Искам да познавам момичета, които са рядкост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да познавам момичета, които са рядкост
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 3364 пъти
Здравейте, мъчи ме една работа от доста време...
Накратко... момче съм от Варна , на 19. Имам приятели ,приятелки и познати-ОБИЧАМ ДА СЪМ С ПРИЯТЕЛИТЕ МИ на празници , на разходки , на домашно най-обикновено събиране, на безцелно шляене и всичко онова, което правят приятелите заедно :) ... НО !

Проблема се намира точно в ПРИЯТЕЛКИТЕ споменати погоре- И до сега не знам дали приятелките ми дето са уж много "печени " и "близки" са просто познати... НЕ СТАВА , не мога нито да споделям с тях дето се вика от сърце, нито да си говорим по цели нощи с удоволствие... писна ми темата за МУЗИКА , ФИЛМИ , МУЗИКА и пак филми...рано или късно - клюкарят, лъжат, не си държат на думата, празно философстване, от което няма нищо умно...идват и заминават едни и същи ...

Има ли свястно момиче ? Което не те прецаква на уговорената среща като не идва ... щото както по-късно си разбрал е излязла с един пълен малумник (не говоря без покритие -повярвайте ми :/ ) защото приличал на Чад Майкъл Мъри (а то наистина е така.ЧЕ ТОВА ЛИ КРИТЕРИЯ,КОЙТО ТЪРСИШ В ПРИЯТЕЛ ??? ) ИМА ЛИ ПИТАМ ТАКОВА МОМИЧЕ, С КОЕТО ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМ ПРИЯТНО без преструвки, без редовните глупости ,които следват /гореспоменатите вече-клюки, лъжи и пр./ ИМА ? тогава опровергайте ме МОЛЯ !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 318195f882
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм от Варна, не съм на 19 години, но... обичам да помагам, да изслушвам, и да стоя в късните часове тук пишейки с хора, които имат нужда от това. :))

Не мога да помогна с нищо друго освен с виртуален разговор. Ако искаш остави скайп за връзка...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: cf0a7226a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има, просто ти не си попаднал на такова, но това категорично отхвърля твърдението, че свястни момичета липсват.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: aee91e1817
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има такова момиче! пиши ми на скаипа asen_tanq.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 70da6a11ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 22 години. Никога не съм била като посочените "кифли", аз така ги наричам :-) . Да ти кажа има си и плюсове и минуси, характерът ти да не е като по-горе посоченият. В ранните си години, отнесох доста подигравки, че свирех в оркестър, рисувах, пишех, четях, а по-късно започнах да играя в драмсъстави. Повечето момчета не проявяват интерес и те мислят за някаква задръстена или, че не си нормална, едва ли не . Трудно си намирам събеседници, защото с повечето темите се изчерпват. Да не говорим, че съм чувала и реплика : " С хора прочели над 500 страници, не общувам! " . Разбирам това, което си споделил тук, защото и аз съм така, заобиколена съм от материалистични същества :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 08b8383675
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Mомичета има много и различни,зависи от самото момиче,но всяка си има различно разбиране,пожелавам ти да си намериш точна мацка,успех ;)

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e5bddd13cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Има, наистина съществуват такива момичета, но повечето от тях са трудни за откриване, защото не са центъра на вниманието в някоя компания и са по-срамежливи и дискретни. От до тук казаното предполагам, че всеки би си помислил, че говоря за онези грознички или пълнички момичета, които стоят срамежливо в някой ъгъл. Не, не говоря за тях има много хубави и приятни момичета отговарящи на същото описание.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: aaecfd4498
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има такива момичета. Според мен обаче сме такива само до време. До това време в което някой или нещо не те нарани толкова, че започваш да се държиш така, както се държи самият живот спрямо теб-ГАДНО. Принудени сме да станем "кифли", за да не останем сами цял живот. Да ни забеляжат...

И да може би единствените истински и стойностни момичета са именно грозноватите и пълните. Никой не ги закача и те остават вярни на себе си. Какво лошо има в това? Ти би ли се влюбил в едно момиче.. 80 кг, с пъпки по лицето и с ангелска душа? Момичето с което можеш да си приказваш цяла нощ, тази която те разбира и е винаги до теб, но приятелите ти се подиграват, че си с нея? Или и ти би предпочел хубавите кифли дето 2 думи не могат да ти кажат... Аз съм от тези по средата. Забавлявам се, чета, изслушвам хората, държа на обещанията си,стига и другите да държат на свойте...
90

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b50d6535c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автора:
Уважаеми №7,добре звучи написаното от Вас ,но с няколко неща не съм съгласен... и така,Вие казахте:"До това време в което някой или нещо не те нарани толкова, че започваш да се държиш така, както се държи самият живот спрямо теб-ГАДНО"- така обаче май прецаквате и хората ,които не са се държали "гадно" с Вас.Това е нечовешко спрямо тях.Хах ,как така сте принудени да ставате "кифли"?;кифли за кой ? За онея 'фитняги' с
по-дебеличките ланци и с Голф 3-ката,дето знаят само една тема- "брат,оня ден как съ сбих в един клуб":( А ако не е за тези 'фитняги' то в такъв случай няма нужда да ставате "кифли"-норамелен мъж-нормална жена :)

...След това казахте:"Момичето с което можеш да си приказваш цяла нощ, тази която те разбира и е винаги до теб, но приятелите ти се подиграват, че си с нея?"-хората около мен,които наричам приятели никога не биха ми се подигравали,а тези,които биха ги наричам познати-А ЗА ТЯХ ЧЕСТНО КАЗАНО НЕ МИ ПУКА.По-важно е как се чувствам с близкия човек до мен (без значение гадже ли е, приятелка ли е ),а другите каквото искат да говорят.
Благодаря за вниманието!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 372f948184
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе,твърди се,че ги има.Но вече започнах да губя надежди,че съществуват на територията на Република България.Може би в чужбина...
Номер 4,защо не дадеш имейл или скайп? Искам да видя какъв събеседник си ти самата.И аз трудно си намирам подходящи събеседници.
М,22

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b50d6535c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора:
№1-skype - sdlepb , а и за всеки,който иска да продължим темата по-обстойно също може да ме потърси...

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6b9d594546
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Естествено, че има...момиче съм..не съм от голям град, но мога спокойно да кажа, че и тук има пачи, които се мислят за неповторими..излизат с първия 'пич'..който им свирне, което адски много се обсъжда.Имало е такива момичета и винаги ще има...няма как да изчезнат 'яките мацки', които не знаят да си държат краката затворени/примерно говоря/, затова гледам да страня от такива хора, може да имам малко приятели, но са качествени и знам, че ако им споделя..няма да съжалявам :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 76ca929924
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора:
мхм

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker