Сериозен проблем със съученичка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сериозен проблем със съученичка!
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 4069 пъти
Отскоро с една моя съученичка започнаха чести свади. Не се е стигало до бой. Преди с нея бях приятелка но през средата на тази учебна година развалихме приятелството защото разбрах колко е лоша тя покрай другата ми най-добре приятелка. Въпросната нахалница мога да я назова само с И. Когато още бях приятелка на И. тя много почна да си позволява с неините ''шеги''. Постоянно правеше намеци, измисляше обидни песни и с едно друго момче пееха подигравчииските песни и аз всеки ден се връщах от училище бясна и във същото време тъжна. Подигравките са основно за това че аз имам тъмна коса и кожата ми не е бледа и затова съм с по-видимо окосмение. Почнах да ходя на кола маска да ми махат косъмчетата под носа, така нареченият ''мустак'', обаче няма спиране. Все намираха за нещо друго да ми се подиграват. Моето име често се бърка от учителите и ако някой учител се обърка и например каже някое друго име тя пак почва. И така прекратихме отношенията с нея. Сега е краят на учебната година и тя почна да ми се кара почти всеки час след физическо колко лошо съм играела по волейбол(ние само това играем). Как съм удряла топката на сервис, как провалям всичко и как винаги губели заради мене. Отначало и казах че не се приема в гимназия с волейбол ами български и математика тя много остроумна ми каза е да ама аз ходя на частни уроци и имам хубави оценки. Пак се мине на въпроса с волейбола, вика как не съм се стараела, другите полагали старание аз не аз само оплесквам нещата постоянно ми говори да ходя да тренирам волейбол ама аз нямам време. Накрая ми каза че нямам никакви приятели защото не мога да играя волейбол и че никой няма да иска да ми бъде приятел и всички само ще ми се подиграват. Ако й се опъна тя побеснява почва да ме заплашва с директорка незнам си какво. После идват неините еднакво нагли приятели и тя почва да ме имитира как удрям топката и те ми се хилят.
Сега тя почна да се занимава с мен отделно да ми се подиграва и да ме дразни за други работи. В час почва да ми дърпа чина напред за да се люлее на стола си аз си го дърпам обратно оная почва да ми вика ''Какво си позволяваш? ''. Обръща се постоянно съм мен(седим по номера и тя е непосредствено пред мен)и почва да се плези, да се зъби, да се ближе като котка, да ме гали, да ми се хили, почва да ми говори как неините приятели ме мислили за психопатка и извратенячка ама аз изобщо не съм я питала. Аз й казвам да спре а тя почва да прави идиотски зъбати физионимии и звуци или ми казва да не й казвам какво да правя и да се завра в някой ъгъл. На мене ми става гадно, няма какво да й кажа и просто си седя тъжна и тя седи обърната и прави тъжни гримаси да ме имитира. Казах й че ще се оплача тя ми каза че й без това няма да спре а последно беше аз пак казах че ще се оплача тя ми се развика и каза че само страхливците се оплаквали и аз трябвало сама да се справям с проблемите си. Казах на моите приятелки и едната отиде и й се скара наглата каза не ми се меси.
Не мога да кажа на майка ми, защото тя ще почне много емоционално да схваща нещата и ще вземе да ме измести от училището.
Не мога да кажа на класния ми, защото той само ще я извика ще си поговори с нея само да се стигне до обаждане на родител ама тя няма да се спре.
Не мога да кажа на директора, защото въпросната И. е фаворит на цялото училище, винаги нея избират за водещ на всички тържества и концерти и беше направила организация за помощ на ранено животно и беше събрала над 100 лева и цялото училище цял месец говори само за нея. И аз се опитах да направя същото нещо обаче с бедни хора да се даряват дрехи и казах на моя класен но той не ми обърна внимание.
Не мога да я набия, защото аз съм слаба и избягвам агресията а тя драска като котка и ще се оплаче на приятелите си. Освен това се фука със скъпите си маркови дрехи и със скъпия си телефон и с това колко много момчета я били харесвали. Прави се някаква красавица майка Тереза но всъщност е ужасно животно. И на нея и беше случило лошо нещо и я подиграваха и тя после ми се извинява за всичко и ми пишеше колко много ми съчувствала и как искала нормални отношения с нас обаче много бързо забрави.
Какво мога да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 90b351c1c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кaто нaчaло дa спреш дa се срaвнявaш с нея, тоест- дa спреш дa и зaвиждaш. Тя си е ТЯ! Ти потърси и бъди СЕБЕ СИ!
Може би точно товa я дрaзни, нормaлно!
Особено в последните ти изречения.... прозирa зaвист, желaние зa подрaжaние с цел " НAД" нея във всичко. Но... тaкa сaмо можеш дa бъдеш бледо копие и никогa дa не покaжеш " оригинaлa", тоест - себе си.
Тa съветът ми е- бъди себе си!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6e4c78ed43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тя е просто надута пикла, не й обръщай внимание. Като я игнорираш, ще й стане безинтересно и ще спре. Тя ще получи своето наказание - такива лигли доникъде не стигат в живота. Ако наистина това момиче страшно те изнервя, пробвай да се запишеш на някакъв кръжок, например литературен клуб. Аз пиша нещо като кратки забавни историйки, в които участват тези, които са ме издразнили през деня, и накрая въпросните дразнители биват наказани/унижени от някакво същество/фея/бясна котка. Та ако някога тези историйки излязат на бял свят, доста хора ще разберат, че подобно поведение не се толерира, и ще започнат да странят от въпросните хора (на които не споменавам имената).
Ако въобще не ти се занимава с подобни измислици, явно ще е добре да се преместиш в друго училище, изглежда това е изход. Може всъщност да се опиташ да се запишеш на някакъв спорт(в който си много добра) в училищния отбор. Когато отборът бележи успех, ще станеш любимка на учителите, защото представяш училището в добра светлина. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: bd9d6c64d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   О, боже, изобщо не се занимавай с такива... В моя клас има едно момче, което ме дразни сериозно и няколко пъти като му затвориш устата с някоя 'затапванка', млъква. Оплачи се на когото трябва. Това за страхливците отчасти е вярно, но просто й кажи "Да видим като се оплача дали още ще говориш така... " или "Ако продължаваш така, градът ще ти се стори тесен... " или нещо от сорта...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 75d01187f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следващия път и отговори бъди груба. В началото ще те обижда но ти просто се опитай да не чувстваш нищо. Смисъл, ако те обиди нека да ти мине през ушите. Аз така правя. Ако се опита да ти каже нещо просто си сложи слушалките в устата и я игнорирай.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6fcba9d0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами какво може да направиш и аз не знам. Според мен като е "фаворитка" на училището ти никой няма да направи нищо, защото това е България. Просто не се занимавай с нея (лесно е да се каже), ходи си насам-натам или пък и ти й измисли нещо "обидно".

Познавам едно момче от предишния ми клас, леля му беше учител в училището и всички го обичаха, пишеха му високи оценки... той псуваше другите учители, а те му се усмихваха.. шуро-баджанащина.

Просто много хора се мислят за Богове, но уви те са просто едни интриганти.. Или другия начин да спрат да се занимават с теб е да се преместиш в друго училище (ако си в град и има такова, де). :)

Успех.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f7163ea3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен ако отново започне да ти се извинява не приемай. Тя ти се подиграва, защото ти завижда, че си по-умна и възпитана. Още щом ти е казала, че ти си ходила на частни уроци злобата и е лъснала. Ще ти дам един съвет, но е само предложение - когато започне да ти се подиграва я запиши как говори на телефона ти, но задължително не и казвай. След това пусни записа на директора. Ако тази тактика е малко прекалена за теб кажи на майка ти. Тя е най-близкия ти човек и можеш да и кажеш всичко - едва ли ще те премести в друго училище.
Успех от мен!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4a184eb3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако бях на тебе, нямаше въобще да и забелязвам! Аз също съм преминала през това и знам какво е, някой да те обижда без причина... Според мен ще е най-правилно, ако продължава да те тормози, кажи на родителите си или на т. нар. ''Педалогически съвет'', ако не помогне и това стигни до по-сериозни мерки- кажи на директора или накарай майка ти да се обади на нейните родители, за да разрешите проблема по-бързо. След време ще се сещаш за колко незначителни неща си се притеснявала... И аз сега съм така, повярвай ми- вече забравих даже тези, които ми се подиграваха и обиждаха в предното ми училище. Добре, че се махнах от тях... Пиши какво е станало. Надявам се да съм ти помогнала. :))

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4a184eb3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако бях на тебе, нямаше въобще да и забелязвам! Аз също съм преминала през това и знам какво е, някой да те обижда без причина... Според мен ще е най-правилно, ако продължава да те тормози, кажи на родителите си или на т. нар. ''Педалогически съвет'', ако не помогне и това стигни до по-сериозни мерки- кажи на директора или накарай майка ти да се обади на нейните родители, за да разрешите проблема по-бързо. След време ще се сещаш за колко незначителни неща си се притеснявала... И аз сега съм така, повярвай ми- вече забравих даже тези, които ми се подиграваха и обиждаха в предното ми училище. Добре, че се махнах от тях... Пиши какво е станало. Надявам се да съм ти помогнала. :))

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cb2903d1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спри да й обръщащ внимание и тя все някога ще спре. Само от разказа ти ми стана ясно,че си много по-стойностно момиче от нея! Успех,мила! :) :*
Момиче-И.И.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: c271e14603
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче аз ако съм на тебе тей ще я нахраня има толкова много затапки с които ще я сложиш на мястото и! Няма да и се оставяш да те унижава!!! Ако искаш някои затапки ми кажи ще ти напиша макар че затапването трябва да можеш веднага да измилиш нещо

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: def6e9eb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аааа ужас, това е ужасно, и на мен са ми се случвали подобни неща, обаче аз напоследък станах много груба, а преди бях добричка и те сега ме нападат, че съм била станала груба и само това говорят, но мене хич не ми пука, за мен те са тъпи кучки и нищо повече. Явно е, че ти й имаш страх и явно това си личи, щом тя продължава да те тормози. Тъпо е, че казва на твоята приятелка да не се меси, а нейните приятелки се месят, което е подло, твоята приятелка трябва да е по-нахакана и да й каже ''ти ли ще ми казваш да не се меся бе ковроооо'' и да видиш оная как ще насере набързо, хванете я двете за косата и ще й дойде акъла в главата. Като се хвали с парите си може да й кажеш, че тя има всичко на готово от мама и тате и, че един ден сама няма да постигне нищо за разлика от теб, съветвам те да учиш мега здраво и да станеш богата и да й натриеш парите в лицето някой ден, защото на една позната се беше случило подобно нещо и тя стана шефка и тази дето я е обиждала съвсем случайно отишла при нея на интервю за работа и шефката й се изсмяла в лицето, а онази гледала стреснато как живота е обърнал нещата, така че споко, ти си учи и бъди мотивирана. Може и да й кажеш''еми да, то такав, който няма нищо в главата, а му е само за украса и вътре е празно, запълва дупките в мозъка си с пари, жалко че не можеш да ги изядеш, за да стане нещо от теб, пълна издъкна си миличка, а момчетата те харесват, защото си лесен парцал за секс, нищо повече'', а после й намигни надменно, а ако толкова ти се подиграва за волейбола, просто кажи на госпожата, че не искаш да играеш, заради това и ако тя ти се подиграе заради това й кажи, че не искаш да играеш, защото си прекалено добра и не искаш да я засрамиш с уменията си.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cb4e174b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм номер 4 - сега видях тъпата си грешка. Исках да кажа ушите не устата

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 4e982e0566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не и обръщай внимание и скоро ще забележиш как пиклата е подвила опашка и си търси нова "жертва". Тая или явно те мрази, заради вниманието на някого към теб или си е адска комплексарка, която не може да изпъкне с друго, освен с тъпите си обяснения кой как изглеждал. Щом е толкова артистична, направо и препоръчвай да се запише на актьорско майсторство, такмо да се преземи малко. Добре че сме различни, че инъче ако всички сме еднакви, ще е тъпо нали. Гледай си уроците и да не ти пука след физкултура кой как е играл, това не е нейна работа. Имате си учители да ви следят и пишат оценки. Скоро не само няма да се занимава с тебе, ами ще остане и без другите си приятели, бъди сигурна, на хората им омръзва да се занимават с глупости, ако няма кой да им ги одобрява.

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: e9646d6491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Говориш за кандидатстване в гимназия предполагам си 7 клас а годината свършва след няма месец не си струва борбата за 20-те дни които остават. По добре седни учи за изпитите и кандидатствай.
Ако случаят беше в началото на годината можех да те посъветвам да се бориш и дори знам как. Но сега за 20 дни няма никакъв смисъл да отлагаш енергия в борба и да побеждаваш. Вложи енергията си в градивни за теб неща а нея остави все ще я изтраеш 20 дни.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 3ef704ace8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Мило момиче, твоят най- добър приятел в тази ситуация се нарича мистър Сарказъм. Съсипи я с любезност. Такива безмозъчни пикли като нея не се плашат от учителите, родителите си, още по- малко ти ще я сплашиш. Игнорът е добър вариант, но така ще изглеждаш слаба. Затова следващия път, когато ти каже нещо можеш да й се поклониш и с иронична усмивка да й подхвърлиш нещо от рода на "Щом казвате, Ваше височество" и просто да се отдалечиш. Разбираш ли? Играй нейната игра. Повтаряй й всеки ден колко е красива, умна, по- добра от теб във всяко отношение, но не забравяй да го казваш с колкото се може по- саркастичен тон. Така тя няма да знае какво да ти отговори, а и каквото и да ти каже, вече няма да е смешно на никой. Няма да може и да се оплаче на никой за нищо, защото не я биеш и не я обиждаш, даже напротив.
Повярвай ми, може да звучи налудничаво, но ДЕЙСТВА!
Затапи малката "принцеска"! ;)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 4c3286e2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Абе кви са тия богаташи в тия ваще училища? от кой град си, аз такова чудо което ти обясни не съм виждал имала скъпи дрехи, телефони и като има кво? нека си ги има халал да и са, недей обръща внимание скъпите дрънкулки и телефони са "колективна глупост"

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: e4533add32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката:
Не мога да кажа от къде съм защото града ми е малък, не съм от София нито от Пловдив така че много лесно може да се разбере коя съм. Кой знае какви хора върлуват в този сайт ако И. разбере ще се погрижи целият град да научи и тогава ще ми се стъжни живота в този малкия град и тази квато е връзкарка може да прави каквото си поиска. Тя друга жертва не може да си намери защото единствените които тя иска да тормози съм аз и още едно момче но тя не може да го дразни повече защото той получи нервен шок от дразненията на едно друго момче и с него спряха.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 1d09a0655a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Според мен има два варианта. Единия е да не и обръщаш внимание и тя като види, че не се дразниш, ще спре.. Другия е да бъдеш груба и да и се развикаш ала бала, но не го препоръчвам. Може да прибегнеш към него чак ако първия не даде ефект. Но обикновено дразнителите го правят, защото виждат, че закачките им имат успех. Когато ти каже нещо за волейбола просто си играй играта и не и обръщай внимание. Чак ако вече стане много нахална и реши да ти се качи на главата, предлагам да я натупаш :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0725d00b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Мале аз ако бях на твое място такъв шамар щях да и изльоскам, че щеше да и се завърти свят!!! Не обръщай внимание на такива говеда. Някой ден ще им се върне в живота, а ти ще си ЩАСТЛИВА! :)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 48d51c9ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   В началото не й обръщай внимание, но ако прекали може и да я ошамариш накрая. Нека видим дали ще се оплаче на директора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker