Изнасилена от заварения си брат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изнасилена от заварения си брат
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 6823 пъти
Момиче на 17
Бях осиновен сирак от заможно семеиство с един млад и красив на вид син пред родителите си се държеше добре с мен но един ден огато тях ги нямаше той отначало започна да ме бие и това не беше всичко заключиме в къщата и ме изнасили след това ми каза да не казвам на ниоой но и нямаше на кой да се доверя понеже нямам родители след около два месеца ми беше много лошо и започнах да повръщам и реших да си направя тест който се оказа положителен казах на на родителите мо те не повярваха мислеха че си измислям и ме изгониха останах на улицата бременна и отидох в една приятелка тяхните ме приеха живея вече месец при тях и незнам какво да правя помогнете ми

Моля администраторите да споделят тази история нуждая се от помощ.!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 200143b550
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми ако това е истина, трябвало е да отидеш в полицията и да подадеш жалба за изнасилване, но вече едва ли са останали доказателства от него, но може да се направи ДНК тест за да се установи кой е бащата!!!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 867fcf3fba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Потърси някоя организация помагаща на жертви на домашно насилие. Те ще ти осигурят временен подслон и ще ти кажат какво да правиш след това. Имат си юристи и лекари и ще се погрижат за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2993b5e029
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако наистина ти се е случило такова нещо, искрено ти съчувствам.
Само с ДНК тест може да се установи, кой е бащата на бебето и да бъде принуден да плаща издръжка. Това е ако искаш да задържиш детето, разбира се. Предполагам, че предвид обстоятелствата няма да има човек, който да те осъди, ако решиш да го махнеш. Само преди да се впуснеш в подобно нещо премисли много внимателно, защото връщане назад няма, а за много жени абортът прекратява всички шансове за дете по-късно. За съжаление няма как да докажеш, че пикльото те е изнасилил - всички доказателства за това вече са изчезнали.
Пожелавам ти успех!
Ж27

ПС: Сигурно не ти е до това, но прави много лошо впечатление, когато 17 годишно момиче, не познава препинателните знаци

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 90a10c171b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еми остани при вапросната си приятелка, намери си работа и си наеми квартира за теб и детето и дай момчето под съд и го накараи да плаща издръшка за теб и детето

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 11a728affd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той е знаел, че няма да ти повярва никого. Не се връщай при тях, каквото и да стане... потърси закрила на детето, имаш това право.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 0698e5e105
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съгласна съм със номер 7

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 229c7c1542
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката :
Благодаря ви за споделеното мнение не знам как да постъпя не искам да убия детето все пак вече се развива а и нямам пари зя аборт нито имам 18 години за да направя сама аборт а и не мога да го задържа как ще го гледам и ще работя като се замисля никъде няма да искат бременна да работи ДНК тест доколкото знам се прави след раждането все още не мога да повярвам че всичко това ми се случва мисля да задържа детето майка и на приятелката ми в която живея ме посъветва с същото да го задържа след това с ДНК тест и да искам издръжка за детето каза че ще ми помага и ще поеме разходите покрай раждането или аборта ако това е решението ми но не искам да съм им в тежест жал ми е за това дете искам този да го осъдя да получи заслуженото си да страда като мен не съм на себе си ако го нямаше това дете щях да направя някоя глупост но сега трябва да мисля и за него вчера мислех дали да не потърся психолог с който да поговоря но и той ще иска пари който аз нямам как да постъпя много съм объркана и депресирана страх ме е да го съдя все пак имат пари могат да направят много неща а аз нищо няма как и да докажа какво е станало не знам към кой да се обърна

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 92d80ec8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Чакай, ти си под 18!
Кой ти е попечител? Още ли е онова семейство? Защото ако е така те носят отговорност за теб и щом са те изгонили би трябвало да си понесат последствията. Обърни се към полицията, помоли хората, при които живееш да ти съдействат. Подаването на жалба е първата стъпка. Вероятно ще мине доста време преди да се стигне до съд, а и процесът сигурно ще се отече, особено ако са по-заможни (т.е. с по-добър адвокат).
Дотогава - един съвет за бебето. Задръж го! Не се обезкуражавай за търсенето на работа (дори да не е мечтаната ти позиция; продавачки и сервитьорки винаги се търсят), ходи на училище (ако ти е трудно като започнеш работа - на вечерно или на индивидуално обучение), помисли за университет. Няма да ти е лесно, когато малчо се роди, но го приеми като предизвикателство. Нека това дете бъде семейството ти, когато усетиш, че ти е трудно, казвай си „Това е за синът ми/дъщеря ми“! Сигурна съм, че си умно и работливо момиче и вярвам в теб.

П.С. Ето един сайт, който може да ти е много полезен - http://pravatami.bg/2614

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4743f71b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кръвта вода не става. Преспокойно се установява чие е детето и след това в съда.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8c5c2ac81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12 е прав, ти си непълнолетна и е достатачно да докажеш, че е имало полов акт (бебето) и да кажеш, че е било насилствено. Въпросните „родители“ явно не са те обичали и заслужават да се червят по дела.
Отиди в полицията и поддай жалба. От там нататък прокуратурата поема всичко.
Всичко това си заслужава, ако той е над 18 г., ако и той е непълнолетен - забрави
Мислила ли си какво да правиш с детето?

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 06238b16fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката : Благодаря Ви за споделеното мнение

Той също е на 17 след два месеца навършва 18 вчера се засякохме развика ми се да направя аборт да не се занимавам с него че ще си имам неприятности не му обърнах внимание аз съм решила ще задържа детето този човек не искам да го виждам мисля да ида в полицията не знам там как стоят нещата но не искам да ме доближава изобщо майката на това момиче ми намери работа в едно заведение започвам от утре дано да се справя все пак ще трябват пари за детето трябва да събера не искам да съм в тежест на тези хора страх ме е да заведа дело ще помисля отново не трябва да зарязвам и учението но всичко това ми идва в повече дано успея постоянно плача сънувам онази случка защо са ме осиновили за да ме измъчват ли бях решила да ида в съда но след вчера все повече ме е страх моля ви за съвети

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 25152936dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Какво стана с теб мила? Минали са 5 месеца, разкажи ни как се развиха нещата за да ти помогнем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ac451f9217
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Намирисва ми на измислено. Добре са те приели приятелката и родителите и', но защо не са сигнализира ли веднага полицията и прокуратурата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker