Голяма досада! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голяма досада!
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1468 пъти
Здравейте, не съм голяма на 14 съм и имам малки "проблеми" с гаджето ми. От както започнахме връзка, той не ме оставя на мира. Постоянно стои при мен, прегръща ме, целува ме. Да, знам че някои ще кажат, че това е много сладко и приятно, но не е така. Моята най - добра приятелка дори ми каза, че нямам време за нея, когато съм с него, а то изобщо не е така, просто не мога да се отделя от момчето, което харесвам. Днес беше доста гадно. Прегръщаше ме както винаги и ми каза "Обещай ми, че никога няма да ме зарежеш. " Беше просто отвратително, тъй като с тази нежност, с която ме опсипва всеки миг спирам да го харесвам. Малко по малко спирам и това изобщо не е добре, защото аз нямам никаква смелост да го зарежа. Харесват ми моментите, в които сме заедно, но както се споменава и в заглавието - той е голяма лепка. Казах му, че не ми е приятно да нямам свобода и той каза, че повече няма да е така.. Горе долу се получава, но пак си е почти същото.

Знам, че не е много интересна тема, но просто искам няколко съвета как да спра това. Не искам някакви, които ми се правят на много умни, а просто искам съвет. Това е всичко.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 65ca141428
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му да се успокои малко.. Много несериозна и лигава тема! Какво очакваш да ти препоръчаме?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 65ca141428
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му да се успокои малко.. Много несериозна и лигава тема ! Какво очакваш да ти препоръчаме ?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 92ed64580f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз му казах да се успокои, но пак е същото.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1f32912ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ООООО колко познатооо.. леле... аз така бях влюбена в едно момче и го харесвах и всичко беше прекрасно в началото, даваше ми цветя, гушкаше ме пред всички, беше супер.. ама после стана както при теб. Той ме побърка, постоянно искаше да ходим заедно на даскало, да се прибираме, чакаше ме.. направо досада. Аз реших да се отдръпна, защото ми писна. Като го виждах по коридорите в даскало просто завивах в друга посока, не му отговарях във фейсбук, нарочно тръгвах 5 минути преди края на последния час, за да не се прибирам с него и тичах до нас, абе беше лудница. Подминавах го и той ходеше след мен и аз все.. ааа бързам... и го заебавах. Той усети, че има нещо и накрая му отговорих във фейсбук и му казах, че не съм влюбена в него и не се получава и се разделихме и сеа ми е свободно, никой не ми досажда, направо рай. Ако не си влюбена, по-добре го остави, а не да храни празни надежди.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0c3cc68f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами радвай му се там и толкоз. А относно приятелката ти намирай малко повече време за нея, например в училище, когато си в skype, facebook и т. н.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d89db3c422
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все едно това съм го писала аз. И аз бях така. Гаджето ми всеки ден ми звънеше да излизаме. Нямаше и един час, в който да не ми пише по facebook, viber, skype.. На всякъе искаше да е с мен. Аз много го харесвах обичах го.. И той мен. Даже на ден ми казваше по няколко пъти, че ме обича. Да, вярно е, сладко е, но той прекали стана доста досаден.. Накрая и аз започнах да го отбягвам. Стоях с дни у дома само и само, за да не излизам да го видя някъде защото пак ще се започне. Не му отговарях вече по facebook, viber.. Той се усети, че има нещо и ме попита. И аз му казах, че с времето чувствата ми към него избеляха и той ме разбра. Не съм му казвала, че ми е бил досаден и т.н. , защото много щях да го засегна. И накрая се разделихме. А сега се прави в училще, че не ме познава. И да ти кажа.. моментите ми навън с него бяха великолепни. Никога няма да ги заравя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker