Страх ме е да му призная, а съм страшно влюбена в него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е да му призная, а съм страшно влюбена в него
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 6413 пъти
Здравейте на всички ! Моята история е следната. Значи преди 2 години и половина блозо вече 3 се влюбих в едно момче от моя клас. Бях хлътнала по него здраво и реших, че ще се боря за него. Направих огромна грешка признах му за чувствата си и бях отхвърлена. Отговора беше, че можем да бъдем само приятели и нищо повече, от което наистина ме заболя, но какво можех да няправя.

Започнах осилено да да го търся с цел да го спечеля, но стана точно обратното сдърпахме се, че го търся настоятелно. Имаше период, в които не си говорехме, той си намери приятелка започнахме да си казваме само здравей приятелката му понякога ме гледаше накриво, но всичко беше моментно, в училище никаква комуникация.

В последствие след като два пъти беше зарязан той страдеше много и се надявам, че е разбрал колко много ме е боляло мене . Сам почна да се закача с мене да ме поздравява, да се закача от време на време през часовете да ме защитава кото не се беше случвало досега, ( а и ме беше чул да говоря за друго момче ) върнахме се в спомени от дество кой къде е ходил .

Но сам объркана от това, че незнам всъщност как да го възприема всичко това, защото това е в у-ще, а иначе не ми пише никакви реакции и незнам всъщност симпатии ли са чувства ли е или ...

Искам го наистина страшно много, искам да съм с него да сме повече от приятели, но нз как да постъпя страх ме е отново да му призная, за да не го загубя вече нацяло, защото незнам как ще го понеса отново да го гледам с друго момиче или да се държи безразлично, но сам наистина страшно влюбена в него !!! Моля ви помогнете ми . Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: a4ea4633af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   3 години са наистина много време.. и да ти кажа, мисля, че си изтърпяла достатъчно за това момче. Затова сподели му пак чувствата си.. ако след толкова време отново не те оцени, не оцени и това, че си го чакала и си търпяла да го гледаш с други момичета, прекрати сама отношенията ви. Защото няма да има на какво повече да се надяваш, а бъди сигурна, че и като приятел няма да можеш да го погледнеш- поне за момента. Може би след години, когато вече не изпитваш същото... Така, че пробвай пак. Дано сега и за него да е различно. Успех! Пиши какво си решила и какво е станало

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 691eac4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей ами точно това е че ме е страх да не ме отхвърли пак а и сме в 1 клас и незнам наистина незнам как ще го гледам още 3-4 месеца докато завър6а (абитуриентка сам ). Страшно много съм объркана а и като му пиша не ми пише и май не само на мен а и на други а иначе се държи съвсем различно от преди 3 години . Незнам дали не си мисли че вече не го харесвам (обичам) и да е решил да се държи съвсем приятелски с мен а по този начин разпалва отново чувствата които се опитвах да притапя.

Неговият най близък приятел от класа ми е селски незнам дали той няма да ми окаже някакво съдействие в това да му кажа но дали пък няма да му каже (макар че се познаваме добре и мисля че ще запази тайната ) :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a4ea4633af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен, трябва да си кажеш. Според теб така ли е по- добре, да продължиш да се чудиш? А и именно, защото сте 12 клас, какво те бърка- да ще го гледаш още няколко месеца, но после- край, няма да го видиш вече, и ако те отхвърли, ще си спокойна, че няма да го видиш, а ако не му кажеш- може би ще съжаляваш... Пробвай, наистина се надявам да те харесва и да гледа с други очи на теб. Но в крайна сметка, ако те иска само за приятелка, не мисля, че това ти изнася.
Номер 1

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 691eac4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Права си че ако ме отхварли повече няма да се виидим понеже завършвам (или поне няма да се виждаме толкова често). Предния път му казах по скаип и може би с това сгреших, но нямах смелоста да го направя очи в очи. Сега го чувствам много по близък дори се отпуснах и си говоря се едно не го харесвам (в смисъл без притеснение какво да кажа точно или да измислям предварително тема... ). Сега мисля около 14,02 да му кажа чрез валентинка. ЛОшото е че класа ни е ужасен и веднага почват с базиците. И знам че за пореден път го казвам, но най - много ме е страх данеби той в момента да има някакви симпатии или чувства към мен и да го уплаша с моето признание и пак да се отдрапне. (Аз немогада разбера какво е всащност това приятелско държание или опит за показване на симпатии , ако знам че е второто ще се опитам по по различен начин да му кажа така че ``да се сгоби пазела`` ). :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 691eac4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Kак мислите дали няма пак да се уплаши :S

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 691eac4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Що не пишете :( мисля само да му подскаже да не му казвам дирекно :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: e47a4e4984
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oстави го тий да ти признае така няма да се чувстваш така аз така правя аз ако не ме харесва и не става работата аз ... го оставям .... :р

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 691eac4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чесно да си призная и аз не знам какво изпитва и изпитва ли нещо към мене , но че има промяна има даржанието му спрямо мен е по- различно от преди 3 години. Дори сам започна да ме тарси и да ме моли за това да влезна в игра с тях и др таива подобни. :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 691eac4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравейте пак съм аз. този път съм ужасно объркана . мойта любов започна да ми обръща повече внимание, да се закача с мен, тоест да си говорим много повече от преди , да се шегуваме и бъзикаме. тази година завършихме и на бала си аз мнго се отпуснах и си позволих на по бързичките песни дори да играя с него и до него . снимахме се и по точно аз го извиках той дойде снимахме се и пред училище и в ресторанта и се възползвах да се сгъша в него на което той отреагира положително . дори и с другите момчета с които бяхме в недобри отношения цяла година се забавлявахме на което той се кефише.

Xодихме и на екскурзия в търция там също беше много хубаво ходихме си в стаите забавлявахме се аз имах една издънка, падане на което заедно се смяхме :Д . върти се край мен сядаше близо до мен в автобуса и на почивките на които спирахме. бяхме на яхта снимахме се играхме пак беше много хубаво.

Eдин ден той спомена че приятелката му много го дразни, и то точно когато аз бях седнала при него да вечеряме и му се :) държи се кавалерски и ме обърква това че има приятелка а се държи и така с мен и незнам немога да разбера какво изпитва плс дайте съвет . благодаря :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 691eac4448
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   :S Що не пишете пишете плс

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: edd3c33e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   В 5-ти клас се влюбих много в едно момоче от моя клас седях до него по един предмет през цялата година закачахме се забавлявашме се заедно, но заради безпаричието в тази държава мама реши да отидем в Испания така де не сме утишли още но нищо не се знае в деня когато заминаваме (ако стане) да се отбия в училище да се сбогувам със всички и накрая да му призная. Не знам каква ще му е реакцията, но ще му кажа съм искала само да знае какво изпитвам към него, защото си е такаи ако ми предложи да станем аз ще му отвърна че заминава и ако иска такава връзка добре, но много ме е страх да не го загубя като приятел, защото с него сме добри приятели. М оля кажете ми какво да правя, защото ще полуде без него, а ме е срам да му кажа какво изпитвам! Благодара Предварително!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6082b5c768
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също съм така. Не знам какво да правя и не мого да му кажа. Той ми обръща внимание. Често си помагаме в час, но ми се струва, че харесва друга. Мен ме е страх да му кажа, защото си мисля, че ще ме отхвърли, защото го е срам. Най-много ме е срам на живо да му кажа (очи в очи)и все му пиша разни работи, но той не отговаря. Няколко пъти му писах харесвам те, но той не се появяваше. А аз все повече се уверявам, че ще пише и после трия всичко написано, защото ще ме отхвърли. ;(

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 23c6d64119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз имам същия проблем харесвам едно момче от класа си, но незнам дали той ме харесва :(

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ee33aca1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И аз също му казах, а той гледаше като полезно изкопаемо, а сега дори и не си говорим, нито една думичка, понякога го засичам да ме гледа, но тя историята там е дълга след това като му казах станаха едни интриги заради приятели кой какво казал и накрая аз го намразих, все още имам нещо много малко към него, но вече все едно съм безчувствена не правете грешката да се ВЛЮБВАТЕ много, аз я направих и накрая дори и здрасти не си казваме, а бяхме неразделни и един съвет от мен не казвайте на приятелите си нищо правете сами всичко, че интригите са много лошо нещо. :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker