Много сериозен проблем, свързан с оценките в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много сериозен проблем, свързан с оценките в училище
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2590 пъти
Значи ще започна от самото начало за да ви се изясни всичко. Тази година на 27 февруари се случи нещо много странно. Абсолютно всички оценки в дневника на класа изведнъж се повишиха , нямаше 6-ци, просто оценките бяха по-високи и естествено, аз бях набеден, защото първия срок не бях от най-послушните... Спука ме от крещене класната, обърна ми цялата седмица с главата на горе, даже щеше да ме води на детектор на лъжата... Е нищо не излезе от мен... Не бях аз виновен. Помислих си, защото 2-3 дни преди това, имахме свободен час и беше възможно някой да е взел някакъв химикал и да ги е променил.

Е да, но 1. Странно е, че никой не е видя нищо, при положение, че класната ми е всеки час ни поглежда 2. Едва ли някой 15 годишен двойкар ще има възможността и смелостта да отвори дневника пред цял клас. 3. Оценките
се нанасят само от класната, така че само близък човек би могъл да имитира почерка и. Е, аз си изядох "боя". Говорил съм с близки приятели и хипотезите бяха хиляди... От това, че някой от класа ми са професионални измамници, до това, че ги е написала госпожата по Психология и е направила цялото шоу, за да ме изгонят и да не преча в часовете и ( с тази г-жа не се разбираме). Да, но вчера се случи нещо много странно. Тя беше на някакво обучение в Банско и беше казала оценките предварително от теста, които правихме. Е на този тест общия успех е 4. 15, беше повишен на 4. 41 в дневника. Естествено, аз за пореден път изядох скандала
(периодично се случваше мои съученици да си напишат по 1-2 шестици, но писането на оценки на половината клас) беше само 1. Е, госпожата по психология е в Банско, няма как тя да е написала фалшивите оценки, класната ни заместваше в петък. Аз не съм и единствения проблемен ученик, най-добрия ми приятел също е проблемен. Забравих да отбележа, че дневника е на видно място... 1. Изключвам хипотезата да е някой, който ме мрази(щеше да напише на всички 6-ци)Освен това не би рискувал да влезне толкова навътре. => Най-вероятно е най-добрият ми приятел... Това беше като светкавица в мрака, след всички главоблъсканици, които съм преживял в опит да се досетя, кой би могъл да го направи.... Даже по 1 време следях приятели си дали имат по-добри оценки, за да ги набедя... Имам сериозни основания да се съмнявам в приятеля ми(въпреки, че ми е най-добър) е възможно всичко, и то не защото му трябват оценки, а за да ми го връща... Например днес имаше някакъв спор за храната, при което аз го нарекох дебела свиня, а той приема нещата доста навътре. В понеделник мисля да му обърна бележника с главата на горе и ако видя само 5-ци и 6-ци направо да кажа на директорката, за да се разбере веднъж завинаги кой е виновника... Какво мислите? Правилно ли постъпвам и някакви идеи, кой друг може да е виновника?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3c416c4c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно постъпваш. Виновника си е виновник, не го толерирай... НО друг е въпроса дали наистина е той. Според мен изчакай още малко, за да не загубиш и него заради клевета.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ff1d06896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не казвай на директорката. Това е между вас. Не излагай приятелството ви.
С приятеля трябва да се поговори, трябва да проумее, че така не е правилно и че преди всичко ти си му най-добър приятел колкото и да се карате ти си част от приятелството, а едно приятелство трябва да се подкрепя.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ff1d06896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Oт автора: Нали разбираш,че ако нещата не се оправят с Директора,той никога няма да си признае :дд хаах

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 01989e32b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти ме уби бе Автореее, нищо не схванах от това което си написал..!?? Ти си проблемен двойкаджия? Някой пише оценки в дневника и красната ти мисли, че си ти, защото си двойкаджия и е логично да си пишеш оценки....Щом дневника седи на видно място, не го изпускай от очи. Наблюдавай го постоянно. Наблюдавай и приятелите си, за които имаш подозрения....

Не съм запознат, но да имитираш почерка и да пишеш в дневника е забранено. И какво значи това, че успеха на класа ти се е повишил и това е лошо.... Моя клас със 3 зубара, 5-6 доста знаещи момчета и 15 измета пак сме с 3.50 среден успех... ;)

Може пък да сте станали по-умни.... Няма лошо :D

Поздрави, (at) Dr.Maidan

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e75e8ddf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е какво няма да си признае, той ако види, че имаш и хубави оценки ще е ясно кой е виновен... Иначе честно казано още в началото на историята ти докато четох си помислих, че най-вероятно е приятеля ти. Не викай директора, поговори с него и гледай да му повлияеш без заплахи, без обиди. Мисля че ако избереш правилния подход ще се вслуша в думите ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker