След смъртта на първата ми любов... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

След смъртта на първата ми любов...
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2036 пъти
За първи път се влюбих в човек, който ми показа какво е да се чувстваш жив, сърцето ти да бие лудо, тялото ти да се разтреперва, когато е до теб, дъхът ти да спира. Но смъртта ни раздели, когато най-силно го исках, когато най-много мечтаех да бъдем заедно. Сега само спомените ми останаха от първата любов, не мога да го забравя и знам, че няма да го забравя...
Сега имам приятел, с който се разделяхме много пъти, но аз отново се връщах при него. Разбираме се много добре, но за съжаление не съм влюбена, докато той наистина има силни чувства към мен. Чувствам се толкова виновна... Привлича ме, когато сме заедно не ми е неприятно, но през останалото време не мисля за него и за нас, а само колко виновна се чувствам. Понякога се чудя дали не искам просто да изпитам отново онези силни чувства и заради това да съм със сегашния си приятел. Боли ме, прегръщам го, а вечер мисля за онази отминала любов...
Положението ми е повече от приятели, по-малко от връзка... Рядко се срещат такива момчета, наистина държи на мен, опитва се да ме накара да бъда щастлива, да се почувствам обичана и оценена. Запознах се и със семейството му, всички са много доволни и щастливи, май всички, освен мен... Всеки път, когато си тръгвам от него се питам дали не правя грешка, а когато се връщам си задавам същия въпрос. Просто не искам да загубя някой, който ме обича и да съжалявам след време. Не искам и да го наранявам. Много съм объркана. Любовта идва ли след време?
Съжалявам, ако съм ви отегчила, но ми е много трудно. С времето става все по-трудно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: ace282531c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо съжалявам за бившия ти.. :( Второ - Разбирам, че ти е трудно, защото все още не можеш да изтриеш старата си любов и най вече да подтиснеш болката от неговата загубата.. Наистина ще ти е трудно да обикнеш сегашния човек до теб.. малко или много прегръщайки и целувайки го ще си представяш, че това е човека в когото си била безумно влюбена преди.. Но колкото и трудно да ти е ще трябва да го преодолееш.. Не бива да оставаш сама.. На първо време едва ли ще излезе нещо между вас (освен приятели), но след определен период може и да изпиташ нещо към него.. От описанието, което даваш за ''приятеля си'', разбирам, че е точното момче за теб... Макар и да не изпитваш толкова силни чувства към него, не го изпускай, защото, онова момче от твоето минало ще иска да те види щастлива до човек, който наистина те цени! Спомените и чувствата не избледняват, но живота продължава..

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d151775199
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да го оставиш. Така ще е по-добре и за двама ви. Замисли се-той ще си намери някоя, която да му отвърне със същата любов, а ти може би ще намериш някой с който наистина отново да изпиташ тези чувства, макар не по същия начин - може би малко по-разли или по-силни, но ще са това, от което наистина имаш нужда. Така само забавяш неизбежното. А щом толкова те обича едва ли ще има проблем да си останете приятели... ама наистина. И така пак няма да го изгубиш. Дано да съм помогнала поне малко :)
Яница, 16г.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 65420bf127
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съжалявам за ппредният ти приятел. Искам да ти кажа, че няма как да ти е лесно, да избършеш всички спомени и да продължиш напред, но ще трябва. Ти няма как да върнеш момчето, но можеш да го запазиш завинаги жив във своето сърце. Той би искал да си добре, той би искал ти да си щастлива. И щом сега твоят приятел те кара да се чувстваш така, щом всичко ви е добре, не го прекъсвай, защото ти е нужно време или страдаш. Дай шанс на себе си, на него, на вашата връзка. Ако той знае за това, че си загубила приятел, може да поговориш с него за това. Поне така момчето ще има предвид състоянието ти и понякога емоциите ти, инъче ще мисли, че той греши. Не се обричай на самота, въпреки да страдаш. Позволи на любовта да те докосне още веднъж. Ти имаш правото на това и никой няма да ти го забрани, никой няма да те упрекне, че си започнала връзка. Дано момчето до теб да е щастливо, а ти да успееш да продължиш...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0b7c3a797f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Много съжалявам за приятелят ти! Но във връзка с това, което си написа искам да ти кажа, че първата любов остава за цял живот и винаги ще я помниш и ще ти причинява болка! Но трябва смело да продължиш напред и да се влюбиш отново, няма да е както първия път, но пак ще обичаш и ще бъдеш влюбена в човека, който има чувства към теб! Ти сама трябва да го преодолееш и да се изправиш смело, за да продължиш въпреки болката в теб. И един съвет ще ти кажа тъй като съм минала пътя по който минаваш ( разликата е че аз съм на път да го изгубя заради болест ) искам да ти кажа да те изпускаш човека, който в момента те обича и цени един ден и ти ще се влюбиш в него и ще бъдете щастливи! Цени това, което имаш в момента, а не след като го изгубиш! Още един път съжалявам за загубата ти, но продължи смело напред!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b468aa587d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Любовта ще дойде след време, но няма да е със сегашния ти приятел. Той ти е нужен в момента, но ти не си пуснала още онова, първото момче. Не се насилвай за нищо. Скръбта иска време, болката иска време, за да отшуми, колкото ти е нужно. И после ще дойде и любовта. Тя ще е друга, да, тя може да бъде различна. И така е по-добре. Така ще можеш да запазиш спомена за първата и да живееш с живата любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker