Тя и действа лошо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя и действа лошо
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 1742 пъти
Здравейте хора, момче съм на 16 все тая от къде. Преди няколко дни забелязах нещо което досега не бях забелязвал в приятелката ми. По принцип ние си даваме лична свобода в училище но забелязвам че винаги като е близо до най-добрата си приятелка и започва да се държи странно. По отпуснато по леко сякаш. А тя не е такава. Много е сладка и стеснителна просто не и отива да се държи така. Няма нищо лошо в тези приятелства не и мисля лошото напротив искам тя да е щастлива но понеже предполагам и тя иска да е 'готина' и затова се опитва да подражава на нейната приятелка. Разбирам я и я подкрепям и защитавам. Класа и се подиграва че е стеснителна дори един я наричаше 'дърво' след което почти не го пребих но идеята ми е че всичките тези подражавания я карат да се държи твърде леко на моменти някаква изненадваща грандиозна промяна като при въздействие на наркотици. Тя не е малко дете да я контролирам. Аз не я притежавам колкото и да я обичам. Само искам да е щастлива искам най-доброто за нея. Може би ревнувам малко когато тя започне да се държи така. Мислите ли че иска да предизвика у мен някакво чувство на завист да ме изпробва колко държа на нея. Едва ли според мен. Мисля че просто търси по широко внимание. Нормално е - най добрата ти приятелка 'оборотна' и популярна а ти си параван. Как да постъпя според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 27e7a8a867
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Toва е, което предполагаш, мисля. Явно иска да има повече хора около себе си и се ''прави на готина'', за да привлече вниманието вместо да си бъде нея си. Ако сега не носи грим или носи малко, ще започне още повече да носи, ако не пуши и това ще почне да прави. Явно не се чувства като една от ''тях'' и иска да, ... стане. Чудно защо чак сега... Явно не знае, че може да си има само теб.
А ако под ''по-леко'' имаш предвид, че се лигави, значи, че просто не може да се отпусне пред теб. Повечето ни е срам от вас момчетата, но ако сме с други момичета сме по-отпуснати.
Може би не си говорите толкова много на училище и я оставяш да си прави квото си иска.... Покажи й повече близост и я посъветвай да не прави това, което ти се струва неправилно. Не ми приличаш на някъв ревнив злобар, които я иска само за себе си. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 07f346f10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, което описваш, е напълно нормално. Моят съвет е да не се месиш за момента. Докато влиянието на приятелката и се ограничава до леко разлигавяне, всичко е ок.
Щом приятелката ти е стеснителна, това значи, че се притеснява и по-този начин може да се отпусне малко.
Намеса е нужна само ако влиянието доведе до по-сериозни проблеми: цигари, алкохол и т. н., но пак не мисля, че това е начинът, защото може да я отблъснеш.
На?-доброто, което можеш да направиш е да и показваш, че я харесваш такава, каквато е. Така тя ще стане по-уверена в себе си и ще се влияе по-малко.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0ab7d8902c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ревнуваш, защото може да се отпусне в компанията на приятелката си, а в твоята не?
Аз не виждам нищо нередно в това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker