастлив!! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5dc42ea0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Аз съм на 19 години почти :) и искам да ти кажа, че съм Би сексуална и моите родители са много враждебно настроение към такива хора, но да не ти пука ще срещнеш някой като теб и ще се обичате и ще бъдеш щастлив не слушай хората какво говорят бъди себе си не можеш да промениш нищо от това, което си! И аз криех от първо за същността си, но ми писна и казах истината на най-добрите си приятели и те са до мен и ме подкрепят! Макар че ми са задава ли въпроса дали изпитвам някакви симпатии към тях :Д и защо трябва да се мразиш? Не виждам причина да се мразиш заради това, че си Гей все пак човек не може да промени същността си! Гледай смело напред и ако не искаш недей да казваш на родителите си какъв си и че не се интересуваш от момичета ;) гледай ти да си добре, а не другите ти си на първо място!!! Без значение какъв си ти си със същите права като другите както повечето ги наричат " нормални те " хора!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3a5de0c514
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Здравей!
Аз съм бисексуална и не те осъждам, даже напротив. За мен е все тая дали някой е хомо, хетеро, би или дори асексуален, важното е да е добър и разбран човек.
Единственото, което ме дразни е, различните двойки да си осиновяват деца и да приемем това за нормална "модна линия".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d3887d115a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Не разбирам педалите кое му е хубавото да ти навират х*й в гъз* бахти гадното представиси голямото ти лайно постоянно да влиза и излиза това ти харесва?? или ти харесват мъжете незнам не мога нищо да ти кажа защото това е гадно за мен но прави каквото искаш ваще ще те разберат аз ако имах син като теб всеки ден щях да го бия за мен ти си отепка най-много мразя гейове и цигани те са напаст..

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bc7621e16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Аз пък много им се кефя на хомосексуалните 21 век сме какво толкова се притесняваш? Аз съм момиче на 16 от няколко месеца установих, че може би съм Би. Не мисля че трябва да се притесняваш пък дори и от родители.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 463aa260fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Аз съм гей на 37, и нека ти кажа нещо. Гей връзките са едно прекрасно нещо, въпреки всичко. Гей връзката е като всяка една връзка. Любов, щастие, тъга. Пола не е важен. От 6 години съм омъжен и имам дъщеря, която винаги съм възпитавал да цени различните. Няма по-добър човек от този, който гледа вътрешната красота. Гледа ли нея, гледа човека. Външната красота може да е само бонус. Срещат се малки лигльовци дето да упрекват, но ще си намерят майстора. Не бой се, бъди себе си! Ако родителите ти те обичат, ще те приемат!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 17 дни
hash: 935aa48683
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Не се мрази заради това, което си, а напротив - бъди горд с него. То е част от теб, както мечтите ти, мислите ти, интересите ти. Няма нищо лошо, нищо срамно, нищо неморално. Живей и с лошите, и с добрите си черти. И запомни - всеки е уникален сам по себе си. Като погледнеш назад след 30-тина години ще си благодарен на всичко, което ти се е случило, защото то ще те е изградило като личността, която ще си тогава. Остани силен!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker