Всички срещу мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички срещу мен
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1274 пъти
Здравейте, аз съм момиче, което не издържа. Имах с което всичко беше сериозно. Скъсахме без да се вдига много шум. След като скъсахме всичко беше наред. Пак си бях с приятелите (които пренебрегвах заради него), всички беше наред и с него бяхме в много добри отношения. След време започна да ме псува, да лъже хората че съм говорила лошо за тях зад гърба им. (явно ревнуваше, защото бях наистина щастлива). Но това не беше краят. През уикенда с един негов приятел дойдоха до мястото където живея. Тръгнахме да се разхождаме, а приятелят му отиде нанякъде. Останахме двамата ние с него. Той започна да се гаври с мен и т. н. Аз му казах че не искам повече да го слушам и искам да се прибирам. Звъннах на мама да дойде да ме вземе с колата, а той! Започна да ме обижда, не искам да споменавам по какъв начин! Аз не му казах и думичка. Накрая мама дойде и аз се качих в колата. На другия ден (понеже беше понеделник) бяхме на училище. Всичко беше наред, поне до 1вото междучасие. Когато то започна целия етаж ме обиждаше... Момчето беше казало че съм напсувала целия град, а "приятелите ми" му повярваха! Всички бяха срещу мен! Минаха 2месеца от тогава и успях да обясня на повечето ми приятели че не съм ги обиждала! Но още има хора, много хора които не ме оставят намира и ме псуват постоянно! Не знам какво да правя! Всички вярват на него, а не на мен въпреки, че имам 5, 6 приятеля които са до мен! Но с всеки ден разбирам, че съм по-сама от всякога! Моля Ви за съвет защото нямам сили вече!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 64e57ab019
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ние жените си имаме една вековна традиция- когато скъсаме с гаджето чоплим на цялата махала, че има малък х*й! Пробвай и ти ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3d0893dbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами да, почвам и аз да говоря някакви простотии за него защото не се издържа. Почнах да разправям че съм била с него от съжаление ( което е вярно), че си нямал приятели и други и така, моите приятели като видят нещо малко и ме викат да ми покажат колко му е малък х*я и така... Но има едно голямо Но, което има значение. Някои хора като ме видят, и ме блъскат, обиждат ме и т. н. Преди ваканцията ме бутнаха по стълбите една приятелка дойде и аз слава богу не си бях счупила нещо, и да така моля за съвет, нещо което да направя, за да спрат да ме обиждат, бутат и др.

Авторка

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 72f7b1829d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   останете някаде сами и когато той започне да те псува направи така че да си и признае че е лъгал всички за теб но преди да се срещтнете си включи тела на звукозапиос и го пусни на цялото училище и тогава да му видиш физиономията но не само на него но и техните и тогава ще те търсят... и ще съжеляват

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker