Чувсрвам се самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувсрвам се самотна
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1548 пъти
незнам вече как да постъпя или какво да направя. На 17 г. съм, самочувствието ми е под нулата... никой не иска да седи до мен в училище, а когато се опитам да попитам нещо или да започна разговор с някой, този някой или ми дава бърз отговор и веднага си тръгва или се прави че не ме чува. Понякога се чудя толлова ли съм скучна и безинтересна или пък гозна. Понякога си мисля дали някой (освен родителите ми) ще се сеща за мен ако изчезна.... ;(.... Момчетата постоянно ме обиждат и критикуват, или пък ми се смеят все за нещо (а аз се влияя от чуждото мнение... За съжаление)

Скоро наближава екскурзия и аз мяма да ходя томно поради тази причина (всеки ще си има другарче а само аз ще си стоя сама... )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 77a10a19fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много лошо и аз съм в подобно положение просто гледай да се слееш с тях много да не ти дреме какво мислят за теб и т.н ако искаш дай скайп :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7bbab18f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запиши си на спорт, токо ще сш намериш приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a9dd3dfef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Милата :) Сигурно е гадно, но не може да няма някого с когото поне да си говориш-някого от твоя клас, който също е самотен, или някого от съседния клас. Другия вариант е по някакъв начин да се сближиш с твоите съученици - слушай ги за какво си говорят, разпитвай ги за неща, които ги вълнуват, може да им помагаш с уроци или домашни. Но най-важното е, да вярваш в себе си!! УСПЕХ!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e57f9afd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те напълно! Трябва да има някаква причина поради която другите не поддържат контакт с теб. Опиши характера и интересите си. :-) Иначе няма с какво да ти помогнем освен с подкрепа.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d1b1d32930
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   милото, една прегръдка от мен през компютъра ти пращам, такъв е живота много хора сме така сами винаги, но винаги има надежда, успех и горе главата

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 011de1377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторке, във всяко училище има две групи учащи се: нахални и отстъпчиви. Нахалните имат някакви да ги наречем ценности и ги налагат на другите. Вторите пък приемат наготово тези ценности и дори се сдухват, защото не покриват критериите за качество на първите, които критерии са невалидни от гледна точка на законодателството поради факта, че никой не е упълномощил нахалните да вземат такива решения от името на останалите и така същите могат да важат само за тях, но по никакъв начин не бива да бъдат налагани на останалите. Ти си от втората група - нищо ти няма освен това че си прекалено търпелива и толерантна към хора, които се изживяват като директори на фирма при положение че в училище всички ученици сте на равни начала и няма по-висшестоящи. Съвет: остани такава, намери си приятели и евентуално гадже от твоята група (отстъпчивите) и гледай как нахалните се побъркват от яд, че не са успели да те моделират като пластелин, а отгоре на това ти си щастлива въпреки че не живееш според "заповедите" им. Така хем ти ще си щастлива, хем те ще бъдат свалени от пиадестала, на който сами са се поставили. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 20e96d0660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Скивай сега, ще ти кажа големи истини, които ако ги осъзнаеш и осмислиш, не че могат, а ЩЕ променят живота ти.

Ако първо ти себе си не се харесваш, как очакваш някои друг да те харесва. С други думи, това, което сееш, това и ще пожънеш. Ако се харесваш, и с времето (не е лесно, но си заслужава всяко усилие) се харесаш, придобиеш самочувстие и т. н. всичко ще си дойде на мястото. Само не изпадай в депресии. Постоянно се занимавай с нещо, което ти доставя удоволствие, например аз свиря на китара, пиано, пея като магаре, снимам с фотоапарата, или пък си играя с йо-йо-то.. Рисувай дори ако щеш. Важното е да оцениш това, което имаш! Чашата е наполовина пълна.

Ще ти препоръча да свалиш книгата "излекувай живота си" от интернет, има я в пдф формат, дано да знаеш как дая отвориш после.

Да обопщим, това, което мислиш, това и става. Бъди благодарна, живей така, сякаш си богата, въпреки, че нямаш 2 лв. примерно, живей така, сякаш всички те харесват и момчетата се бият за теб (ако това иска) и то ще се сбъдне, мисли как срещаш любовта и какво се случва в твоята евентуална бъдеща връзка със всички чувства и емоции, всякаш наистина се случва, и то ще стане. Мисли позитивно

:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker