Влюбена в грешен човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в грешен човек
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1943 пъти
Здравейте! Искам да споделя, своя проблем тук с надеждата, че някой наистина ще ми даде правилният съвет :). И ето какъв е моят проблем, както може би повечето тинейджърки, аз също имам този проблем. Влюбена съм в един български актьор, но не виждам смисъла да споделям името му. Единственото нещо, което ми дава надежда е, че имам приятели, които го познават и така може да се запознаем с него за което ще бъда много благодарна, но ме тревожи това, че аз съм само на 14, а той на 33 години. Разликата е ОГРОМНА, знам го. Но искам да бъда с този човек, дори поне за 1 ден. И моля ви без "хейтърски" коментари и обиди, аз съм просто объркана. И моля всеки човек, който желае да ми помогне или да ми даде надежда макар и малка, да напише своя съвет. Надявам се да разреша проблема си. И желая на всичко много здраве!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: d5aee45a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разликата ви не е огрнома, ако ти беше на 20 г., а той на 40 да кажем - ти ще си ПЪЛНОЛЕТНА жена и ще можеш да си направиш избора.
Въпросът е, че на 14 г. си много малка още да го направиш този избор и освен това си привлекателна за всякакви извратени типове-полупедофили. Да не говорим, че ако вземе да те забремени, ще има големи последици - вашите могат да го съдят за изнасилване, а ти ще си опропастена до живот.
Всички сме били на твоята възраст и сме си харесвали по-големи мъже и момчета, но имай търпение и изчакай поне 2 годинки със секса. Ако той има чувства към теб, а не е някакъв педофил, ще те изчака до тогава.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f8c1d97757
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами този човек за разлика от теб е доста доста ангажиран, а и не вярвам да си единствената тийнейджърка, влюбена в него, така че едва ли ще го интересува евентуално запознанство с теб, още повече че не си му нито на разбиранията, нито на възрастта и не виждам изобщо за какво ще си говорите, дори и да се запонзаете.

- Гледала съм всичките ти филми!
- Радвам се, че са ти харесали... (изкуствена усмивка, макар и добре изиграна)
- За мен е чест да те видя на живо, голяма фенка съм ти!
- ОК! Радвам се, че имам такива фенки (усмивка със зле прикрита досада)
-! ... (неловко мълчание)
- Извини ме, много ми е "приятно" с теб, но имам ангажимент и трябва да вървя. Радвам се, че се запознахме!

И какво спечели от това?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cd5972f0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   О, всички сме минали през това. На тази възраст кое момиче не е било влюбено в някой актьор или певец? Единствената разлика е, че ти имаш шанс да го срещнеш, докато ние, които сме били влюбени в някоя холивудска звезда нямахме и се задоволявахме да лепим плакати по стените и да събираме пари за кино за да видим за 101 път последния филм на любимата звезда. Така, че това, което преживяваш си е в реда на нещата, но не си прави илюзии, дори и да го срещнеш най-много да получиш автограф. Той е актьор при това явно харесван и около него е пълно с фенки, които са влюбени в него. За него ти ще си просто една от тях. Нали не мислиш, че той гледа сериозно на тях? По-скоро се забавлява, че толкова много жени се надпреварват за вниманието му. Така, че имай го предвид, че за него ти ще си просто едно от момичетата и не очаквай в момента в които те види да бъде запленен от теб. Най-много да си размените няколко общи приказки и да получиш снимка с автограф и след 30 мин. ще е направил същото за още поне няколко други момичета. Казвам ти го, защото знам колко боли да ти разбият сърцето, затова не храни напразни илюзии. По добре си потърси приятел на твоята възраст и от твоята среда, с които наистина да изградите връзка. Е, знам, че няма да ми повярваш сега, ама ще я преболедуваш тази любов и като станеш на 20 ще има да се смееш...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f30e937d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря на всички за коментарите. Знам, че всички са минали през това, но и аз самата не знам какво искам, може би просто наистина само един ден да се чувствам специална за този човек. :( Иначе.. наистина благодаря и очаквам други коментари, ако някой иска да даде своя съвет! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 202ac09a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нека позная-Асен Блатечки.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f30e937d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хаха, Асен наистина има много фенове, но не е той :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f30e937d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ВСЕКИ КОЙТО ВИДИ ТОВА, МОЛЯ ДАЙТЕ СВОЕТО МНЕНИЕ! МОЛЯ ВИ! СЪВЕТИ?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1296e8f5cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Разбирам те напълно. Като бях на 15 се влюбих във Владо Карамазов. :D Сега съм на 20 и да си призная, като го видя някъде пак подмокрям гащите. :D
Сега сериозно- влюбването и обичта са две различни неща. Не можеш да обичаш човек, когото не познаваш. А ти не познаваш този актьор. Да, може по телевизията и в интервюта да ти изглежда най- милия, страхотен, невероятен човек на света, но реално погледано, не знаеш нищо повече за него, от това което той самия показва за пред медиите. Което е равно на нула.
Както вече споменах- била съм там, където си ти. Бях луднала по Карамазов. :D Представях си как се запознаваме, той се влюбва в мен и заживяваме щастливо. Обаче знаеш ли какво? Никога не живях в тази фантазия. Окей, не е невъзможно, особено щом той е българин и живее в България (а питаш ли фенките на Джони Деп? ), но гледай да не се опираш на тая тояга. Живей в реалния свят. Не обръщай гръб на свестните момичета, които познаваш (или тепърва ще срещнеш). Никога не знаеш кога ще срещнеш любовта. Аз от две години имам гадже и не го заменям за 100 Владокарамазовци ;) :D

П. П. И се успокой, разликата ви въобще не е ОГРОМНА! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f30e937d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря ти много за съвета! Наясно ми е, че не само аз съм била така и знам че това може би ще си остане само някаква моя мечта, да бъда с него, но поне мечтите са безплатни ;д. И Благодаря на всички отново и очаквам КОМЕНТАРИ И СЪВЕТИ! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f30e937d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хайде хора! НУЖДАЯ СЕ ОТ ВАС, а много малко хора дадоха съветите си, интересувам се от вашето мнение! помогнете МИ! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker