Постоянно го сънувам, пищя, плача... а на него не му пука... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянно го сънувам, пищя, плача... а на него не му пука...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5442 пъти
Здравейте!Аз съм момиче на 15 години..и Съм влюбена в момче на 20.мн го обичам.. простоо .. :Х Познаваме се от 1 година ..през месец декември му казах че съм влюбена в него..а той ми отг че просто сам се вманячила в него..а аз съм готова да си дам живота за него ;( ..

Та му казах..че след време..ако го обичам още ще му кажа..от тогава не сам спирала да му повтарям че той е всичко за мен..давам всичко за него..

Но той си има приятелка на моите години.. която не е за него.. така си го лъже..но както и да е.. Просто мн го обичам.. искам да съм с него.. с никой др..Постоянно го сънувам..пищя,плача нз какво да правя.. а на него не му пука.. Повечето случай аз му пиша в скайпа..но понякога и той ми пише .. защо като не го инт за мене ми пише..Просто ужасно е ..мн го обичаммм искам да съм с него..Моля ви дайте ми някакъв съвет..Простоо ;х ще умра за него

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 696874b1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оххх идиоти много ... яд ме е че се държат така с момиче като теб... защо аз не съм такъв незнам... ми съвета ми е че той не те заслужава по-добре се опитай да го забравиш като тръгнеш с друго момче с негова помощ няма да мислиш за този тип който се подиграва с теб ! Стискам палци и успех

Митко

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 26c21eba63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преувеличаваш....Тепърва в живота ти ще има любов, за която си готова истински да умреш...Това в момента е един вид инат. Помисли си пак дали найстина са ти толкова силни чувствата.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0d2a7fa875
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Яяяхахаа не се взивявай толкова.Няма нито едно момиче на 15 даже повечето и на доста по-голяма възраст, което да обича истински и от сърце.Просто сте си такива.Тръшкаш се просто защото не ти обръща внимание.Ако в един момент се съберете ще ти изстине ентусиазма бързо, бързо.Спокойно и не бързай да се самоубиваш, убиваш или самобичуваш за сега заради ,,любовта си".По-добре учи, че с тая мания ще изпуснеш образованието.Когато му дойде времето ще намериш, някой свестен тип,който да те обича, а ти да го правиш на маймуна.Всичко с времето си!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 95f8de1e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто не се вманиячавай толква. дай малко по бавно оставиго да се чуди и накрая сам ще дойде при теб.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: aed7e9e460
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мисли че като плачеш и викаш ще постигеш нещо. Говои с него очи в очи и се разберете. Ако не иска да сте заедно се опитай да го забравиш въпреки че ми изглежда доста трудно. И все пак успех.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: abd2141d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към НОМЕР 1 - Защо да е идиот...? Затова, че не се е влюбил в момичето ли? Всички които не са влюбени в хората, които ги обичат са идиоти ли? Хахахах. Смешно и безумно твърдение. Не мислиш ли, че момчето й отвръща в Скайп защото е учтив и добре възпитан? Просто не иска да бъде груб с нея.

Съвета ми към авторката - след като си му признала и той знае колко много го обичаш, спри да го търсиш. Не му пиши в Скайп и известно време не поддържай контакт с него. Виж как на него ще му се отрази това, че ще "изчезнеш" за известно време. Досега си правила обратното (търсила си го, писала си му, показвала си, че си влюбена в него), а сега опитай с обратната тактика. Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 54bf4f9f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пфф...поредния заблуден идиот!Не те заслужава,не си губи времето!Айде успех мила!:)

От Грети

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 81e9e75f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Да си дадеш живота за друг?
Хей, и аз съм на 15 , наистина съм се влюбвала мнооого пъти, но живота си давам само за 4-ма души - мама, татко, баба, дядо. Това е.
А момчето не е идиот. Много умно постъпва, че не се хваща с тебе, защото разликата ви е малко голяма. Вероятно от опит знае, че подобна връзка няма бъдеще. И не ми излизай с оправдание, че си по-умна от връстниците си и т.н. Няма такова нещо! Той е на 20, значи или следва, или бачка. Вече е мъж.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 696874b1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Tочно аз съм номер едно и съм на 100 % сиг. че е идиот пълен ! Ако аз знам че някое момиче м обича до полуда и дори страда колкото авторката ще бъда с нея поне колкото да не я боли толкова много...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7bd60f697e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Благодаря,на тези които ме подкрепят..а на тези които казват че не иска да е с мен заради възраста ни .. не е така..ходи с едно момиче което е на моята възраст..Ще спра да го търся както казаха номер 4 и 7 и да видим до къде ще стигнем..
Чакам още коментари

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 116ba26adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 1, извинявай, но не си прав. Да тръгне с друг само, за да го забрави ще бъде грешка! Знам го, защото съм го правила и не успях да забравя момчето, което харесвах и харесвам все още... Също така, не съм съгласна и с това, че наричаш момчето идиот. В момента съм в неговото положение и знам, какво е някой да те обича от цялото си сърце, а ти да не изпитваш нищо друго, освен приятелски чувства. И боли, но не можеш на сила да обичаш. И това, което казваш "Ако аз знам че някое момиче м обича до полуда и дори страда колкото авторката ще бъда с нея поне колкото да не я боли толкова много... " е много жалко. Мислиш ли, че на това момиче ще му е приятно да знае, че си с нея от съжаление? А колкото до авторката, надявам се да намери някакви сили в себе си и да продължи напред!
Merilyn ;]

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2647faf6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   ........... Ми като си готова да дадеш живота си за него дай го! ;д

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: fcdbc80e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не намесвай живота с привързването ти към него. Според теб като му кажеш, че ще умреш за него какво ще стане веднага ще дотича и всичко ще завърши с хепи енд?!? Ами помислили, че може да си му просто приятелка?? Без "любов" или каквито е чувства. Може да си му просто позната. И защо се намесваш в ччужди връзки?? Щом си има приятелка може да обича нея, не помислили за това? А ти откъде знаеш, че го лъже, да не би да я следиш или какво??

Стига с тея детински работи, обичаш го как го разбра от манията, която си развила?? Живей си живота и остави и другите да го правят, все пак не е едно момче на тази планета има и други просто се огледай.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 066748938d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Aмии аз нямам много опит, защото и аз съм на 15 и съм влюбена в момче, което е на 400 км от менн и ми е страшно гадно, защото според мен на него не му пука изобщоо .. аз достатъчно му го показах, но тойй явно не изпитва същото към мен и днес се замислих, защо да ми пука за него, като на него не му пука за менн. Също така нито едно момче не заслужаваа сълзитее на някое момичее повечето моммчетаа са безчувствени .. интересуват се само от се*с ии много рядко се влюбват - в повечето случай е увлечение .. таа моят съвет е просто да спреш да му пишеш и да го търсиш и ще видиш как той сам ще те потърси : ) ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ ! :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 13a1d52805
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Според мен той ти е само приятел..ако е искал да е с теб щеше вече одавна да имате връзка.. недей да прибърваш да се самоубиваш.. само на 15 си,живота е пред теб ! Има още толкова много момчета.. той не е единствен.. нека аз да разкажа как бях влюбена в едно момче адски много и ходих с него,и да като скъсахме постоянно мислех за него..плачех тръшках се..но не съм мислила за самоубиване..мислех,че няма да си намеря по красив от него и тн. но се запознах с едно момче и тръгнахме след време,което ме защитаваше постоянно (тренираше бокс) и точно за това казвам,че беше много по-добър от бившия,дето първия ми искаше да го бие,а той да не казвам колко насран беше..на всичкото отгоре бившия за който ревах отказа да се бие с него и избра да не идва повече в моя квартал..Недей да се вживяваш толкова ! Не си губи времето с мечти за този..пак ти казвам ако искаше да е с теб вече да имате връзка ;]

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker