Не искам да му го причинявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да му го причинявам
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3443 пъти
Мм и аз не знам от къде да започна.. Добре.. Преди време, когато се запознах и тръгнах със сегашният си приятел имах проблема, че тои е турчин и, че майка ми е расистка ииии няма да го приеме добре. Всичко мина. Един ден седнах и и казах всичко, тя го прие сравнително добре, макар че вътрешно иска да се разделим, се стреми към добри разбирания и надежда, че ще ми дойде акъла хаха.. Както и да е това мина.

Вече съм 3 месеца с това момче. Дори и да е малко времето, се привързахме доста един към друг. Нямаме никакви разногласия, всичко си беше добре. Единственото нещо, което ни пречи е това, че аз не мога да му дам, това от което се нуждае, това е половия живот, който той до сега е водил, а аз не.

Отначало преди да се привържим толкова много един към друг се "разделяхме" заради това, но на другия ден всичко пак си идваше на мястото, защото той осъзнаваше, че аз съм му по-важна от това и ще бъде с мен ,въпреки това. Това се случи три пъти, за супер кратко време.
Последния път уж беше края. Той не издържа и два дена. Посегна на живота си. Не се оплаших от това, не знам защо. От тогава насам не е споменавал нищо за това, дори и да отворя темата той ми казва да замълча и това е.

Окей... всичко добре, ноооо аз усещам, че нещо не е наред. Всички негови приятели му говорят за техните приятелки, как така и така, и на него му става тъпо, но въпреки всичко нищо не ми казва. Отдалечава се по някакъв начин, това чувствам аз, дори и да го отрича. На моменти се чувства ужасно и въпреки това ми казва, че ме обича и ме прегръща силно, но той си знае какво му е.

Не искам да му причинявам това, мисля да му кажа, че е по-добре да се разделим, но когато го споменах на няколко пъти той стана нервен и каза да не си го мисля даже това. Но това е най-добре за него.

Последните няколко дена нещата изобщо не са добре, той се чувства зле, а аз виновна за това. Не знам защо започнах да се съмнявам в чувствата му за супер кратко време. Може би сама си набивам небивалици. Ще кажете, а защо не спиш с него, като го обичаш толкова. Не искам.. Не искам първият ми път да е с турчин, казах му, че няма да мога да му дам това, което иска, така че е свободен.. не го задържам. Но той не иска това. Не знам какво да направя. Не искам да го губя, но не мога и да направя това, просто не искам. Объркана съм. Не знам кое е правилното.
Благодаря на всички предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: d01ac8aaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не искаш първият ти път да е с "турчин" ?!? А ? Ахааа разбирам... не можеш да спиш с мръсен, долен турчин, разбирамммм... Да ти имам и любовта на тебе...

Поне не го лъжи, че го обичаш...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 07f0364773
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти била расистка, а ти не си? Така ли? ха-ха!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a1c165327e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами ти на колко години си ? А впрочем не си мислиш небивалици.Никоя българка не иска да е първия път с турчин(поне до толкова ми е известно).Спокойно ако толкова те обича колкото казва ще се съобрази с решението ти и за напред.Късмет!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a2d6ed4427
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми, миличка, след като не искаш "първият ти път да е с турчин", значи просто не го обичаш достатъчно, това е. Тогава според мен наистина ще е по-добре да се разделите, за да не страда повече момчето. Ти знаеш от какво има нужда той, знаеш какво го мъчи, но не му го даваш, ти си знаеш защо. Не те упреквам за нищо, по-добре го остави да му даде така необходимото някоя друга. И само не ми разправяй колко много сте се привързали... Той може би да, но за теб не е ясно. Явно и майка ти е успяла да ти повлияе малко или много...
Няма лошо, живей си живота, ти си решаваш с кого да спиш и с кого не. Но защо трябва да продължаваш да измъчваш момчето?

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 72cbce6559
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре...ти си решаваш с кого да спиш и кога.но не мога да разбера това :Не искам.. Не искам първият ми път да е с турчин...Но нали го обичаш,искаш да си с него,а в същото време казваш,че първия ти път няма да е с турчин.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 82da8a5557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   " E искам.. Не искам първият ми път да е с турчин " Ами това е едно от нещата , които ми грабнаха погледа :) ако се обичате и сте близки не виждам срамното в това да бъде първият ти път с "турчин" . Не казвам , че трябва да спиш с него , но .... не знам на каква възраст си . Аз съм почти на 16 и още не съм го правил . Повечето момчета на моята възраст ми говорят какво са правили как са го правили и.т.н. Аз мисля че не съм готов и че искам да го направя с момичето което обичам , а не с някоя посредствена к*рвичка . Дори и момичето с което ще го направя да е "мюсюлманка" не виждам нищо лошо ако се обичаме ... така че :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c4c410daa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Не искам първият ми път да е с турчин " единственото което не очаквах да напишеш. Ми браво недей. Няма смисъл да сте заедно. Аз лично тези връзки българка и турчин не ги приемам. Туркиня и българин също.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 18c33522b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Офффф зарязвай го.Изхвърли го от живота си.Лепнал се е за теб като муха на мед.Ще се самоубива?То май на всички мюсулмани им е заложено.Видят малко нанагорно и се самоубиват, правят самоубииствени атентати и такива простотии.Такива са всички.Хайде махай го и си намери, някое свястно момче.Зарежи го тоя камикадзе :)))

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7b40bfdffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей !
В една връзка колкото е важен половия живот , толкова и не е , смисъл че ако те обича и държи на теб би те изчакал нужното за теб време да му се отдадеш и не бе се притенявал от приятели те си от факта че не сте били интимни! Мисля че в случая е наи-добре да се разделите , защото така само му даваш напразни надежди , така ще е на-добре и за двама ви , ти ще си намериш приятел който отново ще обичаш и ще можеш да изявиш и чуствата си от интимен характер .

Аз така мисля че ще е наи-добре ,ако задълбочите връзката си и все още не можеш да дадеш това което иска и се разделите един от двама ви ще е наранен , а раздялата от дълга вразка боли много !
Надявам се съветат ми да ти е полезен и ти желая много успехи ! :) :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7b40bfdffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле я го зарязвай , освен че не те обича не те и уважава ,измачвал се за кое ? за това че не може да разкаже на дружките си каква си в леглото ,какво му правиш и той как ти го е набутвал по-добре е че не си го направила така щеше да изглеждаш като уличница в очите на приятелите му. Никой мъж който те обича не се притеснявал от това че не си готова още за интимен живот ,и като правите секс не би го разказвал , ти НЕ СИ КУРВА !
Зарежиго и си намери свясно момче , УСПЕХ ! :))

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 55e2fb7561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Oт авторката: Благодаря да всички,които споделиха мнението си. Всичко това ми помага. Искам само да кажа,защото забравих да спомена,че съм на 16 год. И това "Не искам да спя с турчин" не го разбирайте по този най-груб начин. Имах предвид,че мен самата ме е страх и може би му нямам достатъчно доверие и това е единствената причина,която ме оправдава. Страх ме е! Не искам да му причинявам това,но и не мога да разбера държанието и чувствата му в момента. Супер съм объркана. Трябва да го направя,ако го съм готова,ами ако не съм? Трябва да го оставя,колкото и да ми е трудно така ще е най-добре за двама ни?? Страх ме е всичко това обаче,да не се повтори пак. Да не започнем да се търсим пак ииии... ОХХХ стомаха ми е свит на топка от не знам колко време,защото ме е страх да не го загубя..

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f9d2df5e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Що не си зададеш въпроса: Само той ли е на тоя свят? . И за какво си се хванала с него, като не искаш първия ти път да е с турчин. На тебе изглежда не ти стигат българите та си скочила и на турци. Я вземи открий некои нови хоризонти... А и споко няма какво да губиш ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: bcc910143d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 1,и така да е ,какво от това? Всеки с мерака си,само едно мога да ти кажа(на авторката) турците са фанатици,ако самочувствието им е засегнато или нещо друго-искам да се самоубият,не се обвинявай,всички сда такива...според това което прочетох,мисля че ще е по-добре да го напуснеш...
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 29195f6080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Hа колко години си

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: c2a678013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако толкова го обичаш както казваш трябва да направиш компромис.Няма начин

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 55e2fb7561
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   АВТОРКАТА:НА 16 ГОД. СЪМ.. Тотално се обърках вече... На нищо не вярвам,само знам,че наистина държи на мене и целта му не е да се хвали. Каза,че не иска да правя неща,които не искам и че щом така съм преценила така ще бъде и нищо не ми е споменавал повече за това. Аз го усещам. Обичам го и много ме боли.....

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7b40bfdffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Aбе вие няма те ли си друга работа освен да критикувате нея, и избора и спрямо момчето .
Няма никакво значение да ли е турчин,мангал и какъвто и друг да е !

До Авторката : Нали го обичаш ,той теб също , щом ти е казал че няма проблем ами повярвяй му , вероятно е така , ако пък толкова те притеснява това нещо поговори отново с него за да си наясно с нещата , защо трябва да чакаш той да ти каже нещо и да се измъчваш през това време , това е което мога да ти кажа .

Няма от какво да се притесняваш ! :)
Пожелавам ти да се обичате още повече ! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker