Момичетата сякаш ме ненавиждат :((( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121576)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18626)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичетата сякаш ме ненавиждат :(((
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2545 пъти
Моля ви публикувайте ми темата, имам нужда от съвети вече става много тежко :(
Много ми е тежко направо ми идва да заплача. Никое момиче въобще не иска да излезне с мен, не ме познават, но вече знаят някакси, че не искат и да говорят с мен, във фейсбук ме игнорират от самото начало почти, някой пишат през 20 мин и излизат офлайн и не може да се проведе един нормален разговор. Нямам много познати момичета и на живо няма как. А култовото беше, когато една ме покани за реждения си ден преди 2 седмици и ми иска телефона специално за да ми звънне, за да знам час и място. И не ми се обади, даже като и казах "мерси че звънна" на следващия ден, тя прочете и не отговори.
Какъв подяволите е проблема, толко ли са злобни всички? Едва ли е до визията ми аз не съм зле изглеждащ. Когато с 300 зора съм успявал да проведа разговор с момиче, чак тогава са ме търсили да те мен, защото явно им трябва време да опознаят човек. Разбирам това, но как тогава да се опозная с която и да било, като те капка шанс не дават, на едно здравей не отговарят почти. Е наистина не знам какво да правя какъв подход трябва да имам? Та аз не мога да си започна подхода, защото не мога да си кажа 1 дума с тях. Моля за съвети, вече съм отчаян много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: cc175eced8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не ги преследвай толкова много и не ги поставяй на чак такъв голям пиедестал.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9fad9d4ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей! Прочетох проблема ти и се почувствах длъжна да ти споделя, че аз лично получавам все повече съобщения във фейсбук от момчета, повечето от които дори не познавам и не отговарям. Не ми харесва 1. това, че се запознаваме във фейса и 2. вадя си извода, че социалният живот на това момче се изразява в това да пише съобщения на колкото ес може повече момичета, с надеждата някое да отговори и по-точно - да му върже, така да сее изразя :) (изразявам мнение и не искам да те засягам по някакъв начин) Та.. съветът ми към теб е да се усмихваш и да прибягваш до фейсбук примерно ако видиш, че някое момиче те харесва или изобщо заглежда, защото това ще я нарави безкрайно щастлива. Имам предвид, че аз дори и да не отговарям на тези нпознати, съобщенията им ми вдъхват самочувствие, а ако са и от някого, когото познавам или с когото съм си изкарала забавно през деня, толкова по- добре, а и тогава 100 процента ще му отговоря :) Трябва да си уверен, усмихнат, мил и да правиш комплименти, но не нещо изтъркано и мръсно.. Надявам се, че ме разбра и успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 51af051e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не знам на колко си ама ако все още учиш, учи много завърши висше, за което си струва, че си учил и утре като имаш пари вече ще имаш всичко. Не го знам от опит, защото още ни съм завършил, но братовчет ми живот си живее 4000 евро заплата и всеки ден е с различна! Но явно трябва да промениш и нищо в себе си. Бъди по-отворен, не се срамувай, бъди забавен и ако искаш нещо сериозно с момиче просто не се занимавай тъпи парчета!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9912e1516a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С това отношение нормално да нямаш успех. Дай малко по-позитивно! Поработи над себе си(говоря за начин на мислене специално)!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 99a1c2a50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако си слабичка добре ако си притеснителна това е проблем открии грешката в себе си ( ако има такава) а това дали имаш много френдове не е от значение. Ако са лигави не се занимаваи чао и поздрави

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 126258ba0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Дал ли си им някакъв повод да не отбягват?
Изобщо да не ти пука и не се притеснявай за това. Търси някакви поводи за запознанства, а не пиши просто така на случайни момичета.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ec475a8fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Отговорите на въпросите ти са в една книга - Законът за привличането
на Естер и Джери Хикс (има я в нета). Аз така си реших проблема. Но имай предвид, че трябва първо, задължително и изключително трябва да наблегнеш на упражнения за концентрация на мисълта, иначе всичко друго се обезсмисля. Това ще ти помогне и в другите области на живота. Аз успях благодарение на тази книга, успей и ти. Малко прозвуча като реклама на телешоп, но е така. :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d0fad5917b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тренирай :) ако ще се успокоиш, когато някой ми пише даже и някой път не си прая труда да видя с кого пиша и когато ми се занимава тогава отговарям иначе не си прая труда :))))

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5fb9dc9ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз бях писала но явно не са ми го публикували..
Та значи,исках да кажа,че трябва да бъдеш малко по-настоятелен,но по готиния начин.Има едно момче от класа ни и той така само ни прегръща и ни пише.В началото го смятахме за тъп,но сега ние момичетата го харесваме и искаме да е с нас.
Извода е - говори с тях НЕ САМО по фейс.И бъди малко по-настоятелен.И още нещо,недей да се въртиш само при момичетата,да не стане лошо :д

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f54fdea7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравeй приятелю! И аз бях в твоето полужение преди 3 години. Нямах приятели от женски пол, игнорираха ме и така. Като цяло не съм от тези, които ходят по купони, дискотеки и подобни. Но изведнъж се появи момиче, което също като мен беше игнорирана от повечето момчета. Не беше някоя грозна, напротив. Беше хубава но твърде директна. Казваше на глас всичко което и беше в главата, а както се досещаш това не се харесва на хората в днешно време. Та още първия път като се видяхме с това момиче се влюбихме взаимно. Просто си личеше и нямаше нужда от обяснения. Бяхме като един за друг. Имахме една прекрасна и хубава връзка докато тя не си направи профил във фейсбук (но това е друг въпрос)

Та да се върнем към темата. Щом тръгнах с нея веднага започнах да получавам солидно женско внимание. Същите тези момичета, които до скоро ме игнорираха започнаха да ми обръщат небивало голямо внимане. Дори мога да кажа, че чак ми се мазнеха някой. Прятелите ми от мъжки пол също придобиха по голям респект и увеличиха броя си драстично. А всъщност аз си бях същия. И като начин на обличане и като начин на изразяване и всичко останало. Просто отношението им към мен се промени. Момичетата всякаш и завиждаха, че е с мен и искаха да са на нейно място, виждайки с колко любов я обсипвам. Момчетата всякаш ги беше яд, че едва ли не "тоя" си е намерил гадже преди нас.

Съветът който ще ти дам е никога, АМА НИКОГА не се запознавай с момиче по Фейсбук*. И второ никога не показвай че си отчаян или, че нямаш самочувствие. Дръж се на ниво. Общувай с момичетата, но не им намеквай, че ги харесваш докато те не покажат някакви сигнали за това. Покажи им, че си готин, независим и ще видиш как сами ще почнат да ти се натискат.

*Веднъж случайно влязох в фейсбук профила на гаджето ми, понеже беше го ползвала на моя копютър и не беше излязла от него. Изкуших се да погледна чатовете и (знам, глупава тийнейджърска постъпка) направо се ужасих от просташките предложения, които и бяха отправяли различни непознати хора. Неща от рода на "Искаш ли да те.. Искашли да ти го" и тн. Тя разбира се ги беше поставила на мястото им! Но представи си как това влияе на женската психика, когато е ежедневно и досадно. Когато едва ли не те кара да се чувстваш стока, а не човек. Сам си направи изводите защо не ти отговарят в чата.

Поздрави! И успех :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c188e2c058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Бъди по небрежен...Покажи лек намек че харесваш момиче и тя ако е заинтересована ще започне да ти обръща внимание :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 80336e5215
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не гледай момичетата. Учи, завърши и те сами ще си дойдат :) Ученето сега и е най-важното.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker