Ще ме изостави ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ще ме изостави ли?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1713 пъти
Здравейте, за първи път пиша тук, но искам да разбера мнението на хората за това което се случва покрай мен.. :)Аз съм момиче на 14-една нормална тинейджърка с объркани чувства и емоции.. Ще карам направо.. До скоро имах приятел и той беше на 14, но живее в Италия и лятото си е тук. След 7 месечна връзка моите чувства утихнаха... Към края на връзката ни се появи друго момче по точно казано мъж.. Разделих се с приятеля си заради второто момче. Преживях раздялата бързо, защото се привързах към момчето. Той казва, че също е привързан към мен, но има един проблем за мен-той е на 23. Имаме 9 години разлика, които ме притесняват, а него не. Говорили сме на тази тема много пъти. Всъщност аз го познавам може би от около 4 месеца, но не сме си писали. От около 1 месец си пишем всяка вечер и не веднъж сме говорили за "нас". Моят основен проблем е разликата в годините и може би секса.. Аз съм девствена и той знае това и сме говорили, че ако стане нещо между нас все някога той ще поиска секс. Когато казвам това на приятелките ми те започват да го наричат "курвар", "простак", "педофил" и т. н., но за мен не е така. С него сме се виждали няколко пъти по мачове на мой братовчед, с който са в един отбор и през този един месец той наистина не ме е притискал на тема секс, не е говорил за това, не е показвал, че иска само секс. Мил е с мен казва, че ме иска, че иска да ме прегръща и да ме целува и се обижда когато кажа, че постоянно мисля за това дали няма да спи с мен и да ме изостави. Силно привлечена съм от него, той също от мен. Говори ми мило, държи се мило и като цяло все едно за него секса не съществува и когато аз заговоря на тази тема, той казва "Когато ти си готова да легнеш мен-тогава. Не искам да те притискам и няма да го правя. Искам да разбереш, че не съм като всички останали. "Чувствам се объркано, защото не знам да вярвам или не на думите, които казва.. Ако може да ми дадете някакъв съвет, ще съм много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: ae51f56646
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пфф, 9 години са нищо! А какво ще кажеш за 19 между мен и мъжа ми?
Според закона, щом си навършила 14 години, имаш право да извършваш доброволно полов акт, без това да се разглежда като педофилия.
Циганките на 12 раждат, значи забременяват на 11, и никой не е чул там някой да е обвинен в педофилия, да не говорим за осъден.
Не мисли, че те подстрекавам - на твое място бих изчакала поне до 16. Просто искам да ти кажа, че според съвременните представи връзката ви се счита за нормална. Доколко сте готови и двамата за нея вече и колко ви е акъла - това е друг въпрос.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7d39c2b3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам как се чувстваш, защото до скоро бях в твоята ситуация. Повечето ще кажат - "каква любов като с едва на 14", но аз - не. Разликата беше, че към мен не се проявяваше такова разбиране относно секса. Бях готова да направя всичко в това число и да прибързам, но в крайна сметка нещата не се получиха. Аз се познавам с него от 7 месеца и дори още мисля за него, но си казах - "Защо трябва да го правя? ". Истинска късметлийка си само за това че той проявява разбиране.. :). Почти съм сигурна, че това което ти казва не е лъжа. Бъдете щастливи и не си позволявай да го изгубиш, защото рано или късно ще съжаляваш.. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3b0f407740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   знаеш ли бях в същата ситуация правихме го 2 месеца беше мил и добър после започна само това да иска и говори стана студен искал ме а ако кажа се сърди искала съм друг бой и нищо просто недей ако те иска години ща чака недей му се връзва

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 48c9d52f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ние няма как да знаем, дали и какво ще направи твоят любим. Ние не го познаваме.
Но когато аз се влюбя в непълнолетна не я изоставям, каквото и да стане, докато момичето иска да е с мен, ще бъде, веднъж казал ли съм да - вече почти нищо не ме спира.
За мен значение има само дали и доколко ме обича партньорката. Макар понякога да не го показвам, защото все пак се пазя, за мен може да стане много опасно, ако обществото реши да ме преследва. Но обичам ли я, насаме ли сме, бих позволил на момичето буквално да се качи на главата ми.
И да мисля си за секс, но за мен той не е толкова важен. За мен са по - важни отношенията, взаимното разбирателство, общуването.
Склонен съм да отделям голямо време на партньорката си.
Стига ми тя да иска да има желание за контакт (общуване) с мен.
Що се касае за секс - то приятелките ми често са по - активни от мен.
Ако твоят приятел е подобен на мен, няма причина да се притесняваш, той би те чакал с години, докато ти не го поискаш.
И да за твоята възраст закона е по - различен, отколкото ако бе с година по - малка.
В случай на фал ако родителите не подадат жалба срещу него, и ти свидетелстваш, че с него се обичате. Той наеме добър адвокат, ще му се размине наказание, така че можеш да бъдеш спокойна и да продължаваш както за сега.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 74651d1b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за мненията, относно номер 7, той разсъждава по същия начин като теб и много се радвам за което.. Минаха четири месеца от както сме заедно и всичко е перфектно и преди точно 20 дни аз се реших да легна с него.. Нищо в чувствата ни не се е променило и той си е същия и съм много щастлива с него, защото ми отделя страшно много време и не ме оставя сама а ми помага с каквото може. А колкото до родителите ми, те не знаят за нас няма и да разберат и няма да се получи всичко това с адвокатите и т. н.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 66320082ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Към авторката и аз благодаря, задето след близо 4 месеца, се връщаш, за да ни дадеш обратна връзка (да разкажеш, какво е станало).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f831d447cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съвет от мене, и аз са научих щом е голям дръж са с него все едно сте една възраст кажи му като ми купиш пръстен с диамант или злато и сребро, като се охарчи по теб чак тогава ще те цени иначе си му изтривалка и нищо повече

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fcd0d3e631
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката,
Не мисля, че съм му изтривалка, защото се познаваме от 8 месеца и сме заедно от 4 месеца и за това време ми е доказал колко много съм за него. За мен "пръстена с диамант или злато и сребро" не са от значение. Аз искам просто да е с мен и да има истински чувства и виждам, че ги има. Но ако според номер 10 това са най-важните неща и това го има. Прави ми изненади и неочаквани подаръци без повод вече 2 или 3 пъти ми подарява сребърни гривни и като му кажа, че искам да спре той казва, че иска да ми докаже, че не е с мен само заради секса!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fcd0d3e631
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката,
Не мисля, че съм му изтривалка, защото се познаваме от 8 месеца и сме заедно от 4 месеца и за това време ми е доказал колко много съм за него. За мен "пръстена с диамант или злато и сребро" не са от значение. Аз искам просто да е с мен и да има истински чувства и виждам, че ги има. Но ако според номер 10 това са най-важните неща и това го има. Прави ми изненади и неочаквани подаръци без повод вече 2 или 3 пъти ми подарява сребърни гривни и като му кажа, че искам да спре той казва, че иска да ми докаже, че не е с мен само заради секса!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ae6621cb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Щом е през цялото време до теб ти завиждам за връзката и аз искам такава. Ама това с изоставянето освен помоли го да ти докажи по негов някакъв начин че няма да го направи ако наистина е толкова готин колкото разправяш. Аз съм прекалено и твърде съмнителен човек и рядко имам доверие дори и след милионни проверки и поприцип недопускам хората около себе си щото много съм се патила ама като станеш на моята възраст се надявам златото и среброто да не е по важно от хората както се получи в моят случей за жалост. И аз държа за свястна връзка ама моя човек още не се появил в живота ми за жалост, а съм двойно на възрастта ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker