Как да разбера дали ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (106829)
 Любов и изневяра (25615)
 Секс и интимност (12570)
 Тинейджърски (20973)
 Семейство (5443)
 Здраве (8509)
 Спорт и красота (4406)
 На работното място (2506)
 Образование (6638)
 В чужбина (1425)
 Наркотици и алкохол (999)
 Измислени истории (767)
 Проза, литература (1570)
 Други (15261)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да разбера дали ме харесва?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 57339 пъти
Отскоро си харесвам едно момче от нашия клас (8 клас съм) и миналата година също си го харесвах малко (но той миналата година не ми обръщаше внимание). В началото на тази година той само ми говореше някви глупости, просто се държеше като пълен идиот и когато така си говорехме той каза че харесва едно друго момиче от класа, а пък и преди това се носеха някви клюки, че харесвал едно момиче от друг клас и т.н. И аз разбира се престанах да го харесвам, но от скоро време нещо нещата почнаха да се променят.

Когато погледна към неговия чин и той ме гледа, той ми се усмихва и аз му отвръщам или пък обратното, днес например той ме гледаше и аз също се бях обърнала към него и се гледахме малко, аз му се усмихнах и той също. Преди да почне някой час (ние много рядко си пишем домашните) по математика например все идва при мен да му дам да препише или преди някакъв друг час. Преди една седмица имахме контролна и той дойде при мен и ме помоли да седна пред него за да може да преписва (аз се водя "зубър" в класа). И така аз седнах там и той само ме дразнеше, правеше някакви глупости за да ми отвлече вниманието и т.н.

Миналия ден пак искаше да препише по нещо и аз не му давах, и му викам що само от мене искаш и едно момиче се обади защото те харесва той си замълча, дори лекичко се усмихма (а и това се случва вече доста пъти: някой казва че той ме харесва, а той нищо не казва). Дори по едно време аз исках да се размести и да седне с мене и той още от първия оът се съгласи макар това място да беше най гадното от местата в целия клас (дори ми се струваше че иска да седне там в най скоро време). И така постоянно се мотае около мен.

А пък и едно момиче само ми повтаря к’во става (за него става въпрос) и аз и викам за кое и тя вие с него к’во става между вас и аз нищо и тя ми вика не виждаш ли как те гледа а и не само тя ми го е казвала а и други момичета. Дори си мислеха че сме гаджета но не е така. Той не е от най красивите момчета но е хубав до някъде. Аз съм леко пълна, не съм от красивите (аз не се мисля за такава) но другите са ми казвали че съм готина, слаба, красива и т.н. Когато му пиша той ми много рядко ми отговаря или след часове. Знам че вие ще ме посъветвате да го питам дали ме харесва, но аз не мога да го направя. Моля ви посъветвайте ме какво да напражя, как да разбера?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
101-138 от 138

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1b9db7d76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

149.   Бъди смела и не оставяй на съмненията ти да ти подведат. И аз бях така- момчето, което харесвах ме харесваше, но просто нямах смелостта да го попитам и го загубих. А иначе и аз съм пълничка, но той беше най-красивия в класа и АБСОЛЮТНО всички казваха, че сме заедно, но го загубих в страх от това, че той може да ми каже не.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a5e7409c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

150.   Здравеите аз съм 6клас и харесвам много едно момче от 8 клас. И съм много объркана дали ме харесва. Доста мои приятелки неспират да ми казват че ме харесва. Защото доста пъти ми е споделял някои неща и се държис мене по различно. И по различно има пред вид че ме слуша и дажи се беше разсърдил няколко пъти на едни момичета защото ми се подиграваха и ги накара дами се извинят. С него си пишем и говорим доста често. И един път една приятелка го пита на шега далине харесва и тои и казал че ме харесва. И се претеснявам да го питам да ли ме харесва. Моля ви помогнете ми!!!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a5e7409c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

151.   Здравеите аз съм 6клас и харесвам много едно момче от 8 клас. И съм много объркана дали ме харесва. Доста мои приятелки неспират да ми казват че ме харесва. Защото доста пъти ми е споделял някои неща и се държис мене по различно. И по различно има пред вид че ме слуша и дажи се беше разсърдил няколко пъти на едни момичета защото ми се подиграваха и ги накара дами се извинят. С него си пишем и говорим доста често. И един път една приятелка го пита на шега далине харесва и тои и казал че ме харесва. И се претеснявам да го питам да ли ме харесва. Моля ви помогнете ми!!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 30466983a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

154.   Защо не помолиш някоя приятелка да го пита и след това действай.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cc506abaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

155.   Той нали е казал, че те харесва. Ако бяха някои момчета от моя клас те щяха да излъжат и да кажат само на своите приятели. :) Почни да го разпитваш малко, да стоиш до него, а ако се отдръпне значи не търси твоето внимание. Разпитам приятелите му. Общо взето това е.
-
-
-
Той вече не е гадже с това момиче. Постоянно ми прави комплименти, като го питам какво прави, когато си пишем, той ми отвръща: "Пиша си с най - красивото момиче на света" и други такива. Пита ме: "Защо те обичам толкова много. "
Според мен вече няма защо да го разпитвам за момичето, с което беше. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО!!

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 17595dc7b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

156.   Н. 151 кажи му. Много ясно, че те харесва. ^^ Ако искаш, можеш и да го целунеш по бузата и така. :) Успех! :3

Gwen

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2b5c2d1a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

157.   151, ми да ходим и ние да го питаме? И като те харесва какво ще стане - цуни-гуни - джиджи-биджи? :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 82d6e4a675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

160.   Бля бля бля пълни глупости вие не може те ли да съветвате момичето нещо, което ще му е полезно? Виж номер 151 бъди смела и ако наистина наистина много го харесваш попитай някой от неговите приятели кого харесва или станете приятели, опознай го и виж дали ще си допаднете просто бъди смела и най-важното бъди себе си!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c1c9b2577e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

161.   мисля, че на тази възраст няма да стане нещо ако му признаеш

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 370d50579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

162.   Имам същия случай... абсолютно същия, но аз съм по-малка... за съжаление не мога да ти помогна, защото имам същия проблем и се опитвам да намеря решение... просто чакай :(

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1704038448
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

165.   Аз съм момиче на 14години. Харесвам едно момче на 15 от моето училище. Винаги по поздравявам с усмивка, а той отвръща с толкова топла и нежна усмивка и красиви очи (мисля, че ме харесва). По стълбите на училището веднъж го срещнах и той ме погледна и сигурно за около 10 секунди не откъсна поглед от мен (аз също от него). На рд му ден едно момче му написа в фб, че се надява ед си кое момиче да му върже (момчето ме познава много добре). Знаех, че той преди харесва едно момиче, но тя пък му написа да срещне момичето, което ще го направи истински щастлив. Чудя се би ли могъл за ме харесва. Веднъж дойде специално до моята стая да ме пита за нещо. В салона по фвс ме пита същото нещо (да ме заговори). И после се покатери на една стълба да се покаже като мъжага :Д. Братовчед ми ми каза, че той ме харесва. Нз. Никога не сме си писали, нито говорили. Моля за помощ. Кога момче харесва момиче?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 39c6cab342
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

166.   Честно казано аз също имах такъв проблем и ти казвам защото не трябва да чакаш защото той ще си помисли
че него харесваш .... Затова действай и каквото стане това .. !!!! :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 915968a224
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

167.   Аз пък има едно момче от моя клас нали нов клас сме не се познаваме много добре обаче аз много го харесвам. Той се закача с почти сички момичета но с мен не. Обаче съм го виждала да ме гледа и то право в очите и като направа нещо ми показва браво с ръце но това се случи веднъж защото тогава ми се отвори шанса. Това значи ли че ме харесва аз обаче той се зарибява с едни други момичета. Но те говорят с него а аз не говора много с момчетата може би трябва да започна да си говоря с него за да се опознаем и да разбера дали ме харесва..

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 9f349e1c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

171.   Здравей аз съм момиче на 13 години. От известно време харесвам едно момче което харесах от пръв поглед. Понякога не гледа в час Държи се мило и искрено с мен. На рождения ми ден докосна ръката ми два пъти. Най добрата ми приятелка мисли че ме харесва. Какво да правя?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1f0197afa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

175.   Ами
Ас имам едно момче от нашият клас но тои само ме гледаче а
С ледтова ас му испратих снимка сас едно момиче и на правих феизбок сас едно момиче и тои ми написа мрасни думи моляви помогнетеми да разбера дали ме обича даими савет да раз бера моляте?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e205f63dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

176.   Виш какво.... и аз сам вав твоята ситуация!!! Щом постояно те гледа.... опитаи така.... говори със някое друго момче.... и ако пак те гледа по същия начин... отиди при него кажи му
.... днес ако си свободен след обяд да се срещтнем в парка ако си съгласен де.... и ако каже да отидете нещата могат да потръгнат... КЪСМЕТ

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: bb94f79e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

179.   Здравейте!!! Аз се казвам Грета на12г. 6клас. Аз също харесвам едно момче... но проглемат е че момчето е в 5клас обаче на12.... аз с моята приятелка която е негова братовчетка и също моя приятелка аз всеки ден я чакам да си напише домашните при тях на. занималнята ои обаче когато тои поглежда към мен аз подскачам от радост направо съм на седмото небе даже се прибираме заедно аз поглеждам ли кам него и тои ме гледа и ми се усмихва... когато в междучасията ме вижда тои ми намига незнам какво да направя моляви посаветваи те ме... когато влязох в тоси саит и прочетох всичко това. реших и аз да се присаидиня към вас... моляви помогнете ми...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0d4ebde4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

180.   Здравейте!!! Аз се казвам Грета на12г. 6клас. Аз също харесвам едно момче... но проглемат е че момчето е в 5клас обаче на12.... аз с моята приятелка която е негова братовчетка и също моя приятелка аз всеки ден я чакам да си напише домашните при тях на. занималнята ои обаче когато тои поглежда към мен аз подскачам от радост направо съм на седмото небе даже се прибираме заедно аз поглеждам ли кам него и тои ме гледа и ми се усмихва... когато в междучасията ме вижда тои ми намига незнам какво да направя моляви посаветваи те ме... когато влязох в тоси саит и прочетох всичко това. реших и аз да се присаидиня към вас... моляви помогнете ми...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e205f63dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

182.   Моля Ви като приятел...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e205f63dd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

183.   Моля Ви като приятел...

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 73ccdc902c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

184.   Малко късно пиша, но... такам аз също искам да питам дали едно момче ме хар...
Така всичко започна мин. Уучебна год... в началоо не си говорихме мн.. по едно време започнахме, минаха няколко месеца аз вече го хар, но един ден му измислиха прякор (който беше отвратителен) и такам до края на год ме обиждаха с този прякор... и сега в нач. на др год си гов постоянно той ме гледаше винаги и тъкмо си мислех, че ме хар и той стана с една моя съученичка гадже!!! Какво да правя? :(

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7eb77fbdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

185.   Аз съм 5ти клас
Едно момче(4ти клас) ми каза:
-Ще ти кажа една тайна като се пиберем(бяхме на море и оставаха 5ден)ама няма да казваш на нико
На следващия ден той ми каза
-Оф, не издържам ша ти го напиша ама знам че ще ме намразиш, но квото такова. Искам като го прочетеш да го изтриеш.
После избяга в др стая и ми писа че ме хар. Аз го изтрих(бях му обещала)и той като дойде аз се направих че не съм го прочела (май малко го обидих). От тогава ми говори за разни момичета и ме гледа как ще реагирам(дразни се щот вижда че на мен не ми дреме)
Днес бяхме на разходка с на баща ми колата и той дойде и седна до мен после на връщане аз седнах отпред(колата е 7местна) той беше отзад и в движение се премести при мен.
Дали все още ме харесва???
Моля ви кажете ми!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6568363340
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

187.   Здравейте, моят случай е следният : (на 15 съм момиче) в различни паралелки сме с него харесвам го пишем си от време на време и тази седмица ще ходим на дискотека в една компания ( и той е в тази компания) днес ме заговори и имам симпатии към него, но не съм сигурна дали и той си пада по мен (днес едно момиче му каза че ще ходя с тях на дискотека и той се е усмихнал и изчервил) как да разбера дали чувства нещо към мен.. попринцип се доверявам на интоицията си но в този случай никаква я няма....

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8306a14b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

189.   Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:
1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Кой е любимият ти цвят от тези -жълт, зелен, червен, син или черен.
3. Първият ти инициал -А-Р, Л-П, С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Кой цвят харесваш повече -черен или бял.
6. Напиши името на човек от същия пол като твоя.
7. Любимото ти число.
8. Калифорния или Флорида.
9. Кое харесваш повече -езерото или океанът.
10. Напиши желание.
Отговори:
1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал: Червено -ти си жив и изпълнен с любов.
Зелено -твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие.
Жълто -ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
Синьо -ти си човек със спонтанен характер.
Черен -ти си скромен и агресивен.
3. Ако инициалът ти е: А-Р-имаш много приятели и любов в живота.
Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне.
С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през: Януари-март -годината ще е много добра и ще разбереш, че
си се влюбил в този, в който не си очаквал.
Април-юни -ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-септември-ще имаш силна година с много промени.
Октомври-декември -годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5. Ако избереш: Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко
това, но може и да не го разбереш.
Черно -Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8. Ако избереш: Калифорния-Обичаш приключенията.
Флорида -Романтична душа си.
9. Ако избереш: Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до час

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f53466cd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

190.   моята история е такава. много харесвам едно момче. ние сме в един клас. той се закачаше с мен, гаделичкаше ме, пишеше ми по Skype и т. н. дори веднъж наша съученичка написа на едни листчета имената на съучениците си. кой каквото си изтегли за наго щял да се омъжи/ожени. Той разбира се по случайност хвана неговото си листче и ми го даде на мен и ми каз че ще се омъжа за него. сега той спря да се закача с мен. започна еа се закача с моята приятелка(и тя е в класа ни). преди да направи нещо на нея погежда мен да види дали аз гледам. закача се с нея, гаделичка я но мен гледа в очите

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bc90963f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

192.   Хора, аз съм 7 клас - знам, малка съм за гаджета, но го харесвам от три години... Той ми каза, че не е сигурен да ли е харесва или просто изпитва "Симпатии" към мен, и мисли, че не може да преодолее някакво момиче... Какво да правя?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 72e01837fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

197.   Може би закъснях, но искам да ти кажа да спреш. Всяко момче усеща когато едно момиче го харесва. Тогава той ще започне да се парави на "неустоим" пред теб. Ще започне да те използва. Първо домашните, после ще започне да прави базик с тялото ти (нямам в предвид слаба или дебела)пред другите момчета и понеже е "толкова сладък" ти му устояваш, естествено.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9011b605e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

198.   Здравейте,
И аз имам подобен проблем харесвам едно момче, което е с една година по-голямо от мен. Мисля, че ме харесва, защото постоянно се шегува с мен. Когато си пишем... може да са пълни простотии, но не спираме само, за да си пем двамата!!!
КАКВО ДА ПРАВЯ?

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5ec2b2e3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

201.   Ами защо не го попиташ просто дали те харесва, а и така ще разбереш дали и той има чувства към теб☺

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ac121b14d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

202.   Здравейте!
Казвам се Нина и съм на 13. Харесвам момче от моя клас, на име Антон.
С него много често си говорим, дори и в часовете! Почти винаги се срещам с неговия поглед... Например днес в часа по Математика гледах към дъската и като се обърнах към неговия чин го видях как ме гледа и веднага се обърна.
Още нещо се случи днес.
Събрахме се с едни приятели от класа на една градинка и той също беше там.
През цялото време другите момчета ми взимаха нещата и, когато тръгвах да ги гоня Антон /момчето, което харесвам/
Ме хвана през кръста, сякаш ме прегръща... Както когато веднъж ми поиска химикал като ме прегърна с една ръка...
МОЛЯ ВИ! Според вас харесва ли ме?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1552ce1cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

203.   Моят случай е почти същия. Наборке виж сега какво ще ти кажа почакай колкото и да е мъчително почакай! Аз така направих и вчера уж било "шега" ми каза "Много те харесвам" и то го написа от ревност. Пишете си. Закачай го. Поглеждай го от време на време това няма да ти навреди. Започни даже ти разговора или чата. И никога ама никога не си мисли че като закача друго момиче това означава че харесва нея. Напротив карате да ревнуваш. Еми това беше от мен ^^ късмет с Ромео :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5b6b9e6be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

205.   При мен в началото винаги е имало съмнение дали момчето не се забавлява като ме кара да мисля, че има интерес. Интересът винаги се усеща. С времето намеренията излизат наяве. Ако го харесваш чакай и се надявай. Нещата обикновено се развиват от самосебе си. Взаимоотношенията, мислите и чувствата се променят. Ако сте един за друг ще се получи.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c71e96416c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

206.   Имам нужда от помощ.Харесвам едно момче и двамата сме от един клас.Той знае,че го харесвам,но незнам дали той ме харесва.Като ме види ми се усмихва,като се срещнем ме гледа,но незнам как да го впечатля.Много е готин и всичко,но незнам дали той има нещо към мен.Помогнете ми,дайте ми съвети как да го впечатля и как да разбера дали ме харесва. :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d58d589f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

207.   Здравей!
Аз бях точно като теб. И аз харесвх едно момче и се чудех как да го впечатля... и си мисля, че се сещаш какво стана... Истината е, че ме отряза. Един ден госпожата реши да премести целия клас и се оказа, че ще седя с него. Тогава (по съвет на майка ми) започнах да се държа по-хладно с него и тогава той наистина започна да ме харесва.
В заключение ще ти дам два съвета.
1. Говори с майка си или с баща си. Те наистина ще ти дадат добри съвети, които в повечето пъти са ефективни!
2. (Колкото и банален да бъде този съвет) Бъди себе си. Това наистина ще ти помогне. Един от съветите, които дават в различни форуми, за да те хареса момче, е именно да бъдеш себе си!!!
Е, това е от мен. Дано съм помогнала на някого.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9633143643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

208.   Здрасти дами.
Първо на 19 съм и момче за всички дами който не знаят как да постъпя аз лично съм обвързан с едно момиче от 4 години и всъщност тя ми призна че ме харесва а аз преди това дори не я бях отразил но когато ми призна аз не бях обвързан и в началото я отбягва около 1 седмица но после и предложих да излезем и си казах ще и дам шанс както и шанс на себе си и ето вече от 4 години почти 5 сме заедно и в момента планираме след 1-2 години да се омъжи та въпроса е ако имате чества към някое момче нападайте когато не е обвързан шансът се още лишава бъдете директни причината да пиша е че вчера с още 7 двойки бяхме на разходка и обсъждахме това и стигнахме до там че ако се започне честно и директно и с истински чуства успехът е сигурен.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c48a81cfd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

214.   Аз съм момиче на 14 години от 8 клас. От отдавна харесвам
Момиче от моят клас. С него се познаваме от 2 годишни.
Всеки ден се виждаме. И на практика сме най-добри
приятели. Той е много забавен. ☺Иска да разбера дали ми харесва и как да му кажа?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6cbd71ae56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

215.   Ми и аз си пиша с едно момче във фейсбук и не мога да разбера дали ме харесва. Някои момчета са трудни да ги разбереш. И аз това момче го познавам от моето училище и се запознахме сега на 29 юни и почнахме да си пишем и той ми каза че си има гадже но аз мисля че той ме харесва ама не знам. И преди ме питаше дали имам вайбър за да си пише с мен там догато си пише с гаджето си във фейсбук.
И аз му казах че нямам вайбър и не мога да разбера за ко иска да си пишем в вайбър като има гадже.
И оня ден беше на работа нощна смяна и изведнъж откачи вика че бил пиян и че щял да умира нз си кво още и вика че е влюбен в мен и че искал да спи с мен и така нататък, и на сутринта нищо не помнеше има пита ко стана. и аз му викам че ми е казал че е влюбен в мен и той каза че това не го писал той ами догато спял там в една стая на работата му някой влязъл и му взел телефона и ми е писал. Ама това е лъжа.
Той ме е излъгал за да не разбера че пие алкохол.
И аз нали го харесвам и се зарадвах че ми каза че е влюбен в мен пък той бил пиян. И вчера пак така откачи и почна във фейсбука да се смее като ненормален и започна да ме дразни и го питам що се заяжда той вика за кеф щот го е кеф и не мога да разбера дали ме харесва. И вчера вика че някъв негов колега на работата му дет уж на мен писал ама лъже и ми пращал поздрави и нз кво. Дълга история има много за разказване. Кажете ми харесва ли ме или не. Нищо не мога да разбера.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bc99d71133
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

216.   Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Кой е любимия ти цвят от тези – Жълт, черен, зелен, син или червен.
3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я.
4. Месецът ти на раждане.
5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял.
6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
7. Любимото ти число.
8. Калифорния или Флорида.
9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът.
10. Напиши желание.

Отговорите:

1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено – Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен – Ти си скромен и агресивен.
Зелен – Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син – Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт – Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А-Р – Имаш много приятели и любов в живота.
Л-Р – Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще.
разцъфне.
С-Я – Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март – Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се.
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни – Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември – Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември – Годината няма да е от най-добрите, но ще.
откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно – Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много.
промени и ще се радваш на тях.
Бяло – Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще.
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8. Ако избереш:
Калифорния – Обичаш приключенията.
Флорида – Романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото – Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан – Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час

 
  ...

101-138 от 138
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker