Мълчанието му ме убива... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мълчанието му ме убива...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 4944 пъти
Здравейте скъпи читатели! :)
Аз съм момиче на 16 години, ужасно съм объркана и много тъжна..
Всичко започна преди година..Харесах едно момче от моето училище, страхотен женкар..Взех му скайпа от една приятелка и започна “зарибявката”…
Един ден от лято 2009 бях на басейн с мои приятели..Там се засякохме..Още от входа той ме позна и ни покани до неговия шезлонг..Имаше флирт, всичко..Седна до мен и ме прегърна, опита се да ме целуне, но не му позволих, не исках да изглеждам лесна..Може би дори да ме прегръща не трябваше да му давам, но от толкова месеци мечтаех за този момент, че не се държах..Господи, колко щастлива бях!

И ето тук евентуалната ми грешка..Той ме прегръщаше, аз аз почти не говорех..Не знаех какво да кажа..Не мислех, че има нужда – нима не се четеше в очите ми какво изпитвах? Както и да е, беше забавно, страхотно! Държеше се толкова мило, говореше ми колко съм сладка и т.н..Нормално, да не би само на мен да ги е говорил ;( ..Когато се прибрах в нас бях толкова щастлива, писахме си в Скайпа..А вечерта..Никога няма да забравя тази вечер..Цяла нощ не можах да спя, корема ми беше пълен с “пеперуди”..Колко ли пъти съм си спомняла за изминалия ден.. Но после..Всичко се обърка! Аз му писах още няколко пъти..Нямаше отговор..Никакъв..След това спрях.. Като не иска няма да го карам на сила..Не исках да изглеждам жалка!

Макар че до колкото разбрах той по принцип често не отговаря, защото и сестра му ползва същия скайп.. Но ако искаше вярвам, че щеше да намери начин.. Изглежда всичко е било ей така, да не е сам на плажа..А аз глупачката какво си мислех.. :( Лятото мина, бях на море беше весело, но все се връщах към онзи прекрасен ден и сравнявах всичко с него..Нищо не беше достатъчно добро, че да ме накара да забравя.. И неусетно стана 15 Септември, време за училище.. Там го видях след цяло лято.. Много се вълнувах! За какво? Едно здравей не ми каза.. Не искам да ходи с мен, на сила не става, но какво лошо съм му направила че да заслужа това игнориране? Искам да сме приятели, да съм близо до него..Или най-малкото да ме поздрави.. Надявам се да е недоразумение..Да не ме поздравява само защото и аз не му казах нищо.. Трябва ли?

Сега на 20.02.2010г. аз продължавам да го искам.. Не знам защо.. Всички казват забрави го не си струва и една сълза да пролееш за него.. А аз не мога.. Де да можех.. Не съм такава мазохистка, искам да го забравя, опитах се..Бях с друг и го зарязах на втората седмица заради него..Сравнявах го постоянно..Не беше достатъчно добър.. Решена съм да направя нещо! Не издържам така, поне да ми беше казал да не го занимавам и тва е..А той..Пълно мълчание.. Искам поне да опитам, може би след това ще успея да го забравя..

Мисля си аз да го заговоря..Да го направя ли? Какво да му кажа? Не искам да му се обяснявам в любов или поне първо да подновя флирта (защото за него явно не е било нищо повече) пък после да му кажа някак.. Ако му се тропна ей така директно с обяснението след толкова време ще ме помисли за луда.. Моля ви дайде ми съвет..Какво да правя? Какво да му кажа? Как да привлека вниманието му? Не ми казвайте да се откажа, защото не мога..Искам поне да опитам първо..
Благодаря на всички които ще напишат нещо по темата и моля ви всеки който чете да напише своето мнение..Всяко едно може да се окаже полезно :( ..Благодаря ви предварително и ви пожелавам много любов и щастие..Дано никога не изпадате в такова положение..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: ed133d95d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единственото нещо, за което се сещам, е да го накараш да ревнува. Спираш да му обръщаш всякакво внимание, ако той те каже нещо, отговаряш служебно, но при всяка една възможност, когато той може да те види, изглеждай щастлива, флиртувай с други момчета. Щастливите хора привличат другите.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3d17193050
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле, даже не можах да го прочета цялото , толкова много се ядосах като видях колко психически слаби момичета имало на този свят !!!! Млада си , хубава , така като гледам и умна защо сама си правиш живота сложен ми кажи ? Не те искал ... ми ОК главата горе , жалка ли си ти ? Предполагам отговора е не , БЪДИ НАД ВСИЧКО , накарай го той да те иска , игнорирай го , бъди винаги страшно хубава пред него , БЪДИ НЕДОСТАПНА !!! Всички знаят че именно това привлича момчетата . Слез на Земята и бъди над всичко !!!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f23bbbeaf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Миличка не се оставай мълчанието му да те превземе. Напротив смей се на висок глас,забавлявай се въпреки всичко,прави се,че не го забелязваш.. Просто се усмихни на живота,не се предавай,няма смисъл ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 30290818d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му "Здрасти!" и се усмихни

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 33e55ac091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз имам почти същия проблем.Мислех си да си напиша историята в сайта, но ще видя какви отговори има на твоята а пък ако не помагат ще си направя и аз.Само дете аз с моя ходих година, а вие само един път сте били заедно..Доста гадничко! Хорааа пишете моля ви се искам и аз да видя какви съвети ще има!
Айде мила успех с пича и дано се оправим и двете

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f5cf80538d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "Не ми казвайте да се откажа, защото не мога..Искам поне да опитам първо.." Искаш да кажеш не искам да се откажа.. И е така аз също харесвам едно момче от 6 месеца и правя това което казват и другите писали тук - Правя се на недостъпна. Мисля, че това е най-правилното в случая а и помисли ако го заговориш и той те отблъсне няма ли да съжаляваш ??

VPK

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker