Аз и Момчетата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз и Момчетата.
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1776 пъти
Моля модераторите да публикуват историята, защото често ми се случва да не я. :)
Да започна от начало. От София съм и съм на 14. Не съм от срамежливите, имам си самочувствие, държа се на ниво. Доста от момчетата с които контактувам ме харесват, което ме стимулира за успех в бъдещи връзки. Няколко момчета обаче ме притесняват и са ми влезли под кожата.
1) Едно от тези момчета е с година по-голямо от мен. Познаваме се от доста време, контактуваме си. Преди месец и нещо излизахме и той постоянно се закачаше с мен и не обръщаше почти никакво внимание на момичето с мен и момчето с него. След като ме изпратиха до нас ме гушна. Онзи ден се видяхме и той ми махна и ме викна при него. Помислих, че ще ме помоли нещо, но той ме гушна и ме викна да играя с него на хек (плетеното топче с ориза за тези които не могат да се сетят) Държи се с мен мило. Не знам как е с другите момичета, но това ме впечатлява. От бившото му гадже знам, че когато има момиче (гадже) той е напълно отдаден на нея, не я лъже, няма тайни от нея и всичко е 6. Но не знам просто дали има чувства към мен. А не искам да карам никой от приятелите ми да го пита, защото някои от тях си падат клюкари и цялата ни компания ще разбере.
2) Другото момче е колкото мен, учим в едно училище в различни класове. Знаеше, че го харесвам и моя много добра приятелка от класа му го караше, да ми предложи, но не се получи. Скоро той пак почна да ми пише под претекст да излезем. Аз се съгласих за след няколко дена. Ден преди уговорката той ми писа, че искал да се целуваме. Аз го приех на бъзик и му казах, че и аз искам. Той обаче продължи с 'намеците', че искал да ме обарва. Даже ме попита къде му давам. Аз съвсем на бъзик, му казах, че като се видим ще се разберем. В деня на уговорката аз малко един вид го прецаках, но не съм обедена. Бяхме се разбрали 1 часа на дадено място, но вместо да отида накарах една моя приятелка от квартала да отиде да види дали има някой. Нямаше го. След това (1 час по-късно) той ми писа, че ми е сърдит, защото не съм отишла и аз, защото ми беше съвестно го накарах да се видим наистина този път. Отидох с една приятелка 5 минути след уговореното време, а него го нямаше. След което ми твърдеше, че е седял 20 минути. Просто не знам каква му е целта. Да ме изкара к***а или да се опита да си направи удоволствие с мен (което няма да му се получи)
Моля ви, кажете съвети и за 2те момчета. Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6d289e7e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами първия си го описала като много готин, мил, добър, абе идеален направо. Значи сигурно е кретен и бройкаджия. За втория говориш като за недорасъл пълен нещастник, но фактът, че изобщо се сещаш за подобен тип означава че харесваш него и по пътя на логиката това е твоят човек!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2f9ffdfb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато ние играехме ХЕК и джойнта беше левче, ти си била зачевана. Споко ще пораснеш още и нещата се наредат с 3 или 4 или 124 то момче кой знае ;)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9cdfc6c177
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Определено пьрвото! Изглежда ми доста по-сериозно. Обикновено момчета като второто само се подиграват с момичетата. Знам го от опита на една от най-добрите ми приятелки.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ca3529f883
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката към 1. Не е бройкаджия. Не е имал много гаджета, но пък за сметка на това връзките му не са били по-кратки от 2-3 месеца.
П. П. искам съвет какво да направя и с 2те момчета :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7494407426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много се радвам като чета, че вие сега се сваляте с хек игра, а ние се скубехме, за да си обръщаме внимание, това е добре. Попаднала си на мили момчета явно. Каквото и да решиш сега, дано останеш с хубави впечатления от мъжете, защото тези са още момчета и след време ще натрупаш опит, но като цяло това отношение, което описваш не е лошо. Няма причина да се притесняваш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fd0330d3d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прави се на недостъпна известно време и който остане закачен за теб по-дълго печели. Вероятно ще е първото момче.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker