Какво трябва да значи това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво трябва да значи това?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1753 пъти
Здравейте :)
Илизам с едно момче, което много харесвам. Той също ме харесва, но ми каза, че не вярвал в любовта. Държи се добре с мен, но е и срамежлив. Вчера каза, че не си предствял да има момичета за приятели. Нямал им доверие. И след като ние с него се очакваше, че сме приятели го попитах, за да си изясним какво става. Той отговори, че не бил дорасъл за приятелство с момиче- предпочитал ако има момиче то това да е приятелката му. Аз разбира се му обясних, че двама за да са заедно първо трябва да са приятели, да се уважават и да имат някакви чувства един към друг. А той се чуди защо предишните му връзки не са се получавали. Пък и когато сме с моите или неговите приятели не се държи по никакъв по-специален начин. Просто едно "здрасти, как си? ". Когато сме само двамата може да бъде много мил, а има ли около нас хора не се държи като приятел, камо ли като гадже. Е с такова държание как може да твърди, че ме възприема като приятелката му. И не, не се срамува от мен защото когато се срещнахме с някви негови от класа му те като го питаха аз дали съм гаджето му той уверено потвърди (въпреки, че според мен тогава си бяхме просто приятели). Какво да правя с него? А също така и бихте ли споделили и според вас къде е границата между гадже и обикновен приятел тъй като относно това той също среща затруднения, а и ми се иска да чуя възможно най-много мнения по въпроса. Съжалявам ако съм ви отегчила, но все пак ми се искаше да споделя... (П. С. - Аз съм на 16, той на 19)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: a5e972dd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно той не знае какво иска още или е недорасъл както твърди или не е сигурен в чувствата си пък може да не иска да те наранява.А според мен между едно момче и едно момиче не може да има приятелство а винаги нещо повече....

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 46f82aefe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А имали ли сте полов контакт някога?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f287d3be9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Странно. На 19 едно момче вече би следвало да е малко по-наясно с нещата. Като прочетох историята ти останах с впечатление, че сте на по 12-13. Ми не знам какво да ти кажа мила, май и той не знае ти каква си му приятелка, гадже или нещо друго. Като сам за себе си си изясни чувствата си, тогава и ти ще знаеш какво точно става и вие реално имате ли връзка или не. А колкото до това къде минава границата между гадже и обикновен приятел, ами различно е, ама с гаджето си все пак се предполага да си по-интимна, въпреки че доста хора си имат и "приятел за секс", така че е трудно да се каже точно кое отличава гаджето от приятеля. Може би към гаджето все пак изпитваш по-дълбоки чувства, знам ли. Все пак той е само един, а приятели можеш да имаш много.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 23cbf7e3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо ти е на 16 да си затормозяваш мозъка с нещо подобно. Когато станеш на ще си страшн отогчена т живота. Явно не сте един за друг и за да отг на въпроса ти - според мен това момче не е сигурно какво изпитва към теб или прекалено много го задушаваш. Послушай ме малка си за нещо толкова сериозно.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca54d14f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първото, което ще ти кажа е, че напълно ама напълно всяко момче се държи гадно преди компанията и приятели си спрямо момичетата, а като е само с момиче се държи идеално с нея. Примерно има едно момче в моя клас, което се държи много зле с мен пред другите, обижда ме, замеря ме, гони ме из стаята като малко дете, боцка ме с игли, а когато сме се засичали да се прибираме само двамата и е мега мил, идвал ми е на гости, сготви ми веднъж, но това си е, момчетата са различни пред приятелите си. Това много хора са ми го казвали. Просто е тъпо, че гаджето ти е на 19 и демек е голям, защото това важи повече за хората на твоите години, странно е, аз те съветвам да поговорите и да се опиташ да разбереш как се е родил проблема му, да не иска да е приятел с момиче, нещо крие, нещо го мъчи.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f26a56a195
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Недей да очакваш да се държите за ръце и да се прегръщате пред приятелите му. Това не е характерно за повечето момчета. Оценявай поведението му само докато сте сами. Имай и в предвид, че той може би не иска да оставя изцяло приятелите си, заради теб и затова като е пред тях, се държи повече като техен приятел, отколкото като твое гадже. Още малко време му дай и ще ви се получат нещата. Сподели как се развиват нещата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7c3e9a65ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: как се развиват ли? :D Ами добре. Бих казала много добре. Не само че се отпусна ами и е горд когато ни видят заедно и определено няма проблем с проявата на нежност. Дори е много мил

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker