Той успя да ме съсипе... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той успя да ме съсипе...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3363 пъти
Историята ми е доста дълга затова ще се опитам да я съкратя максимално. Запознах се с едно момче на 22 години , в което се влюбих лудо и той ме хареса. В последствие разбрах, че е мутра, но това не ми попречи да го обичам и да съм с него. Аз съм на 17години и за мен е нормално да се влюбвам. \

Всеки ден го заобичвах все повече и повече. В началото и той беше така но после изведнъж охладня. А аз по влюбена от всякога. Той започна да ми изневерява и от там започнаха скандалите ни и всичко останало. Разбрах че съм бременна и тогава нещата се промениха. Той искаше да запазя детето, но аз категорично отказах. След аборта той се промени но за твърде кратко. Все го нямаше- днес тук утре някаде другаде...вечно по работа. Знаех че ми изневерява но в крайна сметка го приех. Не зарди друго а заради това че живота ми без него ми изглеждаше немислим.

Причини ми адски много неща, който и до днес не мога да преживея и за които трябва да го мразя...Но аз не мога да мразя никой и сигурно затова го обичам. В крайна сметка не след дълго ме напусна. Просто един ден дойде и ме целуна каза че ''просто така се е получило'' и че къса с мен. И си тръгна...дълго време не го виждах. Минаваха дни....месеци....а аз го обичах повече от преди въпреки че не го виждах. След почти година се появи отново...по красив и по истински отвсякога. Поздрави ме когато ме видя излязахме веднъж...говорихме и се разбрахме да излезем пак. И от тогава нататък нямам вест от него. А продължавам да го обичам...Просто той успя да ме съсипе и да разбие всичко в мен на прах...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 4769adc891
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е той, ти си се съсипала. Искала си повече, отколкото е можел или искал да ти даде. Не го обвинявай за очакванията си.

Малко офтопик, с добри чувства: Не пести запетайките. С малко усилие в началото, после ще се превърнат в навик, а с добре оформен граматически текст, ще избегнеш смислови недоразумения и двусмислици.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8e342a5b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така става като се захващаш с неподходящи хора, който не са от твоята категория.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b17cdb0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   СЪСИПАЛ ТЕ Е И ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЕ СЪСИПВА, А ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ОБИЧАШ. Е ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ. НЯМАШ ЛИ ВОЛЯ? ОПИТАЙ ДА СИ ВТЪЛПИШ, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е ЗА ТЕБ, ЧЕ СИ ТВЪРДЕ МЛАДА И ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ. ЩЕ СРЕЩНЕШ ПОДХОДЯЩИЯ ЧОВЕК. НЕ СЕ ИЗМЪЧВАЙ, А СЕ ОГЛЕДАЙ ОКОЛО СЕБЕ СИ, НАМЕРИ СИ ЧИТАВ МЪЖ, КОЙТО ДА ТЕ ОЦЕНИ И НАПРАВИ ЩАСТЛИВА. ЗА КАКВО ТИ Е ТАКЪВ ЖИВОТ НА СТРАДАЛЕЦ?КАКВА Е ТАЗИ ЛЮБОВ, ЧЕ ДА СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ БОЛКИ, ТЪРПЕНИЕ, СТРАДАНИЕ....?ОПОМНИ СЕ МОМИЧЕ МЛАДО

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d79c48ea74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си позволила да те съсипе.Позволяваш му да си играе с теб.Имай самоуважение към себе си, и въпреки чувствата,кажи"НЕ" веднъж за винаги!Стъпи си на краката и давай напред,очаква те истинската любов,в която чувствата ви ще са споделени.Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1780822088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Hе си губи най хубавите година за такъв той не е за тебе,няма смисъл дасе обвиняваш ти самата,направиласи една голяма грешка тава е аборта,и за какво го обичаш още,да дойде и да направиш още един аборт,а после последствията кой ще ги плати...и ти самата няма да можеш да си ги платиш,затова избий си го от акъла.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 161a8cb52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На 22 ,,мутра" а?Тоя да не е от Перник?
Баси смеха

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5cd1d94af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки човек знае, че от прахта става мухал. Тоест земи прахта от себе си и я превърни живо, красиво, нежно и забавно момиче. Повярвай ми, аз знам какво ти се е случило аз съм го приживяла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker