Излизам с мулат, а родителите ми ми забраниха да го виждам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Излизам с мулат, а родителите ми ми забраниха да го виждам
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 5779 пъти
Моля ви, помогнете ми.
На 15 години съм. Преди два месеца се разхождах с една приятелка и случайно срещнахме един нейн бивш съученик от старото й училище. Момчето беше страшно мило и много симпатично и аз много го харесах. Той явно също ме хареса, защото ми поиска номера на телефона. След около една седмица ми се обади и ме покани да излезем. Аз бях много щастлива, защото доста го харесвам. Срещата мина чудесно. Той беше невероятно мил с мен, разсмиваше ме. Накрая се целунахме. Беше просто страхотно. След това малко ме гризеше съвестта, че съм го целунала, защото съм само на 15. Но мисля, че се влюбих в него, защото, когато е с мен се чувствам прекрасно. Възможно ли е човек да се влюби на тази възраст? Скоро след това станахме гаджета. Проблемът идва от това, че той е мулат. За мен цветът на кожата му няма значение. Плюс това той е израстнал в България, говори български без акцент, християнин е и майка му е българка. Но роодителите ми просто не го приеха. Когато им казвах изобщо не мислех, че ще има проблеми. Те винаги са ми казвали, че нямат нищо против да имам гадже. Всичко вървеше добре, докато не им показах негова снимка. Като разбраха, че е мулат, просто откачиха. Започнаха да ми крещят как съм могла да излшзам с човек, като него, че той не бил подходящ за мен, че те ми имали доверие, а аз съм ги разочаровала, колко много момчета имало, а аз съм избрала точно него и др. такива неща. Опитах се да поговоря с тях, но те изобщо не ме разбират. Забраниха ми да го виждам, взеха ми лаптопа, за да не си пиша с него и телефона, за да не му се обаждам. Вече не ми дават да излизам навън дори с приятелите си, а дядо ми цапочна да ме взима всеки ден от училище. Това е ужасно. Не съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 7196d71435
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами родителите ти са от едно поколение, с едни ценности и разбирания, ти - от друго. Нормално е да има търкания. Бъди сигурна, че го правят за твое добро, каквото и да означава това.
Разбира се, че можеш да се влюбиш на 15, даже и преди това (на 12-13).
Успокой вашите, че едва ли ще се ожениш за първия, с когото излизаш.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fb5ff16506
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама правихте ли секс с мулата?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: bf101ba8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   О, айде стига Просто кажи, че сте скъсали и сте се скарали. Убеди ги, че повече няма да поддържате никакъв контакт и да ти върнат лаптопа. Пък вие си се виждайте, не разбирам защо те трябва да знаят. Изживей си любовта, няма никъв дерт. Няма нищо лошо, какво като е с друг цвят на кожата? Айде ся, пълни расисти са вашите, ама старото поколение са така. Една 70-годишна баба на моя приятелка ни предопреждаваше да не ходим или женим с момчета негри :D имали месести устни, били гадни, абе изобщо.. :D Така, че нормално са реагирали вашите.
Айде успех, бъдете щастливи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6754996f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живея извън България и приятелят ми е африканец, но от дете живее в западна Европа. Невероятен човек, мотивиран и борещ се с живота всеки ден, за да сме добре двамата заедно. Родителите ми, разбира се, го ненавиждат, само заради цвета на кожата, щото видиш ли какво ще си кажат хората. Е, аз съм по- голяма от теб, мома за женене и поради този факт вкъщи са пощурели. Не съм тръгнала да се женя, обичам си го, но ни е все още рано за такива неща, в крайна сметка никога не знаеш- може половинката ми да е чернокож, европеец, азиатец, това е мой избор и не искам никой да се меси. Но все пак са ми родители, за това тактиката ни е да доказваме колко добре се справяме заедно!
Много съжалявам, че твоите родители са реагирали така остро, че чак и дядо ти да идва да те взема от училище, но хората в България са такива. Кофти ми е и за момчето, кой знае още колко такива хора ще срещне в собствената си родина!
Не знам какво да те посъветвам, освен да си отстояваш позицията и на пълно осъзнавам, че си още мъничка и зависима от семейството си, но дерзай!
П. С: Съвсем нормално е на 15 да започнеш да се интересуваш от момчета и да се влюбиш!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 979a17c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Ако съм на родителите ти ще ти одера кожата от бой, защото не заслужаваш да носиш бяла кожa. Такива като тебе размивате бялата раса и ни правите долни унтерменши, вместо да сте горди арийски потомци и да раждате горди бели българчета! Срам сте за Родината!

 
  ...


...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 0e2ee0888b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Ами нормално. То и моята дъщеря, ако излизаше с циганин, и аз щях да й забраня да го прави. Разлика м/у мулат, негър, арабин и циганин няма.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 29 дни
hash: 4f67d98ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правихте ли секс? Ако сте правили - край, окончателно ще се привържеш към него.... няма да пояснявам, но само напомням, че и темпераментът и размерът имат голямо значение.

 
  ...
преди: 10 години, 29 дни
hash: 4bc31add8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Ох, Боже, това българина никога няма да се оправи. Вари го, печи го, все си е кон с капаци. А колкото до номер 5 да върви да се прегледа, сериозно. "Горди българчета" - направо падаш. Само ми е чудно как може да се одобряват такива коментари, като знам на мен какви не са ми одобрявани не един път.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 280e253bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Абе вие нормални ли сте бе?? Имам предвид номера 5 и 6. И "будните" модератори, които веднъж не ми публикуваха тема, защото бах написала в нея "мама му стара", а много други пъти по неизвестни причини, сега къде са спали. Как може да се допускат толкова долни, неправилни и расистки коментари. Негър и циганин било едно и също - бе ти чуваш ли се??? Малееее, много сте зле. А на авторката родителите са си направо за окайване - толкова ограничени хора, че и двама на куп, не съм вярвала, че може да съществуват!!! Горкото момиче, съжалявам, че ти се е случило това. За съжеление няма какво да направиш, а и момчето ако се цени и уважава себе си, няма да приеме да се крие във връзката си, сякаш е втора ръка човек, и ще си потърси по-широко скроени хора, с които да общува. Ма и той горкия, какво прави в тая задръстена България....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 8c9c2b0073
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката

Благодаря ви за всички коментари. Не съм съгласна с някои от тях, но все пак всеки има право на мнение.

До 2 и 7:
Не, не съм спала с него. Обичам го, но не смятам, че е нормално 15-годишни да правят секс.

До 3:
Пробвах да го направя. Казах на родителите си, че вече не го харесвам, не ми пука за него и съм осъзнала, че няма смисъл да излизам с мулат. Извиних им се, казах им, че съм сгрешила. Опитах се да бъда убедителна, но май не успях. Казаха, че са загубили доверието си към мен и затова все още съм наказана.

Моля ви, дайте ми някакъв съвет.
Не знам какво да правя. Родителите ми вече почти не ми говорят, сърдят ми се. Не мога да виждам гаджето си. Чувствам се ужасно. Той толкова ми липсва. Вчера му писах от телефона на най-добрата ми приятелка (поне тя се оказа разбран човек, защото много от другите ми приятели ми казаха, че не съм наред щом излизам с мулат). Писах на гаджето си, че съм заета тези дни и нямам време да се срещна с него. Той изобщо не знае какво става, но не мога да му кажа нищо, защото не искам да се почувства зле. Дори не знам защо казах на родителите си за него. Беше глупаво. Просто съм свикнала да споделям всичко с тях и просто не мога да крия истината.

 
  ...

...
преди: 10 години, 28 дни
hash: cf9b4d67b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   One time you try black, you never turn back! :)

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 979a17c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   От Номер 5! Кое е расистко? Не е ли расистко това, че има геноцид над българите от страна на малцинствата, които имат повече права от нас, и всякакви чернилки могат да зарибяват български момичета, докато ги вкарат в леглото си? Чернилките са полигамни запомнете го, и е расистко точно това, че ни затриват като раса! Да скинар съм и съм против всякакви такива подчовеци, заради които България се изражда! Това не е толерантност, а толерастия! Расистите са точно те-негра, цигани, дръпнати.. ако един бял влезе в Харлем или Детройт познайте какво ще му се случи! А ние трябва да ги търпим, че даже да им даваме и жените си, защото иначе ще ни изкарат расисти! Момиче, не се размотавай с изпаднали негра, а учи, чети повече история на България, не предавай арийската си кръв!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: 5a38a99635
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Н13, Хaйде ходи в Гермaния и носи нещи скинaрско дa те рaзпознaят! Зa тях ти си подчовек! Боклук!
Мислиш, че кaто си бял си " свръхчовек"? !
Зa скинaрите си сaпун! Вземaй си хaпчето редовно, че имaш нуждa!

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 7d73d9b36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   До номер 5/13

Не се бъзикам, отиди и се прегледай, като приятел ти го казвам. Знам, че не го осъзнаваш, но те болните не осъзнават, че са болни. Просто отиди, моля те!

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 979a17c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Ало, 15, имам познати от движението и в Германия, и в Испания и в Русия да те светна, и с всички тях защитаваме една и съща кауза, и се борим за една и съща цел, за тях съм равен и техен брат, да, ходя с бомбер и Doc Martens, имам и бели връзки, символ на White Power и съм горд с това, защото не понасям чернилки и негролюбци да прецакват бялата раса, и да спят с наши момичета, да не казвам по-силна дума, и после да ги изритват, защото са много по-големи расисти от нас! Кого защитаваш ти? Неграта ли? Отиди в Африка, почти всички имат Spin, правят секс с каквото им падне, какво е измислил негъра? Или евреите, за които мога да ти говоря много, само ще ти цитирам нещо от тях Makkoth(7b)-Невинен си в убийство ако намерението ти е да убиеш християнин., Orach Chaiim(57, 6a)-Към християните бъди състрадателен не повече отколкото към болна свиня., Zohar (II, 64b)-Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.... Кого защитаваш ти??? Нормален ли си, че си съгласен едно бяло момиче на 15 да се праска с маймуни, може и цигани що не, нищо, че и за тях сме "дас" което значи роби, и наричаш нас-скинарите расисти хаха! Момичето е малко, има време да се осъзнае и да се обърне към расата, на която принадлежи!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 48226c8f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До 5 : Я млъкни!!! Не ми се занимава с такива като тебе (пълни с идиотщтина)

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 115895331c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз бях в същата ситуация, момчето което харесвах беше циганин, но ме разбираше, беше забавен, мил винаги гледаше да ме зарадва, бягаше от час за да ме види (винаги му се карах заради това) както и да е като казах на наште, че излизам с момче те започнаха да ме разпитват за него, въобще не проявиха разбиране, аз не им казах какъв е, но уви накрая разбраха и ме принудиха да скъсам с него. Това се случи преди няколко дни и ужасно съжалявам, той се ядоса като му казах че късаме без причина (просто не исках да го засегна ), спря да ми говори все едно не съществувам за него, да знаеш че много боли. Какъв е моя съвет? Излизай с него тайно все пак вие няма да се жените, родителите ти няма да те разберат така или инъче те никога няма да видят това което ти виждаш в него излизай с него тайничко, но му обясни ситуацията кажи му че искаш да си с него и не ти пука какъв е и че си готова да спасиш взаимоотношенията си (сигурна съм че ще те разбере ). Помисли как ще се нараниш ако го оставиш, ще ти е тъпо постоянно ще мислиш за него, но ще е прекалено късно да си го върнеш не прави моите грешки, не искам и друг да страда по начина, по който аз го направиш вслушай се в сърцето и направи правилния избор.

 
  ...
преди: 10 години, 15 дни
hash: 445a766fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   17, ако се биеш в гърдите колко си голям патриот и колко обичаш и искаш да запазиш родината, май не ти се получава защото това е типично националистическо поведение. Какво по дяволите са ти направили негрите или както ти ги наричаш "чернилките", семейството ли ти изклаха, изнасилиха ли те или какво? Нея никой не я е карал насила да се влюбва в мулат, тя се е влюбила, разбрала е че е добър човек пък другото няма значение. По-добре да има за гадже добър мулат който я обича отколкото ревнив и гаден белокож като тебе. Ако тръгнеш така да се изявяваш извън България и извън твойте скинарски групички хората ама хич няма да те търпят. Просто разбери че вече няма роби и няма колонии, събуди се, в 21ви век. сме.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 14 дни
hash: 979a17c9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Хаха а какво има бе номер 21 в 21 век? Има жени с бради, които печелят Евровизия само защото са изроди, натрапват ни да бъдем толерантни към скапаните им гей паради, към гей браковете, дават повече права на малцинствата, които ни колят и крадат безнаказано, ако те нападнат група мангасари надишани с лепило на улицата няма да говориш така а ще търсиш нашата помощ, сещаш ли се? Какво ми били направили на мене чернилките, неграта са като нашите цигани едно към едно, мързеливи, мизерни и тъпи, знаеш ли колко хора ни се оплакват от тия боклуци? Знаеш ли какво става по селата, че хората са безпомощни и ги изнасилват и трепят за 5 лева, и няма кой да им помогне защото трябвало да сме толерантни, така ни нареждат от Европа! Ти в такъв свят ли искаш да живееш, пълен с педали, същества от третия пол! (? ), мелези, наркомани, защото всички чернилки се друсат и жени, които си отварят краката за всяка маймуна, за да се фукат после че са пробвали черен патлaк..?? Това ли искаш? Не ме интересува кой нямало да ме търпи, защото аз не мога да търпя тази сган и никoй не може да ме задължи да ги понасям, защото така "трябвало" според новия чифутски световен ред!! Горд съм че съм скин и да където ги видя ги бия такива унтерменши, това са подчовеци и трябва да си знаят мястото, ясно ли ти е?

 
  ...
преди: 10 години, 12 дни
hash: dee7a04a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Я по-леко! Момичето иска съвет, а не да ти чете онлайн национализмите и караниците. Ако нямаш какво добро да я съветваш тогава просто недей да пишеш, само пълниш темата с негативи.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 дни
hash: 151cae0349
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Това според мен е измислена история, за да се стимулира неподчинението у децата. Истината е, че родителите аплодират с две ръце и два крака, когато дъщерите им ходят с чужденци, независимо от каква раса, защото българите са най-големите българофоби. Всъщност децата са тези, които са съвременните расисти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 дни
hash: 749f1e4160
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Ей, превърнахте темата на момичето в расистки спор!
Мило, младо момиче, родителите ти най-вероятно правят това от някаква загриженост, но не постъпват правилно. Безумие е да преценяват човек само по цвета на кожата. Ето такива хора трябва да бъдат наказвани, а не хората с друг цвят на кожата. Какво е виновен човек, че се е родил с тъмна кожа? Аз имам дъщеря, още е много малка, но един ден когато направи своя избор аз ще я подкрепя. Защото съм родител, защото детето ми трябва само да прави изборите в живота си. На 15 или на 25. Аз съм там за съвет, за подкрепа, за упора. Не за команди и забрани. Родителите ми дадоха пълна свобода. Дискотеки, купони, гаджета. Не се напих никога до безпаметност, никога не правих безсмислен и неангажиращ секс. Никога не взех наркотици, никога нямах гадже, което да се отнася с мен зле и да е типа "лошо момче". Защото тези хора ми вярваха, че аз сама мога да чертая пътя си. Защото нямах "забранен плод". Сега съм омъжена за прекрасен (бял) човек, от добро семейство и имам страхотно дете, на което ще имам доверие и което ще подкрепям. Това е начинът! Писнало ми е от хора с предразсъдъци и чернилка в душата. Там е много по-страшно да си черен.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 7a9710199c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Измисли някакъв начин да се виждате обясни му ситуацията и намерете решение на проблема. Ако се обичате наистина ще намерите начин да преодолеете пречките по пътя си. Ваще все едно не са им забранявали едно време.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 7a9710199c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Тва вече е прекалено държат се с теб все едно си малко дете. Не живеем в мюсюлманските страни ебаси. Пък и какво като е мулат нали е добро момчето това е най - важното.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 90cec9ddb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

28.   Аз също имам приятел мулат. Ходим вече близо година и да ти кажа не съм срещала по-добро държание от мъж. Държи се с мен като с принцеса, прави всичко за мен, добър и всеотдаен. Много е умен, лекар е. Няма да го хваля повече хах.. Родителите ми не са консервативни и са съгласни с нашата връзка, много го харесват. Обичаме се много и сме щастливи :) Винаги има хора, които няма да харесват избора ти, дори и да е бял. Затова не трябва да ти пука кой какво мисли. Най-важно е ти какво искаш, кого искаш и т. нат., за да бъдеш истински щастлива! Успех :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 151cae0349
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   До авторката: Има ли нещо ново при тебе?

Имаш страшен късмет да си намериш мулат. Рядко ще се намери мулат, без естествена красота, а и имат нещо диво в природата си. Не изпускай шанса и изживей любовта си!

Ако още е същото положение при теб моят съвет е да го заведеш при родителите си и да го целунеш страстно пред тях. Целувайте се пред хора. Така ще преодолеете страха от злобните коментари.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5607636df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   До номер 7
Правихме секс, но на него му е много малък и беше трудно, защото беше много мек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7ffd5f0f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   31, да не е бил някой от МайкроСофт?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fb2f0736e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Аз също съм на 15 и излизам с чернокож. Опитът ми е доказал, че да споделяш твърде лични моменти от живота си с родителите си, които не ги засягат лично, без значение на каква възраст си, е грешка. Трябва да има някакви граници в споделянето, особено, когато знаеш, че нещо ще бъде изкривено или грешно разбрано. Сега по темата. Трябва да си честна с момчето. Той няма да се почувства зле, защото това са независещи от теб обстоятелства и ако връзката ви издържи, наистина си е струвало. За родителите не знам какво да ти кажа, изчакай нещата да отшумят. Не говори за това, ако подхвърлят нещо по темата, прави се, че не си чула, не си изпускай нервите, защото така ще им дадеш знак, че още ти пука, а искаме да си мислят обратното, нали? Имай търпение, трябва време нещата да се уталожат. Същевременно помагай вкъщи, учи си уроците, прави това, което искат от теб и това също ще ги убеди да ти се доверят. Номерът е да им дадеш каквото искат, без всъщност да им го даваш, тоест да правиш пред тях каквото трябва, за да правиш зад гърба им каквото искаш. Знам, че звучи зле, но родителите често за хора със закостеняло мислене и трудно променящи се възгледи и се налага да ги манипулираш, за да живееш по-леко, докато си под опеката им.

Свободна

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5607636df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   И аз ходя с негър и въпреки че приятелките ми не го харесват и го наричат маймуна и че приличал на олигавен булдог с тая голяма уста, още съм с него. Само се надявам родителите ми да не разберат, защото баща ми, направо ще ме пребие и ще ме изхвърли на улицата и повече няма да ме погледне. Със сигурност ще го направи, защото е такъв и никак не обича афрканците и много пъти го е казвал.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8fecfc43a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Ако все още сте заедно, искам да ти дам един съвет. Не се филмирай. Хората съдят с предразсъдъци, които имат от опит или внушение. Тъй като все още нямаш 18 год. е много важно да прецениш внимателно ситуацията си. Когато излизаш с момче е ключово да разбереш повече за личния му живот, семейството и приятелите му. Един човек може да бъде променен психически според хората, с които е израснал, и обстановката (т.е. дали е от семейство на разведени, компанията му, etc.). Искам да ти кажа, че той ще продължи да се променя и ти трябва да анализираш начина, по който ще го направи и доколко това ще повлияе на теб. Това, че момчето е мулат ,не означава че не можеш да бъдеш с него. Но подобно решение се взима обикновено когато си пълнолетен. Имай в предвид, че можеш да срещнеш богат и беден, и надрусан, и всякакъв вид, без значение цвета на кожата. Начинът, по който възприемаш хората според външните белези е личен за всеки един от нас. Давай на хората шанс, но имай и едно на ум за всеки един от тях. Запомни ,че хората/народите/расите могат да бъдат повлияни от дадени фактори (като надмощието, робството, etc.), и това да промени начина им на мислене. Не приемай нещата за даденост и внимавай с действията си.
Сега се радвай на лятото! :)
Твоя, К.Й.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 06726cb5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Браво на родителите ти!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5607636df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Ако все още си с Негъртино и сериозно мслиш за брак, ще трябва още от сега да се приготвяш. Тъй като един ден, вероятно ще имате деца, трябва да го накараш да те научи, как да се катериш по дърветата и да скачаш от клон на клон. В противн случай няма да можеш да ги хванеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b6ec42fa51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Миличка, едва ли още следиш историята си, но ако все пак е така - много те моля, ако естествено нямаш нищо против, да ни споделиш какво се случи с теб, и как се развиха нещата помежду ви? ! Иначе - аз съм жена на средна възраст, от 10 години живееща извън БГ, омъжена за чужденец, като преди него съм имала няколко връзки, пак с представители на други народности. Пет години (15-20) бях с първата си любов - руснак, Сергей ; след това пет години (20-25) - с грък, Никос ; после три години (25-28) с французин Пиер. Няколко месеца след края на връзката си с него, се преместих в Милано, Италия. А сега съм на 38, от 8 години щастливо омъжена за италианец- Марко, и имаме прекрасна пет годишна дъщеричка - Елиза, така че както предполагам се подразбира, нямам нищо против смесените връзки и дори бракове, но честно казано... Без да се обиждаш, с цветнокож / арабин / ром, никога не бих посмяла дори и да си помисля даже да се обвържа!!! И честно казано - донякъде разбирам притесненията и предрасъдъците на родителите ти. Да, вярно е, че може би до голяма степен са породени от стереотипи, и има и изключения.... Но специално в случая, честно казано, за мен те са изключително рядко, и просто потвърждават правилото. Съжалявам много, ако с мнението ми съм те обидила, или наскърбила но някакъв начин, и много те моля да ме извиниш, ако е така!!!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 780de26657
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   №44, потресена съм от ужасния расизъм в коментара ти! Първо се "себеутвърждаваш" като много добричка и чуждофилка, после излизат змии и гущери. От коментара разбирам, че не само "цветнокожите" са лоши, ами и българите, защото в дългия списък не видях българи.

Родителите обикновено се притесняват, когато дъщерите в тийнейджърска възраст си имат приятел и затова искат да прилича максимално на самите тях.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6036851c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Една моя братовчедка се ожени за негър. Леля ми и чичо ми никак не бяха съгласни с това, но тя не ги послуша. Сега само майка и поддържа връзка с нея, а баща и не иска и да я види. Не много дълго след като започнаха да живят заедно, им се роди момче. Една година след това той я заряза и замина за Гермния. В началото и се е обаждал няколко пъти, но после спрял и изобщо не се интересува нито от нея, нито от детето. Сега нейния проблем е мулатчето. Винаги има проблеми с него. Поне веднъж седмицата я викат в училище. Хапе, плюе, драска и щипе другите деца. Учителката и казала, че никога преди не е виждала толкова жестоко дете. Очевидно гените си окзват влиянието. От всички тези роблеми, братовчедка ми направо се е стопила. Косата и започна да побелява, под очите и се появиха едни тъмни кръгове и тя така се е занемарила, че прилича на 40 годишна, а не на 28.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fc20e05abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Не съм расистка, но за съжаление трябва да дам известно право на номер 48. Дори Барак Обама в една своя реч обвини МЪЖЕТЕ-африканци, че оставят семействата си - 3/4 от децата на черните в САЩ растат без баща и той е пример също за това.
Познавам пак българка с мулатче, пак зарязана.
Живея в САЩ и има и много готини негри, но като успеят малко и се изнасят от техните квартали - мързеливи са много, не държат на образование, агресивни... всяка група емигранти се интегрира след време и те все са на дъното.
50% от характера е генетика. Това е учудващо много и се доказа наскоро.
Негрите и арабите омайват нашите жени с внимание в началото. Може и да са добри в леглото - не знам, но не може да се разчита на тях. Искат само лична карта

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 279c07a2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Да не се смесваш с други етноси и раси, не е расизъм! Държиш си на расата и веднага се появява някой, който да ти обяснява колко си лош и какъв "расист" си. Боже…


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 572620fb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Аз пък съм расистка и харесвам мъже само с бяла кожа и най - вече да са със сини очи и светла коса!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 279c07a2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Ето го и другият момент, в който някой "расист" харесва предимно светли хора. Не, че те нападам, номрер 52, но светлите черти не винаги са признак за расова чистота. Съществуват така наречените бели цигани, които са доста светли; в Африка има племе, чиито представители са синеоки, което е следствие на мутация, а не на расови смесвания; чела съм предположения, че финландице идват от Азия и в действителност една немалка част от тях имат преходни азиатски черти (лично съм ги виждала), въпреки че са руси и синеоки.
Остава да кажеш, че вярваш и в глупостите за арийците и… не знам.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ea27d15c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   49, няма как характерът да зависи от гена, освен ако няма умствено заболяване, водещо до определено поведение, което хората да смятат за следствие от характера на човека. Говориш глупости - поведението ти се определя от средата, в която си израснал и моделите, които си възприел, дори акцентът ти, както и начинът ти на поведение зависят от това. Генът може да ти даде по-здрави връзки на мускулите, по-здрави сухожилия, ръст, по-красиво или по-грозно лице - според това какво се определя от дадена общност за красиво. Ако сега повечето хора видят човек с още една ръка-израстък, ще помислят, че е изрод или болен, ако в същото време хората се запознаят с извънземни, които имат по три ръце, то за самите извънземни това ще е нещо нормално и дори красиво, докато за нас ще бъде не само неприемливо, но и грозно - красотата е субективна и също се определя от това, което обществото в дадена среда смятат за красиво. Дори "гените" са "добри", само защото хората ги оценяват като такива.
Как ще докажеш това, което твърдиш, казвайки: "Това е доказано вече" - нищо не ми говори. По същия начин мога да кажа: "Вече е доказано от науката, след множество експерименти, че малко над 50% от всички бели жени са готови да преспят с негър поне веднъж в живота си " - ще повярва ли някой на написаното, зависи от това дали то съответства с истината, в която той вярва. Ако е чувал отнякъде или сам е видял 5 негъра през живота си(което е абсурдно да му даде обективност) и на база това си познание създава мнение - то е логично, че ще се съгласи. Затова и са харесали коментара ти.

Напиши как според теб гените влияят на 50%, а не средата изцяло - ще ми бъде изключително интересно, напоследък не се смея често.
Ако вземеш едно две годишно негърче и го отгледаш в цигански катун, то ще се държи като циганин, а ако го отгледаш в аристократически замък някъде в Англия - ще се държи като част от кралското семейство, ще пие чай, а вместо да е агресивен, ще атакува с пословичната английска ирония.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6036851c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

57.   Аз съм но. 48
Току що научих от майка ми, че преди няколко дена, мулатчето е хванало някакво момиченце в учлище за косата и я е влачило по земята. Когато са го спряли, в ръката му имало кичур коса. Учителката казала, че мулатчето сигурно си е набелязало това дете, защто най-често е малтретирало него. Предполага че е така, защото момиченцето е с руса коса и сини очи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker