Как да преодолея страха си от свалка с момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да преодолея страха си от свалка с момиче
преди: 10 години, 29 дни, прочетена 3463 пъти
Пише ви момче на 17 години, което до сега не е имало приятелка(гадже). Наистина звучи жалко, но това е истината. Аз съм привлекателен на външен вид-забелязвам, че момичетата ме заглеждат, но проблема идва, когато трябва да предприема действия, за да се сближим. Чувствам ужасен срам, когато "свалям" или поне се опитвам някое момиче. Знам, че момичетата харесват уверени момчета, но как да стана такъв?
Пробвах заговаряне на непознати, но резултата беше следния-след като установя контакт с момиче аз се паникьосвам и след първото изречение казвам нещо от сорта на "добре, айде чао" и си тръгвам. А когато има други хора около мен и момичето аз дори и не се опитвам да я заговоря, защото ме е страх да не се изложа пред някой познат или приятел.
Досега съм имал шанс да започна връзка с няколко момичета, за които бях почти сигурен, че ме харесват, но моето притеснение развали всичко. Забелязал съм, че ме е срам да говоря с момичето, само ако го харесвам. Въпреки това в моя приятелски кръг няма момичета, просто не ми се отдават контактите с нежния пол.
Започвам да се отчайвам, защото не знам докога ще продължи това. Как да се науча да се отпускам, когато разговарям с момиче, което харесвам? Бих искал да чуя вашите мнения и съвети. Ще съм много благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 28 дни
hash: 61fea73697
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един от съветите ми е да си направиш профил в сайт като елмаз или гепиме, където е за секс запознанства и флирт. Намери някоя близка до твоите години и й поискай скайп и започнете да си говорите, не да си пишете, а да говорите, смятам че след като тя не те вижда, няма как да те е срам. Говори й всичко, което би искал да говориш с едно момиче, ако е прекалено перверзна, тогава намери някоя от фейсбук, станете приятели и тя може да ти помага да се отпуснеш, като говори с теб. Когато не виждаш човека пред теб е много по-лесно. Друг мой съвет и такъв който не е добър, но все пак се сетих за него. Имам една приятелка, тя така умира от срамове, почва да си пипа косата, защото не знае какво да каже, гледа в земята, абе срамове големи. Наскоро започна да взима наркотици смисъл хапчета и шмъркане и сега като я видя и от далече крещи по улицата, скача, радва се, говори много, има повече приятели и от мене, приказлива е, не млъква, забавна е, с момчетата говори спокойно, общо взето коренна разлика, каза ли че го прави, за да стане разговорлива и се е получило, но пък това не е добре, защото ще се увредиш, ако не знаеш кога да спреш. Също така те съветвам да почнеш да ходиш на дискотеки, правят много хубави за лица под 18 години, събери се с момчета компания, пийнете си малко и да ти кажа там е пълно с момичета, и като си пийнал може й да ти дойде смелост, иди при някоя която ти харесва, заговори я, гушни я, танцувайте, аз лично съм виждала подобни неща, получаваха им се.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: ec0954a93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие на 17 къде нямате гаджета трябва да ви се отнемат избирателните права и да бъдете продадени в робство на тия които имат. Вярно пък вие нямате такива двойно прецакани сте. Засрами се хората на твоята възраст имат вече внуци.

 
  ...
преди: 10 години, 28 дни
hash: 2df746f25d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В момента се сещам за елементарен съвет, който не знам дали би ти бил от ползва, но все пак, ето го и него.
Значи, когато се опитваш да разговаряш с някоя, която харесваш, та по време на разговора (който ти ще измислиш как да започне) ако не знаеш какво да кажеш просто я зяпай тъпо и й се кефи. Смисъл, ако я харесваш, гледай си я няколко секунди, мисли си колко е хубава и прекрасна и как си късметлия, че я познаваш и всякакви други глупави неща, които малко ще те отплеснат от факта, че се притесняваш. И докато си мислиш за нея(и е пред очите ти) просто вече би трябвало да си спокоен, защото през главата ти са минали хиляди хубави мисли. После казваш каквото се сетиш и оставаш с поглед впит в нея, така че тя да разбере, че й се наслаждаваш. А ако мислейки се появи на лицето ти глупава усмивка - още по-добре.
А ако изобщо не знаеш как да започнеш разговор, винаги можеш да я питаш как е. Или още нещо, което винаги върви - питай я коя зодия е (по време на разговора). Да точно така. ти коя зодия си, аз съм еди-си-коя, аз тва аз онова. На момичетата ''зодиите'' много са им интересни.
Значи не знам колко тъпи неща съм ти казала, и не знам и дали ме разбра, но пробвай, на 17 вече и да искаш нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 28 дни
hash: 3425219c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твоята възраст и аз имах такъв проблем. Започнах да чатя по разни чатове. Като няма визуален контакт, е много по-лесно да се общува. Дори да не говорим за сваляне, а просто за общуване, това ще ти помогне много да се отпуснеш. Ако достатъчно време си общувал по чата с момичета, после ще е по-лесно да се пречупиш да общуваш на живо. Пък кой знае, може и по самия чат да си намериш някое също притеснително момиче и всичко да се случи спонтанно и така двамата да си помогнете един на друг да не сте толкова срамежливи. При мен точно така се случи.

Съветът ми е да не мислиш за сваляне (без значение дали е чат или на живо), когато общуваш, а просто да общуваш. Пък то ако има да се случва нещо, нека се случи спонтанно. Когато двама души си допаднат, не са необходими свалки, простосе получава от самосебе си.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 28e7dca415
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Хей, здравей! Ами аз като момиче ще ти кажа, че харесвам по-скромните и естествени момчета. Няма нужда да си наперен за да впечатлиш някое момиче. Просто завържи някоя тема на разговор, например какво прави тук (ако не я познаваш въобще)как е, разкажи нещо за себе си и се отпусни, покани я да излезете за по едно кафе и сладолед и така... :)
Бъди себе си!
Поздрави и успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 27 дни
hash: c93a48717a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   На-добре е да си признаеш пред нея, че те е срам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 27 дни
hash: 03a7bcec08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А аз какво да кажа, като съм на 22 г. и никога не съм имал гадже? И на мен ми е тегаво и съм писал на много момичета може би поне 90-100 момичета и нито една не ме иска по различни причини.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 0f0812d8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Общо взето не можеш да се научиш. По-скоро ще свикнеш да не се притесняваш. Иначе можеш да опиташ да говориш с момичетата като с момчета. Смисъл да не се опитваш да мислиш всяка своя дума, а просто да бъдеш себе си. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 7707eb88e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм така на 21години никога не съм имал контакт момичета моя проблем същност съм доста слабо общителен

 
  ... горе^
преди: 10 години, 27 дни
hash: 51ee8b5fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сладур!

 
  ...

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 0947c7302c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Бе то верно че сегашните момичета понякога ядат хора, ама чак пък толкова да им се връзваш?! Малко изсмукани от пръстите мили думи, таковаш и бегаш! Само внимаваш да не хваниш гъбички, трихомони, хламиди, кандиди, макар че вероятността да се спасиш от тях е нищожна, понеже вече са масово явление, а презерватив не помага.
Особено внимавай с вдовиците над 30-35, защото те ти сервират целия комплект буби!

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: e26a04364b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До коментар 5:
Явно ти си от малкото момичета, които харесват такива момчета. Като се огледам наоколо точно тези наперените момчета са по-харесвани от момичетата, а по-скромните не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker