Вече не помня кога съм бил щастлив... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Вече не помня кога съм бил щастлив...
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 4326 пъти
Здравейте, искам да споделя нещо за себе си и по точно търся съвети. Момче на 20год. съм, но нямам желание за живот, нямам и един приятел, на когото да се обаждам и да излизаме на кафета, дискотеки и т.н. Незнам, защо така се получи с мене, хубав съм момичетата ме харесват, но пак съм сам. На кафета не излизам цял ден съм си вкъщи, пред компа и Тв. Зодия риби съм и много съм чувствителен, първите 2 год. в Гимназията бях център на внимание, всеки ме ухажваше и поздравяваше, но когато започна 11 клас съучениците и връстниците ми започнаха да стават все по студени към мене, причина незнам. Така това е едното.

Другото е че мн искам да си намеря момиче, но незнам как, при положение, че не излизам никъде. Аи мн се притеснявам от момичетата, те ме харесват, но немога да ходя да поискам дори и тел. им номер, а все чакам те да напраят първата стъпка. На 20 го станах още не сам спал с никоя, а на моите връстници вече няколко пъти, дори не съм се целувал с момиче. Тая година съм студент 1 курс, но пак не ми потръгна. От лекции се прибирам вкъщи и нямам никакво желание за четене.Даже неможах да си вземе изпитите, не защото съм мързелив или глупав, а защото нямам никакво желание и кураж за живот.

Говоря с родителите си, но те не ме разбират!!! И съм в много труден момент вече не помня кога съм бил щастлив, ако продължа още така си мисля, че ще се разболея психически. На много от вас, които четете това, ще вие смешно, но се надявам поне 1 човек да ме разбера и дате съвети, как де се пречупя. Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: a7d97cdd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Същата работа съм :) Само че съм на 19 и не мога както ти правиш да се опиша за красив и че момичетата са показвали интерес към мен.
От опит ти казвам, че след всичко това следва депресия :((

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 20cd48588e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момче, ето аз съм един човек, който те разбира! :) Аз също съм зодия риби (само че съм момиче) и съм наясно какво чувстваш. Трудно е да се пригодиш към новата среда, може би там ти е пробемът. Опитай да общуваш повече с колегите си в университета, поддържай контакти и със стари приятели от училище... не може да нямаш абсолютно никой. Не се затваряй в себе си, така винаги ще си губещата страна. Знам го, защото и с мен е така. Аз съм много притеснителна и необщителна, но положих много усилия и има резултат. Не се предавай, животът е пред теб. Трябва само да се амбицираш достатъчно.

Като за начало, дай всичко от себе си на изпитите, сигурна съм, че ще успееш да ги вземеш всичките. После всичко ще си дойде на мястото. Можеш да завържеш разговор с някоя колежка като я питаш примерно нещо за някой урок, да ти помогне, после може да я поканиш на кафе... само не си давай зор, нещата стават постепенно. Не се отчайвай, а поработи върху себе си. Нали знаеш, че без да се потрудиш и без да страдаш, нищо няма да постигнеш. Така че давай смело напред, не се спирай пред нищо, постави си цели и смело ги следвай! Аз съм с теб и съм сигурна, че ще успееш! :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 01ed9efde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм същия(20) . Още по лошо при мен е ,че до сега не съм имал моменти от живота с приятели и с компания. Другите когато излизаха, аз си седех в къщи, защото нямаше с кого. Аз бях винаги излишен и никой не се сещаше за мен. Навсякъде бях черната овца, а училището го избутах на последния чин последната година. Още по лошо е , че слухаш от другите за мен лоши неща, а аз сам беше много кофри. Нито съм грозен, не съм направил на никой лошо, нямам хронични заболявание, но до сега неможах да намеря компания. А също така града, в който съм роден и израснал е малък - някой ако пръдне ще се разчуе. Затова не вярвам и да си намеря хора. Защото от отношението им, разбирам, че съм човек втора ръка за тях.


Ти от голям или малък град си ? Ако си от голям град мисля, че имаш голям шанс да промениш живота си. А ако си от малък може би ще трябва да помислим. Но едно вписване и труден процес, всеки си има собствен живот. А аз винаги съм бил и засега ще бъда на последно място.
Преди и аз писах подобна моя история. НО нищо не се променя. Ще си да е-маил. Ако искате пишете за съвети.

eminem009@abv.bg

Ще задам няколко въпроси:
Имаш ли компекси ? Как си финансово спрямо връстниците си ?
Щом казваш, че момичетата те харесват, това е добре. Все пак в това отношение си по добре от мен и имаш самочувствие. АКо искаш пиши на е-маил.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bfae0174d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тая нашата зодия ще ни съсипе направо:)
Просто не се отчаивай, всичко хубаво тепърва ти предстой.Просто трябва да вярваш малко повече в себе си, когато не си самоуверен то се забелязва и отстрани.Имай малко повече вяра в хубавите моменти. За скромната ми възраст (21) съм разбрала, че позитивната нагласа оказва доста голямо влияние върху всеки един човешки живот.

Поеми инициативата първи!Това е важно, все пак си момче и от теб това се иска.Може и да не успееш от първия път, но поне ще знаеш, че си опитал...пък знаеш ли, може и да имаш късмет.И ще го имаш, рано или късно.
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 736e446100
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На мъжа се пада да прави първите крачки. Той е основан така да бъде хищник в системата. Ти си от силния пол а показваш слабост и уязвимост. Казват че всяко нещо идва с времето си , но при теб явно малко са закъснели нещата за което не трябва да съдиш другите а себе си. Замисли се малко ти си на 20 години и това са най хубавите ти години, който ти пропускаш. Сега ти е времето да живееш на макс и да се забавляваш. Приятели можеш да си намериш винаги щом поискаш. Забавлявай се и бъди по отракан не си пропилявай времето вкъщи. Опит не се трупа само в училище, а и навън. Просто бъди себе си и завърти около теб. Желая ти успех дано се оправиш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c7a78b6be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Опитвал съм всичко, опитвам се да говоря с колегите и колежките, но те се държат студено към мене. Аи да кажа съм турчин ,в университета май всички са против турците, постоянно ги чувам как говорят зад гърба ми, турчина така, турчина онова. Държа се мило и възпитано, правя шеги, но не се получава.

А за бившите си съученици нямам думи, постоянно ги търся, пускам им СМС, да се видим като се приберем у града,но никаква реакция. По скаъп, фейсбук, също им пиша, но не се получава. А и се отказах от университета, в който уча, септември съм другаде и там ако не потръгне незнам.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c7a78b6be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, някамам никакви комплекси, аи не се оплаквам от фин. си положение, наште правят всичко възможно да не ме лишават от нищо. Обличам се добре, поддържам се, правя си прически. И аз като тебе съм от малък град, което е мн гадно. Ако бях от голям град бих излязъл сам по кафета и дискотеки, но в нашия град сам на кафе забрави, даже и диско си нямаме. Незнам просто що не ми върви.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: db2c9d4396
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Абе и аз съм подобна картинка, и съм риби, това ми се стурва странно вече.
Виж, комши, хаха турчин гаден! Не бе шегувам се :)
Споко, дишайте всички!
Ако хората те отбягват защото си турчин - нямаш шанс. Каквото и да ти кажем, каквото и да неправиш - хората ще са винаги дискриминатори и стереотипизатори .. това е нормална защитна реакция, мисля аз.

Ако те отбягват защото се държиш грубо с тях, е очевидно, че трябва да спреш с грубото държание.
Ако те отбягват защото нямате общи теми - ами тука е по-лесно - дори нещата, които не те влекат ще се преструваш, че те влекат - примерно футбол, коли, двигатели и така нататък баналните мъжки моабети! Ако не разбираш от двигатели, примерно прочети малко в нета и после ще видиш разговорите ще са по-лесни ....

И отново - ако те отбягват защото си турчин - си обречен, хората сме си кретени и няма да се променим за да ти е по-лесно, айде бате успех.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: ce82034efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aз съм същия с жените квотои да права не става ине става ма съм им казал майната им и си са гледам мене си ти поне имаш шанс за сега си намери компания не само 1 приятел защото компанията те кара повече да се отпуснеш и ест да излизаш повече и за тая депресия забрави я или иди на психоаналитик да ти каже защо си стигнал до тук или започни сам да се "лекуваш" просто ставай всеки ден с кеф кат идеш на лекции да ти е кеф даже и да те скъсат на някой изпит след изпита иди и се позабавлявай после се постарай да го земеш с колкото може по голяма оценка и не се отчайвай се пак сме хора квото си го направиме такова ша да е няма смисъл да си мислиш че си отрепка че няма смисъл да живееш просто си намери компания и се усмихвай повече гледай на света като на най хубавото нещо което си виждал и се старай да си част от него аз всеки ден ставам с кеф деня е пред мене няма значение кво ша стане в даскалото мене ми е кеф и не давам на нищо да промени тая моя нагласа бъди и ти така след това промени се и се постарай да задържиш промяната

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 2d60fab1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Aми не се притеснявай да искаш номер на момиче ... аз съм момиче и да ти кажа не ядем момчета.... такаа що се отнася до приятели ами това да си намериш приятели зависи само от теб ... иди някой път на дискотека ... дори и да си сам .... отиди пий по нещо мерни си някое готино момиче иди си поприказвай с нея искай и номера и такамммм .....

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8fba2ece86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз съм момиче и сам в същото положение .... не се отчаивай човека горе си знае работата както си сам тай на веднъж всичко ще ти даде за сега гледай уроците .... и не се впрягай толкова аз съм 3 курс студентка и да ти кажа трудничко е ама и тоя период на самота ще отмине ....

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 890a5d3957
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравеите....и аз сам зодиа риби мъж на 49 годинки и разбирам напълно какво е в душата ти. Не бои се приятелю млад с времето си идва всичко на мястото.Ти трябва да прочетеш доста психологическа литература и ще се убедиш савсем сам колко са прости нестата от живота.Купи си книжката Вашите слаби места Цена: 4.50 лв.
Автор:Уейн Дайър и я чети както четат вярващите Библията и много скоро сте рпомениш начинат си на мислене към позитивното в нашият свят
Пазя си я още /но не споделям с никого че с нена помощ преуспявам в моят живот/ Горе главата и ти сте стигнеш до там от където аз вече се връщам.Извинявам се за кирилицата но тук транслацията е лоша. Тази книга дори ми помогна преди 23 годинки да напустна България за което сега въобще и не съжелявам!!! Успех!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 890a5d3957
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравеите....и аз сам зодиа риби мъж на 49 годинки и разбирам напълно какво е в душата ти. Не бои се приятелю млад с времето си идва всичко на мястото.Ти трябва да прочетеш доста психологическа литература и ще се убедиш савсем сам колко са прости нестата от живота.Купи си книжката Вашите слаби места Цена: 4.50 лв.
Автор:Уейн Дайър и я чети както четат вярващите Библията и много скоро сте рпомениш начинат си на мислене към позитивното в нашият свят
Пазя си я още /но не споделям с никого че с нена помощ преуспявам в моят живот/ Горе главата и ти сте стигнеш до там от където аз вече се връщам.Извинявам се за кирилицата но тук транслацията е лоша. Тази книга дори ми помогна преди 23 годинки да напустна България за което сега въобще и не съжелявам!!! Успех!!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6f58866bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И аз съм същия (17). Никога никой от училище не ме е уважавал и нямам приятели, защото не съм намирал правилни хора. Често съм нежелан и подиграван затова, че имам различно мнение и вкус от тези на повечето ми връстници и защото съм малко срамежлив. Все пак се надявам някога да намеря правилен човек за мене и ти препоръчвам и ти да се надяваш и да вярваш в по-добро бъдеще.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker