Хванах 8-годишната ми сестра да гледа порно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Хванах 8-годишната ми сестра да гледа порно.
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 5583 пъти
Здравейте. Днеска оставих сестра ми за 2-3 часа сама и като се прибрах и седнах на лаптопа започнах да си трия историята на браузъра и видях, че е гледала порно. Тя е само на 8 какво разбира от такива неща. Питах я какво е правила на лаптопа днеска и тя се спече и почна да вика, че нищо, а аз съвсем нормално я попитах. Дайте някакво мнение. Това нормално ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: d8f07890e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, нормално е. Тя се интересува явно. Момичетата се равиват по-бързо от момчетата и дори скоро ще ? дойде или дори сега е възможно да има менструация. Съвсем естествено е да се пита за птичките и пчеличките, ако в семейството ти не се говори по темата и ако родителите ви не са ви говорили за това как стават бебетата.
Вместо да я обвиняваш и да я тормозиш, седни с нея и ? обясни, че порното е просто игра на артисти, за които им се плаща и, че няма нищо общо с реалния живот, с това, което възрастните правят в спалните си. Виж в интернет и сам се образовай, обясни ? за човешките полови органи - има инфо в уикипедия, защото явно родителите ви са ви оставили на самотек.
Важно за нея е да знае за менструацията и цикъла (виж в интернет), за полово предаваните болести и да знае, че бебетата се правят със секс.
Колкото до порното - няма да ? навреди, тя ще го забрави бързо, но гледай да не оставяш компютъра си включен и ти самия да си пример - не можеш да гледаш ТАЙНО порно от сутрин до вечер и да се караш на сестра ти, че ти подръжава. Бъди пример, защото явно родителите не ви обръщат нужното внимание, с караници нищо не става.
Възможно е сестра ти да ти зададе неудобни въпроси. Отговори без да лъжеш, не става дума за срамно „нещо“, но е най-добре да гледаш да не гледа порно, а да ти се довери и да те пита при въпроси.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 75a0712398
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя едва ли е гледала така, както възрастните гледат. В смисъл просто и е било любопитно, може би случайно е попаднала и после и е станало интересно, понеже не е виждала подобно нещо до момента. Но в същото време знае, че не е редно и затова се е спекла. Не е нещо сериозно.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 90bcefe799
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Абе 1, как ще и дойде на 8 бе???? Тя да не е яла от онова пилешко с хормоните?? Ми не е нормално, но може би е било от любопитство, не се знае. А и как изобщо се е добрала до това порно? Сигурно е търсила друго и е попаднала на него? Ти ли си го свалял? Ако е така, значи го е гледала от любопитство, за да може утре да се похвали в училище, едва ли с друга цел.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3cde961cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно тя на 8 даже може и да не е схванала какво гледа. Може случайно да го е пуснала.
Номер 1, не пресилвай нещата. Да, момичетата се развиват по-бързо, ама менструация на 8? ! На 10-11, да възможно е.
А иначе идеите които даваш да й се обясни за птичките и пчеличките не са лоши, ама не е ли редно майка й да го направи?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d8f07890e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Нормално е да дойде менструацията в ДНЕШНО време от 7 до 14 - 15 г. възраст. Просто децата са по-развити, храната е по-силна - нормално. Затова още на 7 г. момичетата трябва да имат разговор на тема менструация.
Аз съм 85-ти набор и имахме момиче с менструация във втори клас, което беше от консервативно семейство и в продължение на 1 година е крило, мислило е, че ще умре и такива работи. Накрая момичето от стрес и притеснение рави диабет 1ви тип. Правете си сметката.
Питайте всеки лекар и ще ви каже, че е нормално на 8 г. да им идва на момичетата в днешно време.
Иначе децата не са асексуални, те също се интересуват от сексуалността си, изобщо от пола си и от „птичките и пчеличките“. Момичето си е търсило информация, проблемът е, че е попаднало на порно. Това не е трагично, но остава проблемът с дезинформацията.
Мили родители, не оставяйте децата си сами с най-важната тема в живота ни - дайте им елементарни познания по сексология, елементарни познания за човешкото тяло, особено при момичетата, които имат и менструация, и могат да забременеят много бързо.
Ако ние не им предоставим тази информация, те ще си я търсят на улицата и в интернет, а последиците са аборти и ранни бременности, полово предавани болести. България е на първо място по бременности и аборти сред момичетата до 18 год. възраст! Най-много за секс се говори в Северна Европа и там такива проблеми почти нямат. Много се правим на моралисти и накрая децата ни гледат порно, дразнят се сексуално и почват много бързо полов живот без да са наясно с рисковете и отговорностите. В наши ръце е да променим това, защото и нашите поколения са страшно необразовани по темата, пълно е с нежелани деца и жени на 30 г. имат по 2-3 аборта и не могат да задържат плод вече да не говорим за сакатлъците при момчетата!
Това, че не искате да приемете, че бебетата ви са се превърнали в деца, а после стават подрастващи си е ваш проблем. Не оставяйте децата си сами с компютрите, защото ако не ги образовате, те ще си намерят сами информация, върху която вие контрол нямате!

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 57b7597926
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че историята на автора е пример за това колко вредно може да бъде използването на Интернет от малки деца. Аз например имам едни познати, които купиха лаптоп на 7-годишния си син. Още тогава, защото знам, че не е единичен случай, се зачудих какво, аджеба, може да прави едно дете в Интернет, освен пълни ГЛУПОСТИ! И с какъв акъл тези родители го правят това нещо? Вместо да го учат да чете книги, да се грижи за животни, да спортува, те го обричат да виси от малко пред един монитор... Не казвам, че ситуацията тук е същата, просто намерих повод да го кажа това и мисля, че е сериозен проблем.
Авторе, най-добре сложи парола на компютъра си, така че само ти да можеш да го ползваш. Иначе - да, ровила се е и почти сигурно е попаднала не където трябва по една случайност. Както казах по-горе, това може и предполагам се прави от повечето деца, не целенасочено, но резултатът си е резултат. Поговори и с родителите си по темата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cbb2c5890a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Няма да ти обяснявам като другите, как това е нормално, как това се случва на всеки и т. н и т. н...
Да гледаш порно на такава възраст е "гадно" / не знам с каква дума да го опиша /. Вместо образован, след "видеото за птичките и пчеличките" се чувстваш дискомфортно. Вътрешно осъзнаваш че не е правилно. Аз когато за първи път гледах порно се чувствах много странно. / Е беше по ХъстлърТВ не по Интернет но е същото. / Подсъзнателно сестрати се е почуствала в "опасност", че ще и се скараш ако разбереш ти или родителите ти и т. н.... Няма какво да ти говоря глупости. Целта на коментара ми е да ти дам съвет как да забраниш порното.

Име едно уеб приложение K-9 Web Protection. Това е Филтър, чрез който можеш да забраниш сайтове от всякакъв тип. Порнография, Наркотици, Цигари, p2p, Тракери и т. н.... Има възможност за white-list filet и black-list filter. Което ще рече, че можеш да избираш кои сайтове да са позволени, а всички други забранени. Или кои сайтове ще са забранени, а всички други - позволени. За административния панел се използва парола, а програмата е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА. Има опции за изключване на филтъра за определен период от време. Примерно 15 мин или 1 час. През което верме можеш да си гледаш на спокойствие порно... / това е много изгоистично ама, ти да гледаш а сестрати не :D /

По добре забрани порното, независимо колко човека тук ще ти кажат, че да гледкаш порно е хубаво или полезно...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3892824784
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма да е нито първото, нито последното хлапе, което гледа порно.
Все пак е малка, а децата винаги се увличат по неща, дето „не са да тях“ и са забранени по някакъв начин.
Въпросът е, че трябва да й си обяснят някои неща от хора, които разбират, защото ако гледа само порно, ще си развали представите за секса и любовта. В порното го няма красивото и изкривява представите на много деца.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 63e57f2668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Сигурно не е гледала с часове, сама не си е намирала в сайтовете, а просто от рекламни съобщения, които ни пробутват почти във всяка страница в интернет е попаднала на такова, отваряйки го, няма как да не ти остане в историята. Да, нормално е. На тази възраст, когато най-вероятно и е скучно да си играе с кукли и иска да опознава света е нормално. Друг е въпроса дали това ще рефлектира върху нейното съзнание след време и сега. Някои неща няма да са подходящи за деца, особено ако не е само еротика. Но не се притеснявай, хайде на бас, че и ти си гледал, ама по твое време си се изчервявал, като си взимал касети от видеотеката и приятели. Сега им е по-лесно и достъпно, а след време и да си до нея и да сте отделно, всеки в неговият си живот и лично пространство, пак ще гледате такива неща.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7d9ad25b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ехее... на 8 казвате, че не било нормално да й дойде... на мен ми дойде на толкова, за бога! Какво се обаждате, при положение, че не сте информирани или изобщо не сте наясно с нещата. №1 си е прав/а на 100%.
Колкото по темата - да, напълно нормално е. Всяко дете с достъп до интернет, живеещо в 21 век, знае какво е секс и порно. Може и да й е било любопитно, не знам. Пък и това са си нормални нужди на един нормално развиващ се човек. (ако вече си доставя и удоволствие). Аз помня, че още в детската градина имаше момичета, които мастурбираха, така че... А това е било преди 10 години - смятай сега какво е. :)))
Но внимавай да не я засегнеш, ако наблегнеш на темата - може да си каже, че това е много грешно и срамно нещо и да не го прави повече.
Споко самo. ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 57b7597926
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 19, не говори глупости. Мастурбирали в детската градина, дрън-дрън. В яслата не искаш ли?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3892824784
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не бе 20, не за мастурбиране! Децата се пипат, без да знаят какво значи мастурбиране.
И при мен беше така. Несъзнателно е.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9d24102dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   20, не става въпрос за маструбиране! И аз на 10 се пипах и гледах порно... е? Какво от това? Не знаех какво правя!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5bdb7175bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Те не знаят какво е мастурбиране, но изпитват оргазъм, аз започнах но около 6годишна възраст и изобщо не знаех че това е мастурбиране но получавах оргазъм и нарекох това СВИВАНЕ.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 66d90e29bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Нормално е! Смисъл има го обяснено в учебник на Булвест 2000 за 4ти клас! На сестра ти просто и е любопитно.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 57b7597926
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Едно е да се пипаш от любопитство, съвсем друго - да мастурбираш. Изразявайте се точно, защото се получават големи небивалици. Да мастурбираш значи да се самозадоволяваш СЕКСУАЛНО, а не можете да ме убедите, че дете на 5 или 6 години има НАГОН, който да задоволява! Мастурбирането (в истинския смисъл на думата) започва през пубертета, тоест около 11-12-годишна възраст. Въможно е и малко по-рано, но да си говорим за детски градини и ясли, е малко несериозно. Че то още не знае на кой свят е, ще мастурбира... Хах :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker